- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #20.301
ayaktayken de eline gelyr mu canım yoksa uzanrken mi
güle güle kullan benimde kuzenim 2 oğlu var daha düşünmüyor bebek yapmayı herşeyini bana veriyor 2 tane bambu sepet verdi biri büyük biri küçük ana kucağı verdi bir de sallanır bişey verdi çocuğu koyuyosun sallıyor şimdi adını unuttum. puset filan verecekmiş. ben de kıyafetleri haftaya tam bir belli olsun cinsiyeimiz o zaman almaya başlıycam inş.
bende tam bu konuya cvp vercektim ben göbek hizasında sağ tarafta hissediyorum önce hep soldaydı bebğim şimdi sağda elime geliyo zaten hissediyorum
benim ki aşağıda göbek hizasında değil. haftaya doktora sorayım merak ettim. ama bir yakınım göbeğime bakıp sen aşağıda taşıyacaksın herhalde dedi öyle duruyor dedi normaldir herhalde
sende şanslısın tatlım ya o puset filan çok pahalıya geliyor allah yüzümüze baktı yani güle güle kullansın minişin
bende bi hastane çıkışı filan aldım tatlım hediye geliyo size önerim çok bişey almayın ya biton hediye geliyo bizim bebek arabası mama sandalyesi ana kucağı bile geldi hatta oturma odası için küçük bi beşik yatakk odası için bambu beşiğimiz var
tam hatirlamiyorum ama degildi sanirim asagida olsa beynimde yer yapardi hatirlardim..bende diyorum acaba kizlar asagida mi olur diye ilki erkektiya benim.onun etkisi varmidir acep??
inş canım bizim bebekler şanşlı. inş. hayat boyu şansları açık olur
LANDSARC SENİN OĞLUŞUN DİMİ O........maşallah ya uyuyo dimi o resimde..hemde iki elini kapatmış oy maşallah ya..özledim bende yavrumu ya..ilk defa bu kadar sabrettim..az kaldı ama inş..
normaldir herhalde tatlım ya doktora gittiğimde göbeğimde sert olan yer gösterdim dedim neresi var burda adam baktı poposunu dayamış dedi
maşallah diyeyim.valla şöyle hediye gelenlere özeniyorum..ilk bebeğimde kimse hediye bişey almadı böyle yok efendi msalıncaktı mama sandalyesiydi büyük hediyler hiç..bırak büyüğü küçük bile gelmedi..sadece sağolsun annem 1poşet çeşitli giysi almıştı,birde adettendir diye karyolamızı aldı..kaynamamda 2don,2badi,1battaniye,birde mevlüt takmı almıştı o kadar..yani annemle kaynanam dışında 1Allahın kulu hediye bişey getirmedi..
bak sen
o zaman erkek annelerine soralım kızlar bebişiniz nerde duruyr
maşallah diyeyim.valla şöyle hediye gelenlere özeniyorum..ilk bebeğimde kimse hediye bişey almadı böyle yok efendi msalıncaktı mama sandalyesiydi büyük hediyler hiç..bırak büyüğü küçük bile gelmedi..sadece sağolsun annem 1poşet çeşitli giysi almıştı,birde adettendir diye karyolamızı aldı..kaynamamda 2don,2badi,1battaniye,birde mevlüt takmı almıştı o kadar..yani annemle kaynanam dışında 1Allahın kulu hediye bişey getirmedi doğumdan önce..tabii doğduktan sonra bakmaya gelenler giysi vs getirdiler..ama ben hamileyken alınanlara özeniyorum çünkü insanı motive ediyor..
cnm benim arkadaşımındas kızına hamileyken bebeği aşagıdaydı,oğlunda öyle olmamıştı ama bi sorun değilmiş o maşallah doğurdu geçen ocakta 11aylık oldu kızı..onunda 1 oğlu var 4yaşında onda böyle değildi diyordu..
bebek arabası vs hepsini halamız getirdi valla büyük masraftan kurtardı beni saolsun iyiki varlarmış her şey karşılıklı bi yerde tatlım ya bende çok yaptım
evet Esracım,benim oğluşum,Kayram
ne tatlı dimi,uyuyo gibi gözleri kapalı çok nadir açarlarmış..inş.en kısa zamanda görürsün sen de oğluşunu
o zaman erkek annelerine soralım kızlar bebişiniz nerde duruyr
ne güzel,çok şanslısın vallaa..en son ablamın kızı olmuştu şimdi 4 yaşında..
eğer kız olsaydı çok şeyi ondan olacaktı ama yine puseti,salıncağı,kangurusu..filan olacak..
ama hiç giyilmeyen okadar çok kıyafeti vardı ki,kız olsun diye dua ediyordu canım ablam
cnm benimki 2 seferdir yüzünü gösteriyor en çok ,maşşallah gözler fal taşı gibi açıkbiz onu izliyoruz o da bizi..hatta dr son seferde ağzın açmıştı dilini gördü..valla ilk kez dilini gördüm nasılda denk geldi diy eo bile şaşırdı..ve hoşuna gitti..
cnm benimki 2 seferdir yüzünü gösteriyor en çok ,maşşallah gözler fal taşı gibi açıkbiz onu izliyoruz o da bizi..hatta dr son seferde ağzın açmıştı dilini gördü..valla ilk kez dilini gördüm nasılda denk geldi diy eo bile şaşırdı..ve hoşuna gitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?