park beşikte aynı normal besık gıbıymıs.hem yatak oluyo hem oyun parkı.ben henuz amnıyo sonucumu ogrenemedıgım ıcın bunları hıc dusunmedım.bebek magazasına bıle gırmedım daha.çunku korkuyorum
kızlar yaa be n dün ogluma çok güzel bir yelek başladımm erkeksii ama resim atamadım ekliyemedim hata oluştu diyor yaa eskisi daha iyiydi hemen yükleme yapıyordumm bu sefer olmadı
ya kızlar benim bulantılarım 13 haftadan sonra geçmişti ama bi kaç gündür tekrar başladı sizlerde de vaarmı
kızlar yaa be n dün ogluma çok güzel bir yelek başladımm erkeksii ama resim atamadım ekliyemedim hata oluştu diyor yaa eskisi daha iyiydi hemen yükleme yapıyordumm bu sefer olmadı
turkoooooooom hoşgeldin inan şimdi kalbimden seni geçiriodum bi türlü karşılaşamadık diodum hatta özelden yazıcaktım bak kalbim ne kadar temizmiş
ellerıne saglık canım.ne guzel elınden gelıyor demekkı.ben hıc yapamadım becerıksızım cunku.
park beşikte aynı normal besık gıbıymıs.hem yatak oluyo hem oyun parkı.ben henuz amnıyo sonucumu ogrenemedıgım ıcın bunları hıc dusunmedım.bebek magazasına bıle gırmedım daha.çunku korkuyorum
AŞKOLSUN ANNELERİN EN GÜZELİ..
niye böyle düşünüyosunnn
üzme kendini benide üzdün şimdi...
bişeycik olmıycak bebişine korkkmmaaa
hoşbuldummm tatlımmmmmmmmmmm seni daha çok aramızda görmek isterimmm canım yaa arayı açmaa
cnm sende de var mı bilmirum ama çok halsizim anca yemek ev işi falan öyle zaman geçio ama artık daha sık girmeye çalışırım. hafif hafi hissediorum ama bazen hiç tepki vermio ben de neyin ne olduğunu anlayamadım hala
evet cnm kızım olucak:92:kızmıydı senın canım
bak saat kac oldu ne arayan var ne soran.kesın bugunde yok haber.yarın yarın dıye dıye bır ay oldu.hala haber yok.tükendım artık.
olabilir cnm genelde öyle diolar ama ben 14. haftada hissettim sonra bi ara kesildi sonra tekrar başladı ama güçl tekmeler değilallah bagıslasın canım.buyuklerımız hep kızlar gec tekmeler derler.ne kadar dogru bılmıyorum ama benım duyduklarımda aynı fıkırde.:90:
selammmm kızlarrrrrr......nasılsınız umarım hepınız cok ıyısınızdır.....
canım çok haklısın çok uzatmışlar her günün zor geçiyor seni anlıyorumm zor bir konu ama inşallahh temiz çıkacakk burada hepimiz dua edicegizz sen çok üzme kendini valla okuyunca bende üzülüyorumm annelik işte tabikide bebeginin saglıklı olması istersinn inşallah öylede olacak canım inşallahh buradan güzel haberi vereceksin bizee böyle şeyler çok yaşanıyor ama genelde temiz geliyor sonuçlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?