2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim annem haccını yaptı geldiya çok şükür arada annemlere gidiyorum orda kalıyorum sizlerden uzak kalıyorum bend esizleri özlüyorum canımmm
alıştık birbirimize
sen kafaya takma canım bended eoluyor sık sık çamaşır degiştiriyorumm bu tür şeyler hamilelikten panik yapmaa canımm
şimdide yemek yapmaya gidiyorum canlarımm yapıp gelicem görüşürzzzzzzzzzzz

Son düzenleme:

allah kabul etsın canım.annene soylermısın bızlerede dua etsın

kızlar su gibi akıntı bende de var..korkmayın.deneyimli annemiz turkocum da soylemiş zaten
ben de kitaplarımdan bakıyorum ya orada da yazıyor..
dorticim sen mi arasan merkezi sıkıştırsan..

kızlar su gibi akıntı bende de var..korkmayın.deneyimli annemiz turkocum da soylemiş zaten
ben de kitaplarımdan bakıyorum ya orada da yazıyor..
dorticim sen mi arasan merkezi sıkıştırsan..

vallhı ben aramaktan bıktım.bır dedıklerı dıgerını tutmuyor.yarın dırek hastaneye gıdıcem.yuzume soylesınler neler oldugunu.

baharcıgım dılıyorum yoluna gırer....ıstemesekde bazen saglık sorunları yasayabılıyoruz onemlı olan gelıp gecıcı olması...
senınde tedavıyle oldu deyıl mı? kuzucuk!!! ben crınone jelden bu tarafa gelıyo sulu akıntı ama msj okuyunca ıcım rahatladı sukurler olsun....

yok kızlAR YOK CIKMIYOR SONUC CIKMIYOR.ALLAHIM DELİ OLACAM YA PAZARTESIYEMI KALDI ŞİMDIDE.BU NASIL ÖZEL HASTANE ALLAH AŞKINA.NEDEN SOZLERI BIR DEGIL.MAHVOLDUM BITTIM BEN KIZLAR.

çılgın hoşgeldin
nasılsn hiç görünmüyorsun
hamilelik nasıl gidiyor

subaru bravo valla sana işyerinde bile kullanıyorsun ben her banyodan sonra sürücem diyorum unutuyorum daha başlayamadım bile ne kullanıyorsun ben acıbadem sütü aldım ama daha kullanmak nasip olmadı

yaaa benimde akşam eve gidince vaktim olmuyor
sabah erken uyanıyorum..eve git yemek hazırla ye kaldır vs.saat 22:00 uykum geliyor..hiçbişey yapamıyorum
bende işyerine götüreyim gün içinde müsait olunca sürerim dedim
şimdilik bebe yağı kullanıyorum...
baharnaz z.yağı sürüyomuş akşamları onuda deniycem
lierac krem aldım onuda kullanmak istiyorum ama hangisini önce kullanmam gerektiğini bilmiyorum
dr gidince onu sorucam...

dorti saol canım.

özlem483 evet tüp bebek canım benimkide o jelle başlamıştı o zamanlar daha acayip su geliyordu, şimdi geliyorda o kadar değil.
son gittiğimde drum 13.haftaydı sanırım vaginal akıntı yada şikayetin varmı diye sordu benimde o sıralar beyaz kokusuz akıntım var dedim su geldiğini hiç sölemedim bile bakmamıza gerek yok normal demişti. bende rahatım sende rahat ol canım. turko söylemiş sık sık çamaşır değiştir.

dorti nolur yapma bebişine yazık bebiş her damla gözyaşında irkilirmiş annesi yapma böyle hadi sev onu güzel şeyler düşün. dua et. dua oku.

TURKOOOO
dunüüüürrrrrr
nerdesinn..
erkek annelerii oğluşlarına kız arıyor nara atıyolar meydanlarda nerde kızlar diye
bende benim ikiz oğlum olucak dedimmm
anladın sen onuuuu
zhr 84 sen kaçırdınn :81::81:

dorti canım sabır ne olur biliyorum çok zor ama ne olur kendini heder etme böyle yaaa bebişini düşün.. Dualarım seninle..

ahahhaaha dur ben daha kaçırmadım yılmadım henüz başka dr.a gidicem hem bak ben istanbuldayım kızının uzağa gitmesini istemezsin sanırım

ahahhaaha dur ben daha kaçırmadım yılmadım henüz başka dr.a gidicem Hem bak ben istanbuldayım kızının uzağa gitmesini istemezsin sanırım

sen işini kesinleştir....
Biz sana uzunlarımızı yakıyoruzzz...
Bu arada ben özlemayd la seni karıştırmışım ama ikinizede uyduuu:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…