- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #20.461
Canım benim gittiğim doktor da doçentti ve benim doktorumun önerdiği birisiydi ama ben hiiiç önermem ve ben hiç görmedim renkli mi değil mi ama sen ankara da mısın?Eğer Ankaradaysan arkadaşım bilgi hastanesinin detaylısna girdi gayet memnundur bende pişman oldun oraya gitmediğme
hoşgeldın canım bende yenı halıne pek alışamadım
bende hıssetmıyorum kendımı dınler oldum artık bazen damar atması gıbı oluyor ama anlamıyorum
saol cnm benim ewt prensim geliyo inşzeynepciğim gözün aydın,Topiğimize bi prens daha geliyor:81:
erenhava evet canım normalmiş,çok nadirde olsa benimde birden bi kasılma oluyor belimi doğrultamıyorum.
İlaçları kullanmanın faydalarını görüyoruzdur inşallah.Zaten hiçbirşeyi doğal yemiyoruz bari ilaçlarla vitamin alalım:18:
bambik canım bende sevmedim bu yeni halini ama alıştık sayılır.Bizler iyiyiz,ben tetenoz aşısı vurulmadım,ayrıntılı ultrosono gidicez 10 gün sonra
zeynepciğim gözün aydın,Topiğimize bi prens daha geliyor:81:
erenhava evet canım normalmiş,çok nadirde olsa benimde birden bi kasılma oluyor belimi doğrultamıyorum.
İlaçları kullanmanın faydalarını görüyoruzdur inşallah.Zaten hiçbirşeyi doğal yemiyoruz bari ilaçlarla vitamin alalım:18:
bambik canım bende sevmedim bu yeni halini ama alıştık sayılır.Bizler iyiyiz,ben tetenoz aşısı vurulmadım,ayrıntılı ultrosono gidicez 10 gün sonra
istanbuldayım ben sen ne kadar ucret odedın pekı canım drum bana soyledıgı ucret 450tl
slm güzel anneler... herkes iyi maşallah bebişlerini görenler var ne güzel... bizde bu gün iyiyz çok şükür evimizdeyiz.. bi sorunumuz yok.. bu gün uykudan kalkarken beyefendinin rahatını bozdum galiba..karnımın içinde döndümü ne bi sertleştirdi karnımı resmen nasıl hareket ettiğini hissettm..elimle sırtına dokundum sanki...
# mavili34
# KATARA_ANG
# ayca22
# esteem
# erenhava
# yssknk
# zynp06
# mesa+
# cimcimenaz+
# mormaske
# leylaars
slm güzel anneler... herkes iyi maşallah bebişlerini görenler var ne güzel... bizde bu gün iyiyz çok şükür evimizdeyiz.. bi sorunumuz yok.. bu gün uykudan kalkarken beyefendinin rahatını bozdum galiba..karnımın içinde döndümü ne bi sertleştirdi karnımı resmen nasıl hareket ettiğini hissettm..elimle sırtına dokundum sanki...
# mavili34
# KATARA_ANG
# ayca22
# esteem
# erenhava
# yssknk
# zynp06
# mesa+
# cimcimenaz+
# mormaske
# leylaars
zeynepciğim gözün aydın,Topiğimize bi prens daha geliyor:81:
canım ben Çapadaki bi prof.özel yeri varmış orda çektiricem 200 tl fiyat verdiler.Madical park,fatih özel hastanesi falan oraya yönlendiriyor hastlarını.
cnm gözün aydın,nihayet öğrendin sende cinsiyetini..oğluşun hayırlı olsun,sağlıkla gelsin inş.slm kızlar biz geldik oğluşumla... oğluşumla diyorum çünkü nihayet dün öğrenebildik cinsiyetini rabbim sağlık sihhat versinde... bu arada 420 gr olmuş kuzum maşallah. pek tatlı olmuş görmeyeli.
benim kasıklarım öyle ağrıyorduki doktora söylediğimde yazdı yürürken bile ağrıyordu yani süt içiyorum ama yetmedi heralde
kan hapı ile elevit etkileşmezmi acaba
bende mi öyle yapsamki
Selaamm
Herkes iyidir umarım uzun zamandır girmedim KK ya
daha doğrusu girdim de bu yeni haline alışamadığım için yazmak içimden gelmemişti
ama sanırım bundan sonra böyle olucak alışşam iyi olursizden kıymetlimi canım
Ben aralık 2' de tetanoz aşısı için sağlık ocağına gidicem,
15-20 si gibide ayrıntılı ultrason için doktora gidicem.. Biz iyiyiz çok şükür herkesler iyidir inşallah
galiba erkek bebişler cok hareketli oluyor benimki kıpır kıpır dokununca babamız bile hissediyor biraz daha büyünce tekmeleri düşünemiyorum
hoşgeldin bambik,ne zamandır yoktun demek sitenin yeni halini sevmediğinden..
alışıyorsun zamanla başlarda zor da..
merhaba arkadaşlar, hala kendimde değilim. sabah tuvalette bayaa bi zorlandım :26: sonra tuvalet kağıdında kan gördüm yalnız kanın vaginadan geldiğini sandımben durumu anlayana kadar eşime kan kusturdum. sakinleşemedim bi türlü. pöffffffff hala korkularım devam ediyor. doktorum rahat dese de ben bir türlü rahatlayamıyorum. tetanoz aşısı oldum. az sancı var sabah üzerine uzanmaya çalışırken çok acıdı. yoksa pek acıtmıyor. hepatit b aşısını ssağlık ocağındakiler gebelere yapılmaz diye reddettiler. ama benim doktorum perinotolog ve kendi hastanesinde doğumhanede yapılıyor bu aşı. ben iyisimi haftaya hastaneye gidip yaptırayım.
İnşallah profa yönlendirilimene gerek kalmazestem
drumla konuştum şimdı detaylı ya bende bakıyorum dedı eger bı sorun olursa senı prof yonlendırcem dedı.
tetanoz aşısını da vurulmana gerek yok vurulsanda olur vurulmasanda dedı
merhaba arkadaşlar, hala kendimde değilim. sabah tuvalette bayaa bi zorlandım :26: sonra tuvalet kağıdında kan gördüm yalnız kanın vaginadan geldiğini sandımben durumu anlayana kadar eşime kan kusturdum. sakinleşemedim bi türlü. pöffffffff hala korkularım devam ediyor. doktorum rahat dese de ben bir türlü rahatlayamıyorum. tetanoz aşısı oldum. az sancı var sabah üzerine uzanmaya çalışırken çok acıdı. yoksa pek acıtmıyor. hepatit b aşısını ssağlık ocağındakiler gebelere yapılmaz diye reddettiler. ama benim doktorum perinotolog ve kendi hastanesinde doğumhanede yapılıyor bu aşı. ben iyisimi haftaya hastaneye gidip yaptırayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?