Canım ya can onlarda işte insan üzülüyor aslında en doğrusu hiç almamakmı bilmiyorum şimdi benim erkek kuşum yalnız kaldı bide sevimli yavrum cır cırda konuşur eşimin adını söler babacık der çok şeker dişi olan kuşum öldü benim ne yapalım... En iyisi senin dediğin gibin başından eve hiç almamak çünkü öldülermi insan çok üzülüyor hayvin bakmanın kötü yanıda bu heralde...
:
Nevraa sen işten ayrıldın mı?Ben yanlış mı hatırlıyorum,çalışıyorsun diye hatırlıyorum seni...
ohh afiyet olsun ... bende erke n yedim acıktım gene .... ne yiyeceğimi düşünmekkten öğünlerim atlıyor bAzen .. bir türlü yiyecek bişey bulamıyorum kendime
Gazdan farklı oluyo gaz daha çokkarın bölgesinde oluyo bebekler şuan tam kasıkların bittiği yerde yer farkı var yni..Benimki atıyo sanki içimde mısır patlıyo gibi nette bu tabir vardı ona çok benziyo:)Yakın zamanda sende hissedersinnMerhabalar arkadaslar..!
Umarim herkes iyidir ve sorunsuz devam ediyordur hamilelikleriniz..
Arkadaslar biliyorum daha erken ama heyecanla bekliyorum bebegimin ilk hareketlerini hissetmeyi ben, eminim bircogunuz da ben gibidir..
Benim hisseden arkadaslara bi sorum olacak, nasil bir his, ilk hissettiginizde hemen anladinizmi bebeginiz oldugunu, gaz vs hareketlerinden farklimi yani? yani ben hafif seyler hissediyorum ama gazdir diyorum filan..
Daha ayrintili anlatirsaniz coook sevinirim :)
mail adresini özel mesaj at davetiye atayım canım anne ve bebekler için güzel kampanyalar oluyoocanım bana davet gönderebilirmisin nasıl üye olunuyor bu siteye
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz
dorti hala gelmemis :26: cok merak ediyorum noldu acaba
seni merak ettik canım.sonucunun çıkmadığını tahmin etmiştim.
üreme olmaması ne oluyor canım?
Bu arada herkese cümleten kocaman bir merhaba
dorti hala yok inanılmaz merak ediyorum..
İnşallah hersey yolundadır
seni merak ettik canım.sonucunun çıkmadığını tahmin etmiştim.
üreme olmaması ne oluyor canım?
Sağolasın Melekcimm Allah Razı Olsun Rabbim Cümlemize Hayırlı Ömürler Versin İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?