- Konu Sahibi bebegim_01
- #20.001
hoşgeldin cnm ohhh mismis oturursunuz ne güzel bende bitirdim şükür işleri günlük olanlar oluyo heryer tertemiz ohhhhhhhhhhhh
biz iyiyiz şükür canım ama biraz canım sıkkın dün şeker yüklemesi yaptırdım ve yüksek çıktı doktor diyet verdi 11gün diyete uyup 12.gün tekrar tahlil vereceğim hayırlısıyla geçer inş.kuzucuğuma bişey olmasındaşeker çıkması ve düşmemesi anneyi etkilemiyormuş bebeğe zararı oluyomuş öğrenince çok üzüldüm:18:inş.hayırlısıyla atlatırız içinde şeker olan herşey yasak 11 gün sadece zeytin peynir haşlama et sebze yemeği meyva ve yeşillik dışında herşey yasak hayırlısı bakalım normale döner inş.
![]()
Gecmis olsun canim bende de cikti seker bende kontrole basliycam artik.seker cikmasi sadece bebisi degil anneyide etkiliyor maalesef o yüzden diyete dikkat etmen lazim.bisey soracaktim sana doktor bir diyet listesi verdimi yoksa sadece sunu ye bunu yeme mi dedi sana.meyvalarida fazla yememen lazim birde muz yememeye calis yada cok az ye(onlarinda icinde meyve sekerleri oldugu icin fazlasini vermiyor doktor)Diyette kolay gelsin insaallah diyet sonunda seker cikmaz cok zor oluyor gercekten.