arkadaşlar günaydın herkeze dün akşam doktora çıktım doktorumuz herşeyin sağlıklı olduğunu söyledi 3lü testimizi yaptırdık cuma günü sonuçları alacağız bebişimi gördüm sürekli elleriyle yüzünü saklıyordu sanırım ultrason ışını onu rahatsız etti ama azını oynatırken gördük ve görmeye değer bi andı ellerini sürekli emiyordu meleğim güzel kızım 186 gr olmuş ve boyu 18 cm imiş doktorumuz herşey güzel dedi maşallah 1 ay sonrasına randevu verdi nasıl geçer zaman bilmem benden haberler bunlar inşallah test sonucumuzda olumlu çıkar.
Kızlar Dün Gece Rüyamda Oğluma Talha İsmini Koymam Gerektiğini Söylediler
Eşim Bu İsmi Pek Beğenmedi Mert İsmini Tercih Ediyo Veya Mert & Talha Olabilir Dedi
Rüyada Gözüken İsimleri Koymak Gerektiğini Biliyorum Acaba Yanılıyormuyum :44:
Koymasam Herhangi Bir Sorun Olurmu Acaba Çünkü Benim Tanıdıklarım Eğer Rüyada İsim Gördülerse Mutlaka Koydular Çocuklarına :26:
Talha Zamk Ağacı;
Hz. Talha bin Ubeydullah İslam dinini kabul eden Cennet’le Müjdelenen 10 Sahabeden Biri
Köken : Arapça
kızlar merhaba
kaç gündür giremedim herkes iyidir inşallah
bu aralar çok yoğunum
Hayrola canim, yogunum derken evdeki is gucmu?
bebis nasil sen nasilsin?
kızlar günaydın,
yıl sonu işler çok arttı..giremiyorum, girsem bile okuyamıyorum hemen kapatmam gerekiyor
kızım kıpır kıpır..sanırıım sizinkiler de öylle..ne güzel bir duyguymuş..
biz de cumartesi gittik 223 gr 21 cm kadaar olmus.
ikinci detaylı ultrasonumuza 25 inde gireceğiz sanırım üçlü test olacak o zaman..
ben cok heyecan yapıyorum her kontrolde, büyük tansiyonum 13-14 çıkıyor..doktorum heyecandan diyor.
evde ölçüyorum halbuki 10-6 11-7 daha yükek olmadı hiç
umarım bir sorun olmaz.
hepiniz ve bebekleriniz iyidir umarım..
deren canım rüyan hayrolsun ... ikinci bir isim olarak düşünülebilir eğer çok kafan takılıyosa bence canım.
bu arada dorti daha beklemedesin galiba? hayırlı sonuçlar al inşallah
cerenliyağmur senin sonuçlar çıktı mı canım hayırlısı herşey iyi mi? geçmişe bakamadım ..
Derencim,
Evvela ruyan hayirlara gitsin canim:)
Ruyada gorulen ismi koyup koymamak birazda insanin kendi yapi ve inanciyla alakali bence.
Eger kalpten inaniyorsan bu ismi cocuguna vererek guzel bir gorevi yerine getirmis olabilecegine, konu uzerinde dusun derim.
Ben sahsen, bir ruyaydi, hostu, der gecerim. Merakta ederim acikcasi neden boyle birsey gordum diye ama uzerinde fazla durmazdim. Bu demek degil tabiki inancsiz birisiyim..ama bakis acim boyle ruyalar uzerinde:))
Sen kendin icin en dogru olanini bilirsin zaten canim, karar hakkinda bol sans diliyorum.
Ayrica Talha ismide coook guzell, ben cok begenirim
canım hem evde iş güç hem gelen gidenim çok oldu..Allaha şükür iyiyim , bebiş de iyi inşallah..Hissedemediğimden daha bilmiyom ki napıyo?
Sen nasılsı nasıl keyfi? Hava hala soğuk mu oralarda?
Nevracım Sağol Yorumun İçin Sanırım 2.İsim Olarak Koyacağım
Dortinin Sonuçları Hala Çıkmamış Tekrar Kan Vereceklermiş
İşte Bende Bu İkilem İçinde Kalıyorum Güzel Bir Rüyaydı Dedim Önce
Sonra Acaba Dedim Kendi Kendime Neden Böyle Birşey Gördüm Talha İsmini Bende Sevdim
Eşiminde Sonkez Fikrini Alıcam Eğer Oda Kabül Ederse Koyacağım Canım
tamam Derenciğim sağolasın..Cerenliyağmur da yazar birara herhalde onu da çok merak etmiştim.
deren canım rüyan hayrolsun ... ikinci bir isim olarak düşünülebilir eğer çok kafan takılıyosa bence canım.
bu arada dorti daha beklemedesin galiba? hayırlı sonuçlar al inşallah
cerenliyağmur senin sonuçlar çıktı mı canım hayırlısı herşey iyi mi? geçmişe bakamadım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?