ayy sagol turkancıgım bıraz ıcım rahatladı....ben bıraz panıkde bır tıpım suyu mu sızıyo dıe taktım kac gundur...rabbım korusun meleklerımızı...
kızzz ozledım senı kac amandır karsılasamıyoruz...
hayırlısıyla benım dogum martda canım subat sonuda olabılır....benımkı rısklı gebelık % 100 erken dogum....saglıkla gelsınde ıns....
canım benim annem haccını yaptı geldiya çok şükür arada annemlere gidiyorum orda kalıyorum sizlerden uzak kalıyorum bend esizleri özlüyorum canımmm
alıştık birbirimize
sen kafaya takma canım bended eoluyor sık sık çamaşır degiştiriyorumm bu tür şeyler hamilelikten panik yapmaa canımm
şimdide yemek yapmaya gidiyorum canlarımm yapıp gelicem görüşürzzzzzzzzzzz
kızlar su gibi akıntı bende de var..korkmayın.deneyimli annemiz turkocum da soylemiş zaten
ben de kitaplarımdan bakıyorum ya orada da yazıyor..
dorticim sen mi arasan merkezi sıkıştırsan..
özlem483 canım sınırda tansiyonum sürekli ölçüyorum saol canım
subaru bravo valla sanaişyerinde bile kullanıyorsun ben her banyodan sonra sürücem diyorum unutuyorum daha başlayamadım bile ne kullanıyorsun ben acıbadem sütü aldım ama daha kullanmak nasip olmadı
yok kızlAR YOK CIKMIYOR SONUC CIKMIYOR.ALLAHIM DELİ OLACAM YA PAZARTESIYEMI KALDI ŞİMDIDE.BU NASIL ÖZEL HASTANE ALLAH AŞKINA.NEDEN SOZLERI BIR DEGIL.MAHVOLDUM BITTIM BEN KIZLAR.
TURKOOOO
dunüüüürrrrrr
nerdesinn..
erkek annelerii oğluşlarına kız arıyor nara atıyolar meydanlarda nerde kızlar diye
bende benim ikiz oğlum olucak dedimmm
anladın sen onuuuu
zhr 84 sen kaçırdınn :81::81:
ahahhaaha dur ben daha kaçırmadım yılmadım henüz başka dr.a gidicemHem bak ben istanbuldayım kızının uzağa gitmesini istemezsin sanırım
sen işini kesinleştir....
Biz sana uzunlarımızı yakıyoruzzz...
Bu arada ben özlemayd la seni karıştırmışım ama ikinizede uyduuu:81:
moralim hala bozuktu güldürdün beni tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?