2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bunu duymuştum önceden .unutmuşum ama ..çok iyi bir fıkra...saol güldürdün bizi

Kız yakın olsak valal ben gelip gebertcem simdi seni
O kadar cok sey yasamıssın cok sukur geride kalmıs hersey..
Nolur dikkat et kendine canımm kurban olayım

yok zaten dahada pek bişi yapmam ..bende kızdım kendime ...Allah hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursunda..en önemlisi o ...

canım yaa neler yaşamışsın herkesin bebeği kıymetli ama eşin haklı bebişine bişey olsa yıkılır bu kadar emekten sonra..bunca sıkıntıdan sonra kucağına almayı sonuna kadar haketmişsin.Rabbim yüzünü güldürsün..

Gezgin hosgeldin bacım...
Bizimkiler inan dogunca da böyle hareketli olcaklar..
yEni bebek sahibi olan anneler anlatıyo 2-3 saatlik uyku ile yasıyorlarmıs.
allahım sen onlara ve ileride bizlere yardım et

Evet canım ya,bir hafta önce arkadaşım dogum yaptı,oda aynısını söylüyor şimdiden gece uyanık kalmaya alışın diyor...
Ama şunuda söylüyorlar,hamileliğin son aylarında gece sık sık wc kalkma,rahat yatamama zaten bizi gece uyanık kalmaya alıştırıyor diyorlar...
Rabbim yardım eder inşallah

ya kızlar nasıl hissediyosunuz siz yaaa ben tekme ne pıt pıt ne seğirme hissetmiyorum. ben hep gıdıklanma hissediyorum. oda bebekmi değil mi emin değilim ama bazen çok yoğu dolaşma gibi bi gıdıklanma hissediyorum. benim oğluşum anesini hiç üzmicek herale bak bana kıyıp hiç tekmelemiyo yavucum çok şakacı olucak benim paşam srekli annesini gıdıklıyooo

Gıdıklama dedin de bende arada gıdıklanıyorum,sanırım yeni hissetmeye başladıgımız için bize garip geliyo...

NEVRAA..........Deli misin sen arkadaşım...Vücudunu yormayacak şeyler bul kendine canın sıkılıyorsa...Aman ....Aman diyeyim...Allahım sonuna kadar hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...Benim de tüp bebek oldu biliyorsun ya...Seninki kadar sıkıntı çekmememe rağmen yine de normal yolla olmadığı için tedirgin oldum...aman lütfen...şu kadar zamandan sonra,sakın dikkati bırakma elden...

Son düzenleme:

çok haklısın valla bazılarımız ilk 3 ayı atlattık nalsa diye kendilerini eskisi gibi zannediyolar ama öyle değil arkadaşlar biz birer can taşıyoruz. çok yormadan kendimizi işlerimizi yapalım. hem hamileyiz biz kimse bizim kusurumuza bakmaz boşverin varsın evi b... götürsün.

amin hepimizin .. hepimize hergün dua ediyorum ... en önemlisi dua ...ben buna 1 sene içinde daha çok inandım ..
evet birkere demiştin .. tüp bebek olunca insan daha çok kaybetme korkusu yaşıyor ..Allah korusun ... Allah hepimizi sonuna kadar sağlıklı erdirsin inşallah ....

Ben de gerinme hareketi gibi bişiler hissediyorum ama o kadar nadir ki.. hatta bu aralar yine tekmelemiyo, bişi mi oldu diye evham yapıyorum.. oğlumda bu tekmeler ne zaman kuvvetlenmişti acaba.. çok zaman geçti hatırlayamıyorum..

Evet, ilk günler haftalar genelde çok zor geçiyo.. hamileliğin son 1-1,5 ayında karın çok büyüdüğü için gece uyumak zorlaşıyor iyice.. bir sağ bir sol sabaha kadar.. alışıyorsunuz.. biraz bebeğe de bağlı tabi.. ben uykucu bir kızım olsun diye dua ediyorum.. oğlum bni bayağ uykusuz bıraktı çünkü.. ilk 1 ay gece 12den sabah 8 e kadar saat başı meme istedi. sonrasında bu sayı 3-4 kereye düştü.. gece kesintisiz uyuması anca 2,5 yaşında oldu.. ama hala gece uyanmalarımız oluyo, yatağa çiş kaçırma yüzünden:)

:)))süpersin ... çok güldüm .. yakında öyle olacak zAten.. b.k lu anneler olacağız zaten bebek doğunca yapamayacağız

rezua,artık Rabbim yardım eder inşallah,anne olmak kolay değil...
Herşeyi göze alarak biz bu yolu seçtik,inşallah zorlanmayız...

:)))süpersin ... çok güldüm .. yakında öyle olacak zAten.. b.k lu anneler olacağız zaten bebek doğunca yapamayacağız

gül gül biz mutlu olunca onlarda mutlu oluyo annesi.
bebekler doğuncada valla kaynanalar annemler düşünsün azıcık gelip yardım etsinler ama değil mi ? biraz düşünceli olsunlar

ohh afiyet olsun ... bende erke n yedim acıktım gene .... ne yiyeceğimi düşünmekkten öğünlerim atlıyor bAzen .. bir türlü yiyecek bişey bulamıyorum kendime
Nevraa sen işten ayrıldın mı?Ben yanlış mı hatırlıyorum,çalışıyorsun diye hatırlıyorum seni...

ay ben bakıyorum buraya ama öyle hızlı geciyorki dorti noldu arkadaslar sayfaların hepsini okuyamadım merak ettim

Canım ya can onlarda işte insan üzülüyor aslında en doğrusu hiç almamakmı bilmiyorum şimdi benim erkek kuşum yalnız kaldı bide sevimli yavrum cır cırda konuşur eşimin adını söler babacık der çok şeker dişi olan kuşum öldü benim ne yapalım... En iyisi senin dediğin gibin başından eve hiç almamak çünkü öldülermi insan çok üzülüyor hayvin bakmanın kötü yanıda bu heralde...

Baya komikmiş ama ben biraz geç anladım evleklik var bugün üstümde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…