Hayırlı akşamlar hepinize...
Herkez iyidir umarım? Biraz göz gezdirdim haberler güzel çogunuzdan elhamd.Rabbim korusun bebişlerimizi..
Ben çok şükür atlattım kardeşimin haberini alınca yaşadıklarımı azda olsa...
Bana cevap yazıp dua edenlere çok teşekkür ederim...
Sağolun kızlar destekleriniz için..
Biraz daha iyiyim elhamd..
Bebişimde iyi çok şükür,yani hissettiğim kadarıyla..
Tekme olmasada artık hareket ederken vs hissediyorum elhamd.bazende minik pıt pıtlarla....
Arkadaş git üzüntü yaşadın sen anlamassın üzülmedim çok dersin ama belli olmaz görün bir doktora dedi,ama elhamd.hissediyorum bebişimi,bir sorun yok görünüyor inşallah...
Şimdilik bekliyorum..
Bu arada artık erkek olmasını çok istiyorum, kardeşimin adını koymak için istiyorum...
Ve dayısı gibi olsun diye istyorum inşallah....
Rabbim en hayırlısını en saglıklısını versin tabiki...
Ben arada ugrarım inşallah,şimdi girip kaptıramıyorum kendimi..
Dua ile..
Ben bugün hiç giremedim kayınvalidemdeydim... Bebiş cinsiyeti öğrenen tüm arkadaşlar tebrikler diyim öncelikle... Geçmişi çok okuyamadım hızlı ilerliyor... Yarında giremicem tüm gün bi pazar girerim ondada kimsecikler olmuyo zaten.... Pazartesi salı çarşamba doktora gidicem pzt-salı endokrinciye çarşamba bebişime bakmayaaaaaaaaBu arada ben bebişin hareketlerini hissetmiyorum normal mi ya..
canım doktor bana 5 hafta sonra ancak hissedersin dedi.başka doktora sordum oda 5-6 hafta sonra dedi.yani çok erkenmiş
canım ya nası içim rahatladı valla sağol akşam akşam iyi geldi bu haber ne bilim sağlık ocağındaki kadın bebeğin hareketlerini hissetmiyorum deyince bön bön baktı suratıma imkansız bişeymiş gibi... 24 saat hissetmezsen doktora git dedi bide üstüne ayyy uyuz oldum şimdi iyicene kadına boşuna telaşlandırıyo insanı yaaaa....
Hayırlı akşamlar hepinize...
Herkez iyidir umarım? Biraz göz gezdirdim haberler güzel çogunuzdan elhamd.Rabbim korusun bebişlerimizi..
Ben çok şükür atlattım kardeşimin haberini alınca yaşadıklarımı azda olsa...
Bana cevap yazıp dua edenlere çok teşekkür ederim...
Sağolun kızlar destekleriniz için..
Biraz daha iyiyim elhamd..
Bebişimde iyi çok şükür,yani hissettiğim kadarıyla..
Tekme olmasada artık hareket ederken vs hissediyorum elhamd.bazende minik pıt pıtlarla....
Arkadaş git üzüntü yaşadın sen anlamassın üzülmedim çok dersin ama belli olmaz görün bir doktora dedi,ama elhamd.hissediyorum bebişimi,bir sorun yok görünüyor inşallah...
Şimdilik bekliyorum..
Bu arada artık erkek olmasını çok istiyorum, kardeşimin adını koymak için istiyorum...
Ve dayısı gibi olsun diye istyorum inşallah....
Rabbim en hayırlısını en saglıklısını versin tabiki...
Ben arada ugrarım inşallah,şimdi girip kaptıramıyorum kendimi..
Dua ile..
günaydınnn subaru
yine ikimizden başka kimse yok topikte
GÜNAYDINNN nasılsın zhr84
e tabiii ben böyle durumlarda kendimi milli amele ilan adiyorumm...
iyiyim tşk ederim sen nasılsın ?
aynen valla bende kendimi öyle hissediyorum :95:ama ben napıyorumm protesto ediyorum ve işleri yavaş yapıyorum çok fenayım ben çokkk
İYİYİMMM teşk.ederimmm....
kahvaltı yapıyorum..sen yaptınmı kahvaltı....
yok yokkkk sen çok iyisinn ve çookkk iyi yapıyosunnn :81:
meslek ne ?
Günaydın Kızlarrrr
Cumertesi Çalışan Ameleler Arasında Bende Varım
İçimden Hiçç Çalışmak Gelmiyo
Günaydın Kızlarrrr
Cumertesi Çalışan Ameleler Arasında Bende Varım
İçimden Hiçç Çalışmak Gelmiyo
afiyet olsun cnm yarasın bebişine ben kahvaltımı yaptım.hastanede medikal muhasebe uzmanlığı yapıyorum.(cumartesileri hariç)ahahahahaa
teşk.ederimmm...bebişimde teşk.ediyo teyzesi...
yorucu değildir işin umarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?