2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hosgeldın canım.bebegın hayırlı olsun.benım sonucum cıktı.ama ne ıyı ne kotu.translokasyon cıktı yanı 2. ve 9. kromozomlarda yer degısmesı varmıs.buda bebekte bazı rıskler yaparmıs.hatta bebegımın alınması bıle soz konusu oldu.ama bız ayrıntılı ultrasona baktırdık ve bebkte bır sorun gorulmedı cok sukur.ayrıca yuksek tansıyonum ve proteın eksıklıgım varmıs.amaaaaaaaaan bende boyle haberler.canım tekrar hosgeldın:90:

günaydın güzel anneler nasılsınız???

canım inan bana arkadaşın saçmalamış ben daha hamile kalıpta ilk 4 ay hiç kilo almayanı görmedim.. mutlaka vardır 1 kilo falan almıştır valla ben 56 ile başladım şuan 60 ya da 61 olmuşumdur 5. ayıma girdim yürüyüş yapma şansım yok sürekli oturuyorum hatta normalden az yiyorum canım istemiyor çünkü ama bünye o kadar müsaitki yapacak bişeyim yok.. rejim yapamam tek çarem yürüyüş akşam eve girdiğimde saat 8 oluyor nerdeyse bu kış günü nasıl yürüş yapıcam... benimde canım sıkıldı şimdi kendimi kötü hissettim ama doktorum 12 kilo almak en mükemmeli ama genelde 15 -20 kiloyla tamamlıyorlar dedi..

hamile kıyafetine gelince tayt almıştım ama normal tayt hamile taytı değil bide elbise onlarla idare ediyorum ama bu önümüzdeki hafta bi pantolan düşünüyorum üstüne rahatça bidi ve gömlek giyebileceğim..

Günaydın Arkadaşlar

günaydın canımmm..

gunaydın canlarım nasılsınız :80:

günaydınn dorti..

anladım canım zor günler yaşadın çok...

inşallah bundan sonrası çok iyi gidecek bak ayrıntılıda sorun olmamış..diğerleri için sıkma artık canını canım Allah güzel günler gösterecek inşallah...çok yorma kendini..

inşallah canım.ınan okadar yıprandımkı.su ıkı aydır hep sıkıntı cektım.ınsallah sonumuz hayırlı olur.çok zor gunler gecırdım.ama rabbım bu sıkıntılarımı aydınlıga cıkaracak ınsallah.hepımız bebecıklerımıze sag salım kavusacagız inşallah:90:

Son düzenleme:
HERKESE günaydınlar
mutlu bir gün geçirmemizi diliyorum
geçmişi okuyamadım inş.herkes iyidir....
baharnaz sana ekstra günaydınnn nerelerdesin ?

dorti bu arada bebeğin hala sendeymiş çok sevindim canım benim ya,aldırma bebeğini

Ben anıttepedeyim canım sen ankarada nerdesin

ben kecıorendeyım canım.ama sıkıldım aslında kecıorenden.pek sosyal bır yer degıl sadece evlerı luks yapılmıs.kıralar ates pahası.burddan ev almak mumkun degıl.en dusuk kıra 700 den baslıyor.cevresı guzel selalesı falan ama sosyal bır yer olamamıs bır turlu burası.komsulukda yok.kımse kapını calmıyor ınankı.

sana özelden msj attım canım

bende ankarada yaşamk istiyorum ama oooo ölme eşşeğim ölme valla biz oraya gidene kadar yıllar geçer.ankaranın sosyal olan yerleri dahda pahalı ama..bence keçiören yinede iyi sayılır.ya etimesgutta olsaydın.ordaki evlerde çok ucuz çünkü şehre çok uzak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…