- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #20.121
iyiyiz canım siz nasılsınız prensesinle..
bende oğluşumun profil resmini koydum nasıl olmuş
slm kızlarrrr nasılsınız
günaydın kızlarrrr.... cumartesi günü doktora gittim kızımı gördüm yine... 348 gr olmuş benim tombul tosbağam :)))) DETAYLI ULTRASON VE GEBELİK ŞEKERİ ÖLÇÜMÜNÜ YAPTIRMAM İÇİN RANDEVÜ ALACAKMIŞIM :))) HADİ BAKALIM DEDİM VE İLK ODASININ EŞYASINIDA ALDIM... ODASINA HALI ALDIM.. ÇOK ŞIK BEŞİKLER VAR ODA TAKIMLARI FİYATLAR ACAYİP UÇUK... BİR ODA TAKIMINA 4000 TL İSTİYOLAR... ALLAHTAN EŞİMİN İŞLERİ MOBİLYACILIKTA KENDİSİ AYNISI YAPACAK :)))) ALLAH KOLAYLIK VERSİN ALACAKLARA VALLAHİ...
slm kızlarrrr nasılsınız
biz iyiyiz canım sen naslsn bebş nasıl...
landsarc bu arada maaşllh oğluşuna
Pamukla kullanınca çok vıcık vıcık olmuyor canım.
Hoş geldin canım.
Kızlar günaydın..Okula gitmeden sizlere bir bakayım dedim....Hala cinsiyet değişim şokunu atlatamadım birde kaynanam sağolsun yine feci sinirlerimi bozduEşimin abisinin 2 kızı var. Kaynanam bizdeydi 16.haftada, Oğlan olacağını duyunca komşularına varana kadar arayıp haber vermişti. Şimdi eşim kızımız oluyor doktor yanılmış deyince ne dese beğenirsiniz : Kimseye söyleme, abinede demeseydin. Boşver haber verme kimseye demiş çok sinirim bozuldu ya Utanmasa eski zamanlarda hani kız doğan bebekleri tövbe yarabbim gömüyorlarmış ya öyle yapacak bizimkide Kendininde kızı var ve çok düşkün tabiki kızına ama nedense bizimkini kabullenemedi. Eşimde ana kuzusu etkileniyor hemen o ne dese. bende en son sinirlendim eh istersen gelin erkek evlat veremedi diye beni boşada annenin gönlü olsun dedim Akrep burcu olduğumdan mıdır nedir takdımmı takarım ...Kafamda kurup duruyorum 2 gündür. Evet herkese haber vermiştik ilk bebek heyecanıyla oğlumuz oluyor diye,şimdi hayır kızmış demek zor geliyor insana ilk başta ama sonuçta Rabbim böyle takdir etmiş. Ay ay ben bu kaynana ile napcam yaaaa...Birde sözde bebeğime ben işe döndüğümde o bakacaktı, şimdi istermisiniz bakmıyorum ben kızına desin Hakkınızı helal edin valla anlatmasam birilerine çatlayacaktım
ellere bak nasılda yanağına koymuş yakışıklı benim kızda ellerini hep yumruk yapıyo sinirli bişey mi olacak ne
iyiyiz tatlım bugün vajinamda ve kasığımın alt kısmında kasılmalar var oturuken biraz rahatsız ediyor onun haricinde iyiyiz siz nasılsınız tatlım yakışıklın nasıl
biz iyiyiz canım sen naslsn bebş nasıl...
landsarc bu arada maaşllh oğluşuna
hoşbuldum tatlımmmmmmmm nasılsın
landsarc canımm ne kadar güzel gözüküyor ya Rabbimin mucizesi gerçekten,daha kese içinde nasıl belli oluyor
eli yüzü,çenesi sağlam kız olduğu çenesinden bile belli oluyor
Kızlar günaydın..Okula gitmeden sizlere bir bakayım dedim....Hala cinsiyet değişim şokunu atlatamadım birde kaynanam sağolsun yine feci sinirlerimi bozduEşimin abisinin 2 kızı var. Kaynanam bizdeydi 16.haftada, Oğlan olacağını duyunca komşularına varana kadar arayıp haber vermişti. Şimdi eşim kızımız oluyor doktor yanılmış deyince ne dese beğenirsiniz : Kimseye söyleme, abinede demeseydin. Boşver haber verme kimseye demiş çok sinirim bozuldu ya Utanmasa eski zamanlarda hani kız doğan bebekleri tövbe yarabbim gömüyorlarmış ya öyle yapacak bizimkide Kendininde kızı var ve çok düşkün tabiki kızına ama nedense bizimkini kabullenemedi. Eşimde ana kuzusu etkileniyor hemen o ne dese. bende en son sinirlendim eh istersen gelin erkek evlat veremedi diye beni boşada annenin gönlü olsun dedim Akrep burcu olduğumdan mıdır nedir takdımmı takarım ...Kafamda kurup duruyorum 2 gündür. Evet herkese haber vermiştik ilk bebek heyecanıyla oğlumuz oluyor diye,şimdi hayır kızmış demek zor geliyor insana ilk başta ama sonuçta Rabbim böyle takdir etmiş. Ay ay ben bu kaynana ile napcam yaaaa...Birde sözde bebeğime ben işe döndüğümde o bakacaktı, şimdi istermisiniz bakmıyorum ben kızına desin Hakkınızı helal edin valla anlatmasam birilerine çatlayacaktım
yakışıklı dimi teyzeleri oğluşum..canım benim hep öyle eller yüzünde biliyormusunuz..
karizma mı yapıyor nedir şimdiden..burnu aynı ben gibi duruyor hatta dr.bile söyledi..
profilden de babası aynı dedi ama ben tam benzetemedim daha..
iyiyiz tatlım yaa,benim sağ gögsümün altında batmalar ağrılar oluyor ara ara..
ani ağrılar kasıklarda oluyor bende de ve dikkat ettim yorulunda ayakta kalınca daha çok oluyor..
hemen bir magnezyum içiyorum iyi geliyor canım.sen kullanmıyormusun..
İyiyim canım teşekkür ederim.
Bugün dersim yok, işlerimi de dün yaptım.
Bugün keyif yapıyorum ama ütü yapmam lazım
karizma olcak kesin ay ya artık bende detaylıya gitsemde bu kadar net görebilsem kızımı
magnezyum bende kullanıyorum sadece sancım olunca kullanıyordum eskiden şimdi doktor günde 1 kez kullan hem erken doğumuda engeller dedi kahvaltıdan sonra içiyorum bi tane ama bu sancı olunca çok canım yanıyor
kızlar bu arada tetenoz aşısını yaptıran varmı aranızda varsa yan etkileri oldumu yada yan etkileri hakkında bilgisi olan varmı ben bu hafta yaptırıcamda onun için sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?