2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sız neler yıyorsunuz nasıl beslenıyosunuz.

ben bügün öğle yemeği yemedim yemekler aynen duruyor ..eşim akşama gelince kızacak :)))

normalde sabah standart kahvaltı ..üstüne elmA (bağırsaklarımı çalıştırsın diye)
... öğle mutlaka çorba içiyorum ...
akşam ne yemek varsa onu yiyorum .tatlı varsa akşam dayanamammm... yoksa yemiyorum tabiii
genelde akşam yemekleri . haftada 2 kere et ...diğer günler sebze .şeklinde....

hergün 5-6 fındık ... probiyotik yoğurt 1 tane (çoğu zaman unuturum )
bide benim milli meyvem mandalina sınırsız :))) canım ne zaman isterse ...

kızlar sız neler yıyorsunuz nasıl beslenıyosunuz.

ÖRNEK BİR MENÜ

SABAH:
1 bardak süt,
1 yumurta,
1 dilim peynir,
1 dilim ekmek,
1 domates, 1 salatalık, maydanoz, yeşil biber, dereotu v.b

ARA ÖĞÜN:
1 meyve,
1 bardak ayran,
1 ince dilim ekmek

ÖĞLE:
1 Porsiyon etli kurubaklagil yemeği
1 porsiyon pilav veya makarna
1 bardak ayran
1 porsiyon salata,
1 orta dilim ekmek,
1 adet meyve

ARA ÖĞÜN:
1 dilim ekmek,
1 dilim peynir,
domates ve salatalık,
1meyve

AKŞAM:
1 porsiyon et, balık, tavuk (sebzeli)
1 porsiyon zeytinyağlı sebze yemeği
1 bardak ayran,
1 porsiyon salata , 1orta dilim ekmek

GECE:
1 su bardağı süt veya 1 porsiyon sütlü tatlı
1 porsiyon meyve
Kahvaltıda veya ara öğünlerde 5 zeytin, 1 tatlı kaşığı bal, pekmez, reçel tüketilebilir. 1 porsiyon meyve, 1orta boy elma, portakal veya küçük bir salkım üzüm, ince bir dilim karpuz veya kavun, yarım muz veya greyfurt olabilir.

çok sinirliyim. normal doğum istiyorum ama hiçbir doktora güvenmiyorum. hele ki internette yorumları okuyunca iyice geriliyorum

çok sinirliyim. normal doğum istiyorum ama hiçbir doktora güvenmiyorum. hele ki internette yorumları okuyunca iyice geriliyorum

aynennn canım aynen ya yok açılma olmadı yok kordon dolandı suyu bitti diyip hemen alıyorlar insanlarda çaresiz tabi o esnada kimse bişey diyemiyor bende normal istiyorum gelinimiz yaptı aynı gün ayağa kalktı 1 haftada eski haline döndü sadece 3 dikiş varmış sanıyorum ve temiz bi bakımla hemen atlattı... benim doktorumda pek iç açıcı değil ama bakalım ne olcak??

canımm
boşuna kendini germe
zamana bırak herşeyi..
normal dersin sezr.olur..
sezr.dersin normal olur
en iyisi sen son aya kadar düşünme
zorla kim kime sezr.yapabilir canım benimm

kızlar be br liste çıkardım bebeğin oda süslemelerindenşekerlerşne bakım ürünlerine anne bakım ürünleride dahl max.520 tl gibi bir fiyat çıkıyor eh fena değil

kızlar be br liste çıkardım bebeğin oda süslemelerindenşekerlerşne bakım ürünlerine anne bakım ürünleride dahl max.520 tl gibi bir fiyat çıkıyor eh fena değil

çok tutmuş .... ben oda süslemesi ne falan eminönüne gidicemalıp kendim yapıcam en fazla 120 civarı herşeyi alırım ...
bakım ürünleride 400 tutmaz gibi geliyor bana yaa...

çok tutmuş .... ben oda süslemesi ne falan eminönüne gidicemalıp kendim yapıcam en fazla 120 civarı herşeyi alırım ...
bakım ürünleride 400 tutmaz gibi geliyor bana yaa...

bebeğn şampuanıydı kremiydi ıvırı zıvırı emzirme südyenleri çantalar falan filan yani bitek bakım ürünü yok içnde bende eminönüne gidicem orda uygun ve çok güzel şeyler var

canım yaa cok tesekkur ederım.ıyı oldu bu lıste.bende artık kendımı bır duzene soksam ıyı olur artık.of doktorda aramadı yıne.hep boyle yapıyorlar soz verıp aramıyolar.lıste ıcın coooooooook tesekkurler canım arkadasım benım

Canım sana kendi doktorumu tavsiye edeyim istersen hakan bey delta hospitalde. Ben normal doğum düşünüyorum dedim tamam dedi. Banada aynı doktorda normal doğum yapmış bir arkadaşım tavsiye etmişti hakan beyi böle yani istersen bi araştır tatlım tabi karar senin.. Burda bir arkadaşta ayrıntılı ultrasona gircekte hakan beye sanırım nevra gircekti... onunda fikirlerini al istersen tabi ben memnunum ama herkes bir değil............

bende mandalınayı cok sevıyorum.zaten meyvelerde olmasa ac kalırım ben heralde.sagol canım önerın ıcın

kızlaaaar yılbası gecesı neler yapacaksınız bakalım.evdemısınız dısarıdamısınız neler planladınız

ben okudum canım.sagol cok ıyı oldu.sagol.subaruda yemek lıstesı yollamıs bana.oh benden ıyısı yok vallahı.canlarım benım sagolun hepınız cok cok sagolun

ben okudum canım.sagol cok ıyı oldu.sagol.subaruda yemek lıstesı yollamıs bana.oh benden ıyısı yok vallahı.canlarım benım sagolun hepınız cok cok sagolun

Bişey değil tatlım bende bu hastalık olma ihtimali var çünkü son muayenemde tek damarımdaki direnç yüksek çıktı. Yani bende preeklamsi riskli hamileler arasındayım şu anda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…