biraz gülelim
‎3 kadına araba çarpar ve ölürler. Tam cennete gireceklerken Cebrail gelir ve de......rki;
— İçerisi ördek dolu; sakın ördeklere basmayın cezalandırılırsınız.
— Tamam. diyerek içeri girerler.
İçerisi gerçekten ördek doludur. Ama o kadar çoklardır ki üzerine basmamak mümkün değildir.Nitekim biri basar üzerine ördeğin. Hemen Cebrail görünür ve yanında da çirkin bir erkek getirir, kadının koluna kelepçeler.
— Bundan sonra bu adamla yaşayacaksın! denir.
Diğerleri;
— Yandık hiç çekilmez bu herif! Bari dikkat edelim. derler.
Ama bir kaç gün sonra diğeri de basar bir ördeğin üzerine.Onun da koluna çirkin bir erkek kelepçeler Cebrail.
3.cüsü;
— Yooo! Ben kesinlikle basmamalıyım!
O kadar dikkat eder ki, hiç bir ördeği çiğnemez.
Bir yıl sonra Cebrail elinde yakışıklı bir erkekle görünür. Kadının koluna kelepçeler adamı.
Kadın adama döner;
— Yaşasın! Ördeğe basmadım diye seni bana ödül olarak yolladılar!
Adam döner kadına ve:
— Salak kadın, ördeğe ben bastım
ben ilk defa temizlik yaptım hamileliğimden beri .eşim yaptırmıyor ..ya kendi yapıyor ya kadın geldi bize ...bizim tüp bebek ..çok zorlu oldu 8.5 ay tüp bebekleuğraştık ...yumurta toplama ameliyatı ile birlikte 3 ameliyat oldum 8 ayda ...polipler çıkıp durdu .. kortizonlar ..iğneler.. ilaçlar (doğuma kadar hala iğne devam)
üstüne birde tüp bebek ilaçları içimde sıvı biriktirip patladı ..içorganlarıma dağıldı .. 5 hastane sonra teşhiş konulldu ..15 saat sancılı çapada yattım .. doğum sancısı eşiti sancıymış çektiğim ...neredeyse tedavi sırasında yumurtalıklarımı alacaklardı buyüzden ..çok eziyetler çektim ... herkes 5-6 milyarharcarken .. 20 milyara yakın parçalandık.maddi olarak son şansımızdı belkide bu ... tüm bunlardan dolayı için eşim şuan yere eğilsem bile kızıyor... akşama kızacak valla :)) insanın içi rahat etmiyor valla duramıyorum .. illaki bişeyler yapıcam ..:26:
Merhaba.. aman lütfen iş filan yapmayın allah korusun bişi olşursa sonra çok üzülürsünüz, işler ya beklesin ya da bir yardımcı bulun, eşiniz haklı.. Eve gelince o yapsın.. Bu kadar sıkıntı yaşamışsınız, sabredin.. Bebeğinizi düşünün, o herşeye değer:)
Kız yakın olsak valal ben gelip gebertcem simdi seni
O kadar cok sey yasamıssın cok sukur geride kalmıs hersey..
Nolur dikkat et kendine canımm kurban olayım
ben ilk defa temizlik yaptım hamileliğimden beri .eşim yaptırmıyor ..ya kendi yapıyor ya kadın geldi bize ...bizim tüp bebek ..çok zorlu oldu 8.5 ay tüp bebekleuğraştık ...yumurta toplama ameliyatı ile birlikte 3 ameliyat oldum 8 ayda ...polipler çıkıp durdu .. kortizonlar ..iğneler.. ilaçlar (doğuma kadar hala iğne devam)
üstüne birde tüp bebek ilaçları içimde sıvı biriktirip patladı ..içorganlarıma dağıldı .. 5 hastane sonra teşhiş konulldu ..15 saat sancılı çapada yattım .. doğum sancısı eşiti sancıymış çektiğim ...neredeyse tedavi sırasında yumurtalıklarımı alacaklardı buyüzden ..çok eziyetler çektim ... iş böyle olunca ... iş yerindende istifa ettim ..herkes 5-6 milyarharcarken .. 20 milyara yakın parçalandık.maddi olarak son şansımızdı belkide bu ... tüm bunlardan dolayı için eşim şuan yere eğilsem bile kızıyor... akşama kızacak valla :)) insanın içi rahat etmiyor duramıyorum .. illaki bişeyler yapıcam ..:26:
Gezgin hosgeldin bacım...
Bizimkiler inan dogunca da böyle hareketli olcaklar..
yEni bebek sahibi olan anneler anlatıyo 2-3 saatlik uyku ile yasıyorlarmıs.
allahım sen onlara ve ileride bizlere yardım et
ya kızlar nasıl hissediyosunuz siz yaaa ben tekme ne pıt pıt ne seğirme hissetmiyorum. ben hep gıdıklanma hissediyorum. oda bebekmi değil mi emin değilim ama bazen çok yoğu dolaşma gibi bi gıdıklanma hissediyorum. benim oğluşum anesini hiç üzmicek herale bak bana kıyıp hiç tekmelemiyo yavucum çok şakacı olucak benim paşam srekli annesini gıdıklıyooo
NEVRAA..........Deli misin sen arkadaşım...Vücudunu yormayacak şeyler bul kendine canın sıkılıyorsa...Aman ....Aman diyeyim...Allahım sonuna kadar hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...Benim de tüp bebek oldu biliyorsun ya...Seninki kadar sıkıntı çekmememe rağmen yine de normal yolla olmadığı için tedirgin oldum...aman lütfen...şu kadar zamandan sonra,sakın dikkati bırakma elden...
amin hepimizin .. hepimize hergün dua ediyorum ... en önemlisi dua ...ben buna 1 sene içinde daha çok inandım ..canım yaa neler yaşamışsın herkesin bebeği kıymetli ama eşin haklı bebişine bişey olsa yıkılır bu kadar emekten sonra..bunca sıkıntıdan sonra kucağına almayı sonuna kadar haketmişsin.Rabbim yüzünü güldürsün..
evet birkere demiştin .. tüp bebek olunca insan daha çok kaybetme korkusu yaşıyor ..Allah korusun ... Allah hepimizi sonuna kadar sağlıklı erdirsin inşallah ....NEVRAA..........Deli misin sen arkadaşım...Vücudunu yormayacak şeyler bul kendine canın sıkılıyorsa...Aman ....Aman diyeyim...Allahım sonuna kadar hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...Benim de tüp bebek oldu biliyorsun ya...Seninki kadar sıkıntı çekmememe rağmen yine de normal yolla olmadığı için tedirgin oldum...aman lütfen...şu kadar zamandan sonra,sakın dikkati bırakma elden...
çok haklısın valla bazılarımız ilk 3 ayı atlattık nalsa diye kendilerini eskisi gibi zannediyolar ama öyle değil arkadaşlar biz birer can taşıyoruz. çok yormadan kendimizi işlerimizi yapalım. hem hamileyiz biz kimse bizim kusurumuza bakmaz boşverin varsın evi b... götürsün.
:)))süpersin ... çok güldüm .. yakında öyle olacak zAten.. b.k lu anneler olacağız zaten bebek doğunca yapamayacağız
eeeee kızlar nereye gittiniz ? herkes yemek yapmaya gitti heralde ben yaptımda yedim bile
Nevraa sen işten ayrıldın mı?Ben yanlış mı hatırlıyorum,çalışıyorsun diye hatırlıyorum seni...ohh afiyet olsun ... bende erke n yedim acıktım gene .... ne yiyeceğimi düşünmekkten öğünlerim atlıyor bAzen .. bir türlü yiyecek bişey bulamıyorum kendime
Canım bende geçen ay muhabbet kuşu almıştım gözümün önünde ölmüştü daha 2 günlükken...
Birde bayramda tanıdıgın kuşları bendeydi onlardan biri gene gözümün önünde öldü,bende çok etkleniyorum görünce..
O kadar sevmeme ragmen bir süre muhabbet kusu evime sokmam sanırım...:26:
Bende ne pişiriceğimi düşünüyorum,benimde sebzem kalmamış,onun dısında hiç yemek yokmuş gibi geliyo banada...
biraz gülelim
‎3 kadına araba çarpar ve ölürler. Tam cennete gireceklerken Cebrail gelir ve de......rki;
— İçerisi ördek dolu; sakın ördeklere basmayın cezalandırılırsınız.
— Tamam. diyerek içeri girerler.
İçerisi gerçekten ördek doludur. Ama o kadar çoklardır ki üzerine basmamak mümkün değildir.Nitekim biri basar üzerine ördeğin. Hemen Cebrail görünür ve yanında da çirkin bir erkek getirir, kadının koluna kelepçeler.
— Bundan sonra bu adamla yaşayacaksın! denir.
Diğerleri;
— Yandık hiç çekilmez bu herif! Bari dikkat edelim. derler.
Ama bir kaç gün sonra diğeri de basar bir ördeğin üzerine.Onun da koluna çirkin bir erkek kelepçeler Cebrail.
3.cüsü;
— Yooo! Ben kesinlikle basmamalıyım!
O kadar dikkat eder ki, hiç bir ördeği çiğnemez.
Bir yıl sonra Cebrail elinde yakışıklı bir erkekle görünür. Kadının koluna kelepçeler adamı.
Kadın adama döner;
— Yaşasın! Ördeğe basmadım diye seni bana ödül olarak yolladılar!
Adam döner kadına ve:
— Salak kadın, ördeğe ben bastım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?