• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar uzun zamandır yoktum ama geldik :49::1: yaz temizliğim bitti şükürler olsun halıydı cam çerçeve derken badana derken bugün mutlu son :1::1: bugün aşımız var inşallah bir sakıncası yoktur vuruluyoruz ama:18: sizler nasılsınız kızlar inşallah iyisinizdir doğumlar yaklaşıyo :17: allah hepimizin yol ve yardımcısı olsun...:nazar::nazar:

hoşgeldin cnm ohhh mismis oturursunuz ne güzel bende bitirdim şükür işleri günlük olanlar oluyo heryer tertemiz ohhhhhhhhhhhh:12:
biz iyiyiz şükür canım ama biraz canım sıkkın dün şeker yüklemesi yaptırdım ve yüksek çıktı doktor diyet verdi 11gün diyete uyup 12.gün tekrar tahlil vereceğim hayırlısıyla geçer inş.kuzucuğuma bişey olmasında:43:şeker çıkması ve düşmemesi anneyi etkilemiyormuş bebeğe zararı oluyomuş öğrenince çok üzüldüm:18:inş.hayırlısıyla atlatırız içinde şeker olan herşey yasak 11 gün sadece zeytin peynir haşlama et sebze yemeği meyva ve yeşillik dışında herşey yasak hayırlısı bakalım normale döner inş.:50:

o zaman kimler istiyosa .. ortak bir yer belirleriz.. bayramdan sonra tabisi.. o zamana kadar bebişler de iice büyümüş olur.. bi cumartesi süt içmek için bulusuruz.

ay sen bide dogumdan sonra bulustugumuzu düşünsene.. ortalık bebek kaynıyor.. bunlar kafayı yemiş derler kesin..

dimi? aynı boyutta bir sürü bebek. :27:
tamam süt buluşması yaparız :1:

Merhaba guzel hamisler... benim sorum olcak benim bebisim 1 hafta cok sert surekli oynuyor 1 hafta sadece seyirme ve gunde 5 kez felan oynuyor bu normalmidir tekme atmiyo seyiriyo yer degistiriyor. boylede olunca cok endiseleniyorum :(

bendede öle canım mesela geçen hafta çok hareketliydi bayağı hissediyodum ama bikaç gündür seğirme gibi hissediyorum ve az oluyo sorun olduğunu zannetmiyorum panik yapma normaldir olmadı istersen doktora git içi rahatlar hayırlısıyla bebişleri kucağımıza alsak rahatlayacağız doğuma kadar rahat yok neden şöle böle kendimizi kasıyoruz

deli gibi koşucam dağlara bayırlara çılgınca atlıcam yükseklerden kilolarca torba taşıcam en ağırından göbek atıcam en kıvrağından kocamla güreşicem gerçekten.7aydır mum gibi oturuyorum hızlı yürümeye bile korkarak evladım sağ salim doğsunda hepsini yapıcam hepsini:))))

ya benim duygularımı dile getimişsin pregcim aynen çok hareketli biriyimdir normalde ve oynamayı da çok severim ben de komşularıma demiştim aynısını geçenlerde valla 99 gün kaldı artık bugünü saymıyorum :)) tabi lohusalık dönemini hiç katmıyorum

oh ne güzel, benimkinin uçları 7-8. haftada kahve olmaya başlamıştı. 5 haftalık falankende damarlanma olmuştu.

bide kızlar, çizgisi göbeğinin üstünden çıkan da oldu mu? benim göbek altımda vardı, 1 haftadır falan üst çizgiside oluşmaya başladı.

Ben varım..bi aydır falan öle ama benimki, tee memişlere kadar çıkıo hemde

geçti canım çok şükürr. Sen nasılsın? yaa sormaa canm bende aynı şekilde sızmışım yani 3-4 saatlik uykudada... benimki tekmelemedi de neyseki öğlen babası geldide onun sesine tepki veriyorr.. Ya bu çocuk beni sevmeyecek mi acaba yaa... o kadar konuşuyorum canı isterse ama eşim bir iki laf etsin hemen tık tık başlıyorr.. Tabii eşim çok mutlu bu durumdan da... :)

bugün daha iyiyim bizimkide öyle babası evde olunca hiç durmuyor babasıda sıkılmış senden beni özlemiştir oğlum diye seviyor görsen halimizi :)

bn de o çizgiden yok:( yada kıllardan gözükmüyo:))))

ya benim duygularımı dile getimişsin pregcim aynen çok hareketli biriyimdir normalde ve oynamayı da çok severim ben de komşularıma demiştim aynısını geçenlerde valla 99 gün kaldı artık bugünü saymıyorum :)) tabi lohusalık dönemini hiç katmıyorum

bence son 1 ayı da pek sayma derim bebeişler 36dan sonra heran gelebiliyor 40ı bekleyenini pek duymadım.Ben 36 ya kdr hesaplıyorum hep devamı sürpriz diye düşünüyorum:) bak ağustos analarına hepsi doğurdu daha ağustos bitmedi bi iki tane numune kaldı.

kızlar uzun zamandır yoktum ama geldik :49::1: yaz temizliğim bitti şükürler olsun halıydı cam çerçeve derken badana derken bugün mutlu son :1::1: bugün aşımız var inşallah bir sakıncası yoktur vuruluyoruz ama:18: sizler nasılsınız kızlar inşallah iyisinizdir doğumlar yaklaşıyo :17: allah hepimizin yol ve yardımcısı olsun...:nazar::nazar:

Hosgeldin kubi cim,ohhh ohhh ohhh güle güle kirlen artik:1:

Merhaba guzel hamisler... benim sorum olcak benim bebisim 1 hafta cok sert surekli oynuyor 1 hafta sadece seyirme ve gunde 5 kez felan oynuyor bu normalmidir tekme atmiyo seyiriyo yer degistiriyor. boylede olunca cok endiseleniyorum :(

Normal canim,bebisler herhalde sürekli yeni yeni seyler üretiyolar farkli farkli hareketler yapiyorlar:1::1::1::1::1::1:Gerci birazda yediklerizlede alakali mesela ben tatli yedigimde yada süt ictigimde hemen oynamaya basliyor.

Back
X