yok canım burada hava da kar faln yok ..yağmur çiseliyor .. ama iyi bir soğuk var ... kış hamileleği zor valla eve tıkılıp kalıyor insan ...
maşallah .. topiğin en büyük bebişi valla sende :))) tontiş yaaaa :))) iyi çıkmasına sevindim sonuçların
Kızlar bugün doktora gittim. Kızım 961 gr. olmuş. Duruş şekli normal doğuma uygun koca göbüşlü maşallah kızıma.. Herşeyimiz iyi sağlığında bir problem yok aminyos sıvısı vs iyi... bu arada sol atardamarımda problem vardı benim neyse oda geçmiş hiçbir sıkıntı yok. şükürler olsun Rabbime.... Böyle işte kızlar....
Maşallah ikinizede ...Artık bebekler hızlı büyüme maratonuna girdilerr geri sayım başladı sonuçtaa..2 li hanelere geldik biz:))92 günüm var benim
normal siyah beyaz eski tip ultrasonlarda bebin kilosunu söylüyor mu doktor?
ben sadece ayrıntılıya girdiğimde söylediler kilosunu..
ptesi günü güzel haberlerle gel .. inş .güzel çıkar sonuçların ... iyi tatillerkızlar hepinize mutlu hafta sonları,, benim mesaim 4 de bitiyor son işlerimi halledip çıkıcam hepinizi çook öpüyorum kendinize ve kuzucuklarınıza ii bakın allaha emanet olun..
pzt günü sabah şeker tahlili için gidicem öğleden sonra burdayım kısmetse görüşmek üzre..
biz iyiyiz ..send iyisindir bebişinle inşallahmerhaba kızlar nasılsınız?
çok garip bir hava var yağmur karanlık hiç sevmiyırum bu havaları.bir an öncede kış biitsin bebişlerimiz gelsin istiyorum.
tek tek alıntı yapamadım çok teşekkür ederim arkadaşlarım sağolun.umarım hepimizin bebeişleri çok sağlıklı olusun.
hasta olanlara geçmiş olsun diyorum.
müge canım oto anakucağını evde kullanma canım.bebek için uzun sattler kalması hiç iyi değil.allah korusun ev tipleri daha rahat az yatacak dahi olsa al bence.risk alma.otoda tabiki kullanıcazbiryere giderken ama saatlerce tutmamalıyız.yazık onların kaburgaları kemikleri çok hassas
merhaba kızlar nasılsınız?
çok garip bir hava var yağmur karanlık hiç sevmiyırum bu havaları.bir an öncede kış biitsin bebişlerimiz gelsin istiyorum.
tek tek alıntı yapamadım çok teşekkür ederim arkadaşlarım sağolun.umarım hepimizin bebeişleri çok sağlıklı olusun.
müge canım oto anakucağını evde kullanma canım.bebek için uzun sattler kalması hiç iyi değil.allah korusun ev tipleri daha rahat az yatacak dahi olsa al bence.risk alma.otoda tabiki kullanıcazbiryere giderken ama saatlerce tutmamalıyız.yazık onların kaburgaları kemikleri çok hassas
kızlar cici görmeye beklerimm
haydi buyrun cici sayfasına
kızlar hepinize mutlu hafta sonları,, benim mesaim 4 de bitiyor son işlerimi halledip çıkıcam hepinizi çook öpüyorum kendinize ve kuzucuklarınıza ii bakın allaha emanet olun..
pzt günü sabah şeker tahlili için gidicem öğleden sonra burdayım kısmetse görüşmek üzre..
bazen üstüste o kadar çok yazıyorumki yazdıklarım arada kaynıyor :)))
merhaba kızlar nasılsınız?
Benim dr. siyah beyaz ve karın çevresinden kilosunu ölçüyo..Organlarına bakarkende en güzeli siyah beyazlı olanmış..Diğer renkliler işin show kısmı canım benim..bazen üstüste o kadar çok yazıyorumki yazdıklarım arada kaynıyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?