- Konu Sahibi bebegim_01
- #42.801
denizimi soracak olursanız daha öncede söylediğim gibi sizi üzmek hastalığımızla sıkmak istemiyorum daha iyi olcak inşallah rutin idrar tahliini 15 günde bir veriyoruz idrarda protein fazla imiş protein ağırlıklı beslenmemeli bide su içmesi lazım onuda içmiyo zorla içiriyorum bu gidişle kızım tuvalet alışkanlığı kazancak maşşallah 3 saate bir yıkayınca altını her sefer yapıyo lavaboya çişni bizden böyle çoj yoruluyorum ama onlar iyi olsun yeterki. Kemececim kerem üşüttü galiba geçmiş olsun canım çalıştığından aklın evde kalıyodur. edibe hoş geldin baya bi gezmişsin istanbuldayım buluşmayı ayarlarsanız gelmeye çalışırım inşallah
karaca baktımda son sayfalar yoksun bayadır inşallah iyisinizdir yokluğun beli olluyo bizden bu kadar hepinizi öpüyorum aslında çok yazcak bişeyler varda zamanım yok aklımda kalan bunlar
karaca baktımda son sayfalar yoksun bayadır inşallah iyisinizdir yokluğun beli olluyo bizden bu kadar hepinizi öpüyorum aslında çok yazcak bişeyler varda zamanım yok aklımda kalan bunlar