- Konu Sahibi bebegim_01
- #20.021
atıyoring ama beni kasım anneleri grubuna girmişsen bulabilirsin:)acayip gizliyimdirde:9
yeni şettim. katılma isteği gönderdim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
atıyoring ama beni kasım anneleri grubuna girmişsen bulabilirsin:)acayip gizliyimdirde:9
yeni şettim. katılma isteği gönderdim.
beni eklemedin daha demi?
kızlar biraz uyumuşum.gözümü açar açmaz burnuma un helvası kokusu geldi.ah ah anneannem olsa yapardı.ben hiç denememiştim ama azmettim yaptım,hatta yedim.güzel olmuş![]()
bence son 1 ayı da pek sayma derim bebeişler 36dan sonra heran gelebiliyor 40ı bekleyenini pek duymadım.Ben 36 ya kdr hesaplıyorum hep devamı sürpriz diye düşünüyorum:) bak ağustos analarına hepsi doğurdu daha ağustos bitmedi bi iki tane numune kaldı.
evet canım ya biz aralıkta kesi atarız göbekleri kasım başı ekim sonu gibi başlarız çıkarmaya bebişleri :))
kokusu benden mi geldiiiiiiiiiiiiiiiii............bu kadar olur yani. bende uyudum kalktım. canım annennemin yaptığı o güzel un helvasından çekti. ( inanmıyorum ya aynı şey olması) bende üşenmedim 40dakika karıştırıp durdum içeriside sıcak bi yandan terliyom bi yandan içime çekiyom. yaptım. şimdi yiyorum.
nayirrrrrrrrrrr nolamaz:84: un helvasi dediniz icimi yediniz yapin yollayin ingiltereye pilissss![]()
hadi ben kaçtım yürüyüş yapayım biraz, umarım yağmur yağmaz![]()
Anne karnında hareket eden bebek | Facebook Videoları İzle - İndir - Paylaş
kızlar şuna bi bakın yaww çok süper
bence son 1 ayı da pek sayma derim bebeişler 36dan sonra heran gelebiliyor 40ı bekleyenini pek duymadım.Ben 36 ya kdr hesaplıyorum hep devamı sürpriz diye düşünüyorum:) bak ağustos analarına hepsi doğurdu daha ağustos bitmedi bi iki tane numune kaldı.
yok değil canım geçen yıl bu zamanlar kızımızı kaybettik bizinşallah bebeğimi sağlıklıca kucağıma alırım bu sefer...sende inşallah
kızlar yarın büyük gün idrar tahlili var yine bakteri çıkacak diye çoooook korkuyorum ve sanki geçmedi gibi bir his var içimde of of saat 4 gibi öğrenmiş olucam dualarınıza ihtiyacım var kızlar ya bazılarının hiç geçmiyormuş vucut yapıyormuş bugün iyice araştırdım tüm hamileliğini böyle geçirenler varmış yaa umarım bitip gitmiştir ve ben de rahatlarım
Gecmis olsun canim bende de cikti seker bende kontrole basliycam artik.seker cikmasi sadece bebisi degil anneyide etkiliyor maalesef o yüzden diyete dikkat etmen lazim.bisey soracaktim sana doktor bir diyet listesi verdimi yoksa sadece sunu ye bunu yeme mi dedi sana.meyvalarida fazla yememen lazim birde muz yememeye calis yada cok az ye(onlarinda icinde meyve sekerleri oldugu icin fazlasini vermiyor doktor)Diyette kolay gelsin insaallah diyet sonunda seker cikmaz cok zor oluyor gercekten.
sırt ağrısı olan? hele yemeği abarttıktan sonra? ben genelde abartıyorum ve hep sırtım ağrıyor