Boşver Sen Yapmasanda Olur Sen Özel Bir Dönem Geçiriyorsun Canım
Aslında Hepimiz Öyleyiz Annemler Filanda Kızıyorlar Temizlik Yapmama Ama İçime Sinmiyor
Nasıl Olsa Yakında Koca Göbüşlerimizle Hiç Yapamayacağız
Dorticim Eşim Gelicek Birazdan Ben Masayı Hazırlayım Görüşürüz Yine Kendine Çok İyi Bak Öptüm :89:
Ohooo ben 2 aylıkken başladım almaya sen daha yenimi alıyosunkızlar yavaş yavaş göbekler ortaya çıkıyor
hamile kıyafetleir alan oldu mu
bn nasıl çarşıya gidecem bilmiyorum
hemen yoruluyorum zaten
internetten bakıyorum bana göre doğru dürüst yok
bide mayıs ayına denk geliyor mevsimde ne kış ne yaz
bakın bi siteden baktım hamile kıyafetlerine size de fikir olsun hem
Işşıl Hamile Dünyası | 2010 | Hamile Dünyası, Hamile Mağazası, Hamile Kıyafetleri
merhaba mayıs anneleri nasılsınz
calsiyum ve magnezyum ilacını kullanan arkadaşlar dr. bu ilacı tahlile göre mi yazıyor
yoksa şikayetler üzerine mi kullanıyorsunuz
çoğumuz elevit gibi kan ve demir gibi ilaçlar kullanıyoruz
bn mecbur kaldığım için hastalıklarımdan dolayı baya ilaç kullanıyorum
gerektiğince ilaç kullanmalıyız bence ...
her ay rutin kan tahlili oluyorum ve calsiyum d vitamini bunlar arasında
şuan d vitamini halan kullanıyorum ama calsiyum u 2 ay önce dr. kesti
üstelik bn hiç süt ve süt ürünleri hiç içemiyorum..ama yeşil yapraklı sebzeler özlellikle marul ve roka yerim her gn..çok şükür kalsiyum değerim iyi...
omega 3 ise dr. tavsiyesi üzerine kullanma dedi..
doğal yollarla kullanmamı önerdi. bnun yerine ceviz semizotu ya da keten tohumu da olurmuş
ama en güzeli tabi omega 3 içeren balık..her balık değil ama
üstelik ayçiçek yağı ile kızartılmayacak saf zeytinyağı ya da ızgara olacak
aksi taktirde içerisindeki omega 3 besin değeri ölüyor
tatlım delta hosbital in bebek yoğun bakımı var mı?ya benm hastanem çok iyi doktorumda prof. ama proflar genellikle normal doğum yaptırmıyorlarmış. iyice kararsız kaldım kafam ambele oldu yemin ederim
merhaba anneler ancak girebildim bugün işten gelince yorgunluktan uyuyakalıyorum
bende hep elbiseyle koton çorap giyiyorum.hamile pantolonuda aldım ama elbise giymek daha hoşuma gidiyor
hoşgldin canımZonoxcum[/COLOR] Lütfen Şimdiden Kafan Takma Canım Benim
Herşey Yolunda Gider Normal Doğurcam Dersin Allah Korusun Minik Bir Terslikte Sezeryan Olmak Zorunda Kalabilirsin Bunların Tam Terside Olabilir Bende Normal Doğumu Çok İstiyorum Ama Bebişim İçin Hangisi Daha Sağlıklıysa Elbette Onu Uygulayacağım Birazcık Akışına Bırak Canım Dilerim Normal Yolla Kavuşalım Hepimiz Bebişlerimize
Bu Arada Hepinize Selamlar Arkadaşlar[/B]
canım ben de içim'in laktozsuz sütünü içiyorum. kutu sütlerden ziyada şişe günlük tüketin diolar ama nerdeeeeeeeeeeeeKızlar uht li sütler çok zararlıymış bilginize bir arkadaşım dedi gerçi ben günlük pastörize süt içiyordum gastritim var diyordum bir arkadaş pınarın bir sütünü tavsiye etmişti onu buldum ama uht li olduğu için almamıştım söyliyim dedim google yazınca çıkıyor uht li sütlerin anlamı
kızlar yavaş yavaş göbekler ortaya çıkıyor
hemen yoruluyorum zaten
Işşıl Hamile Dünyası | 2010 | Hamile Dünyası, Hamile Mağazası, Hamile Kıyafetleri
canım merak etme 7. 8. ayda tam dombili olacagızselam kızlar
5 aylık olduk 6. aya girdik ama hala hamile kıyafeti alacak kadar şiş değilim gibi göbeğim daha çok ufak,onun dışında lcw nin hamile koleksiyonu var bildiğim fiyatları uygun bir de c&a var lcw ye göre pahalı zaten hamile kıyafetleri uçmuş durumda pahalılık açısından,hamileler için en uygun kıyafet elbise ne kadarda bol alsan pantolonun beli sıkıyor gibi geliyor. ne zaman şööle koca dombili bi göbeğim olacakta doya doya alıcam gomlekler elbiseler
canım çok haklısın bende kara kara bunu düşünüyorum çünkü bulundugum ilde yokKızlar "Bebek Yoğun Bakım Ünitesi" olmayan hastaneyi doğum için tercih etmeyin.aklıma gelmişken uyarayım dedim:26:
kızlar yavaş yavaş göbekler ortaya çıkıyor
hemen yoruluyorum zaten
benimde yaygın canım evde badi giymesem hamile olduğumu eşim bile anlamayacak..kimse anlamıyor..neden aaa kızmı diyorlar yaa..uyuz oluyorum şu düşünceye..ben kızları çok severim..hayırlı olsun demiyorlarda olsun nasip diyorlar hey allahım !!!!kızlar aranızda benim gibi göbişi yayılan varmı sanki benim kızın kafası belimin bir yanında bacakları diğer yanında genişledim iyice kimse 5 aylık olduğuma inanmıyo hergün en az iki kişi aaaa hamile olduğun belli değil diyor ama ben hiç kulak asmıyorum ablam ikizleri taşırken öleydi karnında hiç çatlak olmadı karın içi geniş oluyo heralde bazılarının he bide istatistik tutuyom en az bikişi de aaaaa kızmı? olsuuuun diyo .
çok çok geçmiş olsun yeşim..inşallah sorun çıkmaz bir daha sağ salim kavuşursunuz kızınlacanlarım coksukur geldık eve.butun sonuclar aynı proteın eksıklıgı ve yuksek tansıyon teshısı kesınlestı.bunlarda tehlıkelı ve düşüge neden olan ıkı olumsuz seymıs.evde sureklı tansıyonumu olcup kaydedecekmısım.tansıyonum 13 u gecerse hemen hastaneye kosacakmısız.proteın eksıklıgıde yemekle falan ılgılı degılmıs.amaaaaaan kızlar vallahı kafam allak bullak oldu yıne.bunada sukur ne dıyelım.bu hafta yıne ara benı dedı.bebekle ılgılı ben kararımı verdım doguracagım.ama su dılek hanım denen kadından allah korusun aksı bır sey duyarsak ne yaparız bılmıyorum.o kadında hala ortada yok.ıste boyle canlarım.sızler nasılsınız bakalım.
ben ilkinde mecburen yaptım.daha öncede yazdım küçük bir ilçedeydim,öyle eminönüymüş,hanlarmış falan gideceğim yerde yok,netten aldım..bebfix,nar bebe falan vardı ama gidip kendiniz alın derim özellikle arabasını koltuğunu falan.kızlar nerdesınız.ınternetten bebek alısverısı yapanınız varmı.en guvenılır olan hangısı sızce.e bebek dıye bır sırtede ındırım var yazmıssınız.nasıl sızce.sızın alısverıs yaptıgınız sıteler hangılerı
benim dr elevit vermedi..ilki vermişti bu gerek yok düzgün beslen yeter dedi,onlar ilaç firmalarının reklamları dedi..sağlık ocağıda mutlaka kullan senin için önemli dedi..anpıcam bilmiyorumSağolun arkadaşlar cevaplarınız için. Bu hafta doktoruma soracağım :) Şu eleviti biraz küçük yapsalarmış, ben küçük folik asiti bilie birkaç gün zor yuttum hem de ikiye bölerek
hiiiiiç bişey almadım daha..bütün elbiseler taş gibi,herşey var ablasından,mothercare,lcw dan,weniceden renkli farklı çıt çıtlı badiler lacağım sadece..onlar çok kullanılıyor..zaten yaz bebekleri olacaklar,bol bol badiyle oturacaklarkızlaaar bebecıklere neler aldınız hadı banada gosterın.çok merak ettım:84:
sinir olunmazmı yaaaaçok sinirliyim. normal doğum istiyorum ama hiçbir doktora güvenmiyorum. hele ki internette yorumları okuyunca iyice geriliyorum
bende istiyorum yaa tekrar normal..Allahım inşallah ilki gibi sorunsuz olur dr iyi olur..dr lar çok fena kendi ceplerini düşünüp herşeyi yapıyorlar..öylelerinin aldığı para haram diye düşünüyorum.aynennn canım aynen ya yok açılma olmadı yok kordon dolandı suyu bitti diyip hemen alıyorlar insanlarda çaresiz tabi o esnada kimse bişey diyemiyor bende normal istiyorum gelinimiz yaptı aynı gün ayağa kalktı 1 haftada eski haline döndü sadece 3 dikiş varmış sanıyorum ve temiz bi bakımla hemen atlattı... benim doktorumda pek iç açıcı değil ama bakalım ne olcak??
valla ben sezeryan olmak istemiyorum..inşallah zorunda kalmam..iyileşme süresi daha uzun,hareketler daha kısıtlı,burada yazanlara inanmıyorum ben..kimisi hemen kendi işimi kendim yaptım hiç acı çekmedim diyor..ameliyat bu çizik değilki..çevremde olanlar hiçte hemen kalkmadılar.bide benim bünye göbeğe müsait..sezeryan olursam kuşakla sardıramamcanımm
boşuna kendini germe
zamana bırak herşeyi..
normal dersin sezr.olur..
sezr.dersin normal olur
en iyisi sen son aya kadar düşünme
zorla kim kime sezr.yapabilir canım benimm
hiçbişeykızlaaaar yılbası gecesı neler yapacaksınız bakalım.evdemısınız dısarıdamısınız neler planladınız
çok ilginç ve çok yazık yaa bu kadarmı yani..hani sağlık bakanlığı el atacaktı bu duruma nerdeler!!!!!!!kendimi normal doğuma şartlandırmadım ama gönlümden geçen normal doğum yapmak. zaten normal olanıda bu, adı üzerinde NORMAL DOĞUM. açıkcası sezeryan istemiyorum. bebeğimi kendi çabalarımla o hissi yaşayarak doğurmak istiyorum (sezeryan isteyen arkadaşları tenzih ederim) ama bu düşüncemi destekleyen 1 doktor bulamıyorum. hepsi sezeryancı
elevit kullanmkıyorum..sadece demir ve magnezyum kullanıyorum,kramp ve ağrılarım başladı çünkü:2:balık ceviz tüketiyorum zaten.balığıda yağda yapmam..fırın yada ızgara..yoksa yağlı oluyor yesem bile çıkarma hissi oluyormerhaba mayıs anneleri nasılsınz
calsiyum ve magnezyum ilacını kullanan arkadaşlar dr. bu ilacı tahlile göre mi yazıyor
yoksa şikayetler üzerine mi kullanıyorsunuz
çoğumuz elevit gibi kan ve demir gibi ilaçlar kullanıyoruz
bn mecbur kaldığım için hastalıklarımdan dolayı baya ilaç kullanıyorum
gerektiğince ilaç kullanmalıyız bence ...
her ay rutin kan tahlili oluyorum ve calsiyum d vitamini bunlar arasında
şuan d vitamini halan kullanıyorum ama calsiyum u 2 ay önce dr. kesti
üstelik bn hiç süt ve süt ürünleri hiç içemiyorum..ama yeşil yapraklı sebzeler özlellikle marul ve roka yerim her gn..çok şükür kalsiyum değerim iyi...
omega 3 ise dr. tavsiyesi üzerine kullanma dedi..
doğal yollarla kullanmamı önerdi. bnun yerine ceviz semizotu ya da keten tohumu da olurmuş
ama en güzeli tabi omega 3 içeren balık..her balık değil ama
üstelik ayçiçek yağı ile kızartılmayacak saf zeytinyağı ya da ızgara olacak
aksi taktirde içerisindeki omega 3 besin değeri ölüyor
açık sütlerde zararlı diyorlar..günlük camlarıda nerden bulacağız ay ne zor yaaa..yağsız süt için diyorlar onlarda uht li mecburen onları alıyoruz..offfKızlar uht li sütler çok zararlıymış bilginize bir arkadaşım dedi gerçi ben günlük pastörize süt içiyordum gastritim var diyordum bir arkadaş pınarın bir sütünü tavsiye etmişti onu buldum ama uht li olduğu için almamıştım söyliyim dedim google yazınca çıkıyor uht li sütlerin anlamı
ben pantolon olarak hiç almadım canım kendi pantolonlarımın belini kesip penye eklemiştim dikmiştim.1 kumaş,bir chino,bide kot pantolonumu yaptım böylekızlar yavaş yavaş göbekler ortaya çıkıyor
hemen yoruluyorum zaten
dereotu ve roka en nefret ettiğim 2 yeşilliktir hiç iyyemem..marulda bol bol olsaymışya maydonzoda falan :44:yalnız bilmeden alınan kalsiyumun da zararı var
mesala kalsiyum yükselince fosfor dengesi bozuluyor
kan değerlerine bakılınca bnm endokrin uzmanım sadece kalsiyuma bakmıyor
birbirine bağlantılı olan değerler var
ayrıca uht süt ile ilgli çok ilgnç bilgiler yazmıştım bir topikte
bulabilirsem buraya da aktarıırm inş.
kalsiyum ile ilgli bazı bilgiler vardı:
Süt iyi bir kalsiyum kaynağı mıdır?
Yaygın kanının aksine hayır! Gerçi içinde yüksek miktarda kalsiyum var ama fosfor miktarı da yüksek olduğu için kalsiyum/fosfor oranı 1:1 gibi. Halbuki bu oranın anne sütünde de olduğu gibi 2:1 ya da daha fazla olması gerekir. Birçok yeşil yapraklıdaki oran da aşağı yukarı bu kadardır (tabloya bakınız). Anlayacağınız çocuklarınızın ve de kendinizin kemiklerinin kuvvetli olması için mutlaka yeşil yapraklı yiyecekleri tüketin.
kalsiyum miktarı:
Yoğurt 121
İnek sütü 117
Maydanoz 67
Roka 120
Semizotu 65
Dereotu 208
Ispanak 99
Pazı 51
kalsiyum açısından dereotu ve roka sütü geçmiş durumda
ama hamilelerin bu besinleri dikkatli kullanmalı
selam kızlar
5 aylık olduk 6. aya girdik ama hala hamile kıyafeti alacak kadar şiş değilim gibi göbeğim daha çok ufak,onun dışında lcw nin hamile koleksiyonu var bildiğim fiyatları uygun bir de c&a var lcw ye göre pahalı zaten hamile kıyafetleri uçmuş durumda pahalılık açısından,hamileler için en uygun kıyafet elbise ne kadarda bol alsan pantolonun beli sıkıyor gibi geliyor. ne zaman şööle koca dombili bi göbeğim olacakta doya doya alıcam gomlekler elbiseler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?