canım ben kusmuyorum ama iştahım yok. şimdi çok sahmetli bir yemek yaptım(ismi lazım değil) pişiyo ama yiyesim yok yahu. doktorum artık çok dikkatli olmamı söyledi. gerildim yahuZonoxcum bende aynı sayılırım.Yemek yiyemiyorum hiç dün hevesle yemek yaptım yedim ve yememle çıkarmam bir oldu ..Anlamadımki buaralar herkesin geçiyo benim kusmalarım devam ediyoo(
baş ayak sanırsam.kızlar bebekleriniz boyu baş popomu yoksa baş ayak mesafesimi?
canım şimdi sütle ceviz aldım. onlar bana bakıyor ben onlara. çok üzülüyorum yiyemiyorum diye. bol bol su içiyorum bebeğin aminosıvısı iyi olsun die. hepsi bu. dün iyi yemiştim. bir günüm diğerini tutmuyor. az az sık sık yemeye dikkat edicem:78:Zonox canım az yiyorsun biraz daha zorla kendini az az herşey yemeye çalış bende yiyemiyorum ama zorluyorum kendimi
Bende abru şallının dvd sinden aldım daha öncede diğerlerini almıştım yani çok memnun kaldım o söylerken daha iyi anlıyorum hareketleri başka kişilerinde aldım ama memnun kalmadım yabancıydı onlar d&r dan almıştımtülin cim pilatesi nerden yapıyorsun..ben ebru şallının dvd sini sipariş ettim nettende indirdim yabancı videolar ama ebru şallıdan yapmak istiyorum asıl.hala gelmedi ama sabırsızlıkla bekliyorum..ilk 2 dvd sini indirmiştim netten severek yaptım sırt ağrılarıma çok iyi geliyordu.
Zonox belkide çok sıvı aldığın içindir zorlama bakalım bu aralar çok sıvıya yemk yemeye çalış birde ben doktoruma günde 2 litre su içiyorum dedim çok karnını o kadarda doldurma suyla yemek yiyemzsin demişti şimdilik azalt bakalım günde sadece 8 bardak içmeye çalış nolcak
tulin haklı olabilirsin cidden çok su içiyorum günde 2 litreden fazladır kesin. çok büyük bir şişkinliğim var o şişkinlikten yemek yemeyi istemiyorum. şuan karnım 6 aylık gibi sanırım su içmekten şişiyorum. dikkat edicem buna
bu arada ben de gidicem pilatese. jale dural'ın cd sini alıcaktım ama acaba ebru şallı daha mı iyi anlatıyor. Ben bu pazar 3 ile 5 arası jale duralın pilates dersine katılcam hamileler için. 180 milyon ayda 2 ders her ders 2 saat. çok mu pahalı çözemedim ilk kez gidicem hiç bilmiyorum fiyatları.
Bende abru şallının dvd sinden aldım daha öncede diğerlerini almıştım yani çok memnun kaldım o söylerken daha iyi anlıyorum hareketleri başka kişilerinde aldım ama memnun kalmadım yabancıydı onlar d&r dan almıştım
kizlarrr kizim oluyorrrrrrrrrrrrrrrrdr %80 dedi.... yanilma payi olabilirmi sizce? esim hala erkek diyorda...kiz sayisi 11'e yukseldi... bu arada kizim 222 gr. bende 3 kg vermisim oysa dr alman lazimdi dedi..suanda bilgilerimiz bundan ibaret...
tulin, bence testten sonra değiştir. aynı labarotuar olması önemli kanımca.
İlk kez duydum bende yapıyim o zamanKızlarrr bu çok öenmli lütfen birbirimize hatırlatalım bunu hergün..kegel egzersizlerini duymuşsunuzdur ben unutuyorum yapmayı ama burayı okuyun bi..
Doğuma hazırlanmak üzere en iyi egzersiz hangisidir ?
Adına kegel denilen, kalça kemiği ve zemin temelli egzersizler, urethra ve karın bölgenizin kudretini artırır ve bu bölgedeki kasları, rektum ve uterus ile vajinanızı kuvvetlendirir. Zaman içinde bu hareketleri yapma alışkanlığı ediniyor olmanız, taşıyıcılığın ikinci safhası için çok faydalı olacaktır ve hamilelik öncesi ya da sonrası idrar sızıntısının önüne geçecektir. Rektal ve vajinal bölgenizdeki hareketliliği düzenleyecek olan bu egzersiz, hemoroid riskini düşürecek ve taşıyıcılık sonrası iyileşme hızınızı artıracaktır.
Bunları nasıl yapabileceksiniz ?
* Vajina kaslarınızı, tıpkı tuvalet yolunda idrarınızı tutmaya çalışırcasına sıkıp, gevşetin. Bu sık ve gevşet tekniği ile, kalça kaslarınızı ve bacak kaslarınızı da rahatlatabilirsiniz. Bu sırada nefesinizi tutmaya da çalışmamalısınız.
* Bu durumda dokuz ila 10 saniye kalın, sonra bırakın. Bunu 10 kez tekrar edin. Günde üç kez olmak üzere, bu çalışmayı üç veya dört paket halinde uygulamaya koyulun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?