2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Ben de benzer durumdayım. Ya 1 Kasım'da alacak (37+6'da) ya da 8 Kasım'da (38+6), ama o da bayramın 2.günü.
Hastanede anestezide nöbetçi kalan olur ama sorun olurmu bilmiyorum ki..
Bi de benim kordon sorunum var,bebeğin boynunda hala, sanırım erken almayı tercih edecek dr.um yani 1'inde.

Geçen burda beyin gelişimini 39.da tamamladığını okudum, canım sıkıldı. İnşallah sorun olmaz. Var mı bu konuda bilgisi olan ??

arkadaşım benim bebeğimin de kordonu boynunda doktorum normal doğum yapabiliceğimi söylüyor ancak 39 ve 40. haftamız bayram tatiline denk geliyor bunu söylediğimde ise bana ben bayramda burdayım dedi ama kafamda bir sürü soru işareti var acil müdahale gerektiğinde personelin eksik olması gibi bilmiyorum ama bende mecburen sezeryanı tercih edicem sanırım bebeğim için 38.haftamız 1 kasımda doluyor bayrama kadar uygun bir günde en fazla 38+3 olucak tabi doktorun programını bilmiyorum allah hayırlısıyla yavrumuzu kucağımıza almayı nasib etsin

Senemgy yazdıklarından dolayı senı tabiki de anlıyorum ancak burda konuşulanlar zaten herşey yolunda gittiği takdirde yapılması gereken en ideal doğum şekli konusunda yoğunlaşıyor. En ideal doğum şekli diye birşey tabiki de var o da herşey yolundaysa yapılabilen normal doğum. Eskiden sezeryan yapmak luxe girdiği için herkes herşey yolunda olsa bile sezeryana girmek istiyordu sancısız bir doğum ideal olarak algılanıyordu. Ablam ve yengem 2 şer çocuk doğurdu sezeryanla ve normal doğum düşünmediler bile.Pişmalar mı derseniz hiç değiller çok memnunlar hatta bana da ısrar ediyorlar sezeryan ol diye. Ancak biz normal doğumun yeniden yaygınlasmaya basladıgı bir dönemin hamileleriyiz ve açıkcası normal doğum konusunda cesaretlendırılmeye ve ıkna edılmeye ıhtıyacımız var.Herseyden once kendımızı ıkna etmeye calısıyoruz.Bu nedenle hepımız bılıncaltımızda aynı dusuncelerle bırbırımızı ıkna etmeye calısıp normal dogumun faydalarını sezeryanın zararlarını degerlendırıyoruz. Kımsenın kotu bır nıyetı zaten olamaz. Allah herkes için en hayırlı dogum seklı neyse onu nasıp edecektır ama ınsallah hayırlısıyla en ıdeal dogum seklı olan normal dogumu hepımıze agrısız acısız sorunsuz nasıp eder ınsallah, ben her nekadar henuz korkularımı yenıp normal dogum ısteyıp ıstemedıgıme emın olamasam da,,,

Selam kızlar;
Dünden beri pek ilerlememiş sayfalar ne kolay oldu okuması :1:
Bu arada şimdiye kadar ağrı, sızı, kasılma, kramp, sancı gibi birşey yaşamayan ben bugün bel ağrısıyla gözümü açtım
O saatten beri de düzenli aralıklarla ağrı girmeye devam ediyor, yaklaşık 5 saattir sürekli kronometreyle takip ediyoruz
8-10-12dk arasında değişiyor giriş aralıkları ve girdiğinde yaklaşık 20-25 sn kadar sürüyür
Doktoru aradık nişan veya su gelmediği için takibe devam etmemizi söyledi, eğer 3-5dk ya inerse aralıklar hastaneye gidicez
Şiddeti de sabah daha azdı ama şuan daha bi hissettiriyor kendini ama genede dayanılmayacak boyuta gelmedi henüz
Tabi bu arada valizi hazırlamakta direnen ben apar topar herşeyi yerleştirdim, düzledim, anacığım da 1 saat içinde memleketten yola çıkıyor
Kadıncağızı doğumgününde telaşlandırdık, hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Bu ağrılar gerçekten doğumun başladığına mı işaret yaşayıp görcez ilerleyen saatlerde
Gelişmelerden haberdar etmeye devam ederim, öpüyorum fistuklar

Selam kızlar;
Dünden beri pek ilerlememiş sayfalar ne kolay oldu okuması :1:
Bu arada şimdiye kadar ağrı, sızı, kasılma, kramp, sancı gibi birşey yaşamayan ben bugün bel ağrısıyla gözümü açtım
O saatten beri de düzenli aralıklarla ağrı girmeye devam ediyor, yaklaşık 5 saattir sürekli kronometreyle takip ediyoruz
8-10-12dk arasında değişiyor giriş aralıkları ve girdiğinde yaklaşık 20-25 sn kadar sürüyür
Doktoru aradık nişan veya su gelmediği için takibe devam etmemizi söyledi, eğer 3-5dk ya inerse aralıklar hastaneye gidicez
Şiddeti de sabah daha azdı ama şuan daha bi hissettiriyor kendini ama genede dayanılmayacak boyuta gelmedi henüz
Tabi bu arada valizi hazırlamakta direnen ben apar topar herşeyi yerleştirdim, düzledim, anacığım da 1 saat içinde memleketten yola çıkıyor
Kadıncağızı doğumgününde telaşlandırdık, hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Bu ağrılar gerçekten doğumun başladığına mı işaret yaşayıp görcez ilerleyen saatlerde
Gelişmelerden haberdar etmeye devam ederim, öpüyorum fistuklar

allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla kavuşursun bebişine ayy çok heyecanlı bişey buuu evde sancı beklemekk :18: :18:

herkese iyi pazarlar kızlar bu yağmurda gezecem diye tutturup çıktım bakırköye gittim ayy nası perişan oldum yollarda soğuk,yağmur,trafik maafolduum
yorgunluktan ölüyorum şu an :25:
bide mağazalar nası kalabalık millet resmen kışlıkları kapışıyor beleş dağıtıyolar gibii :53: arada eziyolardı beni nerdeyse manyak karılar yaa töbe töbe :53:

hakketen çok enteresan benimde akşam tutuyo ağrılarım gün içinde hiç bişey yok
eşim diyo bana mı nazlanıyosun

İyi günler Hepinize hayırlı Doğumlar diliyorum. Sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almanızı diliyorum.Bende Mayıs 2011 annesiyim Kendi doğum günümde bebeğimi doğurdum. Çalışıyodum bebek olunca işi bırakmak zorunda kaldım. Bebek için bişeyler yapıp satıyorum. Anı Defteri ,Albüm ,Alt değiştime örtüsü , Kirli Torbası,altın yastığı gibi
$Kirli Çamaşır Poşeti.webp $Fotoğraf Albümü.webp $Takı Yasığı.webp $BEBEK ÜRÜNLERİ TAM SET.webp $Anı Defteri.webp $Alt Değiştirme Örtüsüüüüüüüüü.webp

leylacım teşekkür ederim mesajımı dikkate aldığın için ben de sürekli iyi beslenmeye çalışıom benim de perşembe günü muayenem inşallah kilo almış olur ,yarın muayeneden sonra bebğinin kilosu inşallah istediğin gibi çıkar,kaç kilo olduğu konusunda bilgilendirirsen memnun olurum şuanda muz bal süt blenderdan geçirip içicem,inşallah faydasını görürüz teşekkürler,topic olmasa da sağlıklı bebeklerimiz olur inşallah.ben de perşembe günü seni bilgilendiririm inşallah iyi haberler olur.

arkadaşlar eltime sinir oluyorum.Ben doğurmak üzere bir kadınım yan yana evlerde oturuyoruz bahçelerimiz bir kapı ile ayrılıyor(bu arda o kapı hiç açılmasın istemişitim ama oldu bir kere)benimkinden biraz büyük bir oğlu var.çocuk gözünü ovuşturup,yüzünü yıkamadan sabah sabah benim evde.Artık çıldırmak üzereyim.Sorumsuzluğun bu kadarı akşama kadar bir kere bile çıkıp bahçeye benim oğlum nerde demiyor kadın. Sinirden kasılmalarım arttı.bunlar yüzünden kocamla kavga ettim yaaaa ne yapıcam hiç bilmiyorum.

cnm elbetteki sen bilirsin bana yorum yapmak düşmez ama bence çok erken
hele herşey yolundayken sen de bebek de sağlıklıyken

evet herşey yolunda ama doktorum ya 4 kasım yada 14 kasım diyor yoksa bilmediğim daha önce hiç gitmediğim bir hastaneye gitmek zorunda kalıcam büyük ihtimal sancım tutacak çünkü 14 kasımda 40 haftamın içinde olucam ve kendimi şartlandırdığım hastane ve güvende hissettiğim doktorum olmayacak evde bir kızım var acil doğuma gitmek istemiyorum ben yokken onun kafası rahat olsun kardeşini evimizde yanında kalmaktan hoşlanacağı insanlarla kalmasını istiyorum offff bilmiyorum ağlamaktan gözlerim şişti eşimde şaşkın şaşkın bakıyor yüzüme istemessen zorla alacak değil ya sen bilirsin üzme kendini diyor gelde bunu bana anlat:((

Ben de benzer durumdayım. Ya 1 Kasım'da alacak (37+6'da) ya da 8 Kasım'da (38+6), ama o da bayramın 2.günü.
Hastanede anestezide nöbetçi kalan olur ama sorun olurmu bilmiyorum ki..
Bi de benim kordon sorunum var,bebeğin boynunda hala, sanırım erken almayı tercih edecek dr.um yani 1'inde.

Geçen burda beyin gelişimini 39.da tamamladığını okudum, canım sıkıldı. İnşallah sorun olmaz. Var mı bu konuda bilgisi olan ??

canım neden 1 kasım yada 8 kasım arada birgün alamıyormu seni mesela 3 yada 4 kasım gibi ameliyat günlerimi var senin doktorununda ???

son 40 saat :):)

sağlıkla gelsin bebişin inşallah :nazar:
kızımın doğumunu hatırladım son iki günü dünyadamıyım değilmiyim bilmeden şaşkınlık sevinç endişe hepsini yaşayarak geçirdim ama sonucu dünyalara bedeldi seninde acısız ağrısız kurtulman dileği ile...

son 40 saat :):)

hadi hayırlısı inşallah..güzel haberlerle dön topiğe canım:)))

hakketen çok enteresan benimde akşam tutuyo ağrılarım gün içinde hiç bişey yok
eşim diyo bana mı nazlanıyosun

güneş battıktan sonra metobolizma yavaşladığı için bu tip durumlar,hastalıklar,sancılar,ateşlenme filan gün battıktan sonra gece saatlerinde olur..ben de öleyim..başladı yine kasılmalarım..bide benim kız kafasını masaya çarptı,bi kalktım aniden hepten mahfoldum ağrıdan:(((

arkadaşlar eltime sinir oluyorum.Ben doğurmak üzere bir kadınım yan yana evlerde oturuyoruz bahçelerimiz bir kapı ile ayrılıyor(bu arda o kapı hiç açılmasın istemişitim ama oldu bir kere)benimkinden biraz büyük bir oğlu var.çocuk gözünü ovuşturup,yüzünü yıkamadan sabah sabah benim evde.Artık çıldırmak üzereyim.Sorumsuzluğun bu kadarı akşama kadar bir kere bile çıkıp bahçeye benim oğlum nerde demiyor kadın. Sinirden kasılmalarım arttı.bunlar yüzünden kocamla kavga ettim yaaaa ne yapıcam hiç bilmiyorum.

ne anlayışsızlık yaa!! kendi rahatından geçip,oğlanı eve çağırmak işine gelmiyodur tabi.. kapat kapını açma..banyodaydım uyuyodum filan dersin..ya da bişey demek zorunda değilsin..açma kapıyı..yazık değil mi sana,bebişine..üstelik herkesin bi mahremi var..çok sinir bi durum

canım neden 1 kasım yada 8 kasım arada birgün alamıyormu seni mesela 3 yada 4 kasım gibi ameliyat günlerimi var senin doktorununda ???

doktorlar ilk 10 gün izinli olucaklar..benim doktorda 2 kasımda izne ayrılıyoççbebek erken gelmezse 1 kasımda da benim sezeryan var.. normal doğum tarihim 14 kasım..

mrb anneler bizde cuma doktora gittik bebeğim 1 hafta geriden geliyordu şükür o arayı kapatmış dr umuz maşallah dedi kilosu iyi şükürler olsun..ben her sabah yumurta,yoğurt yiyiyorum akşamları meyve, cevizli incir,kayısı ve cevizli lokum yiyiyorum geceleride ballı süt içiyorum zannedersem bu yediklerim arayı kapattı sizlerde deneyin isterseniz..bu arada tatlı yiyince benimki çıldırıyor aşağıya çok baskı yapıyor ben çok korkuyorum oynarken canımı çok acıtıyor utanmasam ağlıycam o derece çok yaramaz....hımm birde bel ve sırt ağrım çok kötü...bizde kısmet olursa kasım 10 ile 15 arası dr umuz sezeryanla alacak ben öyle istedim diye ama korkuyorum ya 37. haftada gelirse diye tam bayram üstü gerçi dr var hastanede dedi ama kendi dr um olsun istiyorum hayırlısı olsun artık..doğum yapan arkadaşların allah yardımcısı olsun inş. yavrularına hayırlısıyla kavuşmuşlardır...

Back
X