Günaydın kızlar,
ayy şükür kavuşturana diyorum bilgisayarım nihayet tamirden geldi neredeyse 2 haftaya yakın giremedim, sizleri hem çok özledim hem merak ettim. herkes iyi dimi kızlar?
dorti cerenliyağmur özellikle sonuç bekliyodunuz herşey yolunda mı?
ben dün kontrole gittim kızlar.2liyi yaptırmıştım bu kontrolde de 3lü ve 4 lü teste gerek yok dedi dr. bizimki kıpır kıpırdı çok komik. bu arada cinsiyet belli erkek..oğluşum geliyo teyzeleri inşallah...
tetanoz aşısını sordum 20. haftadan sonra yaptır dedi. çatlaklar için soru sordum ürün kullanabilirsin ama bu iş bünye meselesi dedi. ben zeytinyağı sürdüğümü söyledim olur, kakao yağı da kullanabilirsin dedi..
bende haberler bööle işte.. geçmişe birara bakmayı deniycem ama 2 haftayı biraz zor okurum herhalde..
İyiyim canım sen nasılsın ?
günaydın kzılar
ben çok erkenciyim kzıım uyutmadı ya 4.30 ta uyandı bir,bir daha da dalamadı.6.30 ta kalktık bizde in cinle voleybol oynuyoruz
yaa size bişey diyeceğim ben.dün geceden beri moralim bozuk aslında.
dün kontrolümü buraya yazmıştım
gece bir arkadaşımla konuştuk
oda yeni doğum yaptı 20 gün oldu daha
14 kilo almıştı 11 i gitmiş 3 ü kalmış..maşallah dedim
neyse bana sen kaç haftalıksın kaç kilo aldın dedi
bende 22 haftalığım 3 kilo aldım kendi tartımda dedim
ama son 1.5 kilosunu bu son hafta aldım dedim..aşure falan yemiştim hemen almışım dedim..dr şeker vardır dikkatli ol,yoksa kısa zamanda bu kadar alınmaz dedi dedim
bana ne dese beğenirsiniz ayyy yazık kıyamam yaaa (ben başta gebelik şekeri için söylüyor sandım) ne kadar çok kilo almışsın..bu haftada 3kilo alınırmı? kimbilir kaçla bitirirsin dedi
kızlar o kadar çokmu yaadünden beri aklımdan çıkmıyor çok taktım kafaya
dr toplamda normal dedi bu haftada 9 alan bile var ama 1.5 kiloyu 1 haftada aldıysan o tehlikeli olabilir demişti sadece.bende gebelik diyetine benzer beslenecektim o kadarda üzülmedim.dikkatli olurum geçer dedim.ama böyle konuşunca gece rüyalarıma bile girdi valla..:84:
Günaydın Arkadaşlar
gunaydın canlarım nasılsınız :80:
hosgeldın canım.bebegın hayırlı olsun.benım sonucum cıktı.ama ne ıyı ne kotu.translokasyon cıktı yanı 2. ve 9. kromozomlarda yer degısmesı varmıs.buda bebekte bazı rıskler yaparmıs.hatta bebegımın alınması bıle soz konusu oldu.ama bız ayrıntılı ultrasona baktırdık ve bebkte bır sorun gorulmedı cok sukur.ayrıca yuksek tansıyonum ve proteın eksıklıgım varmıs.amaaaaaaaaan bende boyle haberler.canım tekrar hosgeldın:90:
kızlar günaydın
Ankaradan güneşli bir aralık sabahında selam herkeslere
anladım canım zor günler yaşadın çok...
inşallah bundan sonrası çok iyi gidecek bak ayrıntılıda sorun olmamış..diğerleri için sıkma artık canını canım Allah güzel günler gösterecek inşallah...çok yorma kendini..
kızlar günaydın
Ankaradan güneşli bir aralık sabahında selam herkeslere
ankaranın neresındensın
dorti bu arada bebeğin hala sendeymiş çok sevindim canım benim ya,aldırma bebeğini
Ben anıttepedeyim canım sen ankarada nerdesin
HERKESE günaydınlar
mutlu bir gün geçirmemizi diliyorum
geçmişi okuyamadım inş.herkes iyidir....
baharnaz sana ekstra günaydınnn nerelerdesin ?
ben kecıorendeyım canım.ama sıkıldım aslında kecıorenden.pek sosyal bır yer degıl sadece evlerı luks yapılmıs.kıralar ates pahası.burddan ev almak mumkun degıl.en dusuk kıra 700 den baslıyor.cevresı guzel selalesı falan ama sosyal bır yer olamamıs bır turlu burası.komsulukda yok.kımse kapını calmıyor ınankı.
kralıcemızde geldı.gunaydın canım.guzel bır gun olsun hepımız ıcın
ay utandım bir anda
amiin amiiinnn inş..
bugün nasılsın ?
sana özelden msj attım canım
ıyı olmaya gayret edıyorum canım.zorluyorum kndımı ıste.sızlerle huzur buluyorum.burada dertlerımı unutuyorum.ıyıkı varsınız.ıyıkı buradayım
ay utandım bir anda
amiin amiiinnn inş..
bugün nasılsın ?
dorti çokk daha iyi olacaksınnn
zorla değil isteyerek yap bunu
rüya görüyomusun dorti
ben kecıorendeyım canım.ama sıkıldım aslında kecıorenden.pek sosyal bır yer degıl sadece evlerı luks yapılmıs.kıralar ates pahası.burddan ev almak mumkun degıl.en dusuk kıra 700 den baslıyor.cevresı guzel selalesı falan ama sosyal bır yer olamamıs bır turlu burası.komsulukda yok.kımse kapını calmıyor ınankı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?