- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #20.321
cnm benimki 2 seferdir yüzünü gösteriyor en çok ,maşşallah gözler fal taşı gibi açıkBiz onu izliyoruz o da bizi..hatta dr son seferde ağzın açmıştı dilini gördü..valla ilk kez dilini gördüm nasılda denk geldi diy eo bile şaşırdı..ve hoşuna gitti..
ara renklerde olan badileri filan al sen yinede beyaz yeşil filan işe yarar hiç değilse evde giyer
ayy işte cnm hiç sormaa..herşeyi mi pembe olur yaa..
Ablamada kızdım,gerçi ara renkte olsa cicili bicili oluyor kız kıyafetleri..
kızlar bugün burada vaktin nasıl geçtiğini anlamadım valla. Ben çıkayım da yemek filan yapayım bari
iyi akşamlar :)))
Kızlar yorumlarınız ve desteğiniz için teşekkür ederimŞimdilik ailevi bir sorunumuz yok şükür. Kaynanamda zamanla kabullencek nasılsa kabullenmezsede keyfi bilir sayfaları okuycam ama çok acıktık yemek yiyelim geliyoruz
Kızlar günaydın..Okula gitmeden sizlere bir bakayım dedim....Hala cinsiyet değişim şokunu atlatamadım birde kaynanam sağolsun yine feci sinirlerimi bozduEşimin abisinin 2 kızı var. Kaynanam bizdeydi 16.haftada, Oğlan olacağını duyunca komşularına varana kadar arayıp haber vermişti. Şimdi eşim kızımız oluyor doktor yanılmış deyince ne dese beğenirsiniz : Kimseye söyleme, abinede demeseydin. Boşver haber verme kimseye demiş çok sinirim bozuldu ya Utanmasa eski zamanlarda hani kız doğan bebekleri tövbe yarabbim gömüyorlarmış ya öyle yapacak bizimkide Kendininde kızı var ve çok düşkün tabiki kızına ama nedense bizimkini kabullenemedi. Eşimde ana kuzusu etkileniyor hemen o ne dese. bende en son sinirlendim eh istersen gelin erkek evlat veremedi diye beni boşada annenin gönlü olsun dedim Akrep burcu olduğumdan mıdır nedir takdımmı takarım ...Kafamda kurup duruyorum 2 gündür. Evet herkese haber vermiştik ilk bebek heyecanıyla oğlumuz oluyor diye,şimdi hayır kızmış demek zor geliyor insana ilk başta ama sonuçta Rabbim böyle takdir etmiş. Ay ay ben bu kaynana ile napcam yaaaa...Birde sözde bebeğime ben işe döndüğümde o bakacaktı, şimdi istermisiniz bakmıyorum ben kızına desin Hakkınızı helal edin valla anlatmasam birilerine çatlayacaktım
Ama ben niye o sertliği hissetmiyorum
Nasıl ele geliyor yahu.
Benim aya göre biraz büyük ve sivri bir karnım var.
Ondan mı öyle elime gelmiyor ki acaa?
Yağ tabakası sardı herhalde :96:
ben geldimmm herkese iyi akşamlar.
anam ben bastırıyorum heryer sert bişeyler oluyo ama anlamıyorum korkuyorum bastırmaya niyeyse... nasılsınız kızlar bu arada.. bende teyzeme gittim benim bi çorbam var niyeyse kimse tutturamıyo onu yaptım bi kasede yedim geldim... kocam gelcek markete gidicez teyzem falan sonra ondan otlanıcam bişeyler..2 gündür beslenemiyorum çok üzülüyorum yada iyiyorum benmi anlamıyorum
kizlar bende cikiyorum malum i$ saati..öpüldünüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?