2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

duncan - Fdilek48 - sağolun kızlar..
bu hafta değil birdahaki hafta gideceğim bende.. bakalım bizim kız ka. kilo olmuş. merak ettim şimdi :)

blue_sky maşallah kızına herşeyin normal olmasına çok sevindim..Ben sadece kan hapı alıyorum onuda 10 gündür kullanıyorum..Benim dr. vitamin vermedi bu ca tablet mantıklı aslında tadınıda çok severim:)))Bende dr. sorayım arada kullanmak iyi olur

Sanırsam geçmişe dalmışın canım
Ben kaçar yemek hazırlıcam sonra gelirim gene..........
canım sen nerden aldın dolabı ne kadar?

çok sevindim canım herşeyin normal olmasına kocaman olmuş maaşallah

sağol canım teşekkür ederim...

SLMMMM KIZLAR;
CANIMM ÇOK GUZEL SONUÇLAR ALMIŞSIN MAŞALLAH KUZUNAİNŞ.RABBİM BİZEDE HAYIRLI HABERLER NASİP EDER..
HEE BU ARADA CİCİLERE NASIL BAKIYOSUNUZ KIZLAR BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ BEN BAKAMIYORUM NERDEN GİRİLİYO ACABA??

açtım tito gecikmedim inşallah..hamilelikle ilgili habermi vardı?

Off varya zaten duygusalım,haberlerde izledniz mi bilmiyorum 4,5 aylık bebeğe dr %80 down sendromlu demiş ve amniosentez istemiş 1 kere iğne batırması gerekirken tam 6 kes iğne batırmış bebek ve annede ölmüş :84::84: sonra bakılmışki otopsiden bebek gayet sağlıklıymış meğer ((

yazık yaaaa((
sağlık konusunda nasıl böle umusamaz davranıyorlar doktorlar anlamıyorum

Ben dün haberlerde izledim bebekler doğduklarında ağızlarına 1 damla soda damlatılırsa gaz problemi olmuyormuş ne kadar doğru bilmiyorum

canım mümkün olduğunca izlemeyin bu tarz haberleri yaa.
ben anında değiştirtiyorum...

As hoşgeşdin betuscumm..

Titocum cok kötü oldum inan.banada 50 kadından birisi içindesin mutlaka ol dedi doktorum.o bir ay zehir gibi geçti.sonucu beklemek zorken ölmek bu daha acı.çok üzüldümm..

çok üzücü gerçektenn( HAngi ilde olmuş bu olay merak ettim??

Slm kızlar nasılsınızz

SELAM CANIM biz iyiyiz sen nasılsın bebeğinlee

As hoşgeşdin betuscumm..

Titocum cok kötü oldum inan.banada 50 kadından birisi içindesin mutlaka ol dedi doktorum.o bir ay zehir gibi geçti.sonucu beklemek zorken ölmek bu daha acı.çok üzüldümm..

Bunlar nasıl Dr. anlayamıyorum...moralim yerlerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…