herkese günayyyyyyyyyydddddddddıııınn teyzeleri kızım artık iyice hareketlenmeye başladı çok hafif hafif tekmelerini hissettirio
günaydın kızlar,
geçmişi okuyayım dedim ama dayanamadım önce anlatayımda sonra dönüp okurum dedim..
dün doktora gittim cildimdeki o tuak milyonlarca görünen kabarcıklar için sadece yüzümde ve sırdımda öncelikle alerji ya da başka bişey old. sanmıyorum sıkıntıdan stresten olmuştur dedi..istiyorsan cildiyeye gidebilirisn dedi.
sonra ultrasyona geçtik bayağı bi baktı yakşalık 15-20 dakika gelişimi çok güzel dedi boyu 115 dedi sanıyorum ağırlık 200 gr dedii,, hasta olan bebeklerin kemikleri kısa olur dedi kemik ölçümünü yaptı ve uzun kemikli dedi hasta olan bebek çok hareketli olmaz bu yerinde duramıyor kıpır kıpır dedi inanılmaz hareketli dedi:) test sonucunuzun kötü çıkacağını zannetmiyorum dedi bu bebek maşallah çok sğlıklı dedi cinsiyeti için ne demiştik dedii... bende erkek demiştiniz dedim %90 tekrar iyice baktıı kimseye söyledinmi dedi bende oooooooo kim bilmiyorki dedimm ya barış hanım %100 KIZZ dediii kesin hemde özür dilerim erken baktık yanılmışım dedi ben nee dedim....
inanmıyorum ya dedim ben bebeği uygar die sevmeye başlamıştım psikolojisini bozduk bak dedimm... ben çok sevindim ne yalan söyliyimm buralarda yanlızım daha çok destek olur bana die ...
eşimi aradım bebek dedimm eee dedi o tahlil çıktı sandı tabii bende yok canım şuan için çok sağlıklı ama bi sorun var bebek dedim ya söyle dedi KIZZZ dedimm ne olamaz ya dedi şok oldu ya çok alıştımış kendini erkek bebeğe demekkii sesi gitti yutkundu tamam canım sağlıklı olsunda kız olsun dedi..ya kızlar işte böyleee ama en çok sevindiren ultrasyon fotosunda el sallıyor kızlar inanamazsınız ya .. sağlıklıda inş. tahlilde temiz çıkarda içim daha da rahat eder...işim çoookk yoğun yazıcam tekrar öpüyorum hepinizi..
günaydın kızlar,
geçmişi okuyayım dedim ama dayanamadım önce anlatayımda sonra dönüp okurum dedim..
dün doktora gittim cildimdeki o tuak milyonlarca görünen kabarcıklar için sadece yüzümde ve sırdımda öncelikle alerji ya da başka bişey old. sanmıyorum sıkıntıdan stresten olmuştur dedi..istiyorsan cildiyeye gidebilirisn dedi.
sonra ultrasyona geçtik bayağı bi baktı yakşalık 15-20 dakika gelişimi çok güzel dedi boyu 115 dedi sanıyorum ağırlık 200 gr dedii,, hasta olan bebeklerin kemikleri kısa olur dedi kemik ölçümünü yaptı ve uzun kemikli dedi hasta olan bebek çok hareketli olmaz bu yerinde duramıyor kıpır kıpır dedi inanılmaz hareketli dedi:) test sonucunuzun kötü çıkacağını zannetmiyorum dedi bu bebek maşallah çok sğlıklı dedi cinsiyeti için ne demiştik dedii... bende erkek demiştiniz dedim %90 tekrar iyice baktıı kimseye söyledinmi dedi bende oooooooo kim bilmiyorki dedimm ya barış hanım %100 KIZZ dediii kesin hemde özür dilerim erken baktık yanılmışım dedi ben nee dedim....
inanmıyorum ya dedim ben bebeği uygar die sevmeye başlamıştım psikolojisini bozduk bak dedimm... ben çok sevindim ne yalan söyliyimm buralarda yanlızım daha çok destek olur bana die ...
eşimi aradım bebek dedimm eee dedi o tahlil çıktı sandı tabii bende yok canım şuan için çok sağlıklı ama bi sorun var bebek dedim ya söyle dedi KIZZZ dedimm ne olamaz ya dedi şok oldu ya çok alıştımış kendini erkek bebeğe demekkii sesi gitti yutkundu tamam canım sağlıklı olsunda kız olsun dedi..ya kızlar işte böyleee ama en çok sevindiren ultrasyon fotosunda el sallıyor kızlar inanamazsınız ya .. sağlıklıda inş. tahlilde temiz çıkarda içim daha da rahat eder...işim çoookk yoğun yazıcam tekrar öpüyorum hepinizi..
günaydın kızlar,
hayırlı olsun canım. maşallahı var kızının valla :) doktorun sağlıklı dediyse sağlıklıdır canım. böyle bir sorumluluğu almazdı üzerine. içini ferah tut canım. kızlarımızda çoğalıyor vallagünaydın kızlar,
ZONOXXX
günaydıınnnn
bende lierac nasıl kullanıcam bilememiştim....bunu okuduğum çok iyi oldu teşk.leerr....
zonoxx annene çok üzüldümm..allah onlara rahmet eylesin...mekanalrı cennetin en güzel yeri olsun inş...
bende annemi 9 sene önce kaybettiimm....allah hayatta olan tüm annelere sağlık sıhhat uzun ömürler versin...
iism konusunda ise benim kızım olucak inş...annemin adını vericem...
bunu düşünmek bile beni ayrıca mutlu ediyo ..allah bana kız çocuğu verip bu gururu bana yaşattığı için ayrıca çok mutluyumm
eğer çocukalrımıza sevdiklerimizin ismini biz vermezsek anılarda yaşayacak ve bi süre sonra unutulacak...
mesela ilerde nasip olursa benim kızıma ismini kim koydu diye sordukalrında annem koydu anneannemin adıymış onu çok sevdiği için bana o ismi vermiş diyecek
Amin Subarucum ALlah eksik etmesin başımızdann hayatımızın tadı tuzu onlar...
Gezgincim biraz toplanmana sevindim sen inançlı birisin Allah sabrını verir acı unutulmaz ama zamanla hafifler inşallah..
İnşallah canım,ediyorum çok şükür toparlandım sayılır,iradem kuvvetli elhamd.kendimi fazladan yıpratmıyorum..
Dahada geçicek inşallah inanıyorum...
gezginnn
allahh sana ve ailene sabır versinnnn...
allah güç kuvvet versinnn....
zaman herşeyin ilacııı ( annem babam hayatta değiller )çok iyi bilirimmm
kardeşinin bundan sonrası için bol bol dua et..allahtan sabır dile..yapabileceğin başka hiçbişey yok...
tekrar allah sabır versin....
Günaydın canlarımmmmmm
dün lierac kremi sipariş verdim bir siteden sabah hemen gertirdiler bu ne hız!!!!
bugün banyodan sonra siftahımı yapıcam. benim doktorum önce kremini sür ardından kullanıcağın doğal yağını dedi
valla karnım kaşınıo. pijamam göbeğimden dolayı dar olmaya başladı. eee 36 beden pijamadan ne bekllicem. lastiği karnımı delicek gibi oluyor.
gezgin, ölümde, doğumda Allahın emri. Allah birini verirken, ötekini alıyor. Çok üzücü ama Allahtan gelenede bişey denmez. en güzeli dua okuman. oğlun olunca ismini bebeğine koy diyemicem çünkü çok zor bir karar yıllarca bebeğine ölen kardeşinin adıyla hitap etmek senin için ve ailen için nasıl olur düşün. sonuçta o yeni bir beden yeni bir hayat. benimde annem vefat etti 38 yaşında. 10 sene önce. herkes kızın olunca adını koy dediler. koyamazdım çünkü her dakika annemin ismi ile kızıma hitap edemezdim. gerçekten çoooooooooook zor bir karar. Allah yardımcın olsun.
gezgincim başın sağolsun canım...böyle durumlarda sözün bittiği yer,biliyorum ki hiç bir laf seni teselli etmeye,acını hafifletmeye yetmez..ama takdiri ilahi bu..Allah geride kalanlara ömür versin,kardeşinin mekanıda cennet olsun..
Amin canlarım hepinize tekrar teşekkür ederim destekleriniz için...
Dediğiniz gibi kardeş sonuçta,acılar unutumaz ama hafifler inşallah zamanla..
Zaten hayla inanasım gelmiyor,sanki yaşıyor gibi..
O güzel şekilde gitti inşallah...Rabbim bizim sonumuzu hayırlı kılsın,kendimize dua etmekten başka yolumuz yok artık...
Giden gidiyor...Kalanlar devam ediyor imtihan dünyasında..
Her halimize bin şükür...
Zonoxcum,isim konusuna gelince,ben koyarsam daha çok rahat ederim gibi geliyor,onun adını yaşatmak istiyorum tekrar... Bu yönden hiç düşünmedim,sanmam ki üzsün beni..İnşallah öyle olmaz...
Tabi en önce hayırlısını istiyorum..
Tekrar teşekkür ederim...
Beni merak etmeyin canlar,gerçekten toplandım çok şükür...
Yavaştan girerim aranıza inşallah...
Bu arada cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış,ben hep rüyamda erkek görüyorum kaç zamandır,geçen gün gene erkek bebeğe dogum yaptım ve sağ göğsümden emzirdim..
Bakalım ne çıkıcak sonu..hayırlısı
cnm daha hissedersin erken daha 18. haftaya doğru hissedersin
abowwwww..kız böle yazıyosunuz..bir değil iki değil valla ben tırsmaya başladım,bu oğlan olmaya bilir mi yoksa:26:
cnm merak etme aynısı banada olmuştu ama nette de araştırırsan görürsün hareketini hissedip sonra uzun bi sürre hissetmeyebilirmişiz bende çok korkmuştum hatta o ara benim bayağı uzun sürdü
ACELE ETMİYORUMMM
dün akşam bişey hissettim ama gaz mı bebişim mi ayıramıyorum..20.haftada kesin hissedicem..belki öncede hissedicem :78:
öylemi dersin canım..ay inşaallah normal bi durumdur dediğin gibi de ben boşa panik yapıyorumdur.doktorada bayramdan önce gitmiştim daha 3 haftam var..nasıl dayanıcam bilmiyorum.senin hangi haftalarda olmuştu ve nekadar sürmüştü hatırlıyormusun canım.
günaydınnnnn arkadaşlar herkeseeeeeeee bebişle ben geldim
banada doktor pipişinin fotosunu verdi erkek dedi. 2. gidişimizde %90 erkek diyorum ama %10 yanılabilirim dedi. siz elbise almayın dedi. nasıl yaaa. geçen pipi fotosunu verdin erkek dedin be adam. artık haftaya gidicem netleşicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?