canım sen nerden aldın dolabı ne kadar?Sanırsam geçmişe dalmışın canım
Ben kaçar yemek hazırlıcam sonra gelirim gene..........
çok sevindim canım herşeyin normal olmasına kocaman olmuş maaşallahSlm herkese...biz de bugün kızımızı görmeye gittik...871 g olmuş bebeğimiz...iyi görünüyor.gelişimi normal dedi doktor teyzesi...çok şükür...ağzını açıp kapatıyordu.çiğneme hareketi yapıyormuşyüzünü döndü,hiç nazlanmadı Melek'im benim.yüzünün fotolarını çekti doktor teyzesi verdi bize..kafası yukarıda,ayakları aşağıda halen... 1 ay sonraya randevu verdi...
kramp giriyor mu diye sordu,hayır dedim.demek kalsiyum depoların hala dolu güzel dedi...ama yine de arada sırada ca tableti al dedi.tedbiren.çok şükür...hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin inş...
Rapucum bakıyorum cici sayfasına hemen...
Yok anam yürümüyorum artık bıraktım fazla yürümücem:)) maltepe soğuk ama idare eder sanırım sizin o taraflarda kar yağıyodur burda karla karışık atıştırıyodu....
YSH. Tatlım geçmiş olsun minişine kusura bakma canım bazen göremiyoruz okunacak sayfalarda karışıp gidiyor konular...
Slm herkese...biz de bugün kızımızı görmeye gittik...871 g olmuş bebeğimiz...iyi görünüyor.gelişimi normal dedi doktor teyzesi...çok şükür...ağzını açıp kapatıyordu.çiğneme hareketi yapıyormuşyüzünü döndü,hiç nazlanmadı Melek'im benim.yüzünün fotolarını çekti doktor teyzesi verdi bize..kafası yukarıda,ayakları aşağıda halen... 1 ay sonraya randevu verdi...
kramp giriyor mu diye sordu,hayır dedim.demek kalsiyum depoların hala dolu güzel dedi...ama yine de arada sırada ca tableti al dedi.tedbiren.çok şükür...hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin inş...
Rapucum bakıyorum cici sayfasına hemen...
açtım tito gecikmedim inşallah..hamilelikle ilgili habermi vardı?
off varya zaten duygusalım,haberlerde izledniz mi bilmiyorum4,5 aylık bebeğe dr %80 down sendromlu demiş ve amniosentez istemiş 1 kere iğne batırması gerekirken tam 6 kes iğne batırmış bebek ve annede ölmüş :84::84: Sonra bakılmışki otopsiden bebek gayet sağlıklıymış meğer ((
Off varya zaten duygusalım,haberlerde izledniz mi bilmiyorum4,5 aylık bebeğe dr %80 down sendromlu demiş ve amniosentez istemiş 1 kere iğne batırması gerekirken tam 6 kes iğne batırmış bebek ve annede ölmüş :84::84: sonra bakılmışki otopsiden bebek gayet sağlıklıymış meğer (([/QU
AMAN ALLAH'IM YA BENDE BİR AMNİYOSENTEZ OLMUŞ ANNE ADAYI OLDUĞUM İÇİN ÇOK KÖTÜ OLDUM.6 KEZ NEDEMEK YAAAA.OLMUYASA CEKME O SUYU.İNANKİ İÇİM ÜRPERDİ CANIM KIYAMAM YAAA
Off varya zaten duygusalım,haberlerde izledniz mi bilmiyorum4,5 aylık bebeğe dr %80 down sendromlu demiş ve amniosentez istemiş 1 kere iğne batırması gerekirken tam 6 kes iğne batırmış bebek ve annede ölmüş :84::84: sonra bakılmışki otopsiden bebek gayet sağlıklıymış meğer ((
çok üzücü gerçektennOff varya zaten duygusalım,haberlerde izledniz mi bilmiyorum4,5 aylık bebeğe dr %80 down sendromlu demiş ve amniosentez istemiş 1 kere iğne batırması gerekirken tam 6 kes iğne batırmış bebek ve annede ölmüş :84::84: sonra bakılmışki otopsiden bebek gayet sağlıklıymış meğer ((
Slm kızlar nasılsınızz
eslemnaz cicilere buradan bakıyosun
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/400278-2011-mayis-bebeklerinin-cicileri.html
As hoşgeşdin betuscumm..
Titocum cok kötü oldum inan.banada 50 kadından birisi içindesin mutlaka ol dedi doktorum.o bir ay zehir gibi geçti.sonucu beklemek zorken ölmek bu daha acı.çok üzüldümm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?