2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın canım ne zaman yapılacak amnıyosentezın.gecmıs olsun canım

Gezgin bizim Rabiaı yazmış canım.

İnşallah herşey yolundadır Allahım sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Bugün tetanos aşısı yaptırıcam sanırım sizler yaptırmışmıydınız? ben birtek Fdilek yaptırdı diye hatırlıyorum

selam baharnaz. ben 20. haftadan sonra yaptıracağım ..daha vaktim var..
sana da şimdiden geçmiş olsun umarım kolayca atlatırsın..

günaydın canım nasılsın ? bende tetanos aşısı olucam ama tam ne zaman olduğunu bilmiyorum doktora sorucaktım olmayanlarda var aslında ama bana doktorum mutlaka vurdur dedi

canım ben dün dr.daydım 20. hafta sonrası yaptır dedi ama sen yine de kendi dr.una sor.

gunaydın cerencıgım...aslında stres yapmamaya calısıyorum canım ama ınana mıdeme kramplar gırıyo....
hersey bebegım ıcın...rabbım buyuk yardımcımız olsun ıns...

özlemciğim merhaba kaçırdım herhalde bi sorun mu çıktı ? uzundur giremeyince bilemedim de?

Gezgin bizim Rabiaı yazmış canım.

İnşallah herşey yolundadır Allahım sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

aminnn
evet canım,rabia yazmış...Merak etmiştim ne durumda diye ama böyle bir yazı gördüm...
HAyır olsun,imtihanda Rabbimizden...Nimetleride...
Şükredenlerden eylesin her zaman....

Kızlar günaydınlarrrrrr...............

koca gece döne döne uyuyamayan bir insan geldi. ne ben uyudum ne içimdeki kızancık uyudu. ben döndükçe oda rahatsız olmuş sanırım içimde yuvarlandı durdu yavrucum bari sen uyu diyorum içimden yok demek ki geceleri çekicem gelince veledimden

Bugün tetanos aşısı yaptırıcam sanırım sizler yaptırmışmıydınız? ben birtek Fdilek yaptırdı diye hatırlıyorum

Canım ben 18. haftamda yaptırdım tetanoz aşısını...........

Özlem canım bugün as var senin dimi inşallah çok kolay geçer canım sen anlamadan. Rabbimden hayırlısı.

Zonnetje bebişini görmüşün hayırlı olsun canım benim.... Orasıda neresi öle buz tutmuş -12 lerde merak ettim şimdi....

günaydıınnn
çokkk geçmiş olsunnnn
allah yardımcın olsun
yok kötü şeyler düşünme canım benimm
sana 2.li test yapılmamışmıydı

19. haftada yaptırdım.hamilelikte 2 kere doğumdan sonra 1 kere birde bebek 1 yaşıan girince yapılıyor ama bana 1 sene sonra yapılacakmış çünkü önceki gebeliğimdeki tetanozun etksi sürüyormuş hala.
haklısın canım bende hemen öyle sürmiyim bişeyler diye düşündüm ama bi arkadasımız vicks iyi gelir dedi onu denicem şimdi.
ben ağrılarıma dolgit,fastjel falan sürüyordum eklem ağrılarıma iyi geliyordu
çok üzüldüm inşallah bişeyi yoktur yaaa
nevracıgım az sonra AS yapılacak...

özlemcim sanada kolay gelsin,inşallah güzel sonuçlar alırsın

günaydın kızlar
günaydın güzel anneler ve tatlı bebekleri umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım bende boynum tutuldu kaskatı kaldım öyle şu sürülen merhemler falan zararlı mıdır acaba ?
canım geçmiş olsun
canım bende yaptırsammı çok kararsızım en kısa zamanda karar vermem lazım
ben gecen yıl yaptırmıstım uc doz cok agır kolumu bır hafta kaldıramadım...ama soz konusu saglıksa yaptırmakda fayda var bence sımdıden gecmıs olsun...
özlem cim bugün as vardı degilmi allah kolaylık versin canım

Son düzenleme:
gezgin canım ... evet dün burdaydı rabia ayrıntılı ultrasyona girecekti.. peki nereye yazmış ??? merakk ettimm ve çok üzüldümmm rabbim yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…