2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Başınız sağolsun sizinde cnm..

Yaaa ben şuan bişey yapamamamın stresini yaşıyorum bişey desem olay çıkacakk yüzüne vursam sölesem rahatlıcamm,,geldiklerinde saygı göstermek zorunda kalmak..kadın çağrı bırakıyoo bakmayınca bi daha gene bakmıyorum eşime çağrı bırakıyoo bu sefr o duymayınca bidaha sonra dönünce aradım bakmadı oluyoo yaa insan bi arar bişeymi oldu diyee..geçen dedimki yükliyim şuna netten kontür beni ara bununla diye kabul eder alışkanlık haline getirir sonra..

sagol canım,
esı vefat ettı dıye maası buna baglanacak,
gıtmıs muracaat etmıs dun,
basvuru numarasını eşime msj atmıslar kı kendı aıleme vereyım hemen maasını hallettırsınler.
aılemın cevresı genıs ankarada oturuyolar ve bı tlfnla hallederler zaten ama bu ne emrıvakı.
acıp kendın konus oyle rıca et,
mecbur mu bu ınsanlar senın ısını takıp etmeye,
delı oldum walla aksam duydum.:57:

sımdı ses cıkarsan,
kadın kocasını yenı kaybettı cok uzuntulu vs..
ben suclu olurum,
ya sabır dedım gectım,
maasını baglatmasak da 2 ay alamıyormus hadı oglum anana harclık ver:27:

nezaket kurallarına uymayan ınsanlara dayanamıyorum ya,
herseyın bı yolu yordamı var:57:

ay annesi ne güzel size tam bayram hediyesi olucak bebişiniz:49:

Canım benim kesin bayramda doğacak diye birşey yok sadece ben öyle hissediyorum nedense sata göre doğum 14 kasım bebeğin gelişimine göre 9 kasım onu da ultrason kağıdına göre yorumluyorum yoksa doktorla doğum tarihini konuşmuşluğum yok. Ben sanırım ya bayramda doğmasını istediğimden ya da bebeğin gelişimine göre doğarsa 9 kasım yazıyordu ultrason kağıdında o da bayramın son günü belki ordan bilemiyorum öyle hissediyorum nedense sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.
Bu arada canım senin bebek de yan duruyormuş umarım en kısa zamanda döner sen de hamileliğinin son günlerini daha güzel geçirirsin. Dönmese de kollarında problem olur diye içini karartma şimdiden güzel Allahım yardım eder içindeki güzel meleğe..

sagol canım,
basvuru numarasını eşime msj atmıslar kı kendı aıleme vereyım hemen maasını hallettırsınler.
aılemın cevresı genıs ankarada oturuyolar ve bı tlfnla hallederler zaten ama bu ne emrıvakı.

sımdı ses cıkarsan,
ben suclu olurum,
ya sabır dedım gectım,

Hepimizde ayrı dert aman Allah daha beterini vermesin..şuan bişey söyleme acısı var ..Allahım kötü olmayalım doğum üstü Bize sabırlar ver..

cumleten gunaydin kizlar

sabahi zor ettik bugun gozlerim ari sokmus gibi sis uyamadim don babam don...
ibo bizim kolidorun lambasida oyle kiz azcik kipirtida cit yaniyor ben kapatiyorum bazen dugmesine basip...

bu kaynanalar hepsi boyle yahu helen seninkiyle benimkinin huyu ayni sanki huylari batasicalar....

buraya gelsin oyle laflar koycamki ona anlatamam ancak hirsimi ozaman alirim ondan....

ya gectimiz pazar gecesi benimde ruyamda biri yarin degil oteki gun dogurcan dedi bana, yani o gun bugun :27:tirsmalimiyim...?

slm kızlar..

bende istanbuldayım hala evime gidemedim.dün doktordaydım meşhur nst ye girdim kasılmam varmış.2 serum verdiler.doktorum yola

gitmeme izin vermdi.yarın tekrar çağırdı.bende annemle bebişin eşyalarını yıkarız ütüleririz diyordum.herşeyim adapazarında.inş.yarın

izin verirde evime giderim.

trawmacım,eşim gezmeme izin vermediği için bebek mağazasına girdim.aldım çıktım canım.çok acele oldu inş.beğenirsin.şimdide

kargoya verdi.oğluşun güle güle giysin inş..

mersinli teyzemizin hediyesi geldi çok sevimli:) akşama ekleyeceğim teşekkür ederiz:)
zuzuipekcim senin hediyen de yarın yola çıkıyor:)

cumleten gunaydin kizlar

ibo bizim kolidorun lambasida oyle kiz azcik kipirtida cit yaniyor ben kapatiyorum bazen dugmesine basip...

bu kaynanalar hepsi boyle yahu helen seninkiyle benimkinin huyu ayni sanki huylari batasicalar....

buraya gelsin oyle laflar koycamki ona anlatamam ancak hirsimi ozaman alirim ondan....

ya gectimiz pazar gecesi benimde ruyamda biri yarin degil oteki gun dogurcan dedi bana, yani o gun bugun :27:tirsmalimiyim...?

Büyük ihtimalle doğum ne zaman olacak diye düşündüğümüz için etkileniyoruz bundan. O yüzden garip garip rüyalar görüyoruz. Ama ne yalan söyleyeyim tırstım ben. :27:9 Kasım dedi ya Hu! :18: 1 ay var gerçi. :9: Ama ne bileyim belli bir tarih olması insanı ürkütüyor. Kendini gerçekleştiren kehanet gibi o gün geldiğinde fırtlarsa kızım hiç şaşırmam.:37:

slm kızlar..

bende istanbuldayım hala evime gidemedim.dün doktordaydım meşhur nst ye girdim kasılmam varmış.2 serum verdiler.doktorum yola

gitmeme izin vermdi.yarın tekrar çağırdı.bende annemle bebişin eşyalarını yıkarız ütüleririz diyordum.herşeyim adapazarında.inş.yarın

izin verirde evime giderim.

trawmacım,eşim gezmeme izin vermediği için bebek mağazasına girdim.aldım çıktım canım.çok acele oldu inş.beğenirsin.şimdide

kargoya verdi.oğluşun güle güle giysin inş..

bende seninkini dun yolladim canim insallah birsey olmadan eline ulasir...

cumleten gunaydin kizlar

ay ben laf da koyamam oturur aglar zaten kocam öldü bu gelın ne anlayıssız dıye,
bı de esımle aramı bozar,
dedıgın gıbı huyları batasıcalar:57:

Ekim annelerinden birisinin doğum hikayesini paylaşmış bir arkadaşımız ona yorum yazmayı unuttum. Bebeğin diğer yarısını sen çek demiş ya ebesi. Ağlıcaktım okurken. Normal doğumun en güzel yanı bu olsa gerek. Herşeyi hissederek şahit oluyorsun o ana. Kuzusuna dokunmuş, onu elleriyle çıkartmış, Allah'ım ne kadar özel bir duygudur. Herkese nasip olmaz. Çok ama çok imrendim.

Büyük ihtimalle doğum ne zaman olacak diye düşündüğümüz için etkileniyoruz bundan. O yüzden garip garip rüyalar görüyoruz. Ama ne yalan söyleyeyim tırstım ben. :27:9 Kasım dedi ya Hu! :18: 1 ay var gerçi. :9: Ama ne bileyim belli bir tarih olması insanı ürkütüyor. Kendini gerçekleştiren kehanet gibi o gün geldiğinde fırtlarsa kızım hiç şaşırmam.:37:

kesin bilinc altimizin oyunu ama insan yinede tuhaf oluyor seninki yine 9 kasim benimkini bugun dedi ve dun gecede baya kasilmam vardi gidip tirasmi olsam acaba?:27:
ne olur ne olmaz ayyyy:52:

iknur arkadaşım ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş.. bebeğinede sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin.....

kızlar çoğu kayınvalide çirkef işte ne yapıcan ya cimridir yada ortalığı karıştırır. az çok bilmenin lazım yapılarını sizde nabızlarına göre serbet verin kendinizi üzmeyin. içiniz rahatlıyorsada bol bol yazın dedikodu yapın kendinizi rahatlaşmış olursunuz en azından....

canım cumartesi benim eşimde bana dedi dudakların büyümüş diye bende güldüm ne oldu diyor dedim forumdada bi arkadaşa demişler demek cidden büyüyyor bizim haberimiz yok ben aynı görüyorum aynada :)
kayınvalidenide boşver artık kendi kızını düşünmeyen kadına ne desen boş tatlım sende kendini onlar yüzünden strese sokma. en azından gelişlerini ileri aldırmışın çokta iyi olmuş...

dudaklar büyüyor.. yakında burunlarda şişmeye baslar.. ahada çirkinleştiğimizin resmidir :)

kayınvalidemi takmıyorum artık ben ya.. ben görümceme üzülüyorum.. aksam eşime, yazık bu kızın huyları inşallah sizin tarafa benzemez dedim.. o da inşallah dedi.. baktım kaldım.. kendide farkında yani..

sagol canım,

sımdı ses cıkarsan,
ben suclu olurum,
ya sabır dedım gectım,

anam bu ne acele..
az bi yas tutaymıs.. adamın maası için hemen seferber olmus..

Kızlar merhaba,
Birkaç gündür bakamadım doğru düzgün. Hasta olan arkadaşlar varmış çok geçmiş olsun herkese. Benim de ilginçtir ilk aylarda yaşamadım bulantıları şimdi yaşıyorum ne yesem dokunuyor. Uykusuzluk diğer yandan. Karnımı yerleştiremiyorum bir türlü yerleştirsem de yarım saatte bacağım uyuşuyor zaten bir de tuvalet derdi var. Neyse ki az kaldı sabredicez bebişlerimizi düşüncez geçicekler. Annem geldi bir haftadır yanımda temizlik yaptık bugün bitti çok şükür. çanta için de eksik kalmadı sayılır. Çantaya yerleştirmeyi düşünmüyorum ben. Ne konulacaksa hazırlayıp hurca ya da dolabın bir rafına koyucam doğuma giderken ben koyamazsam annem eşim birisi koyar alır çıkarız. o çanta öyle hazır durursa heyecandan hiç duramam ben:) 33+5 oldum bugün çarşamba günü gidicem doktora kontrole doğumu konuşuruz dedi bakalım neler dicek çok merak ediyorum. Bu arada İzmir deki doktorlardan bahsetmişsiniz Reşat Bozoklar benim doktorum Karataş Hastanesinden çok memnunum ihtiyacınız olursa şiddetle tavsiye ederim. Bir de pijama gecelik takımları için falan İzmir de Egepark ın en katında bir çamaşır mağazası var süper şeyler buldum hemde %50 indirimde almadıysanız bir bakın derim. Bebişlere de güzel annelere de sağlık diliyorum:)

Bu arada bebek bezi ne aldınız ya da alacaksınız??

ben prima aldım, bir de canım egeparkın en alt katında mı üst katında mı çamaşırcı? ablam bostanlıda da onu göndericem baksın diye:)

cumleten gunaydin kizlar

Amin Aminn Hırsını alıcaksın ne gzl..batsın huylarıı ..Allah onlara cömertlik yüce gönüllülük versin..

dudaklar büyüyor.. yakında burunlarda şişmeye baslar.. ahada çirkinleştiğimizin resmidir :)

kayınvalidemi takmıyorum artık ben ya.. ben görümceme üzülüyorum.. aksam eşime, yazık bu kızın huyları inşallah sizin tarafa benzemez dedim.. o da inşallah dedi.. baktım kaldım.. kendide farkında yani..

anam bu ne acele..
az bi yas tutaymıs.. adamın maası için hemen seferber olmus..

senın kayınvalıden sız onlara ev aldıgınız ıcın sana karsı boynu bükük,
yoksa sana da aynısını yapardı bence,
kızına yapan el kızına mı yapmıcak,
ben ınanamıyorum bı ayın 3 carsambası bı araya gelmıs resmen gelın hamıle kızı hasta hamıle o burnundakı etı aldırıyor :27:
cok enteresan:emir_bebek:

bızımkı ayrı bı hıkaye zaten,
hangı hıkayesını anlatacagımı ben sasırdım.

ay ben laf da koyamam oturur aglar zaten kocam öldü bu gelın ne anlayıssız dıye,
bı de esımle aramı bozar,
dedıgın gıbı huyları batasıcalar:57:

anasinin ne mok oldugunu biliyor esim birsey demez bana cunku sonuna kadar hakliyim bize ne manevi nede maddi hic bir destekleri olmadi su ana kadar hep kendimiz tirnaklarimizla kaziyarak geldik bu duruma sukurler olsun.esim bir yila yakin issiz kalmisti 2 yil once ruhlari bile duymadi aman onlar uzulmesin diye soylememistik.aklima tukureyim soyle iste paramiz yok para verin diye durt ikide bir ama biz bunu yapacak kisiler degiliz iste birikmisimizle ve sagolsun burada issiz kaldimi devlet ev kirani oder.kiramiz odendi cok sukur bizde bogazimizi dogurduk.simdi esimin isi iyi cok sukur iki laf arasi hala soylerler ne zaman hollandaya doneceksiniz diye esimde asla diyor biz burada iyiz basimizin caresine bakiyoruz hem boylesi daha iyi diyince dumur oldular...:32:

slm güzel anneler nasılsınız hrkezde heycan başlamış hazırlıklar tam gaz devam bense daha çanta felan hazırlamadım:17:
yıkadım ütülenip çantaya girecek ama ben ağırdan alıyorum heralde hayırlısı olsun bakalım:37:

kızlar gerçekten tüm kayınvalideler benzer inş bizde böyle olmayız ilerde :47:

bızımkı de bı tuhaf,
gecen aradı konusmadım annem banyoda dedı donup aramadım bende,
neyse kayınpeder vefat ettı bugun 7.gun annem Kuran hatmettı onun ruhuna bagıslamıs haber vermek ıcın aramıs konusmamıs annemle:49:
baska bırı acmıs tlfnu bı daha aramamıs annemı,
ınsan bı Allah razı olsun der yaw:47:

bız evlendıgımızde annem bıze memleketten peynır yaptırırken bunlara da yaptırıp yolladı,
bı acıp tşk etmedıler saolun demedıler,
nasıl mahcup oldum,
eşime dedım nolur soyle bı tlfnla sagol desın aıleme karsı mahcup duruma dusuyorum,
ınat ettı aramadı:47:

gel de bolesıne ıyılık yap:57:
görgü kurallarından bi haberler bellki, bide kasıntılardı bunlar değilmi çatlasınlar kasılmaktan emi....

İki ucu b..lu değnek derler ya aynen öle..sonrada bize surat yapıyoo bizi istemiyo diyo zaten hazır tarafı kendini soyutlamak..
haklısın canımda ne düşünürse düşünsün artık evin ayrı barkın ayrı boşver sen onları birazda onlar sıkıntı yapsın niye böyle davranıyor diye..

senın kayınvalıden sız onlara ev aldıgınız ıcın sana karsı boynu bükük,
yoksa sana da aynısını yapardı bence,
kızına yapan el kızına mı yapmıcak,
ben ınanamıyorum bı ayın 3 carsambası bı araya gelmıs resmen gelın hamıle kızı hasta hamıle o burnundakı etı aldırıyor :27:
cok enteresan:emir_bebek:

bızımkı ayrı bı hıkaye zaten,
hangı hıkayesını anlatacagımı ben sasırdım.

bencede.. ben diyecek bişey bulamıyorum zaten.. artık yorum yapmıyorum kendisine..diyeceğimi dedim ben.. birinizin kızı birinizin bacısı.. ne yapıyosanız yapın dedim cıktım işin içinden.. vicdanen rahatım yani ama kıza üzülüyorum tabi sonucta bende anne olcam ve nasipse kızım olacak .. kızım için dünyayı yakarım şimdiden. ama herkes aynı değil demekkii..

seninkini forumun acayip kaynanaları listesinin en basına koyuyorum ben .. kimseyede vermez yerini .. masallahı var..

ama seninde dediğin gibi.. bu dönem eşin için cok hassas .. sende hassas bi dönemdesin..dikkatli olman gerek.. ama zaten senin aldıgın terbiye durumu idare etmeye yeter tatlım..millet yeterki kaşınmasın...

Tünaydın kızlar...

Yine kayınvalide konuları açılmış, ya durup dururken niye sıkıntıya sokuyorsunuz şunların lafını açıpta Allah bildiği gibi yapsın hepsinide.

Kızlar benim gibi lohusalık korkusu olan var mı aranızda?Öyle şeyler söylüyorlar ki lohusa olmaktan korkuyorum)) Sanki huy değiştirip uzaylı olacakmışız gibi geliyor nedense.

Back
X