ya kac gün oldu en fazla 4 gün falandır maş. yıl olmuş gibi size yazmayalı en cok şey birikti bi anda en son borclardan şikayet eder iken sizden gelen tavsiyeler sayesinde borç yiğidin kamçısıdır diyerek kamçılı bi şekilde eşimin köyüne gittik araba yeni ya hem pratik yapalım hem kayınvalide torununu görsn hem bahceden taze sebze meyve getirelim dedik aslında zor oluyo artık yaz boyu başka yerlerde evimzde oturcakdık kıızıma da beslenme düzeni oturtacaktım ama evdeki hesap çarşıya uymadı hem ziyaret hem ticaret yaptık köye gittik öncesndede vınnn kontürü bitti kociş dün 3 aylık peşin almış saolsun
(he yaa bencede sağolsun)bacıların bekler seni gacılar gulübündeki al 3 ay sınırsız gir dedi
(vayy enişteye bak seennn)bende sabahtan saglık ocagına falan gittik bi kac kızıma bişiler aldım size koştummm gelelim naptığımıza.........
kızımla ramazanında etkisiiyle baya kavgalıyız dediğiniz gibi hepinizin cocguu gibi çok hareketli sürekli yaramazlık kıs kıs gülmeler... ne bilim nerde zararlı sey koşmalar evde her buldugu yerde sıralamalar çekmecelere asılıp asılı kalıp bağırmalar her buldugu tozu agza atmalar..ne bilim bilmeme bişeyler.
(aynen öyle yapacak bişii yok).

enerjinin tükendiği yerde biile yaramzlık yapacağı anı yakalayınca gözü parlıo kızın bi anda koşarcasına yarı emekleme yarı taka yarı sıralama bi gidiş ben koca ayaklarımla zor yaklıorum balkon açamaz oldum önüne ne koysam atlayacak üstünden balkona branda alamadık bi demir araları tehlikeli şöyle afilli bi branda yok mu hesi cok demode
neyse ipek bi gün rahat uyuyo bigün sorunlu gündüz uykularından bahsediorum artk 2seansa düşürdüm gündüz uykusunu artık bi düzenimiz var ama saatlaer kayabilio ipek ayarlıo onu ama beslenme ve uykuyu ben ayarlıorum yani benim istediğimde oluo onun istediğide hersey hergün ayn saatte olmasada hersey hergün oluyo demek sanırım bu
gelelim bana bir araba kullanmaya başladım anam ralli sürücüleri ile yarışır hale geldim

hannnnnn hannnnnnnn tutmayın beni rüyamda bile görüom

neyse ilk gün eşimn gıcıklıgından sonra köyde r

ahat rahat kullanmaya arabaya alışmaya başladım zamana trafiğede alışırsam harika olcak
köydede güzel gecti ama zaman gectikce insan kayınvalidem harikadır eltimde öle yinede de herseyin azı ve özzü iyi cok sık gitmemek ve görüşmemek ii(
kesinlikle katılıyorum)bende((( cantugba gibi fazla alıngan kemece gibi hassaas asu gibi düşünceli edibe gibi konuşkan nazo gibi..ne bilim hepiniz nehirada serap,rudi,devkule,sevdalinka hcikimseyi küstürmek istemiom sprey(
hani beeennn?? )))oldugum icin herseyn fazlası zarar bundan sonra bayramda köye 4 ekimde coruma gidip Allah izin verirse artıkkış sezonuna giriorum bu ne ya evimde düzen tutturacam spora baslıcam(
inşallah ama çalışırken zor olmucakmı) şu okullar bi acılsaydı...
bu arada köyyden kış malzemesi getidim dün fasulye koydum biraz buzluga ya bu ne kışa çıkcagımız mechul kızım icin dolduruyom buzlugu bu sefer gecen yıl cok koymamıstım kızıma daha cok vakt ayrmak icin yemege ev işine ne kadar az vakit o kadar cok anne bebek ilişkisi düşüncesiyle.... bugünde karnıyarıklık falan koymama lazım biber kurutmam lazım ... ne bilim daha gelecek aya domates konservesi melemen deriz biz ona

ondan koymam gerek herseye yetişirssem bakcam artık ama bu sene bezelyeyi kaçırdım ya

eşim cok sever offfffffffffffffffffff(
benimkide hiç sevmez ama bende en çok bezelye yapmışım şimdiye kadar
hıh size gelelim hasta bebeklere geçmişler olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tugba bebeğini düşürmüşün emire

gönderiom biliosun bende 3kere düşürdüm hemde 2 kere hic hatam yoktu yani bu işler garip evi görsen cok düzenli olmaya calısan ben 2 yıllıgına misafir geldiği günler haric evimi kızıma göre ayarlamaya calsııom oldugu kadar yani her an tetikte olmak zor kendmi okulda gibi hissediorum beni yoruo okuldada cocuklarla olmak evdede aynı sistem bana her yer okul oldu
kızlar bugün kızımı saglık ocagına götürdüm 9.ay kontrolü bayrama gelio bide ben kendim icin kan vermek istedim derken kızımın kontrolünü erkene cektim hemsirede tamam dedi kızımın kulagı agrıo sanıodum baktı doktor yok bişey gözlerinde göz yası kanalı hala yarı tıkalı saglık ocagndaki dr masaja devam et dinleme kızımdada aynı lşey oldu dedi bu doktorları napim ben bi daha mecbur olmayınca özel hastaneye gitmicemmmmmmmmm

belki masajı 2 aydır bırakmasaydım kızımın gözü acılcaktı herkes baska sey düşünüo direk ameliyata yönlendrmek ne kadar ac gözlüülk ya ne bilm neyse yinede zararın karına hgeçeriz in. bi yaşına kadar acılır kızımın gözü... ben hala regl olmadım bu ara yumrtalıklarımda batma hissediorum edibe hastalanmıs bende olcam galiba hemsire yakındır olmassanda 11.ayda kadın doğuma ugrarsın dedi

bende tamm dedim...sonrasında doktora kan verdim sirisinek ısırıgı bile cok gec iyileşio et kötü derler ya ondan mı bilemem cok hassasım heryerim yara bere dedm Allah korusun şeker falan olur mu bakalım dedi herseye bakacakalr kansızlık kolestrol falan hem benim icindeii oldu kızımı emzirirken vücutta eksilen ne var baksınlar yarın ögrenecem..
inşallah bişey yokyur canım haberdar edersin yarın gelince
bu arada kıızım 68cm baş cvresi 43 cm kilosuda 8.100 olmuş
maşşallah ipeğe daha 10 gün var aslında değerler ii dedi hemsire kilo kaybetmemişsinz az gibi geldi bana en son 6.ayda 7.700dü dedm yok ii dedi cok almasını beklemioruz zaten kızının boyu uzamıs bası büyümüş dedi doktor diş konusunda bakstı dvitaminini alsın nie bıraktın dedi acıklamasını yaptım bugünlerde dişte cıkaracak sen ver dedi aklıma yttı artık veriorum bende...
ver ver diş çıkarmasada kemik gelişimi için önemli
gelelim ek gıdaya size sizden ayrıkaldıgımız zamnda tuttugum listeyi atarım bi ara şimdi dün misafir vardı dünküü mis gibi ev külkedisine döndü ıonlar gidene kadar ben onu toplaym akşama yemegim var sizi seviorum döncem hep size canlarım hep buralardayım artıkım canım bacılarım benim kız kardeşim olmadıgı icin baya seviom sizi
bizde seniiiii