bende ısmımın degısmesı ıcın mesaj attım senınkı ne kadar surdu degısmesı.bende beklıyorum bakalım.dortı ne zaman yeşime donusecek
bende ankarada yaşamk istiyorum ama oooo ölme eşşeğim ölme valla biz oraya gidene kadar yıllar geçer.ankaranın sosyal olan yerleri dahda pahalı ama..bence keçiören yinede iyi sayılır.ya etimesgutta olsaydın.ordaki evlerde çok ucuz çünkü şehre çok uzak
günaydın güzel anneler nasılsınız???
canım inan bana arkadaşın saçmalamış ben daha hamile kalıpta ilk 4 ay hiç kilo almayanı görmedim.. mutlaka vardır 1 kilo falan almıştır valla ben 56 ile başladım şuan 60 ya da 61 olmuşumdur 5. ayıma girdim yürüyüş yapma şansım yok sürekli oturuyorum hatta normalden az yiyorum canım istemiyor çünkü ama bünye o kadar müsaitki yapacak bişeyim yok.. rejim yapamam tek çarem yürüyüş akşam eve girdiğimde saat 8 oluyor nerdeyse bu kış günü nasıl yürüş yapıcam... benimde canım sıkıldı şimdi kendimi kötü hissettim ama doktorum 12 kilo almak en mükemmeli ama genelde 15 -20 kiloyla tamamlıyorlar dedi..
hamile kıyafetine gelince tayt almıştım ama normal tayt hamile taytı değil bide elbise onlarla idare ediyorum ama bu önümüzdeki hafta bi pantolan düşünüyorum üstüne rahatça bidi ve gömlek giyebileceğim..
aslında eryamanda cok luks yenı daıreler var.hemde kıraları cok uygun.ama orasıda cok uzak.bırde yaşamkent dıye bır yer yapıldı.ankaraya nerdeyse 20 km. uzak ama evler hem ucuz hemde super.ama okul bıle yapılmamıs henuz.unıversıte ınsaatına baslamıslar.orası bıtınce cok pahalı olur sımdı bıtmedıgı ıcın ucuz kıralar tabıkı.kecıorende bır tane kafe bulamassınız.hanı canın sıkılınca gıdıp oturacagın bır cay ıcecegın bır yer yok.bence en ıyı sehır ıstanbul.gez gez bıtmıyor.her yerde cay bahcelerı kafeler.denız kenarına gıt cayını ıc tostunu ye.oh ne sanslı ıstanbulda oturan ınsanlar.
günaydın hamişlerim :) nasılsınız bugün Bursada hava çok güzel hiç çalışasım yok vallahi içimde sıkkın bilmem nedendir bu arada bi kaç arkadaşın yazılarını okudum canım sıkıldışu kilo meselesi bu sabah tartıldım 600 gr almışım 1 haftada toplamda şu ana kadar 3,7 kilo almışım sanki hızlı gidiyor gibiyim bu ara iştahım çok arttı ekmek çok tüketmiyorum ama yemeği çok yiyorum acaba hızlımı kilo alıyorum dersiniz birde bi arkadaşımız sormuş hamile kıyafetleri almaya başladınız mı diye ben daha 2.ayımda almaya başlamıştım göbeğim çok erken belirdi ve biraz basenlerim genişledi kız genişletir derler ya eyvah dahada genişlermi sizdede benzer durumlar oldumu .yinede kilonun en yakıştığı dönemdir bu deyip avutuyorum kendimi
dorti evet çokkk şanslıyızzz
gecesi ayrı gündüzü ayrıı
birde sokaklarda öyle dikkatli olacaksınki
k...ından donunu alırlar haberin olmaz
o kaddar şanslıyız yanii
aslında eryamanda cok luks yenı daıreler var.hemde kıraları cok uygun.ama orasıda cok uzak.bırde yaşamkent dıye bır yer yapıldı.ankaraya nerdeyse 20 km. uzak ama evler hem ucuz hemde super.ama okul bıle yapılmamıs henuz.unıversıte ınsaatına baslamıslar.orası bıtınce cok pahalı olur sımdı bıtmedıgı ıcın ucuz kıralar tabıkı.kecıorende bır tane kafe bulamassınız.hanı canın sıkılınca gıdıp oturacagın bır cay ıcecegın bır yer yok.bence en ıyı sehır ıstanbul.gez gez bıtmıyor.her yerde cay bahcelerı kafeler.denız kenarına gıt cayını ıc tostunu ye.oh ne sanslı ıstanbulda oturan ınsanlar.
kız allah ıyılıgını versın.guldurdun benı.amaan olsun ıstanbulda olmak vardı sımdı.kıskandım vallahı
ben istanbulda aşırıı bunalıyorum sadece gezmek için gideceksin.15 gün kalıp gezip tozup döneceksin..güzel şehir ama daraltıyor kalabalığı insanı..ben o kadar düzensiz ve kabalık şehre alışkın değilim
ama favori şehrim bursadır.eşimle en büyük hayalimizden biri emekli olduktan sonra oraya yerleşmek.çok seviyoruz
günaydın güzel anneler ve tatlı bebekleri umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım bende boynum tutuldu kaskatı kaldım öyle şu sürülen merhemler falan zararlı mıdır acaba ?
günaydın güzel anneler ve tatlı bebekleri umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım bende boynum tutuldu kaskatı kaldım öyle şu sürülen merhemler falan zararlı mıdır acaba ?
gunaydın sekerlıkler.....nasılsınız?? umarım hepınız cooooooook ıyısınızdır....
GÜNAYDINNNN
teşk.lerrr sen nasılsıın ?
günaydınnn
geçmiş olsun
dr sana magnezyum vermiş olması lazım
magnezyum kas eklem ağrılarına iyi geliyor
geçmiş olsun dianacım banada oluyo genelde vicks çok iyi geliyo tutulan bölgeye sür sıcak havlu yada tülbent bağla şuan yapabileceğin tek yöntem bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?