hahaha ya bu annelik ne tuhaf bişeymişş valla nerdeyse hepimiz dr olduk ufak çapta bir muayenehane mi açsak napsakkk
Valla hayatımda ilk defa hamileliğimde idrar tahlili yaptırdım mesela ben
Ve hayatımda bu kadar tıbbi terimide hamileliğimde öğrendim.. Nelere kadirmiş bu hamilelik
hahaha ya bu annelik ne tuhaf bişeymişş valla nerdeyse hepimiz dr olduk ufak çapta bir muayenehane mi açsak napsakkk
ele bebşlerr bi doğsun asıl drlik ozaman başlıyoo ayy ben en çok bebeklerin ağlarken katılmalarından korkuyorumm offf
kız alemsın vallahı.hele ben prof oldum cıktım gercekten
aynennn canım aynen ya yok açılma olmadı yok kordon dolandı suyu bitti diyip hemen alıyorlar insanlarda çaresiz tabi o esnada kimse bişey diyemiyor bende normal istiyorum gelinimiz yaptı aynı gün ayağa kalktı 1 haftada eski haline döndü sadece 3 dikiş varmış sanıyorum ve temiz bi bakımla hemen atlattı... benim doktorumda pek iç açıcı değil ama bakalım ne olcak??
canımm
boşuna kendini germe
zamana bırak herşeyi..
normal dersin sezr.olur..
sezr.dersin normal olur
en iyisi sen son aya kadar düşünme
zorla kim kime sezr.yapabilir canım benimm
Tatlım nerden geldi aklına bebeğin ağlarken katılması korkma sakın ben bugüne kadar öyle katılıp bişi olan bebek duymadım dayarsın memeyi azına susarkorkma sakın oldu mu
Ben kaçtım yavrular çünküm son bir yapılcak yemeğim ve salatam kaldı onları hallediyim malum akşam yemeği zamanııııııı.............
ya hani böle ağlarken katılıp aradan zaman geçince nefes alıyolar ya o beni çok tedirgin ediyo ne biliyim aklıma geldi birden
Canım sana kendi doktorumu tavsiye edeyim istersen hakan bey delta hospitalde. Ben normal doğum düşünüyorum dedim tamam dedi. Banada aynı doktorda normal doğum yapmış bir arkadaşım tavsiye etmişti hakan beyi böle yani istersen bi araştır tatlım tabi karar senin.. Burda bir arkadaşta ayrıntılı ultrasona gircekte hakan beye sanırım nevra gircekti... onunda fikirlerini al istersen tabi ben memnunum ama herkes bir değil............
merhaba mayıs anneleri nasılsınz
calsiyum ve magnezyum ilacını kullanan arkadaşlar dr. bu ilacı tahlile göre mi yazıyor
yoksa şikayetler üzerine mi kullanıyorsunuz
çoğumuz elevit gibi kan ve demir gibi ilaçlar kullanıyoruz
bn mecbur kaldığım için hastalıklarımdan dolayı baya ilaç kullanıyorum
gerektiğince ilaç kullanmalıyız bence ...
her ay rutin kan tahlili oluyorum ve calsiyum d vitamini bunlar arasında
şuan d vitamini halan kullanıyorum ama calsiyum u 2 ay önce dr. kesti
üstelik bn hiç süt ve süt ürünleri hiç içemiyorum..ama yeşil yapraklı sebzeler özlellikle marul ve roka yerim her gn..çok şükür kalsiyum değerim iyi...
omega 3 ise dr. tavsiyesi üzerine kullanma dedi..
doğal yollarla kullanmamı önerdi. bnun yerine ceviz semizotu ya da keten tohumu da olurmuş
ama en güzeli tabi omega 3 içeren balık..her balık değil ama
üstelik ayçiçek yağı ile kızartılmayacak saf zeytinyağı ya da ızgara olacak
aksi taktirde içerisindeki omega 3 besin değeri ölüyor
Dorticimm Tekrar Evine Dönmene Çok Sevindim Canım
Kendine Dikakt Et Ve Lütfen Kafana Birşey Takma Olurmu
Rabbimin İzniyle Sağ Salim Bebişini Dünyaya Getireceğine Çok İnanıyorum Ben
Zonoxcum Lütfen Şimdiden Kafan Takma Canım Benim
Herşey Yolunda Gider Normal Doğurcam Dersin Allah Korusun Minik Bir Terslikte Sezeryan Olmak Zorunda Kalabilirsin Bunların Tam Terside Olabilir Bende Normal Doğumu Çok İstiyorum Ama Bebişim İçin Hangisi Daha Sağlıklıysa Elbette Onu Uygulayacağım Birazcık Akışına Bırak Canım Dilerim Normal Yolla Kavuşalım Hepimiz Bebişlerimize
Bu Arada Hepinize Selamlar Arkadaşlar
ne guzel bılgıler yazmısın canım.vallahı ılaranın dedıgı gıbı hepımız doktor olduk.hele ben neler ogrendım su ıkı ayda
nerelerdesın canım arkadasım.hosgeldın.bende bugun cıktım hastaneden.ıyı olmaya calısıyorum ıste.ne yapayım sızlerle burada zaman gecırıyorum.huzur buluyorum burada
Buralardayım Canım Dünde Yazdım Sana Ama Görmedin Sanırım
Bugün Temizlik Filan Yaptım Sonra Çamaşırları Ser Yemek Yap VS
Anca Giriyorum Bildiğin Üzere Ben Artık Ev Hanımıyım
temızlık falan yasak bana.hıcbısey yapamıyorum ben.vallahı evın halı berbat.temızlıkcıde almadım.allahtan gelen gıdenım yokda kımse gormuyor evın pıslıgını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?