2011 Nisan Anneleri

istanbuldayım ben sen ne kadar ucret odedın pekı canım drum bana soyledıgı ucret 450tl

zeynepciğim gözün aydın,Topiğimize bi prens daha geliyor:81:
erenhava evet canım normalmiş,çok nadirde olsa benimde birden bi kasılma oluyor belimi doğrultamıyorum.
İlaçları kullanmanın faydalarını görüyoruzdur inşallah.Zaten hiçbirşeyi doğal yemiyoruz bari ilaçlarla vitamin alalım:18:
bambik canım bende sevmedim bu yeni halini ama alıştık sayılır.Bizler iyiyiz,ben tetenoz aşısı vurulmadım,ayrıntılı ultrosono gidicez 10 gün sonra

slm güzel anneler... herkes iyi maşallah bebişlerini görenler var ne güzel... bizde bu gün iyiyz çok şükür evimizdeyiz.. bi sorunumuz yok.. bu gün uykudan kalkarken beyefendinin rahatını bozdum galiba..karnımın içinde döndümü ne bi sertleştirdi karnımı resmen nasıl hareket ettiğini hissettm..elimle sırtına dokundum sanki...
# mavili34
# KATARA_ANG
# ayca22
# esteem
# erenhava
# yssknk
# zynp06
# mesa+
# cimcimenaz+
# mormaske
# leylaars

saol cnm benim ewt prensim geliyo inş

ozellıkle balık hapını ıçtıkten sonra kalkıp ış yapabılıyorum dınç hıssedıyorum kendımı.bende vurulmadım tetanoz aşısıs şimdı drum arayıp sorcam

hosgeldin canım..herkes cok iyi şükür:))bebişler artık ani hareketlerden hoslanmıyor..gerci benim hala cok göbek yok ama yinede yatakta dönerken zorlanıyorum şimdiden böyleysem

hoşgeldın maş oglusun çok hareketlı sporcumu olcak ne benım kzımda çok narın daha hıssettırmıyo kendını

Benim rahmim geçen gece yatarken çok kasıldı, taş gibi oldu resmen
doktora gittiğimde bunu da söyliycem belki bana da magnezyum filan verir
Hayırlı haberlerini alırız inşallah

canım ben Çapadaki bi prof.özel yeri varmış orda çektiricem 200 tl fiyat verdiler.Madical park,fatih özel hastanesi falan oraya yönlendiriyor hastlarını.

ben drumla bı konuşum tekrar bakım ne dıcek.çok ıyı senn fıyat ozel saglık sıg.gecerlı orda proflar daha yuksek alıyolar çunku

galiba erkek bebişler cok hareketli oluyor benimki kıpır kıpır dokununca babamız bile hissediyor biraz daha büyünce tekmeleri düşünemiyorum

slm kızlar biz geldik oğluşumla... oğluşumla diyorum çünkü nihayet dün öğrenebildik cinsiyetini rabbim sağlık sihhat versinde... bu arada 420 gr olmuş kuzum maşallah. pek tatlı olmuş görmeyeli.
cnm gözün aydın,nihayet öğrendin sende cinsiyetini..oğluşun hayırlı olsun,sağlıkla gelsin inş.
benim kasıklarım öyle ağrıyorduki doktora söylediğimde yazdı yürürken bile ağrıyordu yani süt içiyorum ama yetmedi heralde
kan hapı ile elevit etkileşmezmi acaba
bende mi öyle yapsamki

ben dr.uma sormuştum 2sini aynı anda içmeyi problem olmaz demişti..başından beri öyle içiyorum..

hoşgeldin bambik,ne zamandır yoktun demek sitenin yeni halini sevmediğinden..
alışıyorsun zamanla başlarda zor da..

estem
drumla konuştum şimdı detaylı ya bende bakıyorum dedı eger bı sorun olursa senı prof yonlendırcem dedı.
tetanoz aşısını da vurulmana gerek yok vurulsanda olur vurulmasanda dedı

merhaba arkadaşlar, hala kendimde değilim. sabah tuvalette bayaa bi zorlandım :26: sonra tuvalet kağıdında kan gördüm yalnız kanın vaginadan geldiğini sandım ben durumu anlayana kadar eşime kan kusturdum. sakinleşemedim bi türlü. pöffffffff hala korkularım devam ediyor. doktorum rahat dese de ben bir türlü rahatlayamıyorum. tetanoz aşısı oldum. az sancı var sabah üzerine uzanmaya çalışırken çok acıdı. yoksa pek acıtmıyor. hepatit b aşısını ssağlık ocağındakiler gebelere yapılmaz diye reddettiler. ama benim doktorum perinotolog ve kendi hastanesinde doğumhanede yapılıyor bu aşı. ben iyisimi haftaya hastaneye gidip yaptırayım.

galiba erkek bebişler cok hareketli oluyor benimki kıpır kıpır dokununca babamız bile hissediyor biraz daha büyünce tekmeleri düşünemiyorum

Ben 16+0'dan beri hissediyorum
haftasonu annem elini koydu hissetti ama kocam hala hissedemiyo
daha doğrusu kocam elini koyduğunda duruyor
minik kızım babasından utanıyo mu ne

hoşgeldin bambik,ne zamandır yoktun demek sitenin yeni halini sevmediğinden..
alışıyorsun zamanla başlarda zor da..

Landsarcçım hepinizi çok özledim artık dayanamadım geldim

korkma bende çok zorlanıyorum bu ara vıtamın haplarından oluyor bol bol sıvı al

cnm vajinadan gelmedi dimi... kabızlıkla alakalı olabilir eğer varsa bu zamanlarda hemeroid olabiliyomuş gebeler...içini ferah tut cnm.... bu aşıda ben hiç yanaşmıyorum nedensen ya..bana çok soğuk geliyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…