2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

O uyku sorunu hepimizde var canım merak etme şimdiden çatlamaya başladı demek göğüslerin, ben demir hapını başka marka kullanıyorum öğle yemeğinden 1 saat sonra içiyorum (ama öğle ymeğinde süt ve süt ürünleri olmıyacak ) sonra üstüne 1 portakal yiyiyorum

Bu arada kızlar ben beylikdüzü acıbadem tıp merkezine gitmeyi düşünüyorum giden bilen varmı nasıl hastane

İyi akşamlar zonoxcumm çok yorma kendiniii
Benimde kasıklarım ağrıyo canım daha yeni bi sitede okudum paylaşayım canım rahatlatır belkii ..maşallah bebeğinedee

Özellikle hareketli geçen bir günün sonunda, pozisyon değiştirdiğiniz zaman böyle bir his yaşamanız olasıdır. Bu kiriş acısı olarak bilinir; büyüyen rahminizin gerdiği kas ve kirişlerin üzerindeki baskıdan kaynaklandığı ortadadır. Bu konuda endişeye kapılmak yersiz olur. Ama acı kalıcıysa ve siz dinlendiğiniz esnada dahi sürüyorsa, buna bir de kramp ekleniyorsa, tıbbi destekçinizi aramanızda fayda vardır.

İlk kez duydum bende yapıyim o zaman
Aslında bu hareketleri hayat boyu yapmak lazım belki hamilelikte alışkanlık olurda bırakmayız cinsel hayat için idrar kesesi sarkmaması için falan çok önemli bi egzersiz... kegel yaptıkmı diye yazarım ben aralarda oturduğunuz yerde yapın :)))

kizlarrr kizim oluyorrrrrrrrrrrrrrrr dr %80 dedi.... yanilma payi olabilirmi sizce? esim hala erkek diyorda...kiz sayisi 11'e yukseldi... bu arada kizim 222 gr. bende 3 kg vermisim oysa dr alman lazimdi dedi..suanda bilgilerimiz bundan ibaret...
tebriklerrr bir prenses daha hani erkek senesiydi:81::81:
Hazalcım hayırlı olsun kızın maşallah... ve kızlar erkeklere yetişiyoo 1 kaldı ececim:))
evet canım hepimizin bir gelin adyı olacak bu gidişle
canım acaba doktoruna sorup calsiyum vb. ilaçlarmı alsan
Zonoxcum bende aynı sayılırım.Yemek yiyemiyorum hiç dün hevesle yemek yaptım yedim ve yememle çıkarmam bir oldu ..Anlamadımki buaralar herkesin geçiyo benim kusmalarım devam ediyoo(
canım benimde 2 haftadır geçmişti iki gündür gene kötüyüm midem bulanıyo ve agzımda acı bi tat var
ben o kitabı okumuştum evet gerçekten işe yarıyo

canım gece bende çok ekşınlı yatıyorum dön dön helak oluyorum yazık bebişime yaaaaaaaaaaa

fdilek kııı ben oturduğum yerde yapıyorumda şimdi bebeğe bişey olmaz dimi sanki sıkınca kukuşumu bebeğimi sıkıyorum gibi oluyor yada ben yapamıyorum

evet tülincim çatladı.
bu tablet çiğneme tabletiymiş midemi bulandırırımı acaba?merak ettim bende arkasından portakal suyu içerim ozaman
acaba ne kadar zaman kullanıcaz.bide hiç test falan yapmadan ezbere veriyorlar bunları.ama gerekli sanırım.

Kızlar ben kocamla bile yatmamaya başladım o da sağolsun anlayışlı, horluyor yaaa kilo aldı biraz hamileyim ya aşerdi çok kilo aldı ondan

sağol dilekcim.
evet ececim gece dön dön bende beğeğe birşey olurmu diye korkuyorum allah korusun meleklerimizi
sordum tam olarak nerde bebek suan tam yukarı çıkmamış hala altta duruyo kasıklarda sağda solda kesenin içinde yüzüyo dedi.

Bilmemki canım senin markası farklı reçeteye de bak istersen olmadı doktoruna sor bana doktorum doğurana kadar içece
ğimi söyledi

Ne zaman çıkıyormuş biliyormusun yukarıya benimkide çıkmadı heralde sağ tarafım şiş gibi benim

Kızlar beylikdüzü acıbadem hastanesi hakkında bilenler olursa yazsın girince okurum yine, ben çıkıyorum hepinize iyi geceler sorunsuz uykular diliyorum gece, öpüldünüz

20. Gebelik Haftası: Doğum süresinin yarısındasınız! Şimdi uterusunuzun (rahim) tepesi göbeğinize ulaşmıştır ve haftada yaklaşık 1cm büyüyecektir.

teyzesinin balıgı yüzsün bakalım:::))))))))
slm kızlar nasılsınız benim oğlum oluyorrr
canım tebrikler 1 erkek daha duyrulurrrr

herpinize cokkk tesekkur ederim....Artik cicileri almaya baslayabiliriz....Allah'a sukurler olsun bugunleride gorduk yaa bir de sag salim kucaklarimiza aldikmi o zaman dunya bizim olur...cinsiyeti ogrenmeyen arkadslarda en kisa zamanda ogrenirler insallah...hepinizi opuyorum bebislerinize iyi bakin guzel anneler...cok mutluyumm esim de sevinmis gibi yapiyor galiba emin degilimm tam olarak ama ohhh kizimla yaticam bugun.....

benım 4lü test sonucum cıktı bugun baktım ama cok da anlamadım 2lı ıyı cıkmıstı bu da ıyıdır ınsallah yrn doktoru arıcam sormak ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…