2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam canım.ıyı olmana sevındım bebısınde ıyımıs ne guzel.dıkkat et kendıne

dorti hoşgeldin canım seni çok merak ettik canım durum tatsız olmuş ama takma kafana bunlar son sıkıntıların olsun ve sonucun güzel çıkar inşallah kalbimiz ve dualarımız seninle

selam canım.ıyı olmana sevındım bebısınde ıyımıs ne guzel.dıkkat et kendıne

canım bence senin bebişinde çok iyi ve çok sağlıklı biraz naz yapıyor annesine ve benim içim ferah senin sonucun iyi çıkacak ve bu yaşadıkların birer anı olarak kalacak

Evet canım biz baya alışık konuşuyor zaten çenesi düşük bir kuşumuz var. Valla mümkünse çoğalmasınlar artık almıcam çünkü dişiler çabuk ölüyo bende hasta gibi oluyorum üzüntüden. Sende bekle canım valla en iyisi...

selam arkadaslar ben geldım ama moralım bozuk.sonucum cıkmamıs.tekrar kan verecekmısız.ureme olmamıs kanda

Dorti çok merak ettik seni canım neyse en azından kötü birşey değil Rabbimin izniyle zaten iyi çıkıcak sonucun... Ama bizi bi daha bu kadr habersiz bırakma çatladık meraktan hepimiz vesselam...

dorti çok mrk etmıstım senı nıhayet haber aldık ınsallah artık bu son bekleyısın olur ve ıyı haber alırsın

aralcım günaydın bebişinden hayırlı haberler almışsın ne güzel yalnız bişey dikkatimi çekti neden düz yatmıyacakmışsın bizler için sakıncalımıymış canım

arkadaşlar günaydın herkeze dün akşam doktora çıktım doktorumuz herşeyin sağlıklı olduğunu söyledi 3lü testimizi yaptırdık cuma günü sonuçları alacağız bebişimi gördüm sürekli elleriyle yüzünü saklıyordu sanırım ultrason ışını onu rahatsız etti ama azını oynatırken gördük ve görmeye değer bi andı ellerini sürekli emiyordu meleğim güzel kızım 186 gr olmuş ve boyu 18 cm imiş doktorumuz herşey güzel dedi maşallah 1 ay sonrasına randevu verdi nasıl geçer zaman bilmem benden haberler bunlar inşallah test sonucumuzda olumlu çıkar.

Tek Tek Alıntı Yapmadım Ama Bana Baş Sağlığı Dileyen Tüm Arkadaşlarıma Çok Teşekkür Ederim

Hepinize Kocaman Günaydın Kızlar

Günaydın

Dorti inşallah 10 gün sonra güzel sonuçlar alırsın canım.

Aral bebişine maşallah canım inşallah sonuçlar güzel çıkar. aşı konusunda ben hala kararszım

dafnetuğba seninde süslüne maşallah

Subaru Nerelerdesin Canım Dünde Göremedim Seni :44: İnşallah Bebişin Ve Sen Çok İyisinizdir

Zonnetje Sağolasın Canım

Kızlar Dün Gece Rüyamda Oğluma Talha İsmini Koymam Gerektiğini Söylediler
Eşim Bu İsmi Pek Beğenmedi Mert İsmini Tercih Ediyo Veya Mert & Talha Olabilir Dedi
Rüyada Gözüken İsimleri Koymak Gerektiğini Biliyorum Acaba Yanılıyormuyum :44:
Koymasam Herhangi Bir Sorun Olurmu Acaba Çünkü Benim Tanıdıklarım Eğer Rüyada İsim Gördülerse Mutlaka Koydular Çocuklarına :26:

Talha Zamk Ağacı;
Hz. Talha bin Ubeydullah İslam dinini kabul eden Cennet’le Müjdelenen 10 Sahabeden Biri
Köken : Arapça

arkadaşlar günaydın herkeze dün akşam doktora çıktım doktorumuz herşeyin sağlıklı olduğunu söyledi 3lü testimizi yaptırdık cuma günü sonuçları alacağız bebişimi gördüm sürekli elleriyle yüzünü saklıyordu sanırım ultrason ışını onu rahatsız etti ama azını oynatırken gördük ve görmeye değer bi andı ellerini sürekli emiyordu meleğim güzel kızım 186 gr olmuş ve boyu 18 cm imiş doktorumuz herşey güzel dedi maşallah 1 ay sonrasına randevu verdi nasıl geçer zaman bilmem benden haberler bunlar inşallah test sonucumuzda olumlu çıkar.

Subaru Nerelerdesin Canım Dünde Göremedim Seni :44: İnşallah Bebişin Ve Sen Çok İyisinizdir

HERKESE günaydınn..
mutlu bir gün geçirmenizi diliyorumm
ben iyiyimm çok şükür kızımda çok iyi fıkır fıkırrr fıkırdıyooo:92:
ben çok yoğunum
malum yılsonu cari işlemlerimiz var ...
onları toparlamam gerekiyor o yüzden sık giremiyorum ..
arada fırsat bulunca ancak okuyabiliyorumm

Anladım Canım Kolay Gelsinn
İkinizinde İyi Olmasına Çok Sevindim
Malum Sen Buranın Müdavimlerindensin Yokluğun Fark Ediliyor Hemen
Kızını Kocaman Okşa Benim Yerime :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…