2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam canım öncelikle geçmiş olsun... idrar yolu enfeksiyonu kasıklarda çok ağrı yapar hatta ilerleyince alttan alttan vurur mutlaka ama mutlaka bol su iç canım.. ayrıca tam idrar tahlili yaptır bakalım en azından ona göre davranırsın.. amniyo sıvısı fazlalığı geçen gün okudum şimdi aklımda değil tekrar araştır neler yapman gerektiğini doktorun söylemiştir mutlaka benim bebeğimde 25. haftada 900 gr dedi doktor ama şekerle ilgili bişey demedi hatta gelişimi çok ii dedi genetik babası gibi uzun boylu olucak dedi..şimdi bende çoook korktum bu pzt şeker testimi yaptıracam kısmetse ve başka bi doktora gidicem içim rahat etsin sıvım için az yada çok demedi ultrasonda görse söylerdi galiba.. dinlen şekerin kaç çıktı?? diyet de yap inşallah 10 gün sonunda hiçbişey çıkmaz .. sakın üzülme şeker varsa üzüntüyle daha çok çıkar..

hoşgeldin canımmm..maşallah kızına herşey yolundaymışş tahlillerde ii çıkmış gözün aydın..

kızlar, uykum yok çıldırcam. öksürmekten uyuyamıyorum. eşim yattı ben cin gibiyim

bir kaşık balın içine toz zencefil karıştırarak içersen öksürüğe gerçekten çok iyi geliyor...
eğertoz zencefil bulamazsam o anda, liptonun zencefilli limonlu çayı var onu balla içiyorum o da çok iyi geliyor... geçmiş olsun bu arada..

günaydın canım ben çalışıyorum

bende çalışıyorum canım ya,,nan o kadar zor geliyor ki yataktan kalmak..son 1 ay kaldı,sonra acısını çıkarcam bugünlerin sen ne iş yapıyorsun tatlım ?

kızlaar kolay gelsin size... kısa zamanda çalışma şartlarınızın iyileşmesi dileğiyle... ben hamile kalmadan işi bırakmıştım ama son 6 sendir otomotivde gecem gündüzüme karışarak çalışıyordum, şimdi c.tesi çalışanları çok iyi anlıyorummm

üzülme bence karın tadını çıkar... yaa biz daha kar falan göremedik, şöyle bi güzel yağsada seyretsek azcık oynasak karda gezinsek falan yaaaa...

evtipi ana kucakları haşim işcan da 50 tl civarında ve çok iş görür cinsten..
ben araba koltuğu ana kucağı alacağım için gerek duymuyorum ama arba koltuğu almayacaklar iin kesinlikle çok faydalı.. arkadaşımın bebeiğini hep onda tutuyoruz, biyere gittiğinde falan da çocuğun yatağı gibi oluyor..

Zonox geçmiş olsun cnm ... çorba iç yemeklerden önce yumuşatsın boğazını ... olipsin mentollü şekeride boğazlari biraz sakinletiyor ... birde uyuyamıyorsanılık süt iç ve tv izleyerek uyumayı dene

geçmiş olsun cnm ... panik yaptırmışlar seni .. acil olsaydı doktorun ptesi gel demezdi ...
maşallah kızına ... kilosuda çok güzel .. Allah sonuna kadar böyle hayırlı haberler nasip etsin
maşallah... artık her seferinde suyuna daha çok bakıyorlar daha da çok dikkat ediyorlar zaten ...
şekerinde de inş. problem çıkmaz
çok geçmiş olsun ...Zor günler valla.. inş. en kıza zamanda iyi olur kızın
kasıkların ağrıması sadece tek başına idrar yolu enfeksiyonu olmuyorki .... idrara sıkışınca yada tuvalette ağrı .. bide sağ yan tarafta böbrekte ağrı varmı diye soruyor doktorlar ...
kaşıntı bendede oldu dr. travozol verdi bide 1 tane fitil .. geçti .. ihmal etme doktoruna sor cnm gidince

walla cnm,

açlık kan şekeri 112
50 gr glukoz verilidikten sonra 1 satte kan şekeri 154 , 2 saatde kan şekeri 126 yazıyor..

walla cnm,

açlık kan şekeri 112
50 gr glukoz verilidikten sonra 1 satte kan şekeri 154 , 2 saatde kan şekeri 126 yazıyor..

canım yinede çok değil bence içini ferah tut pzt bende doktora gidicem şeker tahlilide yapıcam hem doktora sorarım senin değerleri ne dicek merak ediyorum ya da neler yapılması gerektiğini?

geçmiş olsun ...sinir etmişler seni .. iyi yapmışsın muayene olamamakla... amniyo sıvının yüksek olmasını ilk defa duydum ... inş . herşey düzene girer en kısa zamanda
otokoltuğu olan anakucaklarından bende aldım ... bel çukuru var .. yeni doğan bebeği o şekilde oturtamıyorsun .. içine minder yapıp o çukuru doldurup yatar pozisyona getireceğim ... yoksa bebişin beline zararlı
hayırlsı olsun..bizlerden

hayırlsı olsun.bizlerden önce bebeğini kucagına alacaksın ne güzel...sağlıkla doğsun büyüsün :)
saolasın ..kendi haftama göre biraz erken olacak ..kısmet
aynenn .. bende senin gibi düşünüyorum ...
saol cnm teşk ederim .. hepimiz inşallah
hoşgeldin canımmm..maşallah kızına herşey yolundaymışş tahlillerde ii çıkmış gözün aydın..

saolasın... seninde tontişin 900 gr olmuş ... ne hızlı büyüorlar artık

offf daha çok yeni şimdilik sıcak tutup ılık suyu deniyeyim eğer ilerlerse dr. giderim..Teşekkür ederim önerilerin içinn..Buarada ben ev tipi ana kucağı almadım canımm..

Canım çok geçmiş olsun ters sağlık personeli 2 kat hasta ediyo insanı..Oysaki hamilelik nekadar özel bir durum her denilene dikkat etmeleri gerekiyo..İnşallah bi aksilik çıkmaz dualarımız seninlee

Maşallah bebeğine canımm..Bu jel benim hiç ilgimi çekmedi nedense çok yeni ve kullanmaya çekinirimn açıkcası....Teşekkür ederim canım beğenmene sevindim kızımın cicilerinii

Nasıl bir tad çıkar ortaya tahmin edemiyorum :))Sağol canım önerin için eğer ilerlerse deniycemm

Canım benim bence idrar yolları enfeksiyonuna benziyo gerçektende ağrılar kasıktaysa ne ilginç doktorlar var anam sinirleniyorum bu doktorlar bu arada.... Çok geçmiş olsun canım....Bu arada 50 gr fazla çıkmış aslında çok değil Hayırlısı olcak çok takma kafana olurmu canım...

nevra maşallah bebeğine tatlım... Tombik olmuş:))

Sedasem canım seninde bebişine maşallah diyim Rabbim hep güzel haberlerle dönmemizi nasip etsin....

Zonoks hala düzelemedin sanırım canım Allah yardımcın olsun...

Kızlar bugün doktora gittim. Kızım 961 gr. olmuş. Duruş şekli normal doğuma uygun koca göbüşlü maşallah kızıma.. Herşeyimiz iyi sağlığında bir problem yok aminyos sıvısı vs iyi... bu arada sol atardamarımda problem vardı benim neyse oda geçmiş hiçbir sıkıntı yok. şükürler olsun Rabbime.... Böyle işte kızlar....

gözün aydın canım maşallah tontişine... herşey yolundaymış çok şükür inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız kuzucuklarımızı..

gözün aydın canım maşallah tontişine... herşey yolundaymış çok şükür inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız kuzucuklarımızı..

çok sağol canım inşallah Rabbim sonuna kadar hepimizinkini sorunsuz götürsün hepimiz kuzularımızı kucaklarımıza alalım aminnnnnnnnnnnn.....

canım seninde kuzucuğun hasta olmuş çok çok geçmiş olsun, çabuk bulaşan bi hastalık ne kadar dikkat edilsede virüs çok etkili.. tekrar geçmiş olsun..

sağol canıım teşekkür ederim.... ayrıca bütün hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun acil şifalar....

nevra maşallah bebeğine tatlım... Tombik olmuş:))

...
saol canımcımm ... sen ne yapıyorsun ... yürüyormusun gene bol bol ... çok soğuk havalar ..maltepeyi bilmiyorum ama başakşehir buzzz.... bu aralar çıkma çok dışarı ...
hemde dinlen birazcıkkk ....

ysh ben atlamışım geçmişi okurken senin ufaklıkmı hastaymı ş? geçmiş olsun cnm ... Allah şifa versin

ysh ben atlamışım geçmişi okurken senin ufaklıkmı hastaymı ş? geçmiş olsun cnm ... Allah şifa versin
evet canım hasta oldu nezle iki gündür sürekli burnu akıyor hapşırıyor allahtan ateşi yok inşallah biran önce atlatır.... teşekkür ederim canım sağol...

saol canımcımm ... sen ne yapıyorsun ... yürüyormusun gene bol bol ... çok soğuk havalar ..maltepeyi bilmiyorum ama başakşehir buzzz.... bu aralar çıkma çok dışarı ...
hemde dinlen birazcıkkk ....

Yok anam yürümüyorum artık bıraktım fazla yürümücem:)) maltepe soğuk ama idare eder sanırım sizin o taraflarda kar yağıyodur burda karla karışık atıştırıyodu....

YSH.
Tatlım geçmiş olsun minişine kusura bakma canım bazen göremiyoruz okunacak sayfalarda karışıp gidiyor konular...

yok canım burada hava da kar faln yok ..yağmur çiseliyor .. ama iyi bir soğuk var ... kış hamileleği zor valla eve tıkılıp kalıyor insan ...

maşallah .. topiğin en büyük bebişi valla sende :))) tontiş yaaaa :))) iyi çıkmasına sevindim sonuçların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…