2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı akşamlar hepinize...
Herkez iyidir umarım? Biraz göz gezdirdim haberler güzel çogunuzdan elhamd.Rabbim korusun bebişlerimizi..
Ben çok şükür atlattım kardeşimin haberini alınca yaşadıklarımı azda olsa...
Bana cevap yazıp dua edenlere çok teşekkür ederim...
Sağolun kızlar destekleriniz için..
Biraz daha iyiyim elhamd..

Bebişimde iyi çok şükür,yani hissettiğim kadarıyla..
Tekme olmasada artık hareket ederken vs hissediyorum elhamd.bazende minik pıt pıtlarla....
Arkadaş git üzüntü yaşadın sen anlamassın üzülmedim çok dersin ama belli olmaz görün bir doktora dedi,ama elhamd.hissediyorum bebişimi,bir sorun yok görünüyor inşallah...
Şimdilik bekliyorum..

Bu arada artık erkek olmasını çok istiyorum, kardeşimin adını koymak için istiyorum...
Ve dayısı gibi olsun diye istyorum inşallah....
Rabbim en hayırlısını en saglıklısını versin tabiki...

Ben arada ugrarım inşallah,şimdi girip kaptıramıyorum kendimi..
Dua ile..

canım benim inşallah oglun olurda koyarsın kardeşinin adını.kendine dikkat et ne olur

Ben bugün hiç giremedim kayınvalidemdeydim... Bebiş cinsiyeti öğrenen tüm arkadaşlar tebrikler diyim öncelikle... Geçmişi çok okuyamadım hızlı ilerliyor... Yarında giremicem tüm gün bi pazar girerim ondada kimsecikler olmuyo zaten.... Pazartesi salı çarşamba doktora gidicem pzt-salı endokrinciye çarşamba bebişime bakmayaaaaaaaa Bu arada ben bebişin hareketlerini hissetmiyorum normal mi ya..

Son düzenleme:

canım doktor bana 5 hafta sonra ancak hissedersin dedi.başka doktora sordum oda 5-6 hafta sonra dedi.yani çok erkenmiş

canım doktor bana 5 hafta sonra ancak hissedersin dedi.başka doktora sordum oda 5-6 hafta sonra dedi.yani çok erkenmiş

canım ya nası içim rahatladı valla sağol akşam akşam iyi geldi bu haber ne bilim sağlık ocağındaki kadın bebeğin hareketlerini hissetmiyorum deyince bön bön baktı suratıma imkansız bişeymiş gibi... 24 saat hissetmezsen doktora git dedi bide üstüne ayyy uyuz oldum şimdi iyicene kadına boşuna telaşlandırıyo insanı yaaaa....

Gezgin iyisin biraz daha dimi canım... İnşallah oğlun olur bu arada dua edicem sana ... Rabbim herşeyin hayırlsını bilir senin içinde herşeyin en güzeli olsun canım kendine çok iyi bak olurmu...

canım hiç telaş yapma internettede 22. haftaya kadar hissedilmeyebilir ilk gebeliklerde diyor

Gezginimm canimm Rabbim bebegini kalbine gore versin insallah. Cok dua ediyorum senin icin cnm, takdiri ilahi, yasadiklarin cok zor ama elden de baska birsey gelmiyor malesef. Biraz toparladigina sevindim cnm. Cok iyi bak tatlim kendine ve bebisine, insallah bebegin erkek olur.

GÜNAYDINNN nasılsın zhr84

e tabiii ben böyle durumlarda kendimi milli amele ilan adiyorumm...

iyiyim tşk ederim sen nasılsın ?
aynen valla bende kendimi öyle hissediyorum :95:ama ben napıyorumm protesto ediyorum ve işleri yavaş yapıyorum çok fenayım ben çokkk

iyiyim tşk ederim sen nasılsın ?
aynen valla bende kendimi öyle hissediyorum :95:ama ben napıyorumm protesto ediyorum ve işleri yavaş yapıyorum çok fenayım ben çokkk

İYİYİMMM teşk.ederimmm....
kahvaltı yapıyorum..sen yaptınmı kahvaltı....
yok yokkkk sen çok iyisinn ve çookkk iyi yapıyosunnn :81:
meslek ne ?

Günaydın Kızlarrrr
Cumertesi Çalışan Ameleler Arasında Bende Varım
İçimden Hiçç Çalışmak Gelmiyo

İYİYİMMM teşk.ederimmm....
kahvaltı yapıyorum..sen yaptınmı kahvaltı....
yok yokkkk sen çok iyisinn ve çookkk iyi yapıyosunnn :81:
meslek ne ?

afiyet olsun cnm yarasın bebişine ben kahvaltımı yaptım.hastanede medikal muhasebe uzmanlığı yapıyorum.(cumartesileri hariç)ahahahahaa

Günaydın Kızlarrrr
Cumertesi Çalışan Ameleler Arasında Bende Varım
İçimden Hiçç Çalışmak Gelmiyo

günaydın derencim
ben doğum iznine çıkacağım zamanı iple çekiyorum valla hem bebişime kavuşucam hemde çalışmayacağım diye.Çalışmak bana şimdiden zor gelmeye başladı ilerleyen aylarda ne yaparım bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…