sagol baharcıgım ıns...166/1 cıktı dawm sendrumu dr bıze bıraktı ama kesınlıkle yaptırmamızı tavsıye ettı...genetık dr yla herseyı konustuk esımle yaptırmaya karar verdık hersey allahdan tabıkı ona emennetız..ama kızıma karsı sorumluyum eger onun ıcın ıyı olan buysa dedık yaptıralım...sonu guzel olsunda ıns
3 lude canım...hayırlısı neyse o olsun ıns...Canım içini ferah tut hangi testin böyle çıktı bende yüksek riskli grupta ( 3lü ve 4 lü testime göre) idim ama yaptırmama kararı aldık.
Bugün tetanos aşısı yaptırıcam sanırım sizler yaptırmışmıydınız? ben birtek Fdilek yaptırdı diye hatırlıyorum
günaydın canım nasılsın ? bende tetanos aşısı olucam ama tam ne zaman olduğunu bilmiyorum doktora sorucaktım olmayanlarda var aslında ama bana doktorum mutlaka vurdur dedi
gunaydın cerencıgım...aslında stres yapmamaya calısıyorum canım ama ınana mıdeme kramplar gırıyo....
hersey bebegım ıcın...rabbım buyuk yardımcımız olsun ıns...
Dorticimm o rahatsızlığı yaşıyan RABİA arkadaşımız,ben alıntı yaptımmm
az sonra...sagol canım...gunaydın canım ne zaman yapılacak amnıyosentezın.gecmıs olsun canım
Gezgin bizim Rabiaı yazmış canım.
İnşallah herşey yolundadır Allahım sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
hay allah yınemı pot kırdım.çok afedersın rabıa dun bısey demedı ama hay allah ne olmuskı çok uzuldum vallahı.
Bugün tetanos aşısı yaptırıcam sanırım sizler yaptırmışmıydınız? ben birtek Fdilek yaptırdı diye hatırlıyorum
Günaydın kızlar....
Herkez iyidir umarım?...
Bende dün doktora gidicek zonnetje ablama ve rabiaya baktım,yalnız rabia buraya girip yazmamış ama diğer bir siteye yazısını gördüm şaşırdım,
"""kizlar bugün cok kötü gün gecirdim bebegimin böbreginde su toplamasi varmis ve burnu cok ufakmis bu yüzden down sendrom olabilirmis suyunu alip bakacaklar sagliklimi deyilmi diye"""
Yazmış,Rabbim hayra çevirsin..İnşallah birşey çıkmaz,yanılmadır..Ne diyim...
Dua edelim onada..:26:
nevracıgım az sonra AS yapılacak...
günaydıınnn
çokkk geçmiş olsunnnn
allah yardımcın olsun
yok kötü şeyler düşünme canım benimm
sana 2.li test yapılmamışmıydı
19. haftada yaptırdım.hamilelikte 2 kere doğumdan sonra 1 kere birde bebek 1 yaşıan girince yapılıyor ama bana 1 sene sonra yapılacakmış çünkü önceki gebeliğimdeki tetanozun etksi sürüyormuş hala.Bugün tetanos aşısı yaptırıcam sanırım sizler yaptırmışmıydınız? ben birtek Fdilek yaptırdı diye hatırlıyorum
ben ağrılarıma dolgit,fastjel falan sürüyordum eklem ağrılarıma iyi geliyorduhaklısın canım bende hemen öyle sürmiyim bişeyler diye düşündüm ama bi arkadasımız vicks iyi gelir dedi onu denicem şimdi.
çok üzüldüm inşallah bişeyi yoktur yaaaGünaydın kızlar....
Herkez iyidir umarım?...
Bende dün doktora gidicek zonnetje ablama ve rabiaya baktım,yalnız rabia buraya girip yazmamış ama diğer bir siteye yazısını gördüm şaşırdım,DEMİŞ Kİİİİ RABİA;;;
"""kizlar bugün cok kötü gün gecirdim bebegimin böbreginde su toplamasi varmis ve burnu cok ufakmis bu yüzden down sendrom olabilirmis suyunu alip bakacaklar sagliklimi deyilmi diye"""
Dua edelim onada..:26:
nevracıgım az sonra AS yapılacak...
canım geçmiş olsungünaydın güzel anneler ve tatlı bebekleri umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım bende boynum tutuldu kaskatı kaldım öyle şu sürülen merhemler falan zararlı mıdır acaba ?
canım bende yaptırsammı çok kararsızım en kısa zamanda karar vermem lazımBugün tetanos aşısı yaptırıcam sanırım sizler yaptırmışmıydınız? ben birtek Fdilek yaptırdı diye hatırlıyorum
özlem cim bugün as vardı degilmi allah kolaylık versin canımben gecen yıl yaptırmıstım uc doz cok agır kolumu bır hafta kaldıramadım...ama soz konusu saglıksa yaptırmakda fayda var bence sımdıden gecmıs olsun...
Günaydın kızlar....
Herkez iyidir umarım?...
Bende dün doktora gidicek zonnetje ablama ve rabiaya baktım,yalnız rabia buraya girip yazmamış ama diğer bir siteye yazısını gördüm şaşırdım,
kizlar bugün cok kötü gün gecirdim bebegimin böbreginde su toplamasi varmis ve burnu cok ufakmis bu yüzden down sendrom olabilirmis suyunu alip bakacaklar sagliklimi deyilmi diye
Dua edelim onada..çok üzüldüm inşallah bişey çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?