2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canım madem size alışık o zaman tek kalsın,daha çok alışır ve konuişma ihtimalide olur çok ilgilenirseniz...
Eğer çoğalmalarını istiyorsan gene bir çift al...
BEn bir süre beklicem,baya etkilendim çünkü...

herkese iyi akşamlar ...ben çıkıyorum ...1-2 gün kardeşimde olucam ... nete girerim belki ... giremezsem geldiğimde görüşürüz.. kendinize ve yeğenlerimeiyi bakınnnn

ohh afiyet olsun ... bende erke n yedim acıktım gene .... ne yiyeceğimi düşünmekkten öğünlerim atlıyor bAzen .. bir türlü yiyecek bişey bulamıyorum kendime

meyve ye,süt iç,siyah kuru üzüm al çerez gibi pnin başında onu ye ben öyle yapıyorum. olmadı salata yap kendine onu ye ooo seçenek çok yeterki kalk yerinden aç dolabı

Gazdan farklı oluyo gaz daha çokkarın bölgesinde oluyo bebekler şuan tam kasıkların bittiği yerde yer farkı var yni..Benimki atıyo sanki içimde mısır patlıyo gibi nette bu tabir vardı ona çok benziyo:)Yakın zamanda sende hissedersinn
canım bana davet gönderebilirmisin nasıl üye olunuyor bu siteye
mail adresini özel mesaj at davetiye atayım canım anne ve bebekler için güzel kampanyalar oluyoo
geçen terlikli falan full banyo seti vardı 90 dan 50 ye düşmüştü almadığıma çok pişman oldumm

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz

dorti hala gelmemis :26: cok merak ediyorum noldu acaba

kızlar ekim annelerine bakarken konu gçrdüm numune istiyorum diye heryere mail attımm sizede tavsiye ederim geliyomuş çoğuu mama kaşığı falan daha birsürü şeyy örnek markalar..
hero baby, bebelac milupa molfix baby star aklınıza gelen her markaya attım bakalım gelcekmii:))

Zonox canım inşallah yarın herşey güzel geçer

Aral tabiki yazarım detaylarını canım

gulesram evet ayrıntılı ultrason fiyatı canım hala tansiyonum yükseliyor, tuzsuzluğa alıştım ama yükseliyor

bir arkadaşımız daha ekonomik fiyata yaptırıyormuş aslında biz sormadan herkes dr ve adresini yazsa özellikle istanbuldaki arkadaşlar okurken bilgilenmiş oluruz.

Nevraa bence temizlik olayını bırak eve nolursa olsun

nevra73 nerelerde?

selam arkadaslar ben geldım ama moralım bozuk.sonucum cıkmamıs.tekrar kan verecekmısız.ureme olmamıs kanda

seni merak ettik canım.sonucunun çıkmadığını tahmin etmiştim.
üreme olmaması ne oluyor canım?

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz

dorti hala gelmemis :26: cok merak ediyorum noldu acaba

canlarım cumartesı gunu hastanede bayagı olay cıkarttık esımle.ıyıde oldu.hatalarını anlasınlar.bıze haber verılmıyor sonuc cıkmadı dıye.bızde her soyledıklerınde bır umutla kosuyoruz hastaneye.sonra yıne aynı cevap sonucunuz cıkmadı.madem cıkmadı nıye aramıyosunuz.zaten yarın tekrar kan verecegız.çünkü kan bozulmus.ureme olmamıs

seni merak ettik canım.sonucunun çıkmadığını tahmin etmiştim.
üreme olmaması ne oluyor canım?

sagol canım.ureme olmaması yanı bızım kromozomlara bakıyolar ya.kanda hareket olmamıs.ureme olunca mıkroskopla bakıyolar sanırsam.ona gore sorunu anlıyolar bende tam olarak bılmıyorum.off bekle yıne bakalım on gun daha.ınsallah sonuc ıyı olur artık

Bu arada herkese cümleten kocaman bir merhaba
dorti hala yok inanılmaz merak ediyorum..
İnşallah hersey yolundadır

canım cok tesekkur ederım.ben sonucumu alamadım cumartesı gunu.hastanede bıraz sınır harbı yasadım.artık ne kadar dolmusum demekkı orada patladım herkese.bu aksam haber geldı yenıden kan verecekmısız.çunku bu kandan sonuc alamamıslar.yıne on gun bekleyecegız.yıne sıkıntı yıne heyecanlı bekleyıs basladı yanı.canlarım hepınız sagolun

iyi akşamlar kızlar ben dr dan geldim kuzum iyimiş çok şükür 3 lü test için erken dedi dr 10 gün sonra gel dedi sanırım 4 lü test yapıcak tetanoz aşısını sordum bu ayın sonunda kesin vurul dedi sola yat düz yatma artık dedi ve vitamini gün aşırı iç dedi 4 kilo almışım yani yuh diyorum kendime ve artık dikkat etmeli ve yürüyüşe başlamalıyım benden havadisler bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…