O uyku sorunu hepimizde var canım merak etme şimdiden çatlamaya başladı demek göğüslerin, ben demir hapını başka marka kullanıyorum öğle yemeğinden 1 saat sonra içiyorum (ama öğle ymeğinde süt ve süt ürünleri olmıyacak ) sonra üstüne 1 portakal yiyiyorumherkeze iyi akşamlar
bugün kontroldeydim.bebeğim 113 gr olmuş
herşey normal gözüküyor dedi.ama kasıklarımda ağrı var dedim.bi gün temizlk bir günde bankalara gitmiştim 3 saat dışarda koşturmuştum.yorgunluktan olabilir dedi.adet sancısı gibiyse kötü dedi.bol bol dinlen yat dedi.
istersen yaparız haftaya 3lü test dedi.yaptırmıcam ben.
başka bide demir hapına başlanıyormuş bu hafta maltofer diye onu verdi.(kullanan varsa nasıl kullanıyorsunuz ???)
bazı şeyleride sormayı unutuyorum.mesela akşam en geç 10 30 da uyuyorum dayanabilirsem .geceleri hep uyanıyorum sonra sabaha karşı 5 gibi uykum kaçıyor bir oyana dönüyorum bir buyana.bebeğe zararı olurmu acaba sola yatamıyorum ben zorlanıyorum.gecelerim kötü geçiyor.huzurlu değilim.
onun dışında diş etlerim ve bazende burnumda hafif kanama olmuştu(normalmiş)
göğsümde çatlak oldu.
böyle yani sağlıkla kucağımıza alsak başka birşey istemiyorum.
Benimde kasıklarım ağrıyo canım daha yeni bi sitede okudum paylaşayım canım rahatlatır belkii ..maşallah bebeğinedeeherkeze iyi akşamlar
herşey normal gözüküyor dedi.ama kasıklarımda ağrı var dedim.bi gün temizlk bir günde bankalara gitmiştim 3 saat dışarda koşturmuştum.yorgunluktan olabilir dedi.adet sancısı gibiyse kötü dedi.bol bol dinlen yat dedi.
başka bide demir hapına başlanıyormuş bu hafta maltofer diye onu verdi.(kullanan varsa nasıl kullanıyorsunuz ???)
bazı şeyleride sormayı unutuyorum.mesela akşam en geç 10 30 da uyuyorum dayanabilirsem .geceleri hep uyanıyorum sonra sabaha karşı 5 gibi uykum kaçıyor bir oyana dönüyorum bir buyana.bebeğe zararı olurmu acaba sola yatamıyorum ben zorlanıyorum.gecelerim kötü geçiyor.huzurlu değilim.
göğsümde çatlak oldu.
Aslında bu hareketleri hayat boyu yapmak lazım belki hamilelikte alışkanlık olurda bırakmayız cinsel hayat için idrar kesesi sarkmaması için falan çok önemli bi egzersiz... kegel yaptıkmı diye yazarım ben aralarda oturduğunuz yerde yapın :)))İlk kez duydum bende yapıyim o zaman
tebriklerrr bir prenses daha hani erkek senesiydi:81::81:kizlarrr kizim oluyorrrrrrrrrrrrrrrrdr %80 dedi.... yanilma payi olabilirmi sizce? esim hala erkek diyorda...kiz sayisi 11'e yukseldi... bu arada kizim 222 gr. bende 3 kg vermisim oysa dr alman lazimdi dedi..suanda bilgilerimiz bundan ibaret...
evet canım hepimizin bir gelin adyı olacak bu gidişleHazalcım hayırlı olsun kızın maşallah... ve kızlar erkeklere yetişiyoo 1 kaldı ececim:))
canım acaba doktoruna sorup calsiyum vb. ilaçlarmı alsanCanlarım selammmmm
baharnaz, maşallah tosununa nazar değmesin. benimkide 18 cm 175 grm. doktorum acil sağlıklı bi yeme düzeni hazırla dedi. kilom hala aynı doktorda bebek senden yiyor ama sen de yerine koyamıosun dedi:78:
Zonnetje, hayırlı olsun canım kızıınnn. kızına talip olayım bari
hazal, hayırlı uğurlu olsun kızlar çoğalıyor.
dorti, çok evhamlısın tamam zor bir dönem geçiriyorsun ama stresin bebeğine olumsuz etkilerinide düşün lütfen. çok tedirginsin, senin yazdıklarını okurken ben bile tedirgin oluyorumsakin ol Allah alnına ne yazdıysa onu yaşarsın. Herşey çok güzel olucak rahat ol
bugün yine yemek yiyemedim. aslında istediğim gibi yiyemedim desem doğrudur. süt içemiyorum, ceviz yiyemiyorum.
sadece salata yedim ve hamurlu çorbabugün sabah kahvaltımda peynir yedim kalsiyum almışımdır herhalde
canım benimde 2 haftadır geçmişti iki gündür gene kötüyüm midem bulanıyo ve agzımda acı bi tat varZonoxcum bende aynı sayılırım.Yemek yiyemiyorum hiç dün hevesle yemek yaptım yedim ve yememle çıkarmam bir oldu ..Anlamadımki buaralar herkesin geçiyo benim kusmalarım devam ediyoo(
ben o kitabı okumuştum evet gerçekten işe yarıyoDorti bence öğrenmişsin ve iyi çıkmış gibi düşünmeye çalış ve bebeğinle ilgili hayaller kur the secret diye bir kitap var çok güzel okudunmu bilmiyorum ama bu taktik çok iyi geliyor olmasını istediğin şeyleri olmuş gibi davranıyorsun o gerçekten oluyor
herkeze iyi akşamlar
göğsümde çatlak oldu.
evet tülincim çatladı.
bu tablet çiğneme tabletiymiş midemi bulandırırımı acaba?merak ettim bende arkasından portakal suyu içerim ozaman
acaba ne kadar zaman kullanıcaz.bide hiç test falan yapmadan ezbere veriyorlar bunları.ama gerekli sanırım.
sağol dilekcim.
evet ececim gece dön dön bende beğeğe birşey olurmu diye korkuyorum allah korusun meleklerimizi
sordum tam olarak nerde bebek suan tam yukarı çıkmamış hala altta duruyo kasıklarda sağda solda kesenin içinde yüzüyo dedi.
hayırlı olsun betüşcüm
teyzesinin balıgı yüzsün bakalım:::))))))))sağol dilekcim.
evet ececim gece dön dön bende beğeğe birşey olurmu diye korkuyorum allah korusun meleklerimizi
sordum tam olarak nerde bebek suan tam yukarı çıkmamış hala altta duruyo kasıklarda sağda solda kesenin içinde yüzüyo dedi.
canım tebrikler 1 erkek daha duyrulurrrrslm kızlar nasılsınız benim oğlum oluyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?