- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #20.281
evet bende öyle okumuştum ama demekki normal birkaç kişi de aynı ama sen tecrübelisin galiba ilkide aynımıydıbenimkide oralarda hep bide göbek deligine cikti diyo nette 20 .haftada ama benimki hep asagida niye acaba?yaa(
bebişlerin ded,kodusunu yapyrz
canım benmkide öle...hep kasklarmda sadece sırtustu uzandgm zaman göbegime ckyr
ben çok sıkıldım ya akşam olsun eve gidiym kızımın bi sürü kıyafeti oldu onları yerleştiricem herbiri bi yerde duruyo
maşallah ne güzel ben daha bir şey almadım haftaya belki tam kesin belli olur o zaman başlarız herhalde almayaben çok sıkıldım ya akşam olsun eve gidiym kızımın bi sürü kıyafeti oldu onları yerleştiricem herbiri bi yerde duruyo
hay maaşlaah biizm sadece 2 zıbınımız var daha
hay maaşlaah biizm sadece 2 zıbınımız var daha
ben sirt üstü yatsamda hep orda cikmiyo yukari.neyse 4 aralikta randevum var bakalim sorucam niye orda diye.gerci gecendede sormustum o hertürlü döner dedi ama bence hep orda..
maşallah ne güzel ben daha bir şey almadım haftaya belki tam kesin belli olur o zaman başlarız herhalde almaya
evet bende öyle okumuştum ama demekki normal birkaç kişi de aynı ama sen tecrübelisin galiba ilkide aynımıydı
bende bi hastane çıkışı filan aldım tatlım hediye geliyo size önerim çok bişey almayın ya biton hediye geliyo bizim bebek arabası mama sandalyesi ana kucağı bile geldi hatta oturma odası için küçük bi beşik yatakk odası için bambu beşiğimiz var
tam hatirlamiyorum ama degildi sanirim asagida olsa beynimde yer yapardi hatirlardim..bende diyorum acaba kizlar asagida mi olur diye ilki erkektiya benim.onun etkisi varmidir acep??
anaam ne guzel dostlarnz var öle hedyelere bakk :82:
bende bi hastane çıkışı filan aldım tatlım hediye geliyo size önerim çok bişey almayın ya biton hediye geliyo bizim bebek arabası mama sandalyesi ana kucağı bile geldi hatta oturma odası için küçük bi beşik yatakk odası için bambu beşiğimiz var
tam hatirlamiyorum ama degildi sanirim asagida olsa beynimde yer yapardi hatirlardim..bende diyorum acaba kizlar asagida mi olur diye ilki erkektiya benim.onun etkisi varmidir acep??
güle güle kullanin
o zaman erkek annelerine soralım kızlar bebişiniz nerde duruyr
heee bide kız annelerine soralım bebişlerinizin hareketlerini hala kasıklarda mı hissediyorsunuz ?
bende tam bu konuya cvp vercektim ben göbek hizasında sağ tarafta hissediyorum önce hep soldaydı bebğim şimdi sağda elime geliyo zaten hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?