2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hahaha ya bu annelik ne tuhaf bişeymişş valla nerdeyse hepimiz dr olduk ufak çapta bir muayenehane mi açsak napsakkk

Valla hayatımda ilk defa hamileliğimde idrar tahlili yaptırdım mesela ben
Ve hayatımda bu kadar tıbbi terimide hamileliğimde öğrendim.. Nelere kadirmiş bu hamilelik

Valla hayatımda ilk defa hamileliğimde idrar tahlili yaptırdım mesela ben
Ve hayatımda bu kadar tıbbi terimide hamileliğimde öğrendim.. Nelere kadirmiş bu hamilelik

ele bebşlerr bi doğsun asıl drlik ozaman başlıyoo ayy ben en çok bebeklerin ağlarken katılmalarından korkuyorumm offf

ele bebşlerr bi doğsun asıl drlik ozaman başlıyoo ayy ben en çok bebeklerin ağlarken katılmalarından korkuyorumm offf

Tatlım nerden geldi aklına bebeğin ağlarken katılması korkma sakın ben bugüne kadar öyle katılıp bişi olan bebek duymadım dayarsın memeyi azına susar korkma sakın oldu mu

canımm
boşuna kendini germe
zamana bırak herşeyi..
normal dersin sezr.olur..
sezr.dersin normal olur
en iyisi sen son aya kadar düşünme
zorla kim kime sezr.yapabilir canım benimm

kendimi normal doğuma şartlandırmadım ama gönlümden geçen normal doğum yapmak. zaten normal olanıda bu, adı üzerinde NORMAL DOĞUM. açıkcası sezeryan istemiyorum. bebeğimi kendi çabalarımla o hissi yaşayarak doğurmak istiyorum (sezeryan isteyen arkadaşları tenzih ederim) ama bu düşüncemi destekleyen 1 doktor bulamıyorum. hepsi sezeryancı

Ben kaçtım yavrular çünküm son bir yapılcak yemeğim ve salatam kaldı onları hallediyim malum akşam yemeği zamanııııııı.............

Tatlım nerden geldi aklına bebeğin ağlarken katılması korkma sakın ben bugüne kadar öyle katılıp bişi olan bebek duymadım dayarsın memeyi azına susar korkma sakın oldu mu

ya hani böle ağlarken katılıp aradan zaman geçince nefes alıyolar ya o beni çok tedirgin ediyo ne biliyim aklıma geldi birden

merhaba mayıs anneleri nasılsınz
calsiyum ve magnezyum ilacını kullanan arkadaşlar dr. bu ilacı tahlile göre mi yazıyor
yoksa şikayetler üzerine mi kullanıyorsunuz
çoğumuz elevit gibi kan ve demir gibi ilaçlar kullanıyoruz
bn mecbur kaldığım için hastalıklarımdan dolayı baya ilaç kullanıyorum
gerektiğince ilaç kullanmalıyız bence ...
her ay rutin kan tahlili oluyorum ve calsiyum d vitamini bunlar arasında
şuan d vitamini halan kullanıyorum ama calsiyum u 2 ay önce dr. kesti
üstelik bn hiç süt ve süt ürünleri hiç içemiyorum..ama yeşil yapraklı sebzeler özlellikle marul ve roka yerim her gn..çok şükür kalsiyum değerim iyi...
omega 3 ise dr. tavsiyesi üzerine kullanma dedi..
doğal yollarla kullanmamı önerdi. bnun yerine ceviz semizotu ya da keten tohumu da olurmuş
ama en güzeli tabi omega 3 içeren balık..her balık değil ama
üstelik ayçiçek yağı ile kızartılmayacak saf zeytinyağı ya da ızgara olacak
aksi taktirde içerisindeki omega 3 besin değeri ölüyor

tatlım delta hosbital in bebek yoğun bakımı var mı?ya benm hastanem çok iyi doktorumda prof. ama proflar genellikle normal doğum yaptırmıyorlarmış. iyice kararsız kaldım kafam ambele oldu yemin ederim

ne guzel bılgıler yazmısın canım.vallahı ılaranın dedıgı gıbı hepımız doktor olduk.hele ben neler ogrendım su ıkı ayda

Dorticimm Tekrar Evine Dönmene Çok Sevindim Canım
Kendine Dikakt Et Ve Lütfen Kafana Birşey Takma Olurmu
Rabbimin İzniyle Sağ Salim Bebişini Dünyaya Getireceğine Çok İnanıyorum Ben

Zonoxcum
Lütfen Şimdiden Kafan Takma Canım Benim
Herşey Yolunda Gider Normal Doğurcam Dersin Allah Korusun Minik Bir Terslikte Sezeryan Olmak Zorunda Kalabilirsin Bunların Tam Terside Olabilir Bende Normal Doğumu Çok İstiyorum Ama Bebişim İçin Hangisi Daha Sağlıklıysa Elbette Onu Uygulayacağım Birazcık Akışına Bırak Canım Dilerim Normal Yolla Kavuşalım Hepimiz Bebişlerimize

Bu Arada Hepinize Selamlar Arkadaşlar

nerelerdesın canım arkadasım.hosgeldın.bende bugun cıktım hastaneden.ıyı olmaya calısıyorum ıste.ne yapayım sızlerle burada zaman gecırıyorum.huzur buluyorum burada

nerelerdesın canım arkadasım.hosgeldın.bende bugun cıktım hastaneden.ıyı olmaya calısıyorum ıste.ne yapayım sızlerle burada zaman gecırıyorum.huzur buluyorum burada

Buralardayım Canım Dünde Yazdım Sana Ama Görmedin Sanırım
Bugün Temizlik Filan Yaptım Sonra Çamaşırları Ser Yemek Yap VS
Anca Giriyorum Bildiğin Üzere Ben Artık Ev Hanımıyım

Buralardayım Canım Dünde Yazdım Sana Ama Görmedin Sanırım
Bugün Temizlik Filan Yaptım Sonra Çamaşırları Ser Yemek Yap VS
Anca Giriyorum Bildiğin Üzere Ben Artık Ev Hanımıyım

temızlık falan yasak bana.hıcbısey yapamıyorum ben.vallahı evın halı berbat.temızlıkcıde almadım.allahtan gelen gıdenım yokda kımse gormuyor evın pıslıgını

temızlık falan yasak bana.hıcbısey yapamıyorum ben.vallahı evın halı berbat.temızlıkcıde almadım.allahtan gelen gıdenım yokda kımse gormuyor evın pıslıgını

Boşver Sen Yapmasanda Olur Sen Özel Bir Dönem Geçiriyorsun Canım
Aslında Hepimiz Öyleyiz Annemler Filanda Kızıyorlar Temizlik Yapmama Ama İçime Sinmiyor
Nasıl Olsa Yakında Koca Göbüşlerimizle Hiç Yapamayacağız
Dorticim Eşim Gelicek Birazdan Ben Masayı Hazırlayım Görüşürüz Yine Kendine Çok İyi Bak Öptüm :89:

Kızlar uht li sütler çok zararlıymış bilginize bir arkadaşım dedi gerçi ben günlük pastörize süt içiyordum gastritim var diyordum bir arkadaş pınarın bir sütünü tavsiye etmişti onu buldum ama uht li olduğu için almamıştım söyliyim dedim google yazınca çıkıyor uht li sütlerin anlamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…