• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ay prenses.. 100 günün kalmıs kızzz..

görünce heyecanlandım..
yarın düşcen sende 2 li rakamlara ha..

darısı olmayanların basına .. aminnn

he bacim,adasim yarin 99 olcem ve 26.haftam bitcek ah sen birde bendeki heyecani gorsen aklin durur.insallah dariis size olsun.:69:

valla gittikmi hiç kalkmıyorum yerimden kızıda kendiyle kalıyo zaten beraber hazırlıyolar zaten saat kaçlara kadar çalışıyorm bide gidip iş yapamam orda zaten yemeğe çağırdımı oğlu ne seviyosa onu yapıyo bana sormuyo bile istediğin bişe varmı diye bende hiç muhattap olmuyorum:19:

ay ben otursam arkadamda ellitane laf eder demezki bu kız bu halde diye bide hiç fark ettirmeden kayın pederi eşimi dolduruyor ben salağımya anlamıyorum hastanede gece refakatçi kalayım diye gözümün içine baktılar o kadar enfeksiyonun mikrobun içinde ben kalıcam mantığa bakarmısın :)

benimkide daha ne oğlunun ne benim sevdiğimi yaptı hep damadının sevdiği yemekleri yapıyor bide sevmiyorum yaptığı yemekleri illa ye diye tutturuyo ısrardada hiç hoşlanmam yiceğim varsada yemem her akşam büyük bir savaş veriyorum :15:

sonunda bitti gecmis artik bende yorum yazabilirim.
kizlar bugun sabahin korunde ilk defa aserdim hatta prensesi aradim anlattim bi guzel. hemde asere asere kokulu tulum peyniri aserdim. ben yiyemem normalde tulum peyniri ama sabah burnuma koktu uynadim baktim etrafta oyle bi koku yok. sonra usenmedim turk marketine gittim almaya. 3 cesit vardi hepside erzincan tulumu. aldim bir marka eve geldim tadi hic hayalimdeki gibi degildi. ayni cokelek gibiydi. yani ben yemesem koklasam yetecekti bana ama kokmuyordur iste. bizim ailedede peynir yememe hastaligi vardir. yani koun keci peyniri yiyemeyiz. ama inek peyniri yeriz. anneme soylesem saskinliktan bayilir simdi. ilk defa aserdim ama ondada soyle keyifle yiyemedim.

mesajindada yazmisin canim ya uzuldum valla peynirin tadi iyi degilmis bir hevesle gidip almistin birde neyse aserme hirsin gecmistir biraz.

Evet bendim o ben
Yaşadığın şehir neresi bilmiyorum ama şöyle zincir olmayan, adı duyulmamış yerel bebek mağazalarına gidip pazarlık yapmayı dene
Ellerindeki hazır stoklu ürünü elden çıkarmaya çalıştıkları için pazarlıkla güzel noktalara geliyorlar
Bizim de aldığımız dükkanda her rengi yoktu mesela sadece 2 rengi kalmıştı ellerinde, olur mu dedik olur dediler aldık geldik

İstanbul'dayım ama arabamız yok henüz çok gezemiyoruz o yüzden,Bahçeşehir'de oturuyoruz Esenyurt yakın bize orda bulurum belkim:61:

ay ben otursam arkadamda ellitane laf eder demezki bu kız bu halde diye bide hiç fark ettirmeden kayın pederi eşimi dolduruyor ben salağımya anlamıyorum hastanede gece refakatçi kalayım diye gözümün içine baktılar o kadar enfeksiyonun mikrobun içinde ben kalıcam mantığa bakarmısın :)

benimkide daha ne oğlunun ne benim sevdiğimi yaptı hep damadının sevdiği yemekleri yapıyor bide sevmiyorum yaptığı yemekleri illa ye diye tutturuyo ısrardada hiç hoşlanmam yiceğim varsada yemem her akşam büyük bir savaş veriyorum :15:

neden hergun gıdıyosunuz o zaman :26:
eve gıdıp dınlensen ya psıkolojıkmen de rahatlarsın:49:

ben telefonla konustuktan sonra bıle 3 gunde ancak toparlanıyordum,
eşim artık gorusme dedı:27:
walla mı dedım:27:
ıstersen hıc gorusme artık yeterkı bıtsın bu stres dedı:51:

bende kabul ettım tabı kocama karsı cıkacak halım yok:27:

pisluk :23:nasil isini biliyorsun ben bilmem beyim bilir havalari muhahaaa:60:

heralde
Türk'üz biz bilmeyiz beyimiz bilir BİTTİ :)

çenesi düşükler sizi :1: arada benim soruyu kaynatmışsınız :33:
sor hacım bidaa diktim kulaamı bekliorum

ayy ne saçma hamile halinle sen nasıl kalırsın hastanede nasıl insanlar ya..bende hiç sevmiyorum yemeklerini neyseki haftada bir en fazla iki gidiyorum becerebilse yapmayı beceremiyoda bide çağırıyor..

tabi tabi kocana karşı cıkma :))

benimkinin acık acık yaptığı bişey yokki kavga gürültü etsek gitmem dün eşimle biraz geç kaldık iftara yakındı saat hemen kayın peder arıyor geliyomusunuz diye ben oruçlu olmadığım için eşim yiyor orda eve gidersek iftar saatini geçeriz ucu ucuna yetişiyoruz yorulmamı istemiyor eşim ramazandan önceleri ya eve gitmeden dışarda yiyorduk yada ben bi gece önceden yapıyordum ama şimdi baya pahalıya geliyor artık bize dışarda yemek bebeğin masraflarına ayırıyoruz ramazanda mecbur gidicez artık

ayy ne saçma hamile halinle sen nasıl kalırsın hastanede nasıl insanlar ya..bende hiç sevmiyorum yemeklerini neyseki haftada bir en fazla iki gidiyorum becerebilse yapmayı beceremiyoda bide çağırıyor..

benimki çok güzel yemek yapıyor tad olarak çok iyi diyebilirim ilk zamanlar yiyordum ama yapış tarzını görmeye başladıkça yiyememeye başladım çokta hijyenik değil yani bana göre anlatmıyım şimdi burda :9:

kızlar ben de hastaneye yatıp çıktığımdan beri kayınvalidemde kalıyoruz eşim oruçlu ben yemek yapamam öyle hergün diye de gitmiyoruz şimdilik şu serumlar bitip de iyi olursam gidicez evimize inşallah burda bana da hiç iş yaptırmıyorlar öyle ufak tefek yaparsam kendim yapıyorum ama keşke iyi olsam da yapabilsem herşeyimi kendim 3 ay kaldı sadece 3 ay dayanıcaz artık sonra rahatız :))

Back
X