2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ıhlamur bal karabiber yaptım ama zencefilde ekleyeyim canım

kızlar, ıhlamur içmek zararlı mı gebelikte

günaydın kızlarrr çok sinirliyim çokkkk bugün eminönüne gidicektim ama havaya bakın ya offfffffffff gıcık oluyorummmmm:95:

günaydınnnn... heryer çok kötü dilara bende haftaya yapıcam annem gelince umarım biraz olsun düzelir.. ayrıca evdesin haftaiçi gidersin canım üzülme..

günaydınnnn... heryer çok kötü dilara bende haftaya yapıcam annem gelince umarım biraz olsun düzelir.. ayrıca evdesin haftaiçi gidersin canım üzülme..

bu hafta hep yağışlı olucakmış canım ya pöfff işte hafta içi günleride bana uymuyo eşimzaten çalışıyo annem yiğenime bakıyo ay şuan nasıl sinirliyim anlatamam bugün gitmeye çok hazırlamıştım kendimi

Günaydın kuzularımm...
Coook acıktım hiç gecmişe bakamadım
Karnımızı doyuralım okucam
Bu arada kocacım sabah cenazeye gitti..
Yol uzak oldugu için erken kalktı
Tabii ki beni almadı..
Neyse saglık olsun..
Hava burda da cok soguk bende patladım evde gunlerdir..
Yagmur yagmazsa giderim..
Pazarı dolasıcam...
Görüşürüz yine

afiyet olsun canım

günaydınnnn... afiyet bal şeker olsun bebeşine yarasın canımm..
bende uyandım nasıl acıkmışım bu sabah kendimi ödüllendirdim valla ablam burda ya hamur işi falan yapıyor yedim valla çok yedim ama napayım dayanamadım:)))

7 yıl devlet dairesinde çalışan biri olarak o rahatlığı çok iyi bilirim canım:))Allah gönlüne göre versin şimdiden bunları düşünüp stres yapma zamana bırakmak lazım bazı şeylerii

ıhlamur bal karabiber yaptım ama zencefilde ekleyeyim canım

kızlar, ıhlamur içmek zararlı mı gebelikte
Canım herşeyin fazlası zarar olabilir..Ben ilk 3 ve son 3 ay dikkat edilmesi gerektiğini biliyorumm.Ama mumcunun sitesine bak istersen orda zararlılar içinde ıhlamur yok..Bitki çaylarını anlatmış burada
Hamilelikte bitki aylar ve ifal otlar-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)

afiyet olsun canım

gülesram hoşgeldin ve hoşçakal kuzum

Saolun kızlarr...
Gun asırı kan hapı içiyorum ama resmen hayatım kayıyor
Midem cok bulanıyor..Bu sabahta içtim ve midem bulana bulana yemek yedim..
Hala da iyi degilim...

Zonox hastalık iyice sarmıs seni ha..Kıyamam tatlım..
Öksürüge zencefil ve bal cok iyi gelir...
Gece yatarken bir cay kasıgı bala biraz zencefil ekle onu ye ve yat...
Üstüne sakın su içme..Anında faydasını görürsün...

Kdilara üzme canını be tatlım..Bu sogukta cıktın diyelim mazallah bi de hasta olsan..
Haftaya düzelir inşallah hava o zaman gidersin...Bak bende bulantıdan bişey yapamıyorum...

Cerenn afiyet bals eker olsun sana da...Bosver ye tadını cıkart..Zaten sende ben gibi yalnızsın uzaksın herkese..Bulmusken bu fırsatları kacırma

aaaaaaaaaaa bak kuşburnu içelmemeliymiş bilmiyordummm. saol canım benim

kızlar, geri sayıma başladık oğlumla 99 günümüz kaldı eğer 8 mayısta doğarsa :) tabi benim doktorum nisanda doğucak diyor o başka

canım ben hamileliğimin başında ıhlamur içtim ama 2 su bardağı içmiştim inanılmaz bi kalp çarpıntısı yaşadım hatta 2 gün sonra tekrar içtim yien aynısı olunca bir daha içmedim zaten zararlı diye biliyorum ya da çok az içmek lazım.. ada çayı zaten rahimi kasıyor ve erken doğuma neden olabiliyormuş..
benimde son üç ayım 16 şubatta başlıyor az kaldı gerçekten..

oyy maşallah...Benim doktorda bi ihtimal Haziran ın ilk haftasına sarkabilir dedi...Boga burcu olma hayallerimde suya dustu

günaydın herkeslere...geçmişi yavaş yavaş okurum :)....
kocam uyansada kahvaltı yapsam şimdi bayılcam burda..ne çok seviyor uyumayı..günü kaçırıyor
farknıda değil...bende tam aksi gibi erkenden kalkarım gece kaçta yatarsam yatayım....

herkes iyiidri uamrım dünden beri..hasta arkadaşlar daha iyi olmuşlardır umarım ama en az ağrı 3 gün sürüyor sonra burun akıntısı devam..boşuna keçi gribi dememişler.....

Günaydınnn..Valla cok gec olmus sen atıstırsan bişeyler iyi olur valla..
Benimde eşim sen gibi gun bitmesin diye erkenden kalkar tatil sabahları..Tabii bende...
Ama iyi oluyor...Kısın zaten hava erken kararıyor günü kacırmamak lazımm

bide uyanır şimdi hemen kahvaltıda yazpmaz bekler..gazete okur kesin....
bir şey sorcam anakucagı almışmıydın ev tipi olandan...

günaydınlar hepinize kıslar nasılsınız inşallah herkes iidir. Hasta olan arkadaşlarımıza gecmiş olsun biran önce sağlıklarına kavuşurlar inşallah.
Haftanın son iş gününü de bi atlatsak kısmetse bizde bugün 27.haftamıa girdik artık çalışmak iice zorlaşıo

çalışmak zor herşey bana bile bu ahfatdan sonra zor gelmeye başladı canım..ki çok hareketli biri olmama ragmen ....artık hamileleiğin tadını çıkarmaya başlasak olcak daha fazla...alahtan havalr çok sıcak değil bunaltmıyor bizi....

bende senin gibi cok hareketliydim şimdi hareketlerim kısıtlı ama canım durmuyo yinede dediğin gibi allahtan yaz hamilesi deiliz o dahada zor olurdu bebeişlerimiz şanslı olucak sürekli yıkayacağız havalar sıcak olucağı için bahar ve yaz bebekleri daha mutlu oluyorlarmış öle duydum daha huzurlu bebekler oluomuş yıkanmakta bebekleri cok rahatlatıyormuş şanslıyız yani

vallaha idrar yolu zor..bende çok çektim yıllrca geçti ama hala dikket ederim...hamileliğin başında bir toz vermişti doktor bana içmiştim akşamdan içiliyor hamileler için...bence kendi kendine bir şey yapma..idrar kültürü yaptırı ondan sonra doktorun karar verisn..bende hep kiraz sapı .mısır püskülü yada maydonoz suyu ile çözerdim soruna ama bunalrın hepsi ödem atıyor iyi değil ...
sen bol ılık su içemeye devam, ayakalrınıda sıcak tut şüphen varsa doktora git canım benim....

bide uyanır şimdi hemen kahvaltıda yazpmaz bekler..gazete okur kesin....
bir şey sorcam anakucagı almışmıydın ev tipi olandan...

Canımm ben ev tipi anakucagı aldım..
Söyleki arabada da kullanılan cinsten..Sanırım onu diyosun dimi

Valla hava soguk cogumuz eve tıkılı kaldık canlar biraz sıkkın ama bugunumuze sukur..
Calısmak zor bi de hamileyken daha da zordur alah yardımcın olsun..kesek ctesi calısmak olmasa ama naparsın herkes sanslı olmuyo işte...
allah kolaylık versin canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…