2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy canımmm BENİM bu saate kadar orda takılıp kaldınmı?
ben teşk ederimmm

takıldım tabiii hayallerimi yıktı benim dr.um oysaki ben neler hayal etmiştim bugün şaka bi yana ne bilim içim biraz buruldu bilgilendirmemesine çok bozuldum onun için dr.umu değiştiriyorum bidahada gitmem ona

takıldım tabiii hayallerimi yıktı benim dr.um oysaki ben neler hayal etmiştim bugün şaka bi yana ne bilim içim biraz buruldu bilgilendirmemesine çok bozuldum onun için dr.umu değiştiriyorum bidahada gitmem ona

vayy dr vayyyyy
arkidaşımızı nasıl üzmüş..oh olsun ona gelmiycek arkadaşımız sana bi daha hııhhh

bugün sağlık ocağına gittim 26 kasımda gel demişti aşı için bugün başkası vardı 20 aralıkta gel erken dedii..Bide bana yanlış anlamışsın diyolar hey Allahımm ben okadar hassas olduğum bi konuda yanlış anlarmıyımmm..^3ü testimin sonucuda yarına kaldı dr. tatilde telde bilgi alıcam artıkk..

kızlar şuan 12 erkek 10 kız var..Cinsiyeti belli olanlar baksın bi ilk sayfaya herkesin yazılımı..Cinsiyet yazılı olmayanlar yvonnaya mesaj atsın sayıyı merak ediyorum ..

Üfffffff Yine Sular Kesilmiş Yaaa
Oysaki Aklımda Birsürü Çeşit Yemek Vardı Hiçbirini Yapamadım Pratik Bişeyler Hazırlarım Artık
Aslında İşimede Geldi Nette Fink Atmak Yemek Hazırlamaktan Daha Eğlenceli

kizlarrr kizim oluyorrrrrrrrrrrrrrrr dr %80 dedi.... yanilma payi olabilirmi sizce? esim hala erkek diyorda...kiz sayisi 11'e yukseldi... bu arada kizim 222 gr. bende 3 kg vermisim oysa dr alman lazimdi dedi..suanda bilgilerimiz bundan ibaret...

Tülin gün içinde yediklerine dikkat et istersen mesela ben süt içtiğimde aynı senin oluyorum
Dikkat ediyorum zaten canım gastrit olduğu için öncedende bende ama yinede her akşam top gibi şişiyorum
Canım bende plates yapıyorum ama yinede oluyor kasığım ağrıyordu dün platesten mi acaba diye korktum, ama bugün geçti .bende bugün yine plates yaptım inşallah en kısa zamanda bu şişkinlikler geçer laktozsuz sütü deneyeyim bakalım bide markette varmı bilmiyorum bakacam artık

kizlarrr kizim oluyorrrrrrrrrrrrrrrr dr %80 dedi.... yanilma payi olabilirmi sizce? esim hala erkek diyorda...kiz sayisi 11'e yukseldi... bu arada kizim 222 gr. bende 3 kg vermisim oysa dr alman lazimdi dedi..suanda bilgilerimiz bundan ibaret...

Hayırlı Uğurlu Olsun Prensesin Hazalcım Bildiğim Kadarıyla Kız Bebeklerde Yanılma Olmuyor :78:
Hem Hamile Olup Hemde Kilo Verenleri Çok Kıskanıyorummmmmmmmmmm

kızlarrr :79:yakında dr randevusu olan varmı ?
benim yarın vaar çok heyecanlıyım.paşam mı prensesim mi diyeceğim belli olacak inş..artık ben de netleşsin istiyoruuum

hayırlı olsuuun darısı başıma.

Canlarım selammmmm

baharnaz, maşallah tosununa nazar değmesin. benimkide 18 cm 175 grm. doktorum acil sağlıklı bi yeme düzeni hazırla dedi. kilom hala aynı doktorda bebek senden yiyor ama sen de yerine koyamıosun dedi:78:

Zonnetje, hayırlı olsun canım kızıınnn. kızına talip olayım bari
hazal, hayırlı uğurlu olsun kızlar çoğalıyor.
dorti, çok evhamlısın tamam zor bir dönem geçiriyorsun ama stresin bebeğine olumsuz etkilerinide düşün lütfen. çok tedirginsin, senin yazdıklarını okurken ben bile tedirgin oluyorum sakin ol Allah alnına ne yazdıysa onu yaşarsın. Herşey çok güzel olucak rahat ol

bugün yine yemek yiyemedim. aslında istediğim gibi yiyemedim desem doğrudur. süt içemiyorum, ceviz yiyemiyorum.
sadece salata yedim ve hamurlu çorba bugün sabah kahvaltımda peynir yedim kalsiyum almışımdır herhalde

Hazalcığım gözün aydın bu arada bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenen tüm arkadaşalar gözünüz aydın olsun darısı başımıza

Son düzenleme:
Zonoxcum bende aynı sayılırım.Yemek yiyemiyorum hiç dün hevesle yemek yaptım yedim ve yememle çıkarmam bir oldu ..Anlamadımki buaralar herkesin geçiyo benim kusmalarım devam ediyoo(

Zonox canım az yiyorsun biraz daha zorla kendini az az herşey yemeye çalış bende yiyemiyorum ama zorluyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…