2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım kuzum iyiydi çok şükür ve dr un tartısına göre 1 ayda 4 kilo almış gözüküyorum yani durum kötü evdeki tartıdan 3 kilo fazla çıktım

baharnaz canım çok şükür iyidi oğlum bende tetanoz aşısında kararsızım burdaki dr vurulmanda fatda var diyor birde nur hanımı arayıp sorucam yarın senin için büyük gün ayrıntılıya gireceksi inşallah herşeyiyle çok sağlıklıdır kuzun

Sağolasın Cerencim
İsim Konusunda Kararımı Verdim Tatlım Eğer Eşimde Kabül Ederse Koyacağım
Kabül Etmezse Kafama Takmayacağım

Günaydın kızlar...Tabi nerdeyse öğlen oldu...

Derencim hoşgeldin..
BEnde rüyamda bebeğimi erkek gördüğümde ismini süleyman görmüştüm
Evet güzel isim,peygamber ismi...Ama ben koymak istemem...
Ondan rüyayı hiç kafama takmadım..
Bence sende gönlünden ne geçiyorsa onu yap,iki isim olarakta koyabilirsin talha ismini ben çok severim,etrafımda çok yaygın,onun için kendim için hiç düşünmedim,bence bir erkeğe yakışacak isimlerden...
Tercih sizin...Ama sıkma kendni sakın bişey olurmu gibisinden,olmaz Allahın izniyle...
Sağlıkla gelsin miniğin...

dorti,canım hoşgeldin sende...
İnşallah sonuçları hayırlısı ile temiz alırsınız...
Yalnız kafama takıldı,o kadar uğraştırıyorlar sizi takip ettiğim kadarıyla neden hastaneni değiştirmiyorsun canım?
Daha çabuk sonuç veren ve ilgilenen sağlam birilerini buulsan için rahat etmez mi?
Böyle sende sıkıntı çekiyorsun,bekleme derdine düşüyorsun...:26:

Son düzenleme:

Nur hnma bir ara sormuştum gerek yok demişti birde sen sor bakalım canım cevabını yazarmısın yarın inşallah iyi haberler alırım

DEREN isim olayı sana kalmış canım. İçinden geleni yaparsın zamanı geldiğinde.
biz henüz eşim ve ben hiç isim düşünmediğimiz için biraz uzağım sanırım

günaydın herkeze....
çok mutlu bir gün diliyorum herkeze

Canım benim özel mesaj kutun doluymuş sana mesaj gönderemiyorum cevap olarak. İstersen boşalt...:)))

kızlardan biri hamiş iççamaşırları aldığını söylemişti duncan, balcı siz olabilirmisiniz yada alan hamişimiz nerden aldı acaba
FDilek sendemi almıştın acaba? nerden aldınız?

Canım ben değilim kendi namı hesabıma ben henüz eski çamaşırlarımla idare ediyorum biraz daha şişip öle almayı düşünüyorum...

Hoşgeldin Gezgincim
Sanırım İsim Benim Hoşuma Gittiğinden Kararsız Kaldım
Hele Hele İsmi Taşıyan Sahabe Gibi Olmasını Çok İsterim Evladımın
Eğer Farklı Bir İsim Olsaydı Belkide Hiç Düşünmezdim
İsmi Beğenenler Çıkınca Daha Çok Koyasım Geliyo Açıkcası
Daha Çok Zamanımız Var Daha Çok İçime Yatan Bir İsim Bulmazsam Koyarım Belki Tabi Eşiminde Fikrini Alarak Hareket Edeceğim

sağol canım kuzum iyiydi çok şükür ve dr un tartısına göre 1 ayda 4 kilo almış gözüküyorum yani durum kötü evdeki tartıdan 3 kilo fazla çıktım

aralcım doktordaki tartılar 1-1,5 kilo arası fazla tartıyor canım bizzat doktorum söyledi akşam :) ama 1 ayda 4 kilo almışsın ama buzamana kadar almadıysan normaldir bence seninle aynı haftadayız bu dakikadan sonra dahada hızlı kilo alacakmışız doktorum hareketsiz kalma yürüyüş mutlaka yap dedi ben bu zamana kadar toplamda 3 kilo almışım normalsin dedi

Ben kızçemin adını büşra koyucam.... müjdeli haber demekmiş anlamı... Çok şirin bir isim.eşimde bende beğendik.. Kızım gelirkende karnımdaykende müjdeli haberler getirdi bize ay canım yavrum benim

Hoşbuldum canım..

Evet isim gerçekten güzel,anlam yüklü geliyor bana..
Bundan sonra seçim sizin,en güzel olanı seçip koyarsınız inşallah,dediğin gibi daha çok erken,zamanla netleşirsiniz...

DEREN isim olayı sana kalmış canım. İçinden geleni yaparsın zamanı geldiğinde.
biz henüz eşim ve ben hiç isim düşünmediğimiz için biraz uzağım sanırım

Öyle Yapacağım Canım Daha Çok Var Doğuma Bakalım Hayırlısı İsim Bir Boncuk SOnuçta Önemli Olan Sağlıklı Olmaları

Dün İç Çamaşırlarını Paylaşan Dilekti Canım
Unnado Adlı Bir Sitede Çok Güzel İç Çamaşırları Var Fiyatlarıda Çok Cazip
Yalnız Sİteye Davet Edilmek Gerekiyor
Mail Adresini Yollarsan Davetiye Yollayabilirim Sana:92:

Son düzenleme:
canım ne güzel az kilo almışsın sen bende bugün yürüyüşe başlıyacam evde sabah aç karnına tartıldığımda 3 kilo az çıkıyorum bundan sonra yediklerimede dikkat etmeye çalışacağım

aral bende çok kilo alanlardanım canım (( ve bu drum beni üzüyor ama canımın çektiği şeyleride yemiyorum anlamıyorum
listemi değiştirdi diyetisyenim Nur hnmda bana kilo almamaya bak demişti tansiyonum yükseliyor dediğimde, bense şekerden korkuyorum hayırlısı canım biraz sebze ve protein ağırlıklı beslenmeye çalış

Hoşbuldum canım..

Evet isim gerçekten güzel,anlam yüklü geliyor bana..
Bundan sonra seçim sizin,en güzel olanı seçip koyarsınız inşallah,dediğin gibi daha çok erken,zamanla netleşirsiniz...

Evet Canım Hele Bir O Günlere Gelelimde Tek İstediğim Bu
Daha Çok Var Bebişlerin Gelmesine Şimdiden Çok Heyecanlanıyorum

ilk zamanlar hiç sebze yiyemiyordum sürekli salçalı ekmek yada tost hep bunlarla karnımı doyurdum :) şimdi çok şükür herşeyden yiyebiliyorum ama çalışan bir bayan olmanın zorluğunu çekiyorum tabi öğün saatlerim uymuyo yada yemeksanayinin yemekleri çok yağlı olabiliyo bazen aç kalıp abur cuburla besleniyorum oda ayrı bi tat verio ama inan normal yemekten daha çok kilo aldırıyo ne yapayım canım bu güzel yola başkoyduk artık kilosuyla rahatsızlığıyla herşeyi kabulum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…