Slm kızlar benim oğlum iştahsız ve uykusları son on gündur artmıştı iki gün önce dış patladı sorunumuz dismiş.. İnşallah nmdan sonra rahatlayacak bebegim ishal ya da ateş olmadı... İştahsızlık ve uykudan saat bası uyanma oldu bakalım bundan sonra ne olur.. Gamze maşallah kızına ayakta yalnız nasıl duruyor o sekilde? Emeklemw olayı bizde yok hatta yuzustu Şırnak'tan nefret ediyor bağırıyor sanırım emeklemwdwn yürüyecek yurutece koyacakmisiniz ben doktora sorup karar vereceğim
hayırlı olsun ilk dişiniz

emekleme ve dönme vs bizde de yok, daha çok çek, yakala ve dök seviyo

yürüteç almayacağım faydası olduğunu düşünmüyorum birde evde çok yer kaplayan gereksiz birşey bence
arkadaşlar gamzecim özellikle sen, çok hareketsizim bu kilolar nasıl gidecek diye dert yanıyodun ya al bakalım, sadece 7 dak. bi kez yap kolun bacağın mis gibi çalışıyo, valla plates falan hikaye.. buyrun hep birlikte spor yapalım.. iki part var, birinci 7 ikinci 10 dak.. yani günde 20 dak bile sürmez, e bebişler en azından okadar uyuyodur herhal, hiiiç bahane kabul etmiyom, hadi spora..
Jillian Michaels Level 1 Part 1 - YouTube
Jillian Michaels Level 1 Part 3 - YouTube
şimdi herkes bu videoları bilgisayarında kısayola kayıt etsin, hemde hemen hemeeenn, sonra ben kaybettimde yapamadım unuttum da yapamadım diye bahaneler yok, hep beraber sıkı sıkı vücutlara sahip olalım ki, hepimizin yüzü gülsün...

teşekkürler

hadi bir ki bir ki

bu arada oğlun çok tatlıydı fotoğraflarda, oyun arkadaşı konusunda sana katılıyorum ayrıca. Benim de kızım bebekken bir milka ineği vardı, cici cici diye severek uyurdu daha sonra adını cicikız koymuştuk yıllarca onunla sorunsuz uyudu hala da arasıra çıkarır uyur, koklar, tabi yıkanmaktan kullanılmaktan haşadı çıktı, defalarca diktim tamir ettim. Oğlumu da alıştırmaya çalışıyorum bi tane tedy bear ayı aldım ama bizimki sarılıp yatmak yerine popusunu dönüp yatıyor

bende bakıcı kapalı onun eşarbına sarmıştı, ona alışmasın diye kendimin evde namaz kılarken falan kullandığım bi tülbentim vardı onu verdim, benim kokumda onu kah kokluyor, kah emiyor, kah dişliyor sanırım onsuz uyumayacak. Bir de bu oyuncaklardan yada verdiğimiz şeylerin yedeği olan şeyler olması lazım, biz bi cicikızı kaybetmiştikte aklımız çıkmıştı, yabancı bir arkadaşım isviçreden getirip hediye etmişti
iyiyim canım benim sağol. Kayınvalidem iyileşti şükür. Evine de döndü. Forumu sürekli takip ediyorum ama kimsecikler yok bu ara. Bugün biraz hareketlenmiş. Haftaya pazar babalar günü ve eşime güzel ve onu çok mutlu edebilecek bir babalar günü hediyesi almak istiyorum ama parlak bir fikir bulabilmiş değilim henüz. Parlak fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar. Birbirimize yardımcı olalım. Ben oğlana onun el ve ayaklarının izleri olan üzerinde de canım babam yazan bir tişört falan mı hazırlayıp giydirsem ve o günün sabahı babayı öyle mi uyandırsak diyorum hem hatıra kalır. Bir de ikisinin fotoğrafı olan bir saat mi yaptırsam diyorum.
canım sen bizden fikir istiyon, ben senden iyi bi fikir aldım bile... bence tişört iyi
Allah bozmasın bugün çok keyfim yerinde. Yarın doğumgünüm eşim bugün müsait olduğu için bugün bizi gezmeğe götürdü çok güzeldi. şu an evim dandini. Mutfak bulaşık dolu. Bir sürü ütü var. Ama canım fatma gülü izleyip bir yandan sizinle sohbet etmek istiyor. Bu akşam da böyle olsun :) bu aralar oğlan hep ilgi istiyor bir an yalnız kalmak istemiyor ve gün içinde yetişemiyorum hiçbirşeye anca karnımızı doyuruyoruz :) geceleri o uyuyunca toparlıyorum evi.
şimdiden mutlu yıllar sana
gamzecan mesajımı alınca haberleşelim, bu arada senin bıdık çok tatlı çıkmış, yiycem ben onu, abla kız olmuş ya, saçı bile uzamış
karaca nerdesin arkadaşım merak ettim, kaç gündür mesaj yazmadın umarım iyisindir, alıştırdın bizi
denis bizi habersiz bırakma, özledik seni de
edibe içimden bi ses Ankaradasın diyo, yoksa ben bugün seni mi gördüm 7 de