2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yaa be n dün ogluma çok güzel bir yelek başladımm erkeksii ama resim atamadım ekliyemedim hata oluştu diyor yaa eskisi daha iyiydi hemen yükleme yapıyordumm bu sefer olmadı

cnm kafana fazla takma allahın izniyle güzel sonuçlar alacaksın

kızlar yaa be n dün ogluma çok güzel bir yelek başladımm erkeksii ama resim atamadım ekliyemedim hata oluştu diyor yaa eskisi daha iyiydi hemen yükleme yapıyordumm bu sefer olmadı

turkoooooooom hoşgeldin inan şimdi kalbimden seni geçiriodum bi türlü karşılaşamadık diodum hatta özelden yazıcaktım bak kalbim ne kadar temizmiş

ya kızlar benim bulantılarım 13 haftadan sonra geçmişti ama bi kaç gündür tekrar başladı sizlerde de vaarmı

smgecimm kuzenimin eşide dün bulantı yaşıyordu tekrar geldi bulantılarım diyordu onun bebişi 6 aylıkk kız tekrar kusuyor aayy kötü yaa bende kurtuldum gibi ara arar bulantım oluyorda çok şiddetli degill yakında geçer inşallah canımm yaa bulantı kötü oluyorr
yiğenim nasıl tekme atıyormu artıkk ben ara ara hissediyorumm bizim fırlamayıı

ellerıne saglık canım.ne guzel elınden gelıyor demekkı.ben hıc yapamadım becerıksızım cunku.

turkoooooooom hoşgeldin inan şimdi kalbimden seni geçiriodum bi türlü karşılaşamadık diodum hatta özelden yazıcaktım bak kalbim ne kadar temizmiş

hoşbuldummm tatlımmmmmmmmmmm seni daha çok aramızda görmek isterimmm canım yaa arayı açmaa

ellerıne saglık canım.ne guzel elınden gelıyor demekkı.ben hıc yapamadım becerıksızım cunku.

sağol canım yok çok zor degil ögrenirseniz çok zevkli bebek örgüsü yapmak size göstercektim bu yenii sitede ekleyemedim ekliyorum hata oluştu diyor sinir oldumm

AŞKOLSUN ANNELERİN EN GÜZELİ..
niye böyle düşünüyosunnn
üzme kendini benide üzdün şimdi...
bişeycik olmıycak bebişine korkkmmaaa

AŞKOLSUN ANNELERİN EN GÜZELİ..
niye böyle düşünüyosunnn
üzme kendini benide üzdün şimdi...
bişeycik olmıycak bebişine korkkmmaaa

bak saat kac oldu ne arayan var ne soran.kesın bugunde yok haber.yarın yarın dıye dıye bır ay oldu.hala haber yok.tükendım artık.

hoşbuldummm tatlımmmmmmmmmmm seni daha çok aramızda görmek isterimmm canım yaa arayı açmaa

cnm sende de var mı bilmirum ama çok halsizim anca yemek ev işi falan öyle zaman geçio ama artık daha sık girmeye çalışırım. hafif hafi hissediorum ama bazen hiç tepki vermio ben de neyin ne olduğunu anlayamadım hala

kızmıydı senın canım

bak saat kac oldu ne arayan var ne soran.kesın bugunde yok haber.yarın yarın dıye dıye bır ay oldu.hala haber yok.tükendım artık.

canım çok haklısın çok uzatmışlar her günün zor geçiyor seni anlıyorumm zor bir konu ama inşallahh temiz çıkacakk burada hepimiz dua edicegizz sen çok üzme kendini valla okuyunca bende üzülüyorumm annelik işte tabikide bebeginin saglıklı olması istersinn inşallah öylede olacak canım inşallahh buradan güzel haberi vereceksin bizee böyle şeyler çok yaşanıyor ama genelde temiz geliyor sonuçlarr

allah bagıslasın canım.buyuklerımız hep kızlar gec tekmeler derler.ne kadar dogru bılmıyorum ama benım duyduklarımda aynı fıkırde.:90:
olabilir cnm genelde öyle diolar ama ben 14. haftada hissettim sonra bi ara kesildi sonra tekrar başladı ama güçl tekmeler değil
selammmm kızlarrrrrr......nasılsınız umarım hepınız cok ıyısınızdır.....

mrb cnm hoşgeldin bizler iyiyiz sen nasılsın

ınsallah canım.ınsallah guzel haberı alayım hemen burada yazacagım sıze.en buyuk destegım sızlersınız.ıyıkı varsınız.sankı yıllardır sızlerle beraber gıbıyım burada.hepınızden allah razı olsun.ınsallah hepımız bebeklerımıze sag salım kavusuruz.ben ıkıncı gebelıgımı yasıyorum bıraz gec oldu ama.panık atak hastalıgımdan dolayı mecbur kaldım.ılac tedavısınde oldugum için.belkı buradakı kızlardan daha yaşlıyım.34 yaşındayım.allah hepımıze saglıklı evlatlar nasıp etsin.

kızlar bısy sorabılırmıyım sıze benım cok sulu bır akıntım gelıyo...ve benı cok korkutuyo bu gunlerde daha cok gelmeye basladı salı gunu vajınal kultur verecegım konturolumde o gun okuyorum bazı gebelıklerde olabılıyormus....ama ıcım rahat etsın ıstıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…