- Konu Sahibi bebegim_01
- #19.961
no panic baby:82:
![]()
o yeahh baby öperim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
no panic baby:82:
![]()
işte ben bu yüzden ölçmüyorum haftamdan eksik cıkarda kafayı yerim diye :)
yok kuzu 140 a kadar normal..
anam ben komple evimin perdelerini 450 ye yaptırdım fonlu monlu bide.. pendik çarşım saolsun..
uydurma bacım gördük göğüsleri göbiş resminde..
benimkiler göbeğimin önünde nerdeyse seninkiler geri kalmıs.. demekki nadide etmez henüz..
anam biz bunları aldık bilene..
ama ben kullanmıyorum hic.. duyamıyorum sonra panik yapıyorum..
bendeee:))
jinepscim valla varise çare sonradan tedavi yapılıyo ama kesin sonuç alınıyomu onu bilmiyorum maalesf bendede var(
aman ölçme ölçme. ben bu duurmda çoktan doğurmuş oluyorum
pendik çarşı neresi? ben salona perde yaptırdım 550 tuttu ya. tülü de hariç.
anam pendik carsıda migrosun orda eskiden pazar kuruluyordu.. orda spot üretim yapan perdeciler varmıs.. bene arkadastan öğrendim.. gayet güzel perdelerim.. kızıma da ordan yaptırcam..
bizim bankadan cok kişi ordan yaptırdı.. ben 2sene önce yaptırdım .. gecen bi arkadasımda gitti 900 e yaptırdı komple evi.. asık karı perdelerine.. ölçüleri sen alıyosun gidiyosun söylüyosun dikip ütülüyolar yine kendin gidip alıyosun.. bana yakın oldugu için sorun olmadı ..
aman ölçme ölçme. ben bu duurmda çoktan doğurmuş oluyorum
pendik çarşı neresi? ben salona perde yaptırdım 550 tuttu ya. tülü de hariç.
hey hey ben de Maltepedeyim Bostancıdakilere duyrulur beklerim bebişlerinizi ben okutcam zaten 2011 bebişlerini 2 sene sonra indirimli alcam ben kkdan diyin %50 indirim:))))
anam pendik carsıda migrosun orda eskiden pazar kuruluyordu.. orda spot üretim yapan perdeciler varmıs.. bene arkadastan öğrendim.. gayet güzel perdelerim.. kızıma da ordan yaptırcam..
bizim bankadan cok kişi ordan yaptırdı.. ben 2sene önce yaptırdım .. gecen bi arkadasımda gitti 900 e yaptırdı komple evi.. asık karı perdelerine.. ölçüleri sen alıyosun gidiyosun söylüyosun dikip ütülüyolar yine kendin gidip alıyosun.. bana yakın oldugu için sorun olmadı ..
ben o tarafı pek bilmem. pendik çarşıdaki migros diye mi sorcam? ev alma düşüncemiz var da bazı perdeleri değiştircem. çok kazık yemişim
ya arkadaslar bişi sorucam,
bebek telsızı alan var mı:26:
ya da alacakmısınız sızce gereklı mı:26:
ya arkadaslar bişi sorucam,
bebek telsızı alan var mı:26:
ya da alacakmısınız sızce gereklı mı:26:
walla bende kiracıyım güselim.. oyle cok para veremem dedim.. ne zaman evim oluır o zaman gider bayarım paraları.. hos o zamanda böyle bişey yaptırırdım sanırsam.. gayet de sıklar çünkü
pendik çarsıda bi tane migros var zaten.. onu arkana aldıgında karsında bi müzik eevi var o müzik evinin sağından giriyosun o sokakta.. perdeciler var 2-3 tane.. ordan istediğini bulabilirsin inşallah güzelim..
bizim orası şekerim güzel yerdir pendik aradığın herşeyi bulursun vede uygundur.
anadolu yakasında olanlar çoğalıyor ne güzel inş bir gün görüşmekte nasip olur kızlar...
fatmacım sen pendikli olmuşunsun be bacım... gelmişken banada beklerim :)
tamam tarifini tele kaydediyorum tskler. inşallah bebiş bize uğurlu gelir evimizi alırız perdelere de ordan bakarız :)
bu arada msjını şimdi gördüm, tekrar eklemişsin :) olsun daha küçük daha cici olmuş :)
elacım kartalda bişey yok biliyosun.. ne varsa pendikte var.. enyakın ora olunca .. tavaf ediyoruz alısveriş için.. öyle öyle öğrendik herseyi...
bende beklerim cok uzak değiliz baksana..
ay hani kasım anaları bulusması yapacaktık..
bayramdan sonra en kocaman göbişlerle yapsakmı acep..istanbuldakiler..
elacım kartalda bişey yok biliyosun.. ne varsa pendikte var.. enyakın ora olunca .. tavaf ediyoruz alısveriş için.. öyle öyle öğrendik herseyi...
bana uyar. düşünsene insanlar bizi görünce hakkımızda ne düşünürler. bir sürü göbek