2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

nevra 73 canım sonucum çıkmadı tekrar amniyosentez oldum 23 aralıkta çıkacak sonuç bekliyoruz biraz şanssızlık yaşadık ama eminim herşey güzel olacak tabi rabbim nasip etmişse.. ilgine çok teşekkür ederim..

deren...canım öncelikle anneannen vefat etmiş sanıyorum çok fazla okuyamadım bir arakadaş yazmıştı başın sağolsunn.. isme gelince evet güzel bi isim ama ben olsam ne yapardım inan bilemiyorum.. gerçekten çok istiyorsan o ismi koymalısın bence,,illa olacak die bişey yok.. kafana takma yani rüyamda gördüm olmalımı die ...ya da dediğin gibi 2. isim olarak düşünebilirsin.. kendine ii bak güzelim ..

canım benım cok sagol.bugun tekrar kan verdık geldık.bakalım allahtan hayırlısı canım

Kizlar benim simdi cikmam lazim evden,
donunce yazarim insallah.

hadi ii bakein kendinize, kuzuruma bakmayin yeni gelen arkadaslar sizlere yazamadim..
telafi edilicektir muhakkak

Derencim bu arada başın sağolsun..çok üzüldüm..Allah sabırlar versin canım.

Zonnetjecim haklısın heyecanlı bir yapım var..daha dogrusu normalde o kadar da değilimdir ama tüp bebek ya,zor oldu ya elimde olmadan cok endişeleniyorum. ve rahatlatamıyorum o sırada kendimi.
ben de çok kıpırdağımdır, annem bende erken hissetmiş. bu da kıpır kıpır sanırım o yüzden:)

senin tansiyonun nasıl çıkıyor. ödem oluyor mu vücutta.

cerenliyağmur ile dortinin testleri mi tekrarlanıyor..hayırlı haberler inşallahhh

cerencım benımde kanda ureme olmamıs bızde tekrar bu sabah kan verdık sen nasılsın canım.bende tekrar bekleme asamasına gerı dondum.hersey bastan baslıyo yıne.ama olsun bu sefer ıkımızde ıyı sonuclar alacagız.

sıkıldın yani evden ha ...
tansiyon adamı allak bullak eder inş.kısa zamanda düzene girersin..

valla gelmedi gönderdiğin soğuklar aman sakııın hava soğudu ama kar hiç gelmesin daha...

lover canım cevaplamışsın sağol ..Hay Allah çok üzüldüm ya..İnşallah tez günde sağlıkla atlatsın tüm duam bunun için.Amin canım Allah yüzümüze baksın bebişlerimizi bize bağışlasın..Zorluk göstermesin...

Hayilisi olsun o halde,
belkide vardir hakikaten bir hikmet bu ruyada..
Enistemizde zorluk cikarmaz insallah kararinda:)

İlk İsim Onun İstediği Olacak Mecburen Bu Durumda Pek Sesini Çıkaracığını Sanmıyorum Ama
Sağı Solu Pek Belli Olmaz Benimkinin Heran Koymam Diyebilir
Dur Bakalım Daha Çok Var Belki Benim Fikrimde Değişebilir Ben Eymen İsmini Çoookkkk İstiyorum

Evet Canım Bilinç Altıda Olabilir Sürekli İsim Konuşuyorduk Bizde Bu Ara
Ablamlara Annemlere Filanda Danışayım Bi Onlar Ne Diyecekler Acaba Çoğunluk Ne Derse Öyle Davranacağım

kan verdık tekrara canım.dıger kandan netıce alamadık.ureme olmamıs kanda.tekrar verdık bugun.sen nasılsın canım.benı eklemek ıstersen facebook yeşim dumanlı

canım aldım haberini merakta idim hayırlısı ile sabret canım.Allah sonunu iyi getireck inşallah..Ben iyiyim canım ev işi misafir vs vs çok bu aralar çok giremedim.Facebook kullanmıyorum ben canım olsa idi çok memnun olurdum ama..Buraya zor yetişiyorum..

Canım yazmış arkadaşlar üzüldüm hay Allah ama inşallah sağlıkla bu sefer herşey yolunda gidecek lütfen bu talihsizliğe moralini bozma..Sen ve bebişin iyi olun. Allah soınunu iyi getirecek inşallah..

Derenin anneannesi vefat etmiş öyle mi? mesajında gördüm..Allah rahömet eylesin Derenciğim kusura bakma geçmişi okuyamadığımdan atlamışım herhalde..
Mekanı cennet olsun.Allah sizlere sabır versin..

canım bende aksam yazmıstım basın sagolsun canım.allah rahmet eylesın.

Gördüm Dorticim Çok Sağol Canım Senin Sonuçlarında Hala Çıkmamış Tekrar Kan Verecekmişsin Sanırım
Rabbim Sabır Versin Canım Beklemek Çok Zor Bilirim İnşallah Sonu Çok iyi Çıkacak Testlerin

aralcım günaydın bebişinden hayırlı haberler almışsın ne güzel yalnız bişey dikkatimi çekti neden düz yatmıyacakmışsın bizler için sakıncalımıymış canım

günaydın arkadaşlar canım çok şükür kuzum iyimiş dr um gece uyurken artık düz yama sağa ya da özellikle sola dönük yatmanın bebek için daha iyi olduğunu söyledi sende dr a gidecektin sanırım ne yaptın

ben çıkıyorum kızlar öğleden sonra misafir gelecek hepinize iyi günler. bebelere ve kendinize iyi bakın...

sagol canım.verdık bu sabah kanımızı yıne.ınsallah bu sefer ıyı sonuclar alacagım.rabbımın ıznıyle ınsallah

canım maşallah kuzuna yazmışsın okumadan cevap yazmıştım dr a gitmişsin maşallah her gidişimizde biraz daha büyüyor meklerimiz allahım korusun onları

canım sağlık olsun sen önemli bi kısmını atlattın bakalm işte böyle aksilikler malesef olabiliyor ... çok düşünüp takmamak lazım, herkesin başına gelebilir zaten görüştüğüm herkes bu testlerde yanılma payının çok yüksek olduğunu genellikle olumlu sonuçlar aldıklarını söylediler içlerinden çoğuda bu işlemi yaptırmak zorunda kalan doktorlar.. hayırlısı canım sabrın sonu selamettt...

subaru çok şükür iyi olmana sevindim merak etmiştim kolay gelsin kendini fazla yorma

çılgınkız heyecandan olabilir tansiyonun yüksekliği yinede evde de kontrol altında tut başağrın filan olursa mutlaka ölç, benimde genelde yüksek ödem yok bende ama tansiyonum yüksek limonla ve tuzsuz şeyler yiyerek çözmeye çalışıyorum sınırda bekliyoruz 13 8 lerde sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım

Zonnetje buralarda kış gelmedi ama eli kulağında işe başlıyorsun tekrar sanırım dikkat et tansiyonunu kontrol altında tut canım

kızlardan biri hamiş iççamaşırları aldığını söylemişti duncan, balcı siz olabilirmisiniz yada alan hamişimiz nerden aldı acaba
FDilek sendemi almıştın acaba? nerden aldınız?

nevra73 misafirlerin gelcekmiş kendini fazla yorma ya bravo size birde misafir kabul ediyorsunuz ya maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…