2011 Nisan Anneleri

sende şanslısın tatlım ya o puset filan çok pahalıya geliyor allah yüzümüze baktı yani güle güle kullansın minişin

bende tam bu konuya cvp vercektim ben göbek hizasında sağ tarafta hissediyorum önce hep soldaydı bebğim şimdi sağda elime geliyo zaten hissediyorum

benim ki aşağıda göbek hizasında değil. haftaya doktora sorayım merak ettim. ama bir yakınım göbeğime bakıp sen aşağıda taşıyacaksın herhalde dedi öyle duruyor dedi normaldir herhalde

benim ki aşağıda göbek hizasında değil. haftaya doktora sorayım merak ettim. ama bir yakınım göbeğime bakıp sen aşağıda taşıyacaksın herhalde dedi öyle duruyor dedi normaldir herhalde

normaldir herhalde tatlım ya doktora gittiğimde göbeğimde sert olan yer gösterdim dedim neresi var burda adam baktı poposunu dayamış dedi

maşallah diyeyim.valla şöyle hediye gelenlere özeniyorum..ilk bebeğimde kimse hediye bişey almadı böyle yok efendi msalıncaktı mama sandalyesiydi büyük hediyler hiç..bırak büyüğü küçük bile gelmedi..sadece sağolsun annem 1poşet çeşitli giysi almıştı,birde adettendir diye karyolamızı aldı..kaynamamda 2don,2badi,1battaniye,birde mevlüt takmı almıştı o kadar..yani annemle kaynanam dışında 1Allahın kulu hediye bişey getirmedi doğumdan önce..tabii doğduktan sonra bakmaya gelenler giysi vs getirdiler..ama ben hamileyken alınanlara özeniyorum çünkü insanı motive ediyor..

tam hatirlamiyorum ama degildi sanirim asagida olsa beynimde yer yapardi hatirlardim..bende diyorum acaba kizlar asagida mi olur diye ilki erkektiya benim.onun etkisi varmidir acep??

cnm benim arkadaşımındas kızına hamileyken bebeği aşagıdaydı,oğlunda öyle olmamıştı ama bi sorun değilmiş o maşallah doğurdu geçen ocakta 11aylık oldu kızı..onunda 1 oğlu var 4yaşında onda böyle değildi diyordu..

Son düzenleme:
LANDSARC SENİN OĞLUŞUN DİMİ O........maşallah ya uyuyo dimi o resimde..hemde iki elini kapatmış oy maşallah ya..özledim bende yavrumu ya..ilk defa bu kadar sabrettim..az kaldı ama inş..

evet Esracım,benim oğluşum,Kayram
ne tatlı dimi,uyuyo gibi gözleri kapalı çok nadir açarlarmış..inş.en kısa zamanda görürsün sen de oğluşunu

bende senin gibi olur diye korkumdan parça parça almaya başlamıştım babamın işyerinde çalışanlar bile bişlere almışlar annem gelirken getirecek antepten onları duydukça vazgeçtim artık bişey almaktan zaten büyük bi tek yatak alıcam başkada bişeyi kalmadı şimdi doğum sonrası için para biriktiriyorum bişiler almak yerine

sağol canım içime su serptin benimki de hep aşağıda büyük ihtimalle kız demişti doktorum herhalde kız çıkacak

bebek arabası vs hepsini halamız getirdi valla büyük masraftan kurtardı beni saolsun iyiki varlarmış her şey karşılıklı bi yerde tatlım ya bende çok yaptım

ne güzel,çok şanslısın vallaa..en son ablamın kızı olmuştu şimdi 4 yaşında..
eğer kız olsaydı çok şeyi ondan olacaktı ama yine puseti,salıncağı,kangurusu..filan olacak..
ama hiç giyilmeyen okadar çok kıyafeti vardı ki,kız olsun diye dua ediyordu canım ablam

evet Esracım,benim oğluşum,Kayram
ne tatlı dimi,uyuyo gibi gözleri kapalı çok nadir açarlarmış..inş.en kısa zamanda görürsün sen de oğluşunu

cnm benimki 2 seferdir yüzünü gösteriyor en çok ,maşşallah gözler fal taşı gibi açık biz onu izliyoruz o da bizi..hatta dr son seferde ağzın açmıştı dilini gördü..valla ilk kez dilini gördüm nasılda denk geldi diy eo bile şaşırdı..ve hoşuna gitti..

ara renklerde olan badileri filan al sen yinede beyaz yeşil filan işe yarar hiç değilse evde giyer

yaaa,ne güzeel gözlerini görmek..bize denk gelmedi şimdiye kadar,ağzını açıp kapatıyor da dili yoktu meydanda..
göremedik biz yani..birde haftaya şu kalp sorununu atlatsak süper olacak..başak bir dileğim yok valla..

maşallah bebişine :76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…