- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #20.341
hoşgeldin..bended çayımı içtim bakim dedim..
kız kaçak nerdesin sen..bende diyorum nere gitti bu kesin yemeğe kaçtı,yine doğru tahmin etmişim
Canım sağol desteğin için öyle Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin yavrularını. İlk bebiş kız olması iyidir derler hep. Rabbim öyle yazmış elbet vardır bunda da bir hayır. Aynı şekilde senin içinde hayırlısı böyleymiş. Allah 2.çocuklarımızı kalbimize göre versin hayırlısıyla. Hep hayırlısını diledim Rabbimde onun için hiç şüphem yok hikmetinden ..
Canım hiç takma kafana. Erkek olunca ne oluyor hiç anlamış değilim. Çocukları kadınlar doğuruyor farkında değil kimse. Allah evlatlarımızın acısını göstermesin. O kadar çok insan var evlat sahibi olamayan. Allah kimseye aratmasın. Erkekler hep erkek çocuk ister ama en çok kız çocukları ile anlaşırlar. Kızlar daha düşkün oluyor babaya çünkü. Allahın verdiğine şükretmemiz lazım. Bende hep bir kızım olsun istemiştim ama Allah öyle uygun görmüş. Sağlıklı olsun en önemlisi o. Kayınvalidenide boşver. Tamamen cehalet. Şükredeceğine erkek kız meselesi yapıyor. Kız evlat hayırlıdır. Onu süslü püslü giydirirsin. Bitiyorum kız cicilerine.Bence çok şanslısın. Kötü düşüncelere kulaklarını tıka. Hamileliğinin keyfini sür.
sana hangi haftada erkek demişlerdi bide kesinmi demişti doktorun
merhaba güzel anneler
biz biraz uyuduk geri geldik
aysucum maasallh senn bebiş bayağı yukarda deil mi benmki asagıda bayagı
hoşgeldin ben de tam geldim dedim , kızımı gidip almam gerekti, şimdi tekrar geri geldim.
çok saol tatlım evet benim sıpam yukarıda birazcık.tekmelerini göbek deliğimin azıcık üstünde hissediyorum artık.
bende bebişi bugün hissetmeye başladım aşğıda gibiydi ama bana amniosentez yapılırken doktor iğneyi hemen göbek deliğinin hizasından batırmıştı orayada ayakları denk geliyordu. heralde sürekli yer değiştiriyorlar.
cnm amniyosentezmi yaptırdın çok geçmiş olsun ben bi ara giremedim o arada kaçırdım sanırım.sonuç çıktımı tatlım?bende bebişi bugün hissetmeye başladım aşğıda gibiydi ama bana amniosentez yapılırken doktor iğneyi hemen göbek deliğinin hizasından batırmıştı orayada ayakları denk geliyordu. heralde sürekli yer değiştiriyorlar.
yada yok olmadı adama dicem beni bırak beykoza sonra gel alcnm sıkıldı ya..
cnm amniyosentezmi yaptırdın çok geçmiş olsun ben bi ara giremedim o arada kaçırdım sanırım.sonuç çıktımı tatlım?
sağol canım çok teşekkürler hızlı sonuç almak için fısh diye bir yöntem varmış onu istemiştik onun sonuçları çıktı,çok şükür temiz ama asıl sonuca bir hafta kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?