2011 Nisan Anneleri Doğum Çantalarına Neler Koyduk yada Koyacağız?

teşekkür ederim cnm...ama o heycanları bire bir yaşama zamanın gelmedimi daha varmı yoksa 2. bebiş hani bende bitkisel çay var onları alsammı ki yanıma benim şuan için normal görünüyo ama gerek varmı taşımaya yanımda sence?

hiç bi sıkıntı yaşamıyosunuz kızlar oldukçada rahat oluyosunuz pijama ile bn ilk doğumumu normal yaptım ve hemen pijama giydim
Normal doğum da niye pijama giyemeyeceğiz ki? ben belki kendimde olmam da etek tarafım açılır falan diye pijama aldım , gecelik almayı düşünmüyorum ama pijama da sıkıntı ne olur ki

bütün valizim hazır birtek yenidoğan bebek bezi birde ıslak mendilim kaldı alınacak:))

bir tek kameramız kaldı eşim onuda getirecek bugün işyerindeymiş kameramız

sanırım benim de eksiğim kalmadı. bugün bebeği getiren hemşirenin hediyesini de hazırladım ohh herşey bitti bitek oğlum eksik..yarın kontrol var ve dr um sanırım prş yada cumaya alalım der gibi geliyo.......:18::18:

hemşireye ne hazırladın canım bızede solede fıkır olsun

hemşireye ne hazırladın canım bızede solede fıkır olsun

kızımdayken ne hazırlamıştık hatırlamıyorum annem hazırlamıştı ama bu sefer ben burberrys desenli bir fular ve pantolon altı ince çorap koydum hediye paketi yaptırdım pahalı şeyler değil de işte adet yerini bulsun. hemşire kızları tanıyorum hepsi genç kızlar o yüzden bunlar uygun geldi ama senin gönlünden ne koparsa onu koyarsın...

Son düzenleme:

cnm bunu sadece bebegı getıren hemsıreyemı verıosun yoksa hepsınemı hazırlıcaz bız para verılıomus dıe duyduk ama

sezeryanla doğum yapan arkadaşlarım hasta bezi mutlaka al dediler, doğum yapacağım hastanedeki doğum hemşirelerine sordum onlar da yanınızda getirin dedi, bazı hastane veriyormuş ama bilemedim, kendime ait götürürm daha iyi zaten, hasta bezi diye külotlu cırt cırtlı satılıyor her yerde, 2-3 tane yetiyormuş paketlerde 8 tane filan var zaten.. unutmayın alın, normal doğumda gerekir mi bilmiyorum.. onu da siz sorun ben sezeryan çünkü bebiş iri olduğundan

benim hastanemde gerek yok hasta bezine dediler canım heryer istemiyomuş galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…