banada doktor pipişinin fotosunu verdi erkek dedi. 2. gidişimizde %90 erkek diyorum ama %10 yanılabilirim dedi. siz elbise almayın dedi. nasıl yaaa. geçen pipi fotosunu verdin erkek dedin be adam. artık haftaya gidicem netleşicek
Ya benim ablamın komşusu oğlu olcak sanıo 9 ayın sonunda bi pörtletiyo bebişi kız yani nası karıştırmışlar bu kadarınada yuhhh dedim...
cnm karnımın alt kısımlarında ama kasıkta değil yani şöyle diyeyim göbek deliğinin aşağısında seyrime gibi sanki bişey titrio gezio gibi oluodu sonra birden bire kesildi uzun bi süre hissetmesim hatta doktora gittim daha hareketleri net hissedemezsin dedi bi sorun yoktu yani canını sıkma bi problem yoktur.
yaww anaammm bak bi yanlış haber daha
içimde kurt biraz daha şiştiii şimdiiiii
banada doktor pipişinin fotosunu verdi erkek dedi. 2. gidişimizde %90 erkek diyorum ama %10 yanılabilirim dedi. siz elbise almayın dedi. nasıl yaaa. geçen pipi fotosunu verdin erkek dedin be adam. artık haftaya gidicem netleşicek
günaydın kızlar,
geçmişi okuyayım dedim ama dayanamadım önce anlatayımda sonra dönüp okurum dedim..
dün doktora gittim cildimdeki o tuak milyonlarca görünen kabarcıklar için sadece yüzümde ve sırdımda öncelikle alerji ya da başka bişey old. sanmıyorum sıkıntıdan stresten olmuştur dedi..istiyorsan cildiyeye gidebilirisn dedi.
sonra ultrasyona geçtik bayağı bi baktı yakşalık 15-20 dakika gelişimi çok güzel dedi boyu 115 dedi sanıyorum ağırlık 200 gr dedii,, hasta olan bebeklerin kemikleri kısa olur dedi kemik ölçümünü yaptı ve uzun kemikli dedi hasta olan bebek çok hareketli olmaz bu yerinde duramıyor kıpır kıpır dedi inanılmaz hareketli dedi:) test sonucunuzun kötü çıkacağını zannetmiyorum dedi bu bebek maşallah çok sğlıklı dedi cinsiyeti için ne demiştik dedii... bende erkek demiştiniz dedim %90 tekrar iyice baktıı kimseye söyledinmi dedi bende oooooooo kim bilmiyorki dedimm ya barış hanım %100 KIZZ dediii kesin hemde özür dilerim erken baktık yanılmışım dedi ben nee dedim....
inanmıyorum ya dedim ben bebeği uygar die sevmeye başlamıştım psikolojisini bozduk bak dedimm... ben çok sevindim ne yalan söyliyimm buralarda yanlızım daha çok destek olur bana die ...
eşimi aradım bebek dedimm eee dedi o tahlil çıktı sandı tabii bende yok canım şuan için çok sağlıklı ama bi sorun var bebek dedim ya söyle dedi KIZZZ dedimm ne olamaz ya dedi şok oldu ya çok alıştımış kendini erkek bebeğe demekkii sesi gitti yutkundu tamam canım sağlıklı olsunda kız olsun dedi..ya kızlar işte böyleee ama en çok sevindiren ultrasyon fotosunda el sallıyor kızlar inanamazsınız ya .. sağlıklıda inş. tahlilde temiz çıkarda içim daha da rahat eder...işim çoookk yoğun yazıcam tekrar öpüyorum hepinizi..
teşekkür ederim canımm.. evet en önemlisi sağlıklı olmasıı..eşleri hiç sorma çok ümit ediyorlar galiba bize çaktırmadan:)cnm ne güzel bebeğin sağlıklıymış önemli olan o ama insan yinede şoka girer bak bende heycanlandım şimdi banada doktor gittiğimde erkek demesin hala eşim öyle diyeceğini düşünüo
abowwwww..kız böle yazıyosunuz..bir değil iki değil valla ben tırsmaya başladım,bu oğlan olmaya bilir mi yoksa:26:
çok ama çok göüzn aydın olsun canım ne mutlu senın olumlu düşüncelerinle bebegin ne kadar sağlıklı büyümüş en güzelini yaptın test sonucu beklıyorum dıe kendını yerden yere vurmadın ayrıca gücünü cesaretınıde kutluyorum zor bi durum allah kimseye yaşatmasın ama bu haber inan çok sevındırdı benı birde dorti hayırlı haberı alsada derın bı oh çeksek. bu arada cinsiyet konusu çok süpriz olmuş allah sizi nazarlardan korusunallah kalbıne gönlüne göre vermiş
hayırlı olsun canım. maşallahı var kızının valla :) doktorun sağlıklı dediyse sağlıklıdır canım. böyle bir sorumluluğu almazdı üzerine. içini ferah tut canım. kızlarımızda çoğalıyor vallaben de aralık için alıcam randevumu cinsiyeti netleşicek. bu arada sen ilk gittiğinde bebeğin kaç haftalıktı erkek dediler. bir de pipişini göstermişler miydi. sanki içimden bir his bizimkide kız olcak gibime geliyo.
teşekkür ederim canım .. kızlar atağa geçti msj atayım da yvonna ya değiştirsin bari:)söyledinğinde 12 ya da 13 haftalıktı o zaman şimdi 16+2 olduk pipisni göstermemişti ama %90 nın üstünde erkek demişti
amin canım aminn sağlıklı olsunda ... oyyy pembe pembe kıyafetlere bakıyodum hep allah gönlüme göre vredii...cerenli yağmurrrr
hayırlı uğurlu olsunnnn ..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
bu arada erkeklerde sanırım yanlışlık oldu kızlarda bi ters durum olmaz değilmiii
bu ne yawww
2 gün 1 içime kurt düşüyoooo
kızıımmmmmm acaba erkekim miiiii
:86:
teşekkür ederim canım benim.. evet en önemlisi sağlık..Cerenli yağmur canım hayırlısın olsun kızın...Sağlıklı olmasına çok sevindim minnoşunun. Açıkcası cinsiyet haberlerinden çok sağlıklı haberlerinizi aldığımda seviniyorum çünkü kendi bebişimdede sağlıklı olması ön planda benim için. Cinsiyet haberide o nefis haberlerin tuzu biberi. Anam acıktım mı ben dahada yeni yedimYa bende merak içindeyim hep benim baya bi geçti artık bu gidişimde öğrenmem lazım bebişiminn cinsiyetini...
allah gönlünüze göre versin canım inş.
amiin amiinn amiinn
hele bu hamilelikte ben eşime sanki daha fazla bağlandım..bilmiyorum sizlerde öylemisiniz?
Bazı sabahlar pijamalarını katlarken koklayıp koyuyorum yerine akşam görcek olmama rağmen mannakmıyım neyim:))dilek senın ve bi çogunuzun hıssetılerı bendede var durup durup eşimi izleme isteği duyuyorum o olmadan uyuyamıyorum hep bi yanım eksık benım hayatta kı en degerlı varlıgım çünkü o ailemden ve onun aılesınden çok bi destegım olmadıgı için galıba ama olsun o bana ve bebişime yetıyo, ama tabı hamılelıkte bu dahada çok arttı :)))
Sağlıklı demesine çookksevindim test sonucunda çıkınca iyice rahatlıycan canım..Eşin tepkisinde haklı yaa benimki dr. %100 demedi diye inanmıyo kız olduğuna garantici biraz kesin cvp istiyoo:))günaydın kızlar,
geçmişi okuyayım dedim ama dayanamadım önce anlatayımda sonra dönüp okurum dedim..
dün doktora gittim cildimdeki o tuak milyonlarca görünen kabarcıklar için sadece yüzümde ve sırdımda öncelikle alerji ya da başka bişey old. sanmıyorum sıkıntıdan stresten olmuştur dedi..istiyorsan cildiyeye gidebilirisn dedi.
sonra ultrasyona geçtik bayağı bi baktı yakşalık 15-20 dakika gelişimi çok güzel dedi boyu 115 dedi sanıyorum ağırlık 200 gr dedii,, hasta olan bebeklerin kemikleri kısa olur dedi kemik ölçümünü yaptı ve uzun kemikli dedi hasta olan bebek çok hareketli olmaz bu yerinde duramıyor kıpır kıpır dedi inanılmaz hareketli dedi:) test sonucunuzun kötü çıkacağını zannetmiyorum dedi bu bebek maşallah çok sğlıklı dedi cinsiyeti için ne demiştik dedii... bende erkek demiştiniz dedim %90 tekrar iyice baktıı kimseye söyledinmi dedi bende oooooooo kim bilmiyorki dedimm ya barış hanım %100 KIZZ dediii kesin hemde özür dilerim erken baktık yanılmışım dedi ben nee dedim....
inanmıyorum ya dedim ben bebeği uygar die sevmeye başlamıştım psikolojisini bozduk bak dedimm... ben çok sevindim ne yalan söyliyimm buralarda yanlızım daha çok destek olur bana die ...
eşimi aradım bebek dedimm eee dedi o tahlil çıktı sandı tabii bende yok canım şuan için çok sağlıklı ama bi sorun var bebek dedim ya söyle dedi KIZZZ dedimm ne olamaz ya dedi şok oldu ya çok alıştımış kendini erkek bebeğe demekkii sesi gitti yutkundu tamam canım sağlıklı olsunda kız olsun dedi..ya kızlar işte böyleee ama en çok sevindiren ultrasyon fotosunda el sallıyor kızlar inanamazsınız ya .. sağlıklıda inş. tahlilde temiz çıkarda içim daha da rahat eder...işim çoookk yoğun yazıcam tekrar öpüyorum hepinizi..
Bende 4 yıl önce babamı 49 yaşında kaybettim eğer oğlum olsa ismini koyamazdım galiba..Eşim bi ara dedesinin ismini söyledi ben dedim rahat söylemem o isimleri sen gibiyim bende zonoxcumsaol canım senin de başın saolsun. kızın anneannesinin ismiyle yaşasın inşallah. ama ben buna katılamıyorum annemi çok genç kaybettim haftalarca hastane kapılarında sabahladık ailemle. çok zor günler yaşadık ben tek kızım ve resmen annem gidince tek başıma kaldım yıllarca onun yokluğuna alışamadım mezarına gidince hala aynı acıyı hissediyorum. çevremde annemin adı ile aynı olan kişilere adını hitap ederken bile ağlıyorum. yok anacım ben kızım olursa ilerde annemin ismini vermem. içim hala annemin öldüğüne inanmak istemiyor. benim annemde buna karşıydı benim ismimi doğduğumda annemin ölen teyzesinin ismi verilicekmiş annem katiyen koymam diye karşı çıkmış.
tabi bu tercih meselesi. açıkcası ben sinirlenince annemin ismini koyduğum kızıma bağırmayı istemem. bağıramam kızamam. ne bilim işte öyle
FdilekCanım dün sağlık ocağına gidicektin sen erkenmi dediler sana iğne için senin haftanla benimki yakın bnlar bana erkenden vurdumu yoksa iğneyi inşallah bi zararı olmaz bana kıllandım ben ya bu arada acısı kalmadı iğnenin daha öncekiler gibi buda aynı etkiyi yaptı bende...
Kızlar kayıplarınız için başşnız sağolsun diyim öncelikle...Bende 4 yıl önce babamı 49 yaşında kaybettim eğer oğlum olsa ismini koyamazdım galiba..Eşim bi ara dedesinin ismini söyledi ben dedim rahat söylemem o isimleri sen gibiyim bende zonoxcum
şişme subaru ya bence onun doktorunda bi ilginçlik varmış 9 ayda anlamazmı insan pipimidir o canım kukumudur aman ne bilim doktor kızda dese erkekte dese inanamıcam ben bu gidişatla çocuğu pörtleyene kadar...
Bu başka kadındı kesin diğeri olsaydı vururdu aşıyı gibime geliyo..Bi zararı olmaz galiba nettede bu haftalardamı yazıyo bakmak lazım..
zonox senin durumun hepsinden vahiiimmmm
zonoxx az kaldı inş.haftaya kesin cvp alırsın...
bende haftaya dr.gidicemm bakalım inş.hayırlısı olur...:81:
Ya benim ablamın komşusu oğlu olcak sanıo 9 ayın sonunda bi pörtletiyo bebişi kız yani nası karıştırmışlar bu kadarınada yuhhh dedim...
bende de öyle bir foto var canım ama ben bile tereddütteyim göbek kordonu neyn olmasın..ya böylesi çok kötü..en başatan kız ya da oğlan tamam..ama önce kız,sonra oğlan..ya da önce oğlan sonra kız insan tuhaf olur ya..bence 5.aydan önce kıyafet falan almayalım kızlar nolur nolmaz:90:
YA Bu cinsiyet karıştırması bir çok yerde kişi yaşıyooo
o yzüden heran herşey olabilirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?