2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım burada hava da kar faln yok ..yağmur çiseliyor .. ama iyi bir soğuk var ... kış hamileleği zor valla eve tıkılıp kalıyor insan ...

Valla öyle güzelim ya şimdi gezmek vardı ( ben doyamadım gezmelere gerçi benim kadar gezende yoktor)... Bu tarafa heralde kar yaağıcak gece dona çekerse öyle bir hava var.... aslında karşı tarafta kar yağar diye düşünmüştüm trakya tarafına daha yakın ya.... Yarın sabah bir kalkmışın kar bembeyaz heryer....:81:

maşallah .. topiğin en büyük bebişi valla sende :))) tontiş yaaaa :))) iyi çıkmasına sevindim sonuçların

Canım benim sağolasın benim bebiş haftasına göre normal güzelim sen benim haftama gel bi bak daha tontiş olcak bebişleriniz benimki orta şekerli gidiyor....

Maşallah ikinizede ...Artık bebekler hızlı büyüme maratonuna girdilerr geri sayım başladı sonuçtaa..2 li hanelere geldik biz:))92 günüm var benim

kızlar hepinize mutlu hafta sonları,, benim mesaim 4 de bitiyor son işlerimi halledip çıkıcam hepinizi çook öpüyorum kendinize ve kuzucuklarınıza ii bakın allaha emanet olun..

pzt günü sabah şeker tahlili için gidicem öğleden sonra burdayım kısmetse görüşmek üzre..

normal siyah beyaz eski tip ultrasonlarda bebin kilosunu söylüyor mu doktor?
ben sadece ayrıntılıya girdiğimde söylediler kilosunu..

bazen üstüste o kadar çok yazıyorumki yazdıklarım arada kaynıyor :)))

merhaba kızlar nasılsınız?
çok garip bir hava var yağmur karanlık hiç sevmiyırum bu havaları.bir an öncede kış biitsin bebişlerimiz gelsin istiyorum.
tek tek alıntı yapamadım çok teşekkür ederim arkadaşlarım sağolun.umarım hepimizin bebeişleri çok sağlıklı olusun.
hasta olanlara geçmiş olsun diyorum.
müge canım oto anakucağını evde kullanma canım.bebek için uzun sattler kalması hiç iyi değil.allah korusun ev tipleri daha rahat az yatacak dahi olsa al bence.risk alma.otoda tabiki kullanıcazbiryere giderken ama saatlerce tutmamalıyız.yazık onların kaburgaları kemikleri çok hassas

ptesi günü güzel haberlerle gel .. inş .güzel çıkar sonuçların ... iyi tatiller
biz iyiyiz ..send iyisindir bebişinle inşallah
bendeee ... bende böyle havları sevmiyorum ... bahar gelmeli ..cıvıl cvıl bebişlerimiz kucağımızda ... yaz gemeli ..sıcacık ...

doğru söylüyorsun ben de şimdi biraz inceledim.. mothercare'den arakadaşım travel sistem arabalardan alırken oradaki satış danışmanı arkadaşa anakucağında bebişin 3 saatten fazla oturtulmamasını söylemiş..

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz ve önerileriniz için sonsuz teşekkürler. zencefilli ballı su ile boğazımın yanması azaldı çok şükür. çok iyi olmasamda iyi olucam gibi

oğlumda bugün aksine çok hareketli. iki yandan vuruyor hasta anneciğinemaşallah kuzuma

tito, canını hemen sıkma canım. daha netlik yokmuş anladığım kadarıyla. hem şeker o kadar kötü değil. diyet ile çözülücek birşey. bebeğin için 3 ay katlanırsın artık. üzme lütfen kendini. çok geçmiş olsun

ya unuttumdalgınlığımı mazur görün hastalıktan takip edemiyorum, ama doktora giden ve hayırlı bebek haberleri alan arkadaşlarımızda vardı. hepsine hayırlı olsun. Allah hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin

benim gibi hasta arkadaşlarımızada acil şifalar diliyorum

Son düzenleme:

Bekliyoruz canım hayırlı haberlerle gelllll........

Evet canım göbek çevresini ölçüp kilo söylüyor...

tatlım sıkma kendini havalar kötü diye bende sevmem gerçi ama:))

Benim dr. siyah beyaz ve karın çevresinden kilosunu ölçüyo..Organlarına bakarkende en güzeli siyah beyazlı olanmış..Diğer renkliler işin show kısmı canım benim..

Slm herkese...biz de bugün kızımızı görmeye gittik...871 g olmuş bebeğimiz...iyi görünüyor.gelişimi normal dedi doktor teyzesi...çok şükür...ağzını açıp kapatıyordu.çiğneme hareketi yapıyormuş yüzünü döndü,hiç nazlanmadı Melek'im benim.yüzünün fotolarını çekti doktor teyzesi verdi bize..kafası yukarıda,ayakları aşağıda halen... 1 ay sonraya randevu verdi...
kramp giriyor mu diye sordu,hayır dedim.demek kalsiyum depoların hala dolu güzel dedi...ama yine de arada sırada ca tableti al dedi.tedbiren.çok şükür...hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin inş...
Rapucum bakıyorum cici sayfasına hemen...

Rapu hayırlı olsun.Çok cici olmuş oğlunun odası.şifonyer de dolap da sonradan rahatlıkla kullanılacak gibi.Bir yatak alırsın olur biter.Akıllı seçim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…