:84:
sagol canım ınsallah.hepımız ıyı olalım.hıc sıkıntı gormeyelım duymayalım ınsallah.neler aldınız bebeklere banada gosterın yaaaaaaa:84::84:
kızlar sız neler yıyorsunuz nasıl beslenıyosunuz.
kızlar sız neler yıyorsunuz nasıl beslenıyosunuz.
çok sinirliyim. normal doğum istiyorum ama hiçbir doktora güvenmiyorum. hele ki internette yorumları okuyunca iyice geriliyorum
çok sinirliyim. normal doğum istiyorum ama hiçbir doktora güvenmiyorum. hele ki internette yorumları okuyunca iyice geriliyorum
kızlar be br liste çıkardım bebeğin oda süslemelerindenşekerlerşne bakım ürünlerine anne bakım ürünleride dahl max.520 tl gibi bir fiyat çıkıyor eh fena değil
çok tutmuş .... ben oda süslemesi ne falan eminönüne gidicemalıp kendim yapıcam en fazla 120 civarı herşeyi alırım ...
bakım ürünleride 400 tutmaz gibi geliyor bana yaa...
ÖRNEK BİR MENÜ
SABAH:
1 bardak süt,
1 yumurta,
1 dilim peynir,
1 dilim ekmek,
1 domates, 1 salatalık, maydanoz, yeşil biber, dereotu v.b
ARA ÖĞÜN:
1 meyve,
1 bardak ayran,
1 ince dilim ekmek
ÖĞLE:
1 Porsiyon etli kurubaklagil yemeği
1 porsiyon pilav veya makarna
1 bardak ayran
1 porsiyon salata,
1 orta dilim ekmek,
1 adet meyve
ARA ÖĞÜN:
1 dilim ekmek,
1 dilim peynir,
domates ve salatalık,
1meyve
AKŞAM:
1 porsiyon et, balık, tavuk (sebzeli)
1 porsiyon zeytinyağlı sebze yemeği
1 bardak ayran,
1 porsiyon salata , 1orta dilim ekmek
GECE:
1 su bardağı süt veya 1 porsiyon sütlü tatlı
1 porsiyon meyve
Kahvaltıda veya ara öğünlerde 5 zeytin, 1 tatlı kaşığı bal, pekmez, reçel tüketilebilir. 1 porsiyon meyve, 1orta boy elma, portakal veya küçük bir salkım üzüm, ince bir dilim karpuz veya kavun, yarım muz veya greyfurt olabilir.
ben bügün öğle yemeği yemedim yemekler aynen duruyor ..eşim akşama gelince kızacak :)))
normalde sabah standart kahvaltı ..üstüne elmA (bağırsaklarımı çalıştırsın diye)
... öğle mutlaka çorba içiyorum ...
akşam ne yemek varsa onu yiyorum .tatlı varsa akşam dayanamammm... yoksa yemiyorum tabiii
genelde akşam yemekleri . haftada 2 kere et ...diğer günler sebze .şeklinde....
hergün 5-6 fındık ... probiyotik yoğurt 1 tane (çoğu zaman unuturum )
bide benim milli meyvem mandalina sınırsız :))) canım ne zaman isterse ...
kızlar çoğu kişi dortiye protein eksikliğiyle ilgili sorular sormuş ben öğlen bi yazı paylaştım bununla ilgili okuyun canlarım dorti sende oku istersen canım....
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/381996-2011-mayis-anneleri-2241.html#post16716407
kimse okumadı heralde yazıyı....
kızlar çoğu kişi dortiye protein eksikliğiyle ilgili sorular sormuş ben öğlen bi yazı paylaştım bununla ilgili okuyun canlarım dorti sende oku istersen canım....
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/381996-2011-mayis-anneleri-2241.html#post16716407
kimse okumadı heralde yazıyı....
ben okudum canım.sagol cok ıyı oldu.sagol.subaruda yemek lıstesı yollamıs bana.oh benden ıyısı yok vallahı.canlarım benım sagolun hepınız cok cok sagolun
Eferim sana o zmaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?