2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Defnecim Maşallah Prensesine İnşallah 3 lü Tetsinizde Çok İyi Çıkar Canım

kızlar merhaba
kaç gündür giremedim herkes iyidir inşallah
bu aralar çok yoğunum

Günaydın Hoşgeldiniz Kızlarr

Lütfen Rüyam Hakkında Bir Yorum Yapın Çok Kafama Taktım
Siz Olsanız Ne Yapardınız

deren canım rüyan hayrolsun ... ikinci bir isim olarak düşünülebilir eğer çok kafan takılıyosa bence canım.

bu arada dorti daha beklemedesin galiba? hayırlı sonuçlar al inşallah
cerenliyağmur senin sonuçlar çıktı mı canım hayırlısı herşey iyi mi? geçmişe bakamadım ..

Derencim,

Evvela ruyan hayirlara gitsin canim:)

Ruyada gorulen ismi koyup koymamak birazda insanin kendi yapi ve inanciyla alakali bence.
Eger kalpten inaniyorsan bu ismi cocuguna vererek guzel bir gorevi yerine getirmis olabilecegine, konu uzerinde dusun derim.
Ben sahsen, bir ruyaydi, hostu, der gecerim. Merakta ederim acikcasi neden boyle birsey gordum diye ama uzerinde fazla durmazdim. Bu demek degil tabiki inancsiz birisiyim..ama bakis acim boyle ruyalar uzerinde:))

Sen kendin icin en dogru olanini bilirsin zaten canim, karar hakkinda bol sans diliyorum.
Ayrica Talha ismide coook guzell, ben cok begenirim

kızlar günaydın,
yıl sonu işler çok arttı..giremiyorum, girsem bile okuyamıyorum hemen kapatmam gerekiyor
kızım kıpır kıpır..sanırıım sizinkiler de öylle..ne güzel bir duyguymuş..
biz de cumartesi gittik 223 gr 21 cm kadaar olmus.

ikinci detaylı ultrasonumuza 25 inde gireceğiz sanırım üçlü test olacak o zaman..
ben cok heyecan yapıyorum her kontrolde, büyük tansiyonum 13-14 çıkıyor..doktorum heyecandan diyor.
evde ölçüyorum halbuki 10-6 11-7 daha yükek olmadı hiç
umarım bir sorun olmaz.

hepiniz ve bebekleriniz iyidir umarım..

Hayrola canim, yogunum derken evdeki is gucmu?
bebis nasil sen nasilsin?

canım hem evde iş güç hem gelen gidenim çok oldu..Allaha şükür iyiyim , bebiş de iyi inşallah..Hissedemediğimden daha bilmiyom ki napıyo?

Sen nasılsı nasıl keyfi? Hava hala soğuk mu oralarda?

Son düzenleme:

Merhaba cilginkiz,

oO masallah kizina, kocaman olmus, kipirdayan yerlerini yerim ben onun:))
Benim kizdan tik yok henuz teyzesi, henuz hissedemedik kiprasmalarini:26:
Yakinda insallah

zicik tansiyon problemi bendede var, artik kontrollerin hyecanindanmidir bilemicem,
orda olcuyorlar yuksek cikiyor,
evde gun icinde olcuyorum normal:)))
anlamadim gitti
ben seninkininde sorun olucagini sanmiyorum,
heyecanli bir yapin varsa, e birde doktora giderken kosturmaca oluyor genelde,
haliyle yusek cikiyor olculunce.

Canim, cok yorma isyerinde kendine,
sene sonu zaten isyerlerinde genelde cok yogun geciyor,
cabucak atlatiriz insallah.

Nevracım Sağol Yorumun İçin Sanırım 2.İsim Olarak Koyacağım
Dortinin Sonuçları Hala Çıkmamış Tekrar Kan Vereceklermiş

İşte Bende Bu İkilem İçinde Kalıyorum Güzel Bir Rüyaydı Dedim Önce
Sonra Acaba Dedim Kendi Kendime Neden Böyle Birşey Gördüm Talha İsmini Bende Sevdim
Eşiminde Sonkez Fikrini Alıcam Eğer Oda Kabül Ederse Koyacağım Canım

tamam Derenciğim sağolasın..Cerenliyağmur da yazar birara herhalde onu da çok merak etmiştim.

canım hem evde iş güç hem gelen gidenim çok oldu..Allaha şükür iyiyim , bebiş de iyi inşallah..Hissedemediğimden daha bilmiyom ki napıyo?

Sen nasılsı nasıl keyfi? Hava hala soğuk mu oralarda?

Sizler iyiolunda bebeisle gerisi gelir gecer canim:)

Bende iyiyim cok sukur,
1 haftadir raporuydum. tansiyon olayindan,
birazdan doktora gidicem yine bakalim ne dicek,
isbasi yap derse hic uzulmem herhalde
evde durmakta hersey degilmis yanii, insan ritmini bulamiyoo

Havalar buz, yerler buz, yururken kaymamak icin mucadele ediyorum resmen.

Sizin oralara kara kis bastirmadimi halen, kar yagmadimi?
Halbuki hafsonu size gonderdiydim bizim soguklari))

ben cumartesı gıtmıstım doktora boyunu kılosunu sırmayı unuttum oda solemedı maşalahh sizin bebişler kocaman olmus acaba benım kızımın boyu kaç cm dir?:44::44:

Hayilisi olsun o halde,
belkide vardir hakikaten bir hikmet bu ruyada..
Enistemizde zorluk cikarmaz insallah kararinda:)

tamam Derenciğim sağolasın..Cerenliyağmur da yazar birara herhalde onu da çok merak etmiştim.

cerenli yağmura 2. kez amnıosentez uygulanacakmıs 1. de istedıklerı gıbı hücre üretememişler çok sıkıntılı dun düşmüş bayılmıs hastaneye kaldırmıslar cnmm ya allah yuzumuze baksın bebeklerımızı bizlere bağışlasın

Günaydın kızlaarrrrr
aralcım bebeğin iyiymiş çok sevindim..Sen toplamdamı 4 kilo aldın 1 aydamı ??? cinsiyeti bellimiydi senin bebeğin??

dafnetugba kızının keyfi yerindeymiş maşallah inş. sonucunda güzel çıkar..

dorti bizi merakta bıraktın korktuk hepimiz kötü bişeymi oldu diye..Senin sabrın deneniyo canım sayılı gün geçer çabucak ve hayırlı haber alırsın inşallah...

Derencim rüyalar nekadar gerçek nekadar bilinçaltı bilemiyoruzki büyük konuşmayayım ama ben koymazdım galiba..Çünkü bu aralar bebeğimizle ilgili şeyleri düşünüyoruz hep isimde bunlardan biri..Ama için rahat etmeyecekse araştır iyice koyulması zorunlumu diye ona göre karar ver canımm

kan verdık tekrara canım.dıger kandan netıce alamadık.ureme olmamıs kanda.tekrar verdık bugun.sen nasılsın canım.benı eklemek ıstersen facebook yeşim dumanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…