2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ya benim ablamın komşusu oğlu olcak sanıo 9 ayın sonunda bi pörtletiyo bebişi kız yani nası karıştırmışlar bu kadarınada yuhhh dedim...

benimde aynı dediğin yerde ve göbeğin sol tarafında öyle seğirmelerim oluyodu..hemde baya baya oluyodu yani..ve şimdi yok..hatta doktorada söyledim bebek solda hem orda kımıldıyo demiştim..güldü bana..gazdır o dedi..imkanı yok bu haftalarda hissedemezsin tıbben mümkün değil dedi..gıcık oldum bende..yalanmı söyliyecem lip lip seğiriyordu resmen..

Ya ben 18. Haftada damar atması gibi bişi hissettim iki kere sonra bu hafta tık yok valla anlamadım bende 20. Haftama bişi kalmadı çarşamba günü doktora gidicem zaten bebiş sola dayandımı sol tarafımı yakıo onuda sorcam doktora neden yakıcak kadar yaslanıo bebişmi bunu yapan diye öle işte...

yaww anaammm bak bi yanlış haber daha
içimde kurt biraz daha şiştiii şimdiiiii

şişme subaru ya bence onun doktorunda bi ilginçlik varmış 9 ayda anlamazmı insan pipimidir o canım kukumudur aman ne bilim doktor kızda dese erkekte dese inanamıcam ben bu gidişatla çocuğu pörtleyene kadar...

bende de öyle bir foto var canım ama ben bile tereddütteyim göbek kordonu neyn olmasın..ya böylesi çok kötü..en başatan kız ya da oğlan tamam..ama önce kız,sonra oğlan..ya da önce oğlan sonra kız insan tuhaf olur ya..bence 5.aydan önce kıyafet falan almayalım kızlar nolur nolmaz:90:

FdilekCanım dün sağlık ocağına gidicektin sen erkenmi dediler sana iğne için senin haftanla benimki yakın bnlar bana erkenden vurdumu yoksa iğneyi inşallah bi zararı olmaz bana kıllandım ben ya bu arada acısı kalmadı iğnenin daha öncekiler gibi buda aynı etkiyi yaptı bende...

kızlar mesajlarım gelmıyomu ? kımseden ne bı cevap var ne bı yorum uzun sure gırmedık dıe yokmu sayıyorsunuz (19:

canım yaa bebişinin iyi oldugunu duyduguma sevindim inşallahh sonuçlarda temiz gelicek zaten doktorda demiş bu arada demek kız mışş prensesin geliyor demek maşallahhh canımm

cnm ne güzel bebeğin sağlıklıymış önemli olan o ama insan yinede şoka girer bak bende heycanlandım şimdi banada doktor gittiğimde erkek demesin hala eşim öyle diyeceğini düşünüo
teşekkür ederim canımm.. evet en önemlisi sağlıklı olmasıı..eşleri hiç sorma çok ümit ediyorlar galiba bize çaktırmadan:)

abowwwww..kız böle yazıyosunuz..bir değil iki değil valla ben tırsmaya başladım,bu oğlan olmaya bilir mi yoksa:26:

bende aman ya kesin benimki erkek diyordum bana kızın olacak diyen bir kişi çıkmadı ya ama valla şok oldumm..

çoook teşekkür ederim canım evet hep olumlu düşündüm hiç ümitsizliğe kapılmadım rabbim sen bilirsin bunu yaşayacağım varmış dedim..

günaydınn kızlarr ama bir vaka daha erkek dedikten sonra kesin kız demişlerya arkadaşa bend evalla haftaya yine gidecemm sırf cinsiyetine tekrar baksın diye yoksa daha 3 hafta var gitmeme okuyunca aklımız karışıyor ama benim hep içim hayır seninki kesin erkek diyorr hem erken söylemedi söylediğindede kesin dedi ihtimal degişebilir falan dememişti ama yinede gidecem valla erkek kıyafetlerine başladımm aldım örgü başladımm bilee yaa

amiin amiinn amiinn
hele bu hamilelikte ben eşime sanki daha fazla bağlandım..bilmiyorum sizlerde öylemisiniz?

Bazı sabahlar pijamalarını katlarken koklayıp koyuyorum yerine akşam görcek olmama rağmen mannakmıyım neyim:))Hamilelikte daha artıyo galiba dediğiniz gibi sonuçta artık bizi bağlayan somut birşey var aramızda...

Sağlıklı demesine çookksevindim test sonucunda çıkınca iyice rahatlıycan canım..Eşin tepkisinde haklı yaa benimki dr. %100 demedi diye inanmıyo kız olduğuna garantici biraz kesin cvp istiyoo:))

Bende 4 yıl önce babamı 49 yaşında kaybettim eğer oğlum olsa ismini koyamazdım galiba..Eşim bi ara dedesinin ismini söyledi ben dedim rahat söylemem o isimleri sen gibiyim bende zonoxcum

kızlar ben 5. aydayım artık salıya falan gidecem bir degişiklik yoksa içim baya rahatlıyacak erkek kıyafetlerini rahatça alıcam zaten içim rahat gibide yinede içimde tereddüt olsun istemiyorumm

Bu başka kadındı kesin diğeri olsaydı vururdu aşıyı gibime geliyo..Bi zararı olmaz galiba nettede bu haftalardamı yazıyo bakmak lazım..

Bende 4 yıl önce babamı 49 yaşında kaybettim eğer oğlum olsa ismini koyamazdım galiba..Eşim bi ara dedesinin ismini söyledi ben dedim rahat söylemem o isimleri sen gibiyim bende zonoxcum
Kızlar kayıplarınız için başşnız sağolsun diyim öncelikle...
Valla ben babamı 12 yaşında kaybettim ama bende oğlum olursa adını koyamam hatta babam gibi sevdiğim dayımıda 4 sene önce kaybettim adını bilem gördüümde kötü oluyorum. Yok yani bende koyamıcak olanlardanım vefat eden sevdiklerimin adlarını....

Son düzenleme:
şişme subaru ya bence onun doktorunda bi ilginçlik varmış 9 ayda anlamazmı insan pipimidir o canım kukumudur aman ne bilim doktor kızda dese erkekte dese inanamıcam ben bu gidişatla çocuğu pörtleyene kadar...

YA Bu cinsiyet karıştırması bir çok yerde kişi yaşıyooo
o yzüden heran herşey olabilirrr

zonox senin durumun hepsinden vahiiimmmm
zonoxx az kaldı inş.haftaya kesin cvp alırsın...
bende haftaya dr.gidicemm bakalım inş.hayırlısı olur...:81:

Ya benim ablamın komşusu oğlu olcak sanıo 9 ayın sonunda bi pörtletiyo bebişi kız yani nası karıştırmışlar bu kadarınada yuhhh dedim...

kızlar sormayın. herkese yaydık oğlan diye. eşimde böbürleniyodu oğlum geliyo die. kayınvalidemler kız istiyordu hep benim babamlarda erkek. netleşsin artık canım sıkıldı ya.

YA Bu cinsiyet karıştırması bir çok yerde kişi yaşıyooo
o yzüden heran herşey olabilirrr

Aslında öle valla ne bilim benimki fakir avuntusu canım.... Eee peki bize oğlan dediler atıyorum hastanede koydular kucağımıza kızı eee Yıkarım ben o hastaneyi çocuk karıştırmıllar diye en iyisi normal yoldan pörtletip çıkar çıkmaz doktora cinsiyeti ne diyip emin olmak Nası paranoya ama......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…