- Konu Sahibi bebegim_01
- #43.121
canmbenm aldm fotoları
hepmz coooooooooook guzel cıkmısız
bebeklerımız de ole tabııı
cok memun oldm
sana zahmet oldu
tekrardan tesekkrler
ohhh be bugunu de kurtardm valla
duşumu da aldm
ohh mısler gıbı oldm yaaaa
huuuuukı
kımsler yok mu yaaaa
gamze nerelere kactnnn bakım
cnm önemli deil ben haric herkes güzel cıkmıs bu arada ben saclarımı kestirdim bugün daha ii görünüorum en azından
Nasilsiniz ne var ne yok..su gecmisi okuyup ta tek tek cevap veren bayanlara imreniyorum. Ben vakit bulamıyorum ancak okuyorum son bı kaç sayfayı.. Cooook cooook tebrik ediyorum zayiflayan bayanları... Ne güzel... Peki bu rudi denen bayanın şişmanlardan formülleri var mi))) bı deri bı kemik kaldım .. Buluştuğumuzda çırpı bacak dmeyin sakın bana ...
))
Bn bugün çok mutluyum coooooookkkk....
Dün dogum günüydü..yeni yasıma oglusum ve sevgilim ve tüm sevdiklerimle tatilde girdim..bütün bı senem böyle gecer insallaaaaaahhh... Kocacim amerika dn yeni iPad 3 almış veeee arkasına orijinal mağaza çıkışlı dunyanın en güzel annesine Namık erdm ve esinden yazdırmış... Çok güzel..elimden bırakamıyorum. Uzuuuuun uzuuuun yazasım geldi bak şimdi...Artık sürekli online yim...burdayimmm sizlerleyim...cocuklar gibi kucağımda i pad ilme yattım eskisini ativerdim gitti...yalnız aşağıdaki suratlardan yapamiyom henüz....
Bu aradaaaaaa biz arabadayiz.... Allah izin verirse 400 kilometre yolumuz kalmış..Ankara ya geliyoooooz.. Denize biraz ara verelim dedik deli gibi bronlastik..yani Ankara da gercek edibeyle değil de yanık bı çağla sikel le tanisabilirsiniz..oğlum bile fıstık gibi oldu ... Bu ayda bronzlaşdı.. Haftaya Pazartesi başka bı yerden devam etcez deniz tatiline..ankaraaaaaa napalim ne zaman nerde buluşalım...esler de gelsin mı...benim eşim bırakmak istemiyor beni..meraklidir o.. Bende gezcem tanıscam modunda..eslerde katılsın mı....hemen program yapalım...hadiiiii...x
ya görüşelim ama kocalar olmasın onların yanında dedikodu yapılmaz eşin sizi bırakınca tanısırz baska yerde oyalanır olmaz mı benm kocam zaten hafta sonu olmazsa gelemez:26: