Ben ilk gün çok terledim. Bir de tansiyonum düştü azıcık. Artık sağlam kahvaltımı yapıp üzerinden biraz zaman geçince yapıyorum. Terlemek iyidir ama, toksin atarsın.
Ya kızlar bu arada acayip bişey oldu. Nehir bizim büyük yatakta uyuyordu. Ben de sık sık kontrol ediyordum. Kızımın bir yatağı da bizim büyük yatağın yanında ama aralarında 15 cm'lik boşluk var. Sonra ben bunun gülme sesini duydum. Rüya görüyor herhalde dedim. Ya da uyandı... Gittim baktım, yatakta değil. Allah'ım ölüyorum sandım. Yatağın yanındaki boşluktan aşağıya inmiş. Ama nasıl yaptıysa oturur vaziyette duruyor. Artık neye eğlendiyse o kadar kıkırdaya kıkırdaya gülüyor. Hemen aldım, her yanını kontrol ettim, bişey yok çok şükür. İki dakika yalnız bırakmaya gelmiyor. Hava sıcak, kendi yatağında uyanıyor hemen. Burada döne döne uyuyor diye sık sık kontrol ederek uyutuyorum ama daha sık bakmak lazım demek ki. Allah korumuş kızımı. Sarılıp sarılıp ağladım, özür diledim. O da bakıyo böyle, bu şapşal annem napıyo diye

Bu aralar bir de eliyle "gel" işareti yapıp "dee dee" diyor. Aaaa bir de öksürünce biz taklit ediyor sıpa. Sizinkiler ne durumda bilmem ama acayip de bi sinir var. Elinden bişeyi alınca resmen tepine tepine ağlıyo cadı. Öyle yani.Artık hiç yalnız vakit geçirmek istemiyor.