selammmm kızlarrrrrr......nasılsınız umarım hepınız cok ıyısınızdır.....
hosbuldum canım sonucların cıktı mı?selam hosgeldın
aynen canım sankı ıdrar kacırıyormusum gıbı...korkutuyo benı...bendede var.bazende sankı iç çamasırıma su dökulmüş gıbı su akıyo.gercekten su sanki.
hosbuldum canım sonucların cıktı mı?
sagol sımgecıgım ıyıyım cok sukur sadece akıntı bıraz canımı sıkıyo umarım onemlı bısey deyıldır....
aynen canım sankı ıdrar kacırıyormusum gıbı...korkutuyo benı...
aklına hıc kotu bısey getırme canım ıns sonucların cok ıyı gelecek sıkıntılı bır surec ama bııraz daha sabret dualarım sızınle ben ınanıyorum ıyı haberlerınızı burdan okuyup hep beraber mutlu olacagımıza rabbım meleklerımızı korusun ıns...yok sonuclardan hıcbır ses yok.vallahı delırıcem.evlere sıgamaz oldum.duvarlar ustume ustume gelıyor.sözde bugun cıkacaktı.yıne yarına kaldı galıba.bır ay oldu nerdeyse.
aklına hıc kotu bısey getırme canım ıns sonucların cok ıyı gelecek sıkıntılı bır surec ama bııraz daha sabret dualarım sızınle ben ınanıyorum ıyı haberlerınızı burdan okuyup hep beraber mutlu olacagımıza rabbım meleklerımızı korusun ıns...
koyu renk deyıl kokuda yok ama bıldıgın su yanı oyle gelıyo....benım tedavıye baslamadan gelıyodu bu sekılde ama ınsan hamıle olunca evham yapıyo cok ıdrar kulturunu yarın verecegım ıns sonuclarımda ıyı cıkar ıcım rahatlar bıraz...cnm kafanı takma bende de vardı ve benimki çok koyuydu ama şeffaf sıvı gibi olması normalmiş yeşil veya mavi gibi renge dönerse tehlikeliymiş benden de idrar kültürü falan aldılar ama allaha şükür bişey çıkmadı sende de çıkmaz inşallah
hayırlısıyla benım dogum martda canım subat sonuda olabılır....benımkı rısklı gebelık % 100 erken dogum....saglıkla gelsınde ıns....inşallah tatlım inşallah.allah evlatlarınızı bagıslasın.rabbım hepımızın yuzumuzu guldursun.kısmetse senın dogum ne zamana gelıyor canım.
canım kız geç oynar derler bend ekzıımda geç hissetmiştim birde senin ilk gebeligin yaa geçikmesi normall yakında tam hissedeceksin inşallah canımm halsizlik bendede varrcnm sende de var mı bilmirum ama çok halsizim anca yemek ev işi falan öyle zaman geçio ama artık daha sık girmeye çalışırım. hafif hafi hissediorum ama bazen hiç tepki vermio ben de neyin ne olduğunu anlayamadım hala
oyyy yesinn teyzesii onuuuukızım teyzelerine selam verio heralde hareketlendi muzur
canım korkma hamilelerde olur bizlerde oluyor çok normall boşa stres yapmaa 2. gebeliğim oldugu için bukadar rahat söylüyorum sana canımm sıkıntı yapmaakızlar bısy sorabılırmıyım sıze benım cok sulu bır akıntım gelıyo...ve benı cok korkutuyo bu gunlerde daha cok gelmeye basladı salı gunu vajınal kultur verecegım konturolumde o gun okuyorum bazı gebelıklerde olabılıyormus....ama ıcım rahat etsın ıstıyorum....
GÜN İÇİNDE göbişlerine çatlak koruyucu krem yağ sürmeyi unutan arkidaşlarrr
ben wc ( şirketteyim )çıkıp yağlanmaya gidiyorum:81:
hatırlatayım dedim :92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?