2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Dorti bence öğrenmişsin ve iyi çıkmış gibi düşünmeye çalış ve bebeğinle ilgili hayaller kur the secret diye bir kitap var çok güzel okudunmu bilmiyorum ama bu taktik çok iyi geliyor olmasını istediğin şeyleri olmuş gibi davranıyorsun o gerçekten oluyor

Zonoxcum bende aynı sayılırım.Yemek yiyemiyorum hiç dün hevesle yemek yaptım yedim ve yememle çıkarmam bir oldu ..Anlamadımki buaralar herkesin geçiyo benim kusmalarım devam ediyoo(
canım ben kusmuyorum ama iştahım yok. şimdi çok sahmetli bir yemek yaptım(ismi lazım değil) pişiyo ama yiyesim yok yahu. doktorum artık çok dikkatli olmamı söyledi. gerildim yahu
kızlar bebekleriniz boyu baş popomu yoksa baş ayak mesafesimi?
baş ayak sanırsam.
Zonox canım az yiyorsun biraz daha zorla kendini az az herşey yemeye çalış bende yiyemiyorum ama zorluyorum kendimi
canım şimdi sütle ceviz aldım. onlar bana bakıyor ben onlara. çok üzülüyorum yiyemiyorum diye. bol bol su içiyorum bebeğin aminosıvısı iyi olsun die. hepsi bu. dün iyi yemiştim. bir günüm diğerini tutmuyor. az az sık sık yemeye dikkat edicem:78:

tülin cim pilatesi nerden yapıyorsun..ben ebru şallının dvd sini sipariş ettim nettende indirdim yabancı videolar ama ebru şallıdan yapmak istiyorum asıl.hala gelmedi ama sabırsızlıkla bekliyorum..ilk 2 dvd sini indirmiştim netten severek yaptım sırt ağrılarıma çok iyi geliyordu.

Zonox belkide çok sıvı aldığın içindir zorlama bakalım bu aralar çok sıvıya yemk yemeye çalış birde ben doktoruma günde 2 litre su içiyorum dedim çok karnını o kadarda doldurma suyla yemek yiyemzsin demişti şimdilik azalt bakalım günde sadece 8 bardak içmeye çalış nolcak

Bende abru şallının dvd sinden aldım daha öncede diğerlerini almıştım yani çok memnun kaldım o söylerken daha iyi anlıyorum hareketleri başka kişilerinde aldım ama memnun kalmadım yabancıydı onlar d&r dan almıştım

tulin haklı olabilirsin cidden çok su içiyorum günde 2 litreden fazladır kesin. çok büyük bir şişkinliğim var o şişkinlikten yemek yemeyi istemiyorum. şuan karnım 6 aylık gibi sanırım su içmekten şişiyorum. dikkat edicem buna

bu arada ben de gidicem pilatese. jale dural'ın cd sini alıcaktım ama acaba ebru şallı daha mı iyi anlatıyor. Ben bu pazar 3 ile 5 arası jale duralın pilates dersine katılcam hamileler için. 180 milyon ayda 4 ders her ders 2 saat. çok mu pahalı çözemedim ilk kez gidicem hiç bilmiyorum fiyatları.

Son düzenleme:

Git canım daha iyi olur ben ebru şallıya alıştığım için aldım yapıyorum dikkat etmeye çalışıyorum yanlış yaparım diye tedirginim sen git daha rahat yaparsın hoca eşliğinde

bende d&r dan sipariş ettim hala gelmedi offf..çok merak ediyor sabırsızlıkla bekliyorum..bu arada leslie sansone nin evde yürüyüş videolarını indirmiştim önceden bütün seri var.1-2 millik olanları aypıyorum hergün.koşu bandımda varda yerini değiştirmem lazım balkondaydı yazın.içeri aldıktan sonra ondada yürürüm bazen..
ebru şallının eski dvd lerinden benzer hareketler varmı.

Son düzenleme:
benziyor ama o kadar zor değil hamilelere göre kolay hazırlanmış, genelde oturduğun yerde yapıyorsun nefesli hareketler top egzersizleride var genelde esneme hareketleri çok kolay ama yinede yoruluyorum 1,30 saat sürüyor hamile olmakta yoruyor insanı ebru şallı 3 aydan sonra yapmış doğuma kadar ben doğuma kadar yapabilecemmi bilmiyorum şimdiden bile yoruluyorum

kızlar ben doktorumu değiştircem de 4 lü testden sonra mı değiştirsem yoksa yeni doktoramı yaptırsam 4 lü testi diyorum laboratuvar değişikiliği olurmu ki ,çünkü artık özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum

bende 1 millik yürüyüşte değilde 2 millikte çok yoruluyorum aralarda hızlı hareketleri var..önceden 5 millik olanını yapıyordum rahatça şimdiden yorulmaya başladım

kizlarrr kizim oluyorrrrrrrrrrrrrrrr dr %80 dedi.... yanilma payi olabilirmi sizce? esim hala erkek diyorda...kiz sayisi 11'e yukseldi... bu arada kizim 222 gr. bende 3 kg vermisim oysa dr alman lazimdi dedi..suanda bilgilerimiz bundan ibaret...

gözün aydın canım bir kız daha geldi topiğe

tulin, bence testten sonra değiştir. aynı labarotuar olması önemli kanımca.

Kızlarrr bu çok öenmli lütfen birbirimize hatırlatalım bunu hergün..kegel egzersizlerini duymuşsunuzdur ben unutuyorum yapmayı ama burayı okuyun bi..

Doğuma hazırlanmak üzere en iyi egzersiz hangisidir ?
Adına kegel denilen, kalça kemiği ve zemin temelli egzersizler, urethra ve karın bölgenizin kudretini artırır ve bu bölgedeki kasları, rektum ve uterus ile vajinanızı kuvvetlendirir. Zaman içinde bu hareketleri yapma alışkanlığı ediniyor olmanız, taşıyıcılığın ikinci safhası için çok faydalı olacaktır ve hamilelik öncesi ya da sonrası idrar sızıntısının önüne geçecektir. Rektal ve vajinal bölgenizdeki hareketliliği düzenleyecek olan bu egzersiz, hemoroid riskini düşürecek ve taşıyıcılık sonrası iyileşme hızınızı artıracaktır.

Bunları nasıl yapabileceksiniz ?

* Vajina kaslarınızı, tıpkı tuvalet yolunda idrarınızı tutmaya çalışırcasına sıkıp, gevşetin. Bu sık ve gevşet tekniği ile, kalça kaslarınızı ve bacak kaslarınızı da rahatlatabilirsiniz. Bu sırada nefesinizi tutmaya da çalışmamalısınız.

* Bu durumda dokuz ila 10 saniye kalın, sonra bırakın. Bunu 10 kez tekrar edin. Günde üç kez olmak üzere, bu çalışmayı üç veya dört paket halinde uygulamaya koyulun.

Son düzenleme:
BALCI Fdilek48 aral sedasem tulin034 ohcanimadeysin avzen

hepinizi öptüm kızlar. gidimde yürüyeyim acik

tulin, bence testten sonra değiştir. aynı labarotuar olması önemli kanımca.

Öyle yapıyım demi 1 ay daha sabrediyim ayrıntılı ultrasonu özel hastanede yaptırmak istiyorum şimdiki doktorumun ultrasonu çok eski gibi geldi m.ö. kalmış gibi sırf o yüzden değiştiriyorum bide daha şimdiden bana senin kasların güçsüz gibi normal doğum yapamayabilirsin dedi şimdiden belli olurmu ya bende sinir oldum sırf kendileri kolayına gittiği için sezeryan yapıyorlar

herkeze iyi akşamlar
bugün kontroldeydim.bebeğim 113 gr olmuş
herşey normal gözüküyor dedi.ama kasıklarımda ağrı var dedim.bi gün temizlk bir günde bankalara gitmiştim 3 saat dışarda koşturmuştum.yorgunluktan olabilir dedi.adet sancısı gibiyse kötü dedi.bol bol dinlen yat dedi.
istersen yaparız haftaya 3lü test dedi.yaptırmıcam ben.
başka bide demir hapına başlanıyormuş bu hafta maltofer diye onu verdi.(kullanan varsa nasıl kullanıyorsunuz ???)
bazı şeyleride sormayı unutuyorum.mesela akşam en geç 10 30 da uyuyorum dayanabilirsem .geceleri hep uyanıyorum sonra sabaha karşı 5 gibi uykum kaçıyor bir oyana dönüyorum bir buyana.bebeğe zararı olurmu acaba sola yatamıyorum ben zorlanıyorum.gecelerim kötü geçiyor.huzurlu değilim.
onun dışında diş etlerim ve bazende burnumda hafif kanama olmuştu(normalmiş)
göğsümde çatlak oldu.
böyle yani sağlıkla kucağımıza alsak başka birşey istemiyorum.

İlk kez duydum bende yapıyim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…