2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sagol sımgecıgım ıyıyım cok sukur sadece akıntı bıraz canımı sıkıyo umarım onemlı bısey deyıldır....

bendede var.bazende sankı iç çamasırıma su dökulmüş gıbı su akıyo.gercekten su sanki.

sagol sımgecıgım ıyıyım cok sukur sadece akıntı bıraz canımı sıkıyo umarım onemlı bısey deyıldır....

cnm kafanı takma bende de vardı ve benimki çok koyuydu ama şeffaf sıvı gibi olması normalmiş yeşil veya mavi gibi renge dönerse tehlikeliymiş benden de idrar kültürü falan aldılar ama allaha şükür bişey çıkmadı sende de çıkmaz inşallah

aynen canım sankı ıdrar kacırıyormusum gıbı...korkutuyo benı...

bana bırsey olmaz demıslerdı ama bılmıyorum.aslında bende cok korkuyodum ama rahatım sımdı.doktor sorun olmadıgını soylemıstı.sankı bardaga su koymussun camasırıma dokmussun.basbayagı ıslak yani.bazende cok afedersınız kokulu akıntım oluyo.bazende kahverengı lekeler gelıyo.

yok sonuclardan hıcbır ses yok.vallahı delırıcem.evlere sıgamaz oldum.duvarlar ustume ustume gelıyor.sözde bugun cıkacaktı.yıne yarına kaldı galıba.bır ay oldu nerdeyse.
aklına hıc kotu bısey getırme canım ıns sonucların cok ıyı gelecek sıkıntılı bır surec ama bııraz daha sabret dualarım sızınle ben ınanıyorum ıyı haberlerınızı burdan okuyup hep beraber mutlu olacagımıza rabbım meleklerımızı korusun ıns...

inşallah tatlım inşallah.allah evlatlarınızı bagıslasın.rabbım hepımızın yuzumuzu guldursun.kısmetse senın dogum ne zamana gelıyor canım.

GÜN İÇİNDE göbişlerine çatlak koruyucu krem yağ sürmeyi unutan arkidaşlarrr
ben wc ( şirketteyim )çıkıp yağlanmaya gidiyorum:81:
hatırlatayım dedim :92::92:

koyu renk deyıl kokuda yok ama bıldıgın su yanı oyle gelıyo....benım tedavıye baslamadan gelıyodu bu sekılde ama ınsan hamıle olunca evham yapıyo cok ıdrar kulturunu yarın verecegım ıns sonuclarımda ıyı cıkar ıcım rahatlar bıraz...

inşallah tatlım inşallah.allah evlatlarınızı bagıslasın.rabbım hepımızın yuzumuzu guldursun.kısmetse senın dogum ne zamana gelıyor canım.
hayırlısıyla benım dogum martda canım subat sonuda olabılır....benımkı rısklı gebelık % 100 erken dogum....saglıkla gelsınde ıns....

canım kız geç oynar derler bend ekzıımda geç hissetmiştim birde senin ilk gebeligin yaa geçikmesi normall yakında tam hissedeceksin inşallah canımm halsizlik bendede varr
kızım teyzelerine selam verio heralde hareketlendi muzur
oyyy yesinn teyzesii onuuuu
canım korkma hamilelerde olur bizlerde oluyor çok normall boşa stres yapmaa 2. gebeliğim oldugu için bukadar rahat söylüyorum sana canımm sıkıntı yapmaa

GÜN İÇİNDE göbişlerine çatlak koruyucu krem yağ sürmeyi unutan arkidaşlarrr
ben wc ( şirketteyim )çıkıp yağlanmaya gidiyorum:81:
hatırlatayım dedim :92::92:

subaru bravo valla sana işyerinde bile kullanıyorsun ben her banyodan sonra sürücem diyorum unutuyorum daha başlayamadım bile ne kullanıyorsun ben acıbadem sütü aldım ama daha kullanmak nasip olmadı

ayy sagol turkancıgım bıraz ıcım rahatladı....ben bıraz panıkde bır tıpım suyu mu sızıyo dıe taktım kac gundur...rabbım korusun meleklerımızı...
kızzz ozledım senı kac amandır karsılasamıyoruz...

Özlem ve dorti o dediğiniz akıntı su gibi ıslatan şeyler ben de de oluyor

Dorti yaşı takma canım ben 38 e giricem . Strese girme bebişini düşün kendini rahatlatacak uğraş bul canım

Özlemayd heyecandan tansiyonun yükselmiş olabilir ama sen yinede tedbiri elden bırakma hergün 2-3 kez ölçtür bence.
benimde sürekli yükseliyor ordan biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…