yoğunluğu var tabi ama yinede iyi.senin meslek neydi
seni çok fazla yormuyosa güzell..
bende muhasebe+servis danışmanı
İstersen dr. sor canım ..hangi kaslar olduğunu öğrenmek için wc ye gidip idrarını yaparken tut o anda çalışan kaslar kegel kasları doğru yerleri çalıştırmak önemli çünkü...fdilek kııı ben oturduğum yerde yapıyorumda şimdi bebeğe bişey olmaz dimi sanki sıkınca kukuşumu bebeğimi sıkıyorum gibi oluyor yada ben yapamıyorum
hayırlı olsun oğlun betulcüümmmslm kızlar nasılsınız benim oğlum oluyorrr
meslektaş sayılırız yani :87:
Günaydın kızlar hepinize...2 gün evde yalnızımm kocam yokk sabah giderken ağladıım nekadar bağlanmışım elin oğluna yaaa hııhhh...
sanada günayydınn....allah kavuştursuuunnn
yaa dilekkk işte aynen dediğin gibi oluyooo ...:81::81:
elin oğulları elimiz kolumuz canımız oldu bizimm...
allah onalrı başımızdan eksik etmesimm:97:
günaydın güzel mayıs anneleri
bende cumartesi amelelerindenimohh millet bebişleriyle mışıl mışıl uyurlarken biz işe gelmek için yola dökülüyoruz..bu sabah belediye otobüsüyle işe gelmek zorunda kaldım..tıklık tıklım biride kalkıp yer veriyim demedi..gençlerin çoğu camdan dışarı seyrediyor..tabi ben oğluşumla hoplaya zıplaya,yüreğimiz ağzımızda yarım saat yolculuk yaptık tam ineceğim durağa yanaşırken gencin biri kaktı yer verdi..istemez dedim durakta inicem zaten.
canım benim inşallah oglun olurda koyarsın kardeşinin adını.kendine dikkat et ne olur
Gezgin iyisin biraz daha dimi canım... İnşallah oğlun olur bu arada dua edicem sana ... Rabbim herşeyin hayırlsını bilir senin içinde herşeyin en güzeli olsun canım kendine çok iyi bak olurmu...
Gezginimm canimm Rabbim bebegini kalbine gore versin insallah. Cok dua ediyorum senin icin cnm, takdiri ilahi, yasadiklarin cok zor ama elden de baska birsey gelmiyor malesef. Biraz toparladigina sevindim cnm. Cok iyi bak tatlim kendine ve bebisine, insallah bebegin erkek olur.
günaydın güzel mayıs anneleri
bende cumartesi amelelerindenimohh millet bebişleriyle mışıl mışıl uyurlarken biz işe gelmek için yola dökülüyoruz..bu sabah belediye otobüsüyle işe gelmek zorunda kaldım..tıklık tıklım biride kalkıp yer veriyim demedi..gençlerin çoğu camdan dışarı seyrediyor..tabi ben oğluşumla hoplaya zıplaya,yüreğimiz ağzımızda yarım saat yolculuk yaptık tam ineceğim durağa yanaşırken gencin biri kaktı yer verdi..istemez dedim durakta inicem zaten.
İnşallah canım,ediyorum çok şükür toparlandım sayılır,iradem kuvvetli elhamd.kendimi fazladan yıpratmıyorum..
Dahada geçicek inşallah inanıyorum...
gezginnn
allahh sana ve ailene sabır versinnnn...
allah güç kuvvet versinnn....
zaman herşeyin ilacııı ( annem babam hayatta değiller )çok iyi bilirimmm
kardeşinin bundan sonrası için bol bol dua et..allahtan sabır dile..yapabileceğin başka hiçbişey yok...
tekrar allah sabır versin....
Amin Subarucum ALlah eksik etmesin başımızdann hayatımızın tadı tuzu onlar...
Gezgincim biraz toplanmana sevindim sen inançlı birisin Allah sabrını verir acı unutulmaz ama zamanla hafifler inşallah..
amiin amiinn amiinn
hele bu hamilelikte ben eşime sanki daha fazla bağlandım..bilmiyorum sizlerde öylemisiniz?
tabiki canım..hayattaki en güzel ve en acı olaylar insanları daha birbirine bağlar..gebelikte bir kadın o zamana kadar çok belli etmemiş olsa bile kocasının ona ne kadar çok değer verdiğini çok daha iyi görüyor,erkekte hiç çekinmeden gösteriyor zaten..ayrıca kadınların hamilelikte duyuları 4 misli kuvvetleniyor,bu da hissettikleri her duygunun 4 e katlanması demek.
Günaydın canlarımmmmmm
dün lierac kremi sipariş verdim bir siteden sabah hemen gertirdiler bu ne hız!!!!
bugün banyodan sonra siftahımı yapıcam. benim doktorum önce kremini sür ardından kullanıcağın doğal yağını dedi
valla karnım kaşınıo. pijamam göbeğimden dolayı dar olmaya başladı. eee 36 beden pijamadan ne bekllicem. lastiği karnımı delicek gibi oluyor.
gezgin, ölümde, doğumda Allahın emri. Allah birini verirken, ötekini alıyor. Çok üzücü ama Allahtan gelenede bişey denmez. en güzeli dua okuman. oğlun olunca ismini bebeğine koy diyemicem çünkü çok zor bir karar yıllarca bebeğine ölen kardeşinin adıyla hitap etmek senin için ve ailen için nasıl olur düşün. sonuçta o yeni bir beden yeni bir hayat. benimde annem vefat etti 38 yaşında. 10 sene önce. herkes kızın olunca adını koy dediler. koyamazdım çünkü her dakika annemin ismi ile kızıma hitap edemezdim. gerçekten çoooooooooook zor bir karar. Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?