2011 Nisan Anneleri

hoşgeldin..bended çayımı içtim bakim dedim..

kız kaçak nerdesin sen..bende diyorum nere gitti bu kesin yemeğe kaçtı,yine doğru tahmin etmişim

naber cnm ya..bu gün keyfsizim hoş cnm sıkılmıyoda..öylebi iim kıpır kıpır değil.. markete gidicez birşey alim bari bebek için mutlu olurum ozaman... of bi buluşsak senlede..bu ümraniyede hac malzemeleri satan yer var orda çok güzel elbiseler ve şık ve güzel.. onlardan alcam 1-2 tane.. bi müsait olsan ihtiyacım vardı sana..

Canım sağol desteğin için öyle Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin yavrularını. İlk bebiş kız olması iyidir derler hep. Rabbim öyle yazmış elbet vardır bunda da bir hayır. Aynı şekilde senin içinde hayırlısı böyleymiş. Allah 2.çocuklarımızı kalbimize göre versin hayırlısıyla. Hep hayırlısını diledim Rabbimde onun için hiç şüphem yok hikmetinden ..

aysucum maasallh senn bebiş bayağı yukarda deil mi benmki asagıda bayagı

çok saol tatlım evet benim sıpam yukarıda birazcık.tekmelerini göbek deliğimin azıcık üstünde hissediyorum artık.

hoşgeldin ben de tam geldim dedim , kızımı gidip almam gerekti, şimdi tekrar geri geldim.

hoşbulduk cnm
sende hoşgeldinn

Landsarc yerim ben senin oğlunu.Ne güzel poz vermiş öyle. Bodrumda çok canlar yakacak belli Kayra Beyimiz Benimki yanağını dayamıştı yarısı görünüyordu yüzünün...Resmini doğru dürüst çekmemiş hain doktor.burnu babasına benziyor bizimkininde minicik yüzü var kızımın. oy yerim ben onu

cnm amniyosentezmi yaptırdın çok geçmiş olsun ben bi ara giremedim o arada kaçırdım sanırım.sonuç çıktımı tatlım?

yada yok olmadı adama dicem beni bırak beykoza sonra gel al cnm sıkıldı ya..

valla bende bu ara bunalım moduna geçtim.sabahtan beri saatler ilerlemiyor eşimde işte yarın gelecek..eymo olmasa hemen atlayıp geleceğim ama hem eymo var hemde havalar sapıttı keşke daha yakın olsa..sen gel valla bayılırım ben..msn mi düzelttim açık şuanda..

cnm amniyosentezmi yaptırdın çok geçmiş olsun ben bi ara giremedim o arada kaçırdım sanırım.sonuç çıktımı tatlım?

sağol canım çok teşekkürler hızlı sonuç almak için fısh diye bir yöntem varmış onu istemiştik onun sonuçları çıktı,çok şükür temiz ama asıl sonuca bir hafta kaldı.

selam kızlar kocişim maça gitmişken gireyim dedim ama bir saattir okumakla geçiyo eskileri, o da evdeyken kıskanıyo başka şeyle ilgilenmemi :) sabah da okuldayım yaa sabah kalkmak çok zoruma gidiyo artık offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…