2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın?

vallah kaç yıl dershanede çalıştım...cumartesi pazar dahil en erken 7 de evde oluyordum....hafta sonu sokaklarda kimse olmuyordu bir biz derhaneciler bide sokak köpekleri..o kaadr zor geliyordu ki..bu yıl kpss harılandı yüksek puan aldım sınav kopyadan iptal oldu ardaa düşük yaptım ikinice sınava hazırlanırken zorkandım yakalaşık aynı paunı aldım ama hamileyim diye göze alamadığım doğuyu yazarken bu yıl evdeyim ..her işte bir hayır var diyip bekliyorum ...yoluna girecektir herşey..kızım şans getirecek bana eminim...

yok canım arabada kullılanda değil bildiğimiz ana kucagı şunun gibi bak...

http://barisbebe.com/Ev-Tipi-Ana-Kucagi/Sunny-Baby-Alya-Anakucagi-T......................aspx

Valla siz ögretmenleri işi cok zor yaa
Onca sene oku yok sonra kpss olmadı dersanelerde sürün..
Kızın hayırlısı ile bi dogsun inşallah biraz büyüsün ondan sonra bakarsın sende işine gucune..
Dedigin gibi herseyde var bi hayır canımm

vallaha hiç öle olmuyor çok kokuyor insana..çevrende herkes kadrolu en geç 12 evde oluyor mis gibi ...12 de evde olmalrına ragmen haftada 2 kere kadın tutuyorlar yoruluyorlarmış çok :)

verdiğim diğer link açılmadı...bu şekilde ana kucagı demek istedim...diğerinde çoçukalr iki bklüm duruyor evde sevmiyorum ben..böle uygun fiyatlı bir şey alıcam...

minikbaby | Sunny Baby Alya Anakuca

Selam kizlar moralim cok bozuk carsamba gunu kasiklarimda agri var demistim aksam dahada sidddetlendi dr.aradim nts cektirmemi soyledi kramp,kasilmalari olcen bi alete girmemi istedi,erken dogum belirtisi olabilirmis.gece gittik hastaneye asistan dr.sinir etti beni, yok dogumsa orda yer yokmus yok biliymusym bebek asla yasamazmis sacma sapan konustu benimle bende dedim ne dogumu oyle bisi olsa dahi burda yapmam ztn,gecin iceri ultrasonda bakalim,alttanda muayne edicez dedi bende onu duyunca kalktim kactim resmmen esimde disarda bekliyordu,beni gorunce o halde cok sinirlendi.hemen ciktik kendi hast.gittik.orda acilde ki dr.ultradonla bakti idrar yollari enf.benziyor dedi AMA test fln yapmadi.munurol Verdi bide baska bi ilac,cok sukur agrilarim gecti.dunde kontrolum vardi ztn,bu seferde seker yuklememde yuksek cikti aclik ve toklukda amnion sivimda biraz yuksekmis bebek normale gore 600-650 gr olmasi lazimmis bizimki 700 buda sekerden olabilrmis,bakalm 10 gun rapor Verdi,sonra tekrardan test yapilcak Ins duzelir..dua edin bana..

vallah o kadar para vermem ben...çünkü yatıp yatmıyacagı belli değil....arkadaşalrım mutfakta iş yaparken temzilik yaparken buna koyuyor yanlarına alıyorlar çok memnun hepsi...otokoltugu olan anakuacakrında iki büklüm duruyor çoçukya ondna istemedim....
bu marka iyi ben minda gördüm bunları güzeldi...

merhaba güzel anneler iyi haftasonları hepinize ...

dünde yoktum ..geçmişe tam bakamadım ..bakarım birazdan ...
bizdedün kontrole gittik kızımla... tahlillerime iyi dedi doktorumuz ...
kızımda 675 gr. olmuştu ... boyu biraz uzun dedi doktor ..32 cm ... uzun boylu doğabilir dedi ..
jeli sordum doktora .. biliyorum dedi .. vajinaya 2 aşamalı sıkılıyor dedi .. tamamen ağrısız doğum değil dedi ...ama çok kolaylaştırıyor doğumu ....
ben hiç tecrübe etmedim dedi ...
zaten benim tüp bebek olduğu için normal doğumu beklemeyeceğiz ...kan sulandırıcı iğnelerini 37. haftada kesip .. 37+4 gibi bebeği sezeryanla alacağız dedi ..
biraz kabızlıktan hazımsızlıktan falan bahsettim ..
hurma ye dedi ... sana da bebeğe bağırsaklara da faydalı dedi ...

lalehan geçmiş olsun ... bitkiçayı içemiyorum demişsin gece yatmadan 1 bardak ıhlamur içebilirsin faranjite iyi gelir hamilelere de zararı yok .. şeker yüklemeyi istediğin hastanede yaptırabiliyorsun ... dışarıda 25 tl civarı .. ben devlette yaptırdım ücret vermedim

fdilek park yatağın uyku setin çok güzel pembiş pembiş ... güle güle kullan

..
doktorları anlamak çok güç zaten....işlerinden dolayı acıma anlayışlı olmayı yitirmişler...heleki sen hamilesin daha farklı yaklaşmalıydı...üzülmüşün belli..şeker olunca bebekler normal kilolarından fazla gözüküyormuş evet...bu ayalrdan sonra bu idarar yolu enfeksiyonu artması normal ama sıkıntı işte..ayakalrını sıcak tut, bol suya devam...ama amniyon sıvısı neden yükselmiş acaba..doktorun sana normal diyorsa sorun yoktur....ÇOK GEÇMİŞ OLSUN....

hayırlsı olsun..bizlerden

hayırlsı olsun..bizlerden önce bebeğini kucagına alacaksın ne güzel...sağlıkla doğsun büyüsün :)

Son düzenleme:

Canımm cok iyi anlıyorum senii..İnşallah dedigin gibi kızın sana sans getirir annesi
ahh canımmm cok gecmiş olsunnn...Ne biçim davranmıslar öyle yaa...
Rahatlatmaları gerekirken sinir etmişler senii..
Allah korusun seni ve bebegini inşallah...Güzel güzel dinlen simdi evinde..
Sakın üzme kendini..Sıkıldıkca gel biz burdayız

kızz fiyatıda iyiymiş bunların..düşünülebilir aslında
Hosgeldin nevraa..Maaşallah bebegine...
Hep böyle iyi olun inşallah...Valla bebekler saglıkla dogsunda nasıl oldugu hiç önemli diil..
Ben hep böyle dua ediyorum artıkk

Sağol cnm,amnion sıvısı fazlalığıda şekerden olabilirmiş..bakalım bu 10 günlük dietden sonra umarım herşey yoluna girer..

çok güzel herşey yolunda demekki..
umarım sonuna kadar böylle gider, sonra da gaz derdi olmayan gülücükler saçan bir bebiş alırsın kucağına :)

ben kaçtım....kahvaltı yapsam ii olcak artık...öüpüyorum hepinizi..iii hafta sonları..kaçar kaçar gelirm artık...

GEçmiş olsun.. kızın nasıl şimdi daha iyi mi?

tünaydın kızlarrr
guzel bir hafta sonları diliyorum.hasta olanlara acil şifalar.nevracım sonuçlarının iyi olduğuna sevindim canım umarım sağlıkla alırsın kucağına..
umarım kızlar doğumdan sonrada bebklerinizlede birlikte burda sevinçlerimizi payşaşırız.
su perii gören varmı??? göremiyorum arkadaşımı birkaçgundur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…