2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aslında eryamanda cok luks yenı daıreler var.hemde kıraları cok uygun.ama orasıda cok uzak.bırde yaşamkent dıye bır yer yapıldı.ankaraya nerdeyse 20 km. uzak ama evler hem ucuz hemde super.ama okul bıle yapılmamıs henuz.unıversıte ınsaatına baslamıslar.orası bıtınce cok pahalı olur sımdı bıtmedıgı ıcın ucuz kıralar tabıkı.kecıorende bır tane kafe bulamassınız.hanı canın sıkılınca gıdıp oturacagın bır cay ıcecegın bır yer yok.bence en ıyı sehır ıstanbul.gez gez bıtmıyor.her yerde cay bahcelerı kafeler.denız kenarına gıt cayını ıc tostunu ye.oh ne sanslı ıstanbulda oturan ınsanlar.

günaydın hamişlerim :) nasılsınız bugün Bursada hava çok güzel hiç çalışasım yok vallahi içimde sıkkın bilmem nedendir bu arada bi kaç arkadaşın yazılarını okudum canım sıkıldı şu kilo meselesi bu sabah tartıldım 600 gr almışım 1 haftada toplamda şu ana kadar 3,7 kilo almışım sanki hızlı gidiyor gibiyim bu ara iştahım çok arttı ekmek çok tüketmiyorum ama yemeği çok yiyorum acaba hızlımı kilo alıyorum dersiniz birde bi arkadaşımız sormuş hamile kıyafetleri almaya başladınız mı diye ben daha 2.ayımda almaya başlamıştım göbeğim çok erken belirdi ve biraz basenlerim genişledi kız genişletir derler ya eyvah dahada genişlermi sizdede benzer durumlar oldumu .yinede kilonun en yakıştığı dönemdir bu deyip avutuyorum kendimi

ay sorma yaa çok kötü oldum valla ( ben ilkinde bu zamnalrtımda 6 kilo kesin almıştım öyle hatırlıyorum.çünkü 24 haftalıkken 7 kilo almıştım kontrolden hatırlıyorum
ben şimdi daha kontrollü gidiyorum diye sevinirken tepe taklak oldum valla

dorti evet çokkk şanslıyızzz
gecesi ayrı gündüzü ayrıı
birde sokaklarda öyle dikkatli olacaksınki
k...ından donunu alırlar haberin olmaz
o kaddar şanslıyız yanii

gunaydın guzel annecık.sen kıloyu dert etme.bebeklerımız saglıklı olsunda varsın bız 100 kılo olalım.ben 97 kıloyum.hıc dert etmıyorum.bosver sen keyfıne bak.mutlaka dogumdan sonra o kılolar gıdıyor.kafanızı takmayın

dorti evet çokkk şanslıyızzz
gecesi ayrı gündüzü ayrıı
birde sokaklarda öyle dikkatli olacaksınki
k...ından donunu alırlar haberin olmaz
o kaddar şanslıyız yanii

kız allah ıyılıgını versın.guldurdun benı.amaan olsun ıstanbulda olmak vardı sımdı.kıskandım vallahı

ben istanbulda aşırıı bunalıyorum sadece gezmek için gideceksin.15 gün kalıp gezip tozup döneceksin..güzel şehir ama daraltıyor kalabalığı insanı..ben o kadar düzensiz ve kabalık şehre alışkın değilim

ama favori şehrim bursadır.eşimle en büyük hayalimizden biri emekli olduktan sonra oraya yerleşmek.çok seviyoruz

evet haklısın.çok kalabalık.orası gezme yerı.tamamen gezmek ıcın yapılmıs ıstanbul.bana on gun yetmıyor ıstanbulda.ablam orada bakırkoyde oturuyor.ama ınsan kaybolur vallahı tek basına orada

günaydın güzel anneler ve tatlı bebekleri umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım bende boynum tutuldu kaskatı kaldım öyle şu sürülen merhemler falan zararlı mıdır acaba ?

günaydın güzel anneler ve tatlı bebekleri umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım bende boynum tutuldu kaskatı kaldım öyle şu sürülen merhemler falan zararlı mıdır acaba ?

gunaydın canım gecmıs olsun.yakında bır eczane varsa sor bence canım.cunku ne olur ne olmaz yanlıs bısey yaparsında.

geçmiş olsun dianacım banada oluyo genelde vicks çok iyi geliyo tutulan bölgeye sür sıcak havlu yada tülbent bağla şuan yapabileceğin tek yöntem bu

gunaydın sekerlıkler.....nasılsınız?? umarım hepınız cooooooook ıyısınızdır....

GÜNAYDINNNN
teşk.lerrr sen nasılsıın ?

günaydınnn
geçmiş olsun
dr sana magnezyum vermiş olması lazım
magnezyum kas eklem ağrılarına iyi geliyor

GÜNAYDINNNN
teşk.lerrr sen nasılsıın ?

günaydınnn
geçmiş olsun
dr sana magnezyum vermiş olması lazım
magnezyum kas eklem ağrılarına iyi geliyor

saol arkadaşım doktor bana magnezyum vermediii benimde hiç sormak aklıma gelmedi herkes içiyor mu magnezyum ben sadece elevit içiyorum

selam kızlar

Zonnetje Rabia ayrıntılı ultrasonlarınız nasıl geçti kızlar inşallah herşey yolundadır.

Semaysem sana da ekstradan günaydın sabah arkadaşım bugünlerde sabahları pek buluşamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…