2011 Nisan Anneleri

ay maşallah yaa

yorumlar için sağolun kızlar..evet benim yaramaz sevdirmeye çalışıyor kendini,biliyor annesi manyadı bu aralar eymende 1kez yüzüne öyle net denk gelniştik ve dr hemen kağıda çıkarmıştı.bunuda bastı kağıda ,gösterdim anneannesi ve babaaannesine..yüz şeklide aynı abisine benziyor,sanırım bebek eymene benzeyecek..hayırlısı..

eymoda sızdı,hazır o sızmışken biraz çay keyfi yapim tv başında..pc açık olacak ,siz muhabbete devam edin ben sonra okurum kızlar..

Son düzenleme:
Kızlar yorumlarınız ve desteğiniz için teşekkür ederim Şimdilik ailevi bir sorunumuz yok şükür. Kaynanamda zamanla kabullencek nasılsa kabullenmezsede keyfi bilir sayfaları okuycam ama çok acıktık yemek yiyelim geliyoruz

sana hangi haftada erkek demişlerdi bide kesinmi demişti doktorun

ay öldüm mü ne yemek isini hallettim biraz ugrasmaliydi ayakta kalmaktan topuklarim agridi.zati hic sevmem cok ayakta kalmayi.40 dkka sonrada ise gitcem( anca okudum yazilanlari.bayanscanim arkadasininda öyle olduysa demekki olabiliyo.o zamansa cok takmayim bende.doktorumda normal dedi ama iste takcak birsey lazimya insan baskasindanda duyunca biraz daha iyi geliyo en azindan bana:))

Canım hiç takma kafana. Erkek olunca ne oluyor hiç anlamış değilim. Çocukları kadınlar doğuruyor farkında değil kimse. Allah evlatlarımızın acısını göstermesin. O kadar çok insan var evlat sahibi olamayan. Allah kimseye aratmasın. Erkekler hep erkek çocuk ister ama en çok kız çocukları ile anlaşırlar. Kızlar daha düşkün oluyor babaya çünkü. Allahın verdiğine şükretmemiz lazım. Bende hep bir kızım olsun istemiştim ama Allah öyle uygun görmüş. Sağlıklı olsun en önemlisi o. Kayınvalidenide boşver. Tamamen cehalet. Şükredeceğine erkek kız meselesi yapıyor. Kız evlat hayırlıdır. Onu süslü püslü giydirirsin. Bitiyorum kız cicilerine. Bence çok şanslısın. Kötü düşüncelere kulaklarını tıka. Hamileliğinin keyfini sür.

Ama ben niye o sertliği hissetmiyorum
Nasıl ele geliyor yahu.
Benim aya göre biraz büyük ve sivri bir karnım var.
Ondan mı öyle elime gelmiyor ki acaa?
Yağ tabakası sardı herhalde :96:

Ama ben niye o sertliği hissetmiyorum
Nasıl ele geliyor yahu.
Benim aya göre biraz büyük ve sivri bir karnım var.
Ondan mı öyle elime gelmiyor ki acaa?
Yağ tabakası sardı herhalde :96:

parmak uçlarınla bastırınca sertlik değiyor tatlım karnında gezdir parmaklarını bulursun

anam ben bastırıyorum heryer sert bişeyler oluyo ama anlamıyorum korkuyorum bastırmaya niyeyse... nasılsınız kızlar bu arada.. bende teyzeme gittim benim bi çorbam var niyeyse kimse tutturamıyo onu yaptım bi kasede yedim geldim... kocam gelcek markete gidicez teyzem falan sonra ondan otlanıcam bişeyler..2 gündür beslenemiyorum çok üzülüyorum yada iyiyorum benmi anlamıyorum

ben geldimmm herkese iyi akşamlar.

hoşgeldin..bended çayımı içtim bakim dedim..

kız kaçak nerdesin sen..bende diyorum nere gitti bu kesin yemeğe kaçtı,yine doğru tahmin etmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…