2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar hepinize...2 gün evde yalnızımm kocam yokk sabah giderken ağladıım nekadar bağlanmışım elin oğluna yaaa hııhhh...
fdilek kııı ben oturduğum yerde yapıyorumda şimdi bebeğe bişey olmaz dimi sanki sıkınca kukuşumu bebeğimi sıkıyorum gibi oluyor yada ben yapamıyorum
İstersen dr. sor canım ..hangi kaslar olduğunu öğrenmek için wc ye gidip idrarını yaparken tut o anda çalışan kaslar kegel kasları doğru yerleri çalıştırmak önemli çünkü...

slm kızlar nasılsınız benim oğlum oluyorrr
hayırlı olsun oğlun betulcüümmm

günaydın güzel mayıs anneleri
bende cumartesi amelelerindenimohh millet bebişleriyle mışıl mışıl uyurlarken biz işe gelmek için yola dökülüyoruz..bu sabah belediye otobüsüyle işe gelmek zorunda kaldım..tıklık tıklımbiride kalkıp yer veriyim demedi..gençlerin çoğu camdan dışarı seyrediyor..tabi ben oğluşumla hoplaya zıplaya,yüreğimiz ağzımızda yarım saat yolculuk yaptık tam ineceğim durağa yanaşırken gencin biri kaktı yer verdi..istemez dedim durakta inicem zaten.

günaydın nazocum

evet belediye otobüsleri ayrı bir dert heleki istanbul trafiğinde.İnsanlar balık istifi gibi .Servisi kaçırınca bende otobüse binmek zorunda kalıyordum.Ama babamız kıyamıyor bize servisi kaçırınca o bırakıyor

canım benim inşallah oglun olurda koyarsın kardeşinin adını.kendine dikkat et ne olur

İnşallah canım,ediyorum çok şükür toparlandım sayılır,iradem kuvvetli elhamd.kendimi fazladan yıpratmıyorum..
Dahada geçicek inşallah inanıyorum...

Gezgin iyisin biraz daha dimi canım... İnşallah oğlun olur bu arada dua edicem sana ... Rabbim herşeyin hayırlsını bilir senin içinde herşeyin en güzeli olsun canım kendine çok iyi bak olurmu...

Elhamd canım evet eşiminde destekleriyle büyük kısımları atlattım çok şükür...
Amin çok sağolasın cvbın için..

Amin ablacım,sağolasın yalnız bırakmadıgın için,Rabbimde kimseyi yalnız bırakmasın bu tür dertlerle...
Tek özlem var içimde şuan kardeşime karşı,o hüzün veriyor arada ama uzun sürdürmüyorum elhamd..
Herşey geçicek inanıyorum,eksiklik olsada artık..

günaydıınnnn
yaa sorma böyleside güzelll
ben hep kendimi çalışırken daha sağlıklı bir hamile olucam diye avutuyorummm:90::90:
yaaa karnımzıda şimdi küçük..kıyafetlerimziden hamile olduğumuz belli bile olmuyoo
kimse bu yüzden yer vermiyooo banadaaaa..
bende bu sabah hoplaya zıplaya geldiimmm kzıımda karnımda ip atladı bu sabahhh

Amin Subarucum ALlah eksik etmesin başımızdann hayatımızın tadı tuzu onlar...
Gezgincim biraz toplanmana sevindim sen inançlı birisin Allah sabrını verir acı unutulmaz ama zamanla hafifler inşallah..

Amin Subarucum ALlah eksik etmesin başımızdann hayatımızın tadı tuzu onlar...
Gezgincim biraz toplanmana sevindim sen inançlı birisin Allah sabrını verir acı unutulmaz ama zamanla hafifler inşallah..

amiin amiinn amiinn
hele bu hamilelikte ben eşime sanki daha fazla bağlandım..bilmiyorum sizlerde öylemisiniz?

amiin amiinn amiinn
hele bu hamilelikte ben eşime sanki daha fazla bağlandım..bilmiyorum sizlerde öylemisiniz?

tabiki canım..hayattaki en güzel ve en acı olaylar insanları daha birbirine bağlar..gebelikte bir kadın o zamana kadar çok belli etmemiş olsa bile kocasının ona ne kadar çok değer verdiğini çok daha iyi görüyor,erkekte hiç çekinmeden gösteriyor zaten..ayrıca kadınların hamilelikte duyuları 4 misli kuvvetleniyor,bu da hissettikleri her duygunun 4 e katlanması demek.

evet çok haklısın :81::81:

Günaydın canlarımmmmmm

dün lierac kremi sipariş verdim bir siteden sabah hemen gertirdiler bu ne hız!!!!
bugün banyodan sonra siftahımı yapıcam. benim doktorum önce kremini sür ardından kullanıcağın doğal yağını dedi

valla karnım kaşınıo. pijamam göbeğimden dolayı dar olmaya başladı. eee 36 beden pijamadan ne bekllicem. lastiği karnımı delicek gibi oluyor.

gezgin, ölümde, doğumda Allahın emri. Allah birini verirken, ötekini alıyor. Çok üzücü ama Allahtan gelenede bişey denmez. en güzeli dua okuman. oğlun olunca ismini bebeğine koy diyemicem çünkü çok zor bir karar yıllarca bebeğine ölen kardeşinin adıyla hitap etmek senin için ve ailen için nasıl olur düşün. sonuçta o yeni bir beden yeni bir hayat. benimde annem vefat etti 38 yaşında. 10 sene önce. herkes kızın olunca adını koy dediler. koyamazdım çünkü her dakika annemin ismi ile kızıma hitap edemezdim. gerçekten çoooooooooook zor bir karar. Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
gezgincim başın sağolsun canım...böyle durumlarda sözün bittiği yer,biliyorum ki hiç bir laf seni teselli etmeye,acını hafifletmeye yetmez..ama takdiri ilahi bu..Allah geride kalanlara ömür versin,kardeşinin mekanıda cennet olsun..

ya kızlar paranoya olacağım..ben bebişimi nerdeyse 20 gündür hissediyordum..ama son 4-5 gündür hissetmiyorum sanki..ayrıca kendimi çok rahat hissediyorum..o batmalar,kasılmalar,gerilmeler,bulantılar,gaz sıkıştırmaları yok oldu..bebişim iyidir inşaallah:18:

günaydın kızlarr bizde cumartesi mesaisindeyiz (( bende hiç gelmek ıstemedım bugun

gezgin allah sizlere sabır versın hepsi yaradandan elden bişey gelmiyo mekanı cennet olsun kardeşinin isim konusunda zonox haklı gibi geldi bana ama tabi bunu çevreye anlatmak biraz zor olur sanırım bence kendın nasıl hissediyorsan öle karar ver.
dilek senın ve bi çogunuzun hıssetılerı bendede var durup durup eşimi izleme isteği duyuyorum o olmadan uyuyamıyorum hep bi yanım eksık benım hayatta kı en degerlı varlıgım çünkü o ailemden ve onun aılesınden çok bi destegım olmadıgı için galıba ama olsun o bana ve bebişime yetıyo, ama tabı hamılelıkte bu dahada çok arttı :)))

dolmuşa bınınce yada yolda lamba olmayan yerlerde karşıdan karşıya geçicemde elımle göbeğimi tutuyorum kızlar çok işe yarıyo tavsıye ederım bırazda göbk şişiryoruz yerde verıyolar yolda

günaydın kızlar,
geçmişi okuyayım dedim ama dayanamadım önce anlatayımda sonra dönüp okurum dedim..
dün doktora gittim cildimdeki o tuak milyonlarca görünen kabarcıklar için sadece yüzümde ve sırdımda öncelikle alerji ya da başka bişey old. sanmıyorum sıkıntıdan stresten olmuştur dedi..istiyorsan cildiyeye gidebilirisn dedi.
sonra ultrasyona geçtik bayağı bi baktı yakşalık 15-20 dakika gelişimi çok güzel dedi boyu 115 dedi sanıyorum ağırlık 200 gr dedii,, hasta olan bebeklerin kemikleri kısa olur dedi kemik ölçümünü yaptı ve uzun kemikli dedi hasta olan bebek çok hareketli olmaz bu yerinde duramıyor kıpır kıpır dedi inanılmaz hareketli dedi:) test sonucunuzun kötü çıkacağını zannetmiyorum dedi bu bebek maşallah çok sğlıklı dedi cinsiyeti için ne demiştik dedii... bende erkek demiştiniz dedim %90 tekrar iyice baktıı kimseye söyledinmi dedi bende oooooooo kim bilmiyorki dedimm ya barış hanım %100 KIZZ dediii kesin hemde özür dilerim erken baktık yanılmışım dedi ben nee dedim....
inanmıyorum ya dedim ben bebeği uygar die sevmeye başlamıştım psikolojisini bozduk bak dedimm... ben çok sevindim ne yalan söyliyimm buralarda yanlızım daha çok destek olur bana die ...
eşimi aradım bebek dedimm eee dedi o tahlil çıktı sandı tabii bende yok canım şuan için çok sağlıklı ama bi sorun var bebek dedim ya söyle dedi KIZZZ dedimm ne olamaz ya dedi şok oldu ya çok alıştımış kendini erkek bebeğe demekkii sesi gitti yutkundu tamam canım sağlıklı olsunda kız olsun dedi..ya kızlar işte böyleee ama en çok sevindiren ultrasyon fotosunda el sallıyor kızlar inanamazsınız ya .. sağlıklıda inş. tahlilde temiz çıkarda içim daha da rahat eder...işim çoookk yoğun yazıcam tekrar öpüyorum hepinizi..

ZONOXXX
günaydıınnnn
bende lierac nasıl kullanıcam bilememiştim....bunu okuduğum çok iyi oldu teşk.leerr....
zonoxx annene çok üzüldümm..allah onlara rahmet eylesin...mekanalrı cennetin en güzel yeri olsun inş...
bende annemi 9 sene önce kaybettiimm....allah hayatta olan tüm annelere sağlık sıhhat uzun ömürler versin...
iism konusunda ise benim kızım olucak inş...annemin adını vericem...
bunu düşünmek bile beni ayrıca mutlu ediyo ..allah bana kız çocuğu verip bu gururu bana yaşattığı için ayrıca çok mutluyumm
eğer çocukalrımıza sevdiklerimizin ismini biz vermezsek anılarda yaşayacak ve bi süre sonra unutulacak...
mesela ilerde nasip olursa benim kızıma ismini kim koydu diye sordukalrında annem koydu anneannemin adıymış onu çok sevdiği için bana o ismi vermiş diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…