• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
sanırım sende adana da doğum yapcaksın. hangi hastane hangi doktor? ben birkaç kişiden eskı adıyla unıversalde muzaffr sengüle gidicem. temmuzda bir göründüm ekimde adana ya gıttıgımde tekrar görünürüm .

slmm kızlarr
primanın yarışmasına katıldık
bizi desteklerseniz seviniriz :))
Prima Yıldızını Arıyor
sitesine girip ''medaa'' diye aratırıp oylarınızı verebilirsiniz :))

sabah aç 81
tok 118
çok şükür 2 gündür 120 yi geçmedik
diyet işe yarıyo ama vucut alıştı mı ne aç kalıyorum genelde ve kızım daha az hareket ediyo sanki sıfır şekeri pek sevmedim ben
dünde waffle istedi canım hamile kaldım istediğimi yiyemiyorum diye ağladım akşam eşim çok üzüldü ama napalım canım çok istedi
benim dün normal gibi seyrederken sabah 124çıktı...
aman hamileyim tabi canım ne isterse yiyeceğim dedim olmadı...
Allah şifa versin ne diyeyim...

gaçmiş olsun bendede var aynı dert umarım düşmüştür evde ölçüyo musun sen?
ben ki zorla yemek yiyen insandım hamilelikten önce
şimdi açım diye ağlıyorum diyet insanın sinirini hakketen bozuyomuş
ben bütün ürünlerini mustela almayı düşünüyorum
bende aynı durumdayım diyet insanın sinirini bozuyor...
aklıma bi börek düştü sorma...
napıcam bilmiyorum...

mustelanın bebek şampuanı ve vücut kremi- pişik kremi-nemlendirici losyonuna baktım bunlar dışında ihtiyacı olan ne var aklıma gelmiyor
evde hiç ölçüm yapmadım kafama takmıyorum hiç şekerli bişe yemiyorum ve sık sık az az yiyorum uno tam tahıllı aldım makarnayı kepekli aldım şeftali bile 5 gündür 1 tane yedim elma yiyorum ama diyet beni agresif yaptı ilk günler, baya yiyormuşum demekki hem aç kalma hem az ye dedi ama ben doymadım ilk günler şimdi biraz alıştım senin kaç çıkmıştı benim açlık 70.
bu arada bebek 2 hafta gelişim olarak ileride çıktı şekerden oluomuş senin haftanla gelişi nasıl?
benim bebeğim haftasıyla uyumlu
ama asıl bundan sonre belli olur...
bugün ikici günüm doymuyorum ama napalım...

iyi aksamlar kizlar ay bugun gelemedim ben...

gecmiside cabucak baktim atlayarak baya dogum senaryolari yazmissiniz:34:

yarin Allah izin verirse biz ve iki arkadasimiz camide iftar yemegi verecegiz,hazirliklar yaptik bugunden biraz yarinda yemekleri yapacagiz.

yoruldum biraz dinlenirken gireyim dedim topige,yarinda giremem topige erken kalkip yemek yapmaya gidecegiz insallah bu isin icinden cikariz 3 bayan olarak...:52:

yarin Allah izin verirse biz ve iki arkadasimiz camide iftar yemegi verecegiz,hazirliklar yaptik bugunden biraz yarinda yemekleri yapacagiz.

yoruldum biraz dinlenirken gireyim dedim topige,yarinda giremem topige erken kalkip yemek yapmaya gidecegiz insallah bu isin icinden cikariz 3 bayan olarak...:52:

allah kabul etsin ve kolaylıklar versin :79:

Canım Allah kolaylık versin. Rabbim yardımcı olur... Allah kabul etsin..

:60: artık doğunca anlıycaz heralde nereye kaçtıklarını
bide diyorlar ki göğüslerine daha süt dolmadı dolunca daha da büyüycek
o zaman yürüyen 2 göğüs olarak gezerim heralde

hahaha:52: bende öyle olacam sanırım. kociş şimdiden bana şişko pattiz diyo. nolcek halimiz böyle bilmem....:27::27:

kizlar gecmisi okuyamadim kusura bakmayin ben kocisle cok darginim benim guzelim bilgisayarimi kardesine veriyor. Kardesi biz turkiyeye gelirken bizden bilgisayar istedi esimde su an almayiz bunu ona verelim ben sana yenisini alirim dedi. bilirsiniz erkekleri alirim derler bin ay surer. kenidninkinide elletmez bana ben elleyince mutlaka formatlik oluyormus. Aldi benim bilgisayari formatladi kardesine gore ayaraladi. bende kustum ellemeiyorum artik bilgisayari.tabi buna 2 gun dayanabildim telefondan giriyorum ama cok zor oluyor hatta olmuyor. kilo topiginide guncellemem lazim. birdaha ellemem dedim ama gidene kadar kullanacagim sanirim gelincede onun o kiymetli bilgisayarindan girecegim iste gorsun bakalim benim bilgisayarimi almak neymis.

Back
X