canımmmmm bebegin cok ugurlu maasallah ne güzel haberler gelmiş size..allah daha güzel haberler almayı asip etsin inşallah cumlemize :))
canımmmmm bebegin cok ugurlu maasallah ne güzel haberler gelmiş size..allah daha güzel haberler almayı asip etsin inşallah cumlemize :))
taramtaram hoşgeldin canım ... hayırlı olsun ... salı günü bebeğinin cinsiyetini öğrenirsin inşallah ....
meraba kızlar naslsınız?
biz çok iyiyiz bebişimle temizlik yaptıkbiraz sonrada 40dk plates yaptık. artık başladım bu ay kilo almamam lazım. 1 tanede ayva yedik geldik şöle biraz geçmişe göz attm. te kötü haber derenden gelmiş
derencim canım başınsaolsun çok üzme kendini canım hemşerim.
işte bizen bukadar
Hosgeldin melek
Aman cok yormayın kendinizi..Hem temzilik hem plates aferin valla
Ben hiç kilo almadıgım hatta kilo verdigim için evde takılıyorum yürüyüş bile yapmıyorum..
İnşallah yakında baslarım yürüyüşlere
benim 1 ayda aldığım kiloyu alsydın sende bak neler yapardın. mecburum artık aburcubura son sürekli hareket edicez.
mesela şimdi çamaşır asmaya gdiyorum. son çamaşırımıda asayım geleyim.
Günaydın canım.... Ne güzel yürüyüş yapman. Ben her akşam 1 saat yürüyorum. Hem akşam yediklerimide eritmiş oluyorum...
Kızlar bugün moralim bozuk dün akşam muhabbet kuşum öldü... Ağlamaktan içim sışıma çıktı sabaha kadarda kabus gördüm... Tabi Rabbimden gelene ne denir ama kötü oldum işte böyle....
astım geldim. bide makarna suyu koydum evde sebzem kalmamış bugün makarna yapıcam sebze bahane canım çekti vallaa
Canım bende geçen ay muhabbet kuşu almıştım gözümün önünde ölmüştür daha 2 günlükken...
Birde bayramda tanıdıgın kuşları bendeydi onlardan biri gene gözümün önünde öldü,bende çok etkleniyorum görünce..
O kadar sevmeme ragmen bir süre muhabbet kusu evime sokmam sanırım...:26:
Bende ne pişiriceğimi düşünüyorum,benimde sebzem kalmamış,onun dısında hiç yemek yokmuş gibi geliyo banada...
valla üstüne güzelde bi sos yaptınmı yemede yanında yat offff çok acıktım.
selam kızlaaaar
herkes iyidir inşallah.kötü haber bugün Derenden gelmiş.Başın sağolsun canım Allah mekanını cennet eylesin.bebişine çok hissettirme bunu bak strese girer sonra.
kızlaaar dün bebişim ilk defa babasına tepki verdi.eşim bebişle konuşmaya başladı oğluuum napıyosun babasının paşası deyince bi tekme bi hareket inanamadık ben konuşunca yapmadı babasının sesini duyunca yaptı.
ilk oğlumda da aynısı olmuştu şimdi oğlum babasına aşık çok düşkün.ta karnımdayken belliydi böyle olacağı.sanırım bu paşada baba düşkünü olacak.benimki geceleri çok hareket ediyor sizde de öyle mi kızlar?
ha bir de bebeğinizle her fırsatta konuşun sizi ve etrafınızdakileri tanıyorlar kendilerini daha güvende hissediyorlarmış.
selam kızlaaaar
herkes iyidir inşallah.kötü haber bugün Derenden gelmiş.Başın sağolsun canım Allah mekanını cennet eylesin.bebişine çok hissettirme bunu bak strese girer sonra.
kızlaaar dün bebişim ilk defa babasına tepki verdi.eşim bebişle konuşmaya başladı oğluuum napıyosun babasının paşası deyince bi tekme bi hareket inanamadık ben konuşunca yapmadı babasının sesini duyunca yaptı.
ilk oğlumda da aynısı olmuştu şimdi oğlum babasına aşık çok düşkün.ta karnımdayken belliydi böyle olacağı.sanırım bu paşada baba düşkünü olacak.benimki geceleri çok hareket ediyor sizde de öyle mi kızlar?
ha bir de bebeğinizle her fırsatta konuşun sizi ve etrafınızdakileri tanıyorlar kendilerini daha güvende hissediyorlarmış.
güzel güzel dinlen simdi cok bile yapmıssın yeter gari
ohh bende yemek yaptım...pişiyor simdi..Evimide topladım..
cok sukur bugunumuze :))
Off sağolasın hatırlattıgın için..
Hoşgeldin canım...
Benimde miniğim bugün babasına hafif tekme attı
Seninde dediğin gibi geceleri daha çok hissediyorum oynamasını,helede sabah namazından sonra...
Acaba dogduktan sonrada gece bizi uğraştırcaklarmı...
ben ilk defa temizlik yaptım hamileliğimden beri .eşim yaptırmıyor ..ya kendi yapıyor ya kadın geldi bize ...bizim tüp bebek ..çok zorlu oldu 8.5 ay tüp bebekleuğraştık ...yumurta toplama ameliyatı ile birlikte 3 ameliyat oldum 8 ayda ...polipler çıkıp durdu .. kortizonlar ..iğneler.. ilaçlar (doğuma kadar hala iğne devam)
üstüne birde tüp bebek ilaçları içimde sıvı biriktirip patladı ..içorganlarıma dağıldı .. 5 hastane sonra teşhiş konulldu ..15 saat sancılı çapada yattım .. doğum sancısı eşiti sancıymış çektiğim ...neredeyse tedavi sırasında yumurtalıklarımı alacaklardı buyüzden ..çok eziyetler çektim ... herkes 5-6 milyarharcarken .. 20 milyara yakın parçalandık.maddi olarak son şansımızdı belkide bu ... tüm bunlardan dolayı için eşim şuan yere eğilsem bile kızıyor... akşama kızacak valla :)) insanın içi rahat etmiyor valla duramıyorum .. illaki bişeyler yapıcam ..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?