Günaydın kızlaarrrrr
aralcım bebeğin iyiymiş çok sevindim..Sen toplamdamı 4 kilo aldın 1 aydamı ??? cinsiyeti bellimiydi senin bebeğin??
dafnetugba kızının keyfi yerindeymiş maşallah inş. sonucunda güzel çıkar..
dorti bizi merakta bıraktın korktuk hepimiz kötü bişeymi oldu diye..Senin sabrın deneniyo canım sayılı gün geçer çabucak ve hayırlı haber alırsın inşallah...
Derencim rüyalar nekadar gerçek nekadar bilinçaltı bilemiyoruzki büyük konuşmayayım ama ben koymazdım galiba..Çünkü bu aralar bebeğimizle ilgili şeyleri düşünüyoruz hep isimde bunlardan biri..Ama için rahat etmeyecekse araştır iyice koyulması zorunlumu diye ona göre karar ver canımm
nevra 73 canım sonucum çıkmadı tekrar amniyosentez oldum 23 aralıkta çıkacak sonuç bekliyoruz biraz şanssızlık yaşadık ama eminim herşey güzel olacak tabi rabbim nasip etmişse.. ilgine çok teşekkür ederim..
deren...canım öncelikle anneannen vefat etmiş sanıyorum çok fazla okuyamadım bir arakadaş yazmıştı başın sağolsunn.. isme gelince evet güzel bi isim ama ben olsam ne yapardım inan bilemiyorum.. gerçekten çok istiyorsan o ismi koymalısın bence,,illa olacak die bişey yok.. kafana takma yani rüyamda gördüm olmalımı die ...ya da dediğin gibi 2. isim olarak düşünebilirsin.. kendine ii bak güzelim ..
Sizler iyiolunda bebeisle gerisi gelir gecer canim:)
Bende iyiyim cok sukur,
1 haftadir raporuydum. tansiyon olayindan,
birazdan doktora gidicem yine bakalim ne dicek,
isbasi yap derse hic uzulmem herhalde
evde durmakta hersey degilmis yanii, insan ritmini bulamiyoo
Havalar buz, yerler buz, yururken kaymamak icin mucadele ediyorum resmen.
Sizin oralara kara kis bastirmadimi halen, kar yagmadimi?
Halbuki hafsonu size gonderdiydim bizim soguklari))
cerenli yağmura 2. kez amnıosentez uygulanacakmıs 1. de istedıklerı gıbı hücre üretememişler çok sıkıntılı dun düşmüş bayılmıs hastaneye kaldırmıslar cnmm ya allah yuzumuze baksın bebeklerımızı bizlere bağışlasın
Defnecim Maşallah Prensesine İnşallah 3 lü Tetsinizde Çok İyi Çıkar Canım
Hayilisi olsun o halde,
belkide vardir hakikaten bir hikmet bu ruyada..
Enistemizde zorluk cikarmaz insallah kararinda:)
Derencim rüyalar nekadar gerçek nekadar bilinçaltı bilemiyoruzki büyük konuşmayayım ama ben koymazdım galiba..Çünkü bu aralar bebeğimizle ilgili şeyleri düşünüyoruz hep isimde bunlardan biri..Ama için rahat etmeyecekse araştır iyice koyulması zorunlumu diye ona göre karar ver canımm[/COLOR]
Tek Tek Alıntı Yapmadım Ama Bana Baş Sağlığı Dileyen Tüm Arkadaşlarıma Çok Teşekkür Ederim
Hepinize Kocaman Günaydın Kızlar
Derencim bu arada başın sağolsun..çok üzüldüm..Allah sabırlar versin canım.
kan verdık tekrara canım.dıger kandan netıce alamadık.ureme olmamıs kanda.tekrar verdık bugun.sen nasılsın canım.benı eklemek ıstersen facebook yeşim dumanlı
nevra 73 canım sonucum çıkmadı tekrar amniyosentez oldum 23 aralıkta çıkacak sonuç bekliyoruz biraz şanssızlık yaşadık ama eminim herşey güzel olacak tabi rabbim nasip etmişse.. ilgine çok teşekkür ederim..
deren...canım öncelikle anneannen vefat etmiş sanıyorum çok fazla okuyamadım bir arakadaş yazmıştı başın sağolsunn.. isme gelince evet güzel bi isim ama ben olsam ne yapardım inan bilemiyorum.. gerçekten çok istiyorsan o ismi koymalısın bence,,illa olacak die bişey yok.. kafana takma yani rüyamda gördüm olmalımı die ...ya da dediğin gibi 2. isim olarak düşünebilirsin.. kendine ii bak güzelim ..
canım bende aksam yazmıstım basın sagolsun canım.allah rahmet eylesın.
aralcım günaydın bebişinden hayırlı haberler almışsın ne güzel yalnız bişey dikkatimi çekti neden düz yatmıyacakmışsın bizler için sakıncalımıymış canım
Gördüm Dorticim Çok Sağol Canım Senin Sonuçlarında Hala Çıkmamış Tekrar Kan Verecekmişsin Sanırım
Rabbim Sabır Versin Canım Beklemek Çok Zor Bilirim İnşallah Sonu Çok iyi Çıkacak Testlerin
ben çıkıyorum kızlar öğleden sonra misafir gelecek hepinize iyi günler. bebelere ve kendinize iyi bakın...
canım maşallah kuzuna yazmışsın okumadan cevap yazmıştım dr a gitmişsin maşallah her gidişimizde biraz daha büyüyor meklerimiz allahım korusun onlarıarkadaşlar günaydın herkeze dün akşam doktora çıktım doktorumuz herşeyin sağlıklı olduğunu söyledi 3lü testimizi yaptırdık cuma günü sonuçları alacağız bebişimi gördüm sürekli elleriyle yüzünü saklıyordu sanırım ultrason ışını onu rahatsız etti ama azını oynatırken gördük ve görmeye değer bi andı ellerini sürekli emiyordu meleğim güzel kızım 186 gr olmuş ve boyu 18 cm imiş doktorumuz herşey güzel dedi maşallah 1 ay sonrasına randevu verdi nasıl geçer zaman bilmem benden haberler bunlar inşallah test sonucumuzda olumlu çıkar.
cerencım benımde kanda ureme olmamıs bızde tekrar bu sabah kan verdık sen nasılsın canım.bende tekrar bekleme asamasına gerı dondum.hersey bastan baslıyo yıne.ama olsun bu sefer ıkımızde ıyı sonuclar alacagız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?