ayyy canımmm BENİM bu saate kadar orda takılıp kaldınmı?
ben teşk ederimmm
takıldım tabiii hayallerimi yıktı benim dr.um oysaki ben neler hayal etmiştim bugünşaka bi yana ne bilim içim biraz buruldu bilgilendirmemesine çok bozuldum onun için dr.umu değiştiriyorum bidahada gitmem ona
erkekler hala önde yani bakalım son durum ne olacakkızlar şuan 12 erkek 10 kız var..Cinsiyeti belli olanlar baksın bi ilk sayfaya herkesin yazılımı..Cinsiyet yazılı olmayanlar yvonnaya mesaj atsın sayıyı merak ediyorum ..
Dikkat ediyorum zaten canım gastrit olduğu için öncedende bende ama yinede her akşam top gibi şişiyorumTülin gün içinde yediklerine dikkat et istersen mesela ben süt içtiğimde aynı senin oluyorum
Canım bende plates yapıyorum ama yinede oluyor kasığım ağrıyordu dün platesten mi acaba diye korktum, ama bugün geçti .bende bugün yine plates yaptım inşallah en kısa zamanda bu şişkinlikler geçer laktozsuz sütü deneyeyim bakalım bide markette varmı bilmiyorum bakacam artıkTülincim aynı şişkilikler ve nefes alamama bende de vardı yürüyüş ve evde pilates yaparak kurtuldum tüm şişkinliğim, kas ve kemik ağrılarım geçti çok daha huzurlu bir hamilelik geçiriyorum tavsiye ederim.
kizlarrr kizim oluyorrrrrrrrrrrrrrrrdr %80 dedi.... yanilma payi olabilirmi sizce? esim hala erkek diyorda...kiz sayisi 11'e yukseldi... bu arada kizim 222 gr. bende 3 kg vermisim oysa dr alman lazimdi dedi..suanda bilgilerimiz bundan ibaret...
benim yarın vaar çok heyecanlıyım.paşam mı prensesim mi diyeceğim belli olacak inş..artık ben de netleşsin istiyoruuumkızlarrr :79:yakında dr randevusu olan varmı ?
kizlarrr kizim oluyorrrrrrrrrrrrrrrrdr %80 dedi.... yanilma payi olabilirmi sizce? esim hala erkek diyorda...kiz sayisi 11'e yukseldi... bu arada kizim 222 gr. bende 3 kg vermisim oysa dr alman lazimdi dedi..suanda bilgilerimiz bundan ibaret...
benim ikiz oğlum olacak üzgünümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?