kızlar yaa sanki idrar yollarımda enfeksiyon var kasıklarım ağırıyo ve azda kaşıntı var gibi(ilk evlendiğimde çok çektim korkudan hala iç çamaşırımı ütülerim çok dikkat ederim ama oldu iştee (( Karanfil çayı çok iyi gelir derler mikrobu kırar hamileyken yapabilirmiyim acaba 1 kereliğine???
Zonoxcum boğaz ağrına bal zencefil karabiber yapsam ilaç kullanmıyosun dahada zor atlatırsın yoksa...
günaydın kızlarrr çok sinirliyim çokkkk bugün eminönüne gidicektim ama havaya bakın ya offfffffffff gıcık oluyorummmmm:95:
günaydınnnn... heryer çok kötü dilara bende haftaya yapıcam annem gelince umarım biraz olsun düzelir.. ayrıca evdesin haftaiçi gidersin canım üzülme..
Günaydın kuzularımm...
Coook acıktımhiç gecmişe bakamadım
Karnımızı doyuralım okucam
Bu arada kocacım sabah cenazeye gitti..
Yol uzak oldugu için erken kalktı
Tabii ki beni almadı..
Neyse saglık olsun..
Hava burda da cok soguk bende patladım evde gunlerdir..
Yagmur yagmazsa giderim..
Pazarı dolasıcam...
Görüşürüz yine
Günaydın kuzularımm...
Coook acıktımhiç gecmişe bakamadım
Karnımızı doyuralım okucam
Bu arada kocacım sabah cenazeye gitti..
Yol uzak oldugu için erken kalktı
Tabii ki beni almadı..
Neyse saglık olsun..
Hava burda da cok soguk bende patladım evde gunlerdir..
Yagmur yagmazsa giderim..
Pazarı dolasıcam...
Görüşürüz yine
7 yıl devlet dairesinde çalışan biri olarak o rahatlığı çok iyi bilirim canım:))Allah gönlüne göre versin şimdiden bunları düşünüp stres yapma zamana bırakmak lazım bazı şeyleriicanım aslında ben çalışan anne olma taraftarıyım ama devlet memuru olacaksın yani işin 8-5 olacak en geç 5,30 da evinde olacaksın cumartesi pazar evinde olacaksın.. ben sabah 7 de çıkıyorum akşam 8 de evde oluyorum cumartesi 5 de evde oluyorum şartlar uygun olsa tabi süper olur.. buda bizim şansımız ne diyelim bunada şükür.. benim kuzenim doğum izninden sonra 6 ayda ücretsiz aldı tbi memur çocuğu büyütüp başladı işe öyle işte canım benimm..
Canım herşeyin fazlası zarar olabilir..Ben ilk 3 ve son 3 ay dikkat edilmesi gerektiğini biliyorumm.Ama mumcunun sitesine bak istersen orda zararlılar içinde ıhlamur yok..Bitki çaylarını anlatmış buradaıhlamur bal karabiber yaptım ama zencefilde ekleyeyim canım
kızlar, ıhlamur içmek zararlı mı gebelikte
afiyet olsun canım
günaydınnnn... afiyet bal şeker olsun bebeşine yarasın canımm..
bende uyandım nasıl acıkmışım bu sabah kendimi ödüllendirdim valla ablam burda ya hamur işi falan yapıyor yedim valla çok yedim ama napayım dayanamadım:)))
gülesram hoşgeldin ve hoşçakal kuzum
7 yıl devlet dairesinde çalışan biri olarak o rahatlığı çok iyi bilirim canım:))Allah gönlüne göre versin şimdiden bunları düşünüp stres yapma zamana bırakmak lazım bazı şeylerii
Canım herşeyin fazlası zarar olabilir..Ben ilk 3 ve son 3 ay dikkat edilmesi gerektiğini biliyorumm.Ama mumcunun sitesine bak istersen orda zararlılar içinde ıhlamur yok..Bitki çaylarını anlatmış burada
Hamilelikte bitki aylar ve ifal otlar-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)
aaaaaaaaaaa bak kuşburnu içelmemeliymiş bilmiyordummm. saol canım benim
kızlar, geri sayıma başladık oğlumla 99 günümüz kaldı eğer 8 mayısta doğarsa :) tabi benim doktorum nisanda doğucak diyor o başka
aaaaaaaaaaa bak kuşburnu içelmemeliymiş bilmiyordummm. saol canım benim
kızlar, geri sayıma başladık oğlumla 99 günümüz kaldı eğer 8 mayısta doğarsa :) tabi benim doktorum nisanda doğucak diyor o başka
günaydın herkeslere...geçmişi yavaş yavaş okurum :)....
kocam uyansada kahvaltı yapsam şimdi bayılcam burda..ne çok seviyor uyumayı..günü kaçırıyor
farknıda değil...bende tam aksi gibi erkenden kalkarım gece kaçta yatarsam yatayım....
herkes iyiidri uamrım dünden beri..hasta arkadaşlar daha iyi olmuşlardır umarım ama en az ağrı 3 gün sürüyor sonra burun akıntısı devam..boşuna keçi gribi dememişler.....
Günaydınnn..Valla cok gec olmus sen atıstırsan bişeyler iyi olur valla..
Benimde eşim sen gibi gun bitmesin diye erkenden kalkar tatil sabahları..Tabii bende...
Ama iyi oluyor...Kısın zaten hava erken kararıyor günü kacırmamak lazımm
günaydınlar hepinize kıslar nasılsınız inşallah herkes iidir. Hasta olan arkadaşlarımıza gecmiş olsun biran önce sağlıklarına kavuşurlar inşallah.
Haftanın son iş gününü de bi atlatsak kısmetse bizde bugün 27.haftamıa girdik artık çalışmak iice zorlaşıo
çalışmak zor herşey bana bile bu ahfatdan sonra zor gelmeye başladı canım..ki çok hareketli biri olmama ragmen ....artık hamileleiğin tadını çıkarmaya başlasak olcak daha fazla...alahtan havalr çok sıcak değil bunaltmıyor bizi....
kızlar yaa sanki idrar yollarımda enfeksiyon var kasıklarım ağırıyo ve azda kaşıntı var gibi(ilk evlendiğimde çok çektim korkudan hala iç çamaşırımı ütülerim çok dikkat ederim ama oldu iştee (( Karanfil çayı çok iyi gelir derler mikrobu kırar hamileyken yapabilirmiyim acaba 1 kereliğine???
Zonoxcum boğaz ağrına bal zencefil karabiber yapsam ilaç kullanmıyosun dahada zor atlatırsın yoksa...
bide uyanır şimdi hemen kahvaltıda yazpmaz bekler..gazete okur kesin....
bir şey sorcam anakucagı almışmıydın ev tipi olandan...
Valla hava soguk cogumuz eve tıkılı kaldık canlar biraz sıkkın ama bugunumuze sukur..günaydınlar hepinize kıslar nasılsınız inşallah herkes iidir. Hasta olan arkadaşlarımıza gecmiş olsun biran önce sağlıklarına kavuşurlar inşallah.
Haftanın son iş gününü de bi atlatsak kısmetse bizde bugün 27.haftamıa girdik artık çalışmak iice zorlaşıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?