- 3 Ağustos 2010
- 1.013
- 40
- 118
- Konu Sahibi bebegim_01
- #21.241
kızlar sebamed ürün alacaksanız unnado da bayağ bi indirime girmiş bilginize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hem hamile hem gelin olamazmı doğumu yapıp düğüne gidicektir belki nerden biliyoruz :) yada gelinlikle doğuma heran herşey olabilir![]()
hem hamile hem gelin olamazmı doğumu yapıp düğüne gidicektir belki nerden biliyoruz :) yada gelinlikle doğuma heran herşey olabilir![]()
kızlar sebamed ürün alacaksanız unnado da bayağ bi indirime girmiş bilginize
bende bübshen düşünüyorum.
Sevi Bebe Sevi Bebe Bebek Banyo Minderi | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler kızlar bundan alacakmısınız?
yaw ben kararsız kaldım mustela mı alsam napsam
bende bübshen düşünüyorum.
Sevi Bebe Sevi Bebe Bebek Banyo Minderi | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler kızlar bundan alacakmısınız?
ben bunun 0-2 yaş arası olanından aldım. 3 pozisyonlu kullanılıyor.2011 annelerine tavsiyeler topiğine eklemiştim dün.
ben bunun 0-2 yaş arası olanından aldım. 3 pozisyonlu kullanılıyor.2011 annelerine tavsiyeler topiğine eklemiştim dün.
mustelanın bebek şampuanı ve vücut kremi- pişik kremi-nemlendirici losyonuna baktım bunlar dışında ihtiyacı olan ne var aklıma gelmiyor
evde hiç ölçüm yapmadım kafama takmıyorum hiç şekerli bişe yemiyorum ve sık sık az az yiyorum uno tam tahıllı aldım makarnayı kepekli aldım şeftali bile 5 gündür 1 tane yedim elma yiyorum ama diyet beni agresif yaptı ilk günler, baya yiyormuşum demekki hem aç kalma hem az ye dedi ama ben doymadım ilk günler şimdi biraz alıştım senin kaç çıkmıştı benim açlık 70.
bu arada bebek 2 hafta gelişim olarak ileride çıktı şekerden oluomuş senin haftanla gelişi nasıl?
ben mustela alıcam
nrden ve kaç paraya aldın şekerim..
http://www.kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...855/Mustela-Bebegim-Miss-Hediye-Set-indirimli
sanırım bende bu seti alacam
http://www.kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...855/Mustela-Bebegim-Miss-Hediye-Set-indirimli
sanırım bende bu seti alacam
ayy netim kopup duruyo ya..
bende dün gittim cnm 1 kg 50 gr. olmuş kuzuşum ama ben pek sağlıklı beslenemiyorum oyüzden tedirginim açıkcası seninki nekadar gelmişti en son?