gunaydın sekerlıkler.....nasılsınız?? umarım hepınız cooooooook ıyısınızdır....
güneydınnnnn canım..günaydın güzel anneler ve tatlı bebekleri umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım bende boynum tutuldu kaskatı kaldım öyle şu sürülen merhemler falan zararlı mıdır acaba ?
gunaydın canım gecmıs olsun.yakında bır eczane varsa sor bence canım.cunku ne olur ne olmaz yanlıs bısey yaparsında.
ben gecen yıl yaptırmıstım uc doz cok agır kolumu bır hafta kaldıramadım...ama soz konusu saglıksa yaptırmakda fayda var bence sımdıden gecmıs olsun...Bugün tetanos aşısı yaptırıcam sanırım sizler yaptırmışmıydınız? ben birtek Fdilek yaptırdı diye hatırlıyorum
Bugün tetanos aşısı yaptırıcam sanırım sizler yaptırmışmıydınız? ben birtek Fdilek yaptırdı diye hatırlıyorum
Bugün tetanos aşısı yaptırıcam sanırım sizler yaptırmışmıydınız? ben birtek Fdilek yaptırdı diye hatırlıyorum
saol arkadaşım doktor bana magnezyum vermediii benimde hiç sormak aklıma gelmedi herkes içiyor mu magnezyum ben sadece elevit içiyorum
selam kızlar
Zonnetje Rabia ayrıntılı ultrasonlarınız nasıl geçti kızlar inşallah herşey yolundadır.
Semaysem sana da ekstradan günaydın sabah arkadaşım bugünlerde sabahları pek buluşamıyoruz
ıyıyım semacıgım...beklıyorum:26:
Gunaydin kizlar,
Iki gundur giremedim, pc de sorunlar vardi, gecmiside fazla okuyamadim malum biraz sonra evden cikicam yine, doktora gidicem rutin kontrol icin.
Dorticim, seni gordugume coook sevindim, umarim ansiyon problem yaratmadan biran evvel kontrol altina alinir.
Baharnaz canim dedigin gibi dun ayrintili ultrasonumuz vardi.
Kizimiz cok iiymis, cok sukur bir problem yok. Herbiseyine baktilar. Minigim biraz fazla hareketli oldugundan kalbine cok detayli bakamadilar, ayaklarinida ayni sekilde istedikleri gibi net goremediler ne yaptiysalarda.:))) Bastir allah bastir karnimi acittilar yaw
Her turlu emin olmak icin 2 hafta sonra tekrar giricem ultrasona, ozaman kesinlesir. Dun esasinda herhangi bir aksilik beklemiyoruz dediler, istedigimizi gorduk, hersey guzel fakat taramayi tamamen gerceklestirme adina yinede bir gel dediler.
Cnima minnet dedim, birdaha gorurum kizimi fena olmaz
Kizimiz 22 cm olmus ve 350 gr.
Icim ferahladi anliyacaginiz, insallahbir sonraki ultrasonumuzda surpriz bi aksilik cikmaz, icim rahat ama!
Bizden haberler boyle teyzeleri, az sonrada tansiyon olayinabaktiricam, suana dek iyi gidiyor oda cok sukur.
Bugun gecmisi uzun uzadiya okuyacagim kismet olursa.
Baharnaz cANIM, sen nasilsinbu arada? Nasil gidiyor? Gecmisi okuyamadigim icin henuz hicbir fikrim yok canim, umarrim hersey yolundadir
hepinizi optum kizlar...simdi gidip arabanin buzunu kazayimda totosum donsunnburasi -12 ve heryer kar buzzzzzz
gunaydın sekerlıkler.....nasılsınız?? umarım hepınız cooooooook ıyısınızdır....
sagol baharcıgım ıns...166/1 cıktı dawm sendrumu dr bıze bıraktı ama kesınlıkle yaptırmamızı tavsıye ettı...genetık dr yla herseyı konustuk esımle yaptırmaya karar verdık hersey allahdan tabıkı ona emennetız..ama kızıma karsı sorumluyum eger onun ıcın ıyı olan buysa dedık yaptıralım...sonu guzel olsunda ınsözlem483 saol canım. İnşallah AS sonucun güzel çıkar drmu önerdi?neden yaptırıyorsun?
gunaydın canım ıyıyım cok sukur...günaydın canım :) nasılsın
Günaydın kızlar....
Herkez iyidir umarım?...
Bende dün doktora gidicek zonnetje ablama ve rabiaya baktım,yalnız rabia buraya girip yazmamış ama diğer bir siteye yazısını gördüm şaşırdım,
kizlar bugün cok kötü gün gecirdim bebegimin böbreginde su toplamasi varmis ve burnu cok ufakmis bu yüzden down sendrom olabilirmis suyunu alip bakacaklar sagliklimi deyilmi diye
Yazmış,Rabbim hayra çevirsin..İnşallah birşey çıkmaz,yanılmadır..Ne diyim...
Dua edelim onada..:26:
sagol baharcıgım ıns...166/1 cıktı dawm sendrumu dr bıze bıraktı ama kesınlıkle yaptırmamızı tavsıye ettı...genetık dr yla herseyı konustuk esımle yaptırmaya karar verdık hersey allahdan tabıkı ona emennetız..ama kızıma karsı sorumluyum eger onun ıcın ıyı olan buysa dedık yaptıralım...sonu guzel olsunda ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?