2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün tetanos aşısı yaptırıcam sanırım sizler yaptırmışmıydınız? ben birtek Fdilek yaptırdı diye hatırlıyorum

gunaydın sekerlıkler.....nasılsınız?? umarım hepınız cooooooook ıyısınızdır....

günaydın canım,, buğün as olucaksın demi şimdiden geçmiş olsun canım... sakın kendini strese sokma inan anlamayacaksın bile..

günaydın güzel anneler ve tatlı bebekleri umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım bende boynum tutuldu kaskatı kaldım öyle şu sürülen merhemler falan zararlı mıdır acaba ?
güneydınnnnn canım..
defnetugba nın dediği gibi viks çok ii gelir canım bişey olcağını zannetmiyorumm, geçmiş olsun..

Bugün tetanos aşısı yaptırıcam sanırım sizler yaptırmışmıydınız? ben birtek Fdilek yaptırdı diye hatırlıyorum
ben gecen yıl yaptırmıstım uc doz cok agır kolumu bır hafta kaldıramadım...ama soz konusu saglıksa yaptırmakda fayda var bence sımdıden gecmıs olsun...

günaydın canım... nasılsın?

ben yaptırmadım ama doktorum mutlaka yaptır demişti.. gerçi daha vaktim var sanıyorum. yanlız ben grip aşısı olduğumda hastanelik olmuştum bunda da öyle olur diye korkuyorum..

günaydın canım nasılsın ? bende tetanos aşısı olucam ama tam ne zaman olduğunu bilmiyorum doktora sorucaktım olmayanlarda var aslında ama bana doktorum mutlaka vurdur dedi

saol arkadaşım doktor bana magnezyum vermediii benimde hiç sormak aklıma gelmedi herkes içiyor mu magnezyum ben sadece elevit içiyorum

bana dr 2 ay önce vermişti..bel ağrım için
kas eklem ağrılarıolunca iç demişti
ben hiç içmedim..diğer arkadaşalrı bilmiyorum

yaaa sabahalrı gözüm ilk seni arıyorr yoksun olmuyo böyle
nasılsın nasıl oldunn ?

ıyıyım semacıgım...beklıyorum:26:

allah sabır versin...az kaldı

gunaydın cerencıgım...aslında stres yapmamaya calısıyorum canım ama ınana mıdeme kramplar gırıyo....
hersey bebegım ıcın...rabbım buyuk yardımcımız olsun ıns...

Gunaydin kizlar,

Iki gundur giremedim, pc de sorunlar vardi, gecmiside fazla okuyamadim malum biraz sonra evden cikicam yine, doktora gidicem rutin kontrol icin.

Dorticim, seni gordugume coook sevindim, umarim ansiyon problem yaratmadan biran evvel kontrol altina alinir.

Baharnaz canim dedigin gibi dun ayrintili ultrasonumuz vardi.

Kizimiz cok iiymis, cok sukur bir problem yok. Herbiseyine baktilar. Minigim biraz fazla hareketli oldugundan kalbine cok detayli bakamadilar, ayaklarinida ayni sekilde istedikleri gibi net goremediler ne yaptiysalarda.:))) Bastir allah bastir karnimi acittilar yaw

Her turlu emin olmak icin 2 hafta sonra tekrar giricem ultrasona, ozaman kesinlesir. Dun esasinda herhangi bir aksilik beklemiyoruz dediler, istedigimizi gorduk, hersey guzel fakat taramayi tamamen gerceklestirme adina yinede bir gel dediler.
Cnima minnet dedim, birdaha gorurum kizimi fena olmaz

Kizimiz 22 cm olmus ve 350 gr.
Icim ferahladi anliyacaginiz, insallahbir sonraki ultrasonumuzda surpriz bi aksilik cikmaz, icim rahat ama!

Bizden haberler boyle teyzeleri, az sonrada tansiyon olayinabaktiricam, suana dek iyi gidiyor oda cok sukur.

Bugun gecmisi uzun uzadiya okuyacagim kismet olursa.

Baharnaz cANIM, sen nasilsinbu arada? Nasil gidiyor? Gecmisi okuyamadigim icin henuz hicbir fikrim yok canim, umarrim hersey yolundadir

hepinizi optum kizlar...simdi gidip arabanin buzunu kazayimda totosum donsunnburasi -12 ve heryer kar buzzzzzz

özlem483 saol canım. İnşallah AS sonucun güzel çıkar drmu önerdi?neden yaptırıyorsun?

GÜNAYDINNN
maşallah kuzucuğuna
allah daha güzel günlerinide görmeyi nasip etsin inş...
totoşuna dikkat aman haaa

Günaydın kızlar....

Herkez iyidir umarım?...

Bende dün doktora gidicek zonnetje ablama ve rabiaya baktım,yalnız rabia buraya girip yazmamış ama diğer bir siteye yazısını gördüm şaşırdım,DEMİŞ Kİİİİ RABİA;;;
"""kizlar bugün cok kötü gün gecirdim bebegimin böbreginde su toplamasi varmis ve burnu cok ufakmis bu yüzden down sendrom olabilirmis suyunu alip bakacaklar sagliklimi deyilmi diye"""
Yazmış,Rabbim hayra çevirsin..İnşallah birşey çıkmaz,yanılmadır..Ne diyim...
Dua edelim onada..
:26:

Son düzenleme:
özlem483 saol canım. İnşallah AS sonucun güzel çıkar drmu önerdi?neden yaptırıyorsun?
sagol baharcıgım ıns...166/1 cıktı dawm sendrumu dr bıze bıraktı ama kesınlıkle yaptırmamızı tavsıye ettı...genetık dr yla herseyı konustuk esımle yaptırmaya karar verdık hersey allahdan tabıkı ona emennetız..ama kızıma karsı sorumluyum eger onun ıcın ıyı olan buysa dedık yaptıralım...sonu guzel olsunda ıns

Zonnetje ablacım,hoşgeldin...
Maşallah bebişine,kıpır kıpırmış,yerim ben onu yaaa...
Herşeyin güzel çıkmasınada çok sevindim,Rabbim korusun miniklerimizi,sağlıkla versin bizlere...
Hadi gözün aydın...
Darısı bizlere..

Aman dikkat et soguklarda,üşütmeyin...

Kal sağlıcakla...

Diana Cerenli yağmur Semaysem cevaplarınız saolun kızlar çok şükür iyiyim sizlerde iyisinizdir inşallah

Bende aslında yaptırmıycaktım ama dün gittiğim yeni dr yaptırmamı önerdi

20.haftadan sonra yaptırılıyormuş

Zonnetje ayrıntılının güzel geçmesine sevindim çok şükür canım. İnşallah 2 haftasonrada herşey tam olarak görürsünüz çok oynasın diye şekermi yiyip gittin :)

Ben bugüne çok şükür iyiyim dr hastane işlerim devam ediyor :) yollarda doğurucam ama ne zaman İnşallah vaktinde diyorum :)

canım cok gecmıs olsun.ya cok uzuldum ne olur moralını bozma ınsallah ıyı olacak hersey canım korkma

Canım içini ferah tut hangi testin böyle çıktı bende yüksek riskli grupta ( 3lü ve 4 lü testime göre) idim ama yaptırmama kararı aldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…